Denna sida kommer att handla om mina intressen om Tarot - Änglakort - Healing (även djurhealing) - Kristallernas energi - Pendel mm.

Jag har själv gått några utbildningar inom dessa områden och tycker det är dags att dela med mig av det jag har lärt Man blir ju aldrig fullärd utan nya saker tillkommer hela tiden som gör att man kan få "aha var det så det va".

Kommer också att lägga ut lite kort för de som vill följa mig i bloggen och även då och då dra Änglakort eller pendla svar på någon fråga du ställer, du kan skriva i bloggen eller i Änglakortsidan (frågan ställer du inom dig själv om du inte vill skriva ut den här)

 

Lite om mig:

Jag "heter" Pia och är numera en glad pensionär som hittat mitt nya intresse här i livet med tarotkort osv. Att jag valt namnet Jacy på min hemsida beror på att jag blivit avläst av medium om några av mina tidigare liv och då framkom att jag i ett av mina liv har varit indiankvinna vid namn Jacy (betyder måne). Jag var då tydligen en duktig djurhealer, som använde mina krafter till att hjälpa djur av alla de slag vilda som tama. När jag fick höra om detta liv så kändes det SÅ rätt, kände igen mig själv på något oförklarligt sätt. Och givetvis hoppade jag på en kurs för just djur och naturhealing och på den vägen är jag ......