Blogg

26. okt, 2020

Här kommer Horoskopet för perioden 26 oktober - 1 november;

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Finns det en situation där du har lagt ner mycket tid och arbete? Du behöver då aktivt skydda det som du har skapat. Tro på din förmåga och din rätt till att försvara frukten av ditt arbete. Det är dock viktigt att du har ett öppet sinne för hjälp och synpunkter från andra. Kanske känner du dig trött eller slutkörd efter allt arbete då är det verkligen dags att koppla av och bara njuta av livet i lugn och ro.
Turnummer:   12-14-15-18-25-31-33


Oxen (20/4-20/5) :
Det finns stunder i livet då man kan känna sig rädd eller osäker, ibland kan det bero på yttre omständigheter och ibland är oron irrationell och overklig. I båda fallen är det viktigt att du går in i dig själv och lyssnar på din intuition vad du ska göra härnäst. Lita på din magkänsla om vad som är bäst för dig. Omfamna den här veckan av självinsikt för att komma över gamla blockeringar som hållit dig tillbaka.
Turnummer:   6-8-13-18-19-26-32


Tvillingarna (21/5-21/6):  
Det är nu dags att sluta skjuta upp saker och ting. Det kan också vara att du står inför ett större beslut och att det är svårt att välja mellan valen du har. Du kan kanske behöva rådfråga någon kunnig person eller en vän som du verkligen litar på om det är ett för svårt beslut. Det är i alla fall dags att ta ett avgörande beslut för att du ska kunna släppa din oro och leva ditt liv fullt ut.
Turnummer:   3-4-13-20-21-25-35  


Kräftan (22/6-22/7):
Nu kan det hända att det blir full fart framåt! Har du haft vissa planer under en tid men känt det som att det liksom inte riktigt vill ta fart, så kan det nu vara starten på något nytt. Plötsligt har du många saker på gång , risken finns att det blir för många bollar i luften direkt så det vill till att du står stadigt på jorden. Se till att balansera alla händelser och var centrerad i dig själv så kommer allt tas emot positivt nu.
Turnummer:   2-3-8-9-10-20-22 

 
Lejonet (23/7-22/8):  
Nu är det hög tid att skaka av sig allt gammalt som ligger och gnager inom dig. Det finns ingen fördel med att stanna kvar i det gamla. Det är nu dags att välkomna det nya! Du kan uppleva en känsla av befrielse i ett sådant avslut då du känner att du har vuxit ifrån detta nu. Var snäll mot dig själv och ta tid på dig att anpassa dig till förändringarna. Ta gärna stöd från vänner och familj i denna övergångsperiod.
Turnummer:   2-7-9-13-16-21-26   


Jungfrun (23/8-22/9):
Nu kan det finnas all anledning till att ha hopp och positiva förväntningar!  Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Utmanande tider ligger nu bakom dig och ljusare stunder väntar bortom hörnet. Nu är det dags att visualisera ditt liv så som du vill att det ska vara och ta ett steg mot det. Lita på dig själv och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Turnummer:   2-6-7-16-20-26-35   


Vågen 23/9-22/10):
Möjligen känner du dig lite deprimerad just nu och tycker allt är mörkt och hopplöst. Det kan vara något som har hänt som gör att du känner så. Men lita på att den här känslan kommer att försvinna och att du kommer att se den här situationens syfte i ditt liv. Håll inte kvar energin av besvikelse eller konflikter som gjort dig nedstämd. Du gjorde det bästa du kunde då så tillåt dig själv att gå vidare mot en positiv period.
Turnummer:     1-2-3-5-23-32-34  


Skorpionen (23/10-21/11):
En romans kan vara på gång! Eller kan det vara en nyfunnen vänskap som ger dig många glada och positiva vibbar. Dina psykiska förmågor, speciellt din känsla att känna in (intuitiva känslor) sätter fart nu. Det kan bli rika emotionella erfarenheter som du kan få uppleva nu. Den här veckan kan även innebära att det är dags för att flytta elller att söka efter en ny bostad.
Turnummer:   5-7-16-17-18-22-33

 
Skytten (22/11-21/12):
Nu är tiden inne för att du ska hitta din egen väg! Stegen du tar för att förbättra din karriär eller dina affärer är på rätt spår. Modiga val är nödvändiga när du förflyttar dig framåt och de kommer att bli belönade. Fortsätt att kämpa och bli inte avskräckt av tillfälliga förseningar. Tillåt heller ingen att hindra dig i dina framsteg. Eventuellt behöver du kanske jobba med någon annan som kompetterar dig. Hopp om framtiden finns!
Turnummer:  6-9-13-19-24-25-27   


Stenbocken (22/12-19/1):
Den här veckan kan du få verkligt positiva relationer med barn, dina egna eller andras. Det råder ett tillfredsställande och givande familjeliv och det är stor harmoni bland dem runt omkring dig. Dina relationer är starka och pålitliga. Du känner dig mer uppskattad och älskad av dina nära. Så njut av varje dag och var tacksam för all kärlek som finns omkring dig just nu.
Turnummer:   1-4-6-18-22-24-31  


Vattumannen (20/1-18/2):  
Kanske får du en känsla av fångenskap den här eller tidigare  period. Men då måste du tänka om, för den känslan är absolut inte äkta, utan den härrör sig ifrån bekymmer som egentligen inte finns. Släpp därför den här känslan och inta en mer positiv syn på  situationen. Det kan också vara så att du fokuserar för mycket på materiella saker och mängden av ägodelar kommit ur balans. Materiella saker kan aldrig fylla ett känslomässigt tomrum.
Turnummer:   4-12-15-16-20-21-25   


Fiskarna (19/2-20/3):
Den här veckan bör du lita på din intiution och  kraften i dina psykiska förmågor. Lägg också märke till dina drömmar och alla intuitiva budskap som du får till dig då de faktiskt vägleder dig. Du behöver dock inte skynda till handling utan ta dig mer tid till att få mer insikt eftersom saker och ting inte alltid är vad de verkar vara. Ta det bara lugnt, koppla av, meditera och allt kommer att avslöjas för dig.
Turnummer:   4-8-14-16-21-22-34

❤Ha en givande och guldkantad vecka❤

                 Kram

24. okt, 2020

Här kommer Helgens Orakelkort med följande budskap från Änglarna;

 

❤❤❤❤❤❤

 

OROA DIG INTE

 

Din oro och dina bekymmer gällande en speciell fråga är onödiga. Dina Änglar håller en god hand över situationen och allt kommer att bli precis som det ska!

Att ständigt grubbla över den här saken hjälper inte. Energin från din oro och rädsla gör bara att din önskan manifesteras långsammare.

Visualisera ett kärleksfullt och lyckligt resultat och håll dina tankar positiva. Mycket snart kommer du att undra varför du oroade dig för det här överhuvudtaget.

 

❤Ha en positiv och fridfull helg❤

              Kram

21. okt, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:
Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤

LAMA


"Sätt tydliga gränser och genomdriv dem."


OM=    Laman kommer ursprungligen från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius, och de inkarnerades till Sydamerika som är nära anslutet till Venus, planeten för kärlek. De hjälper till att hålla hjärtat öppet på dem som finns omkring dem genom att stråla dem med Kristus Ljus.


Lamor är milda, intelligenta varelser som erbjuder oss sin ull och sin styrka. De svarar generöst och lojalt på rättvisa och kärlek, men de vet sina egna begränsningar och sätter tydliga gränser för de vägrar att bli utbrända.


De är sociala djur som älskar att vara tillsammans med sin egen art och detta hjälper dem att upprätthålla sin fem-dimensionella frekvens. De kommer överens med och skyddar, vilket djur som än de blir ombedda att ta hand om. Liksom många "hjärthelare" är de milda, tålmodiga och förstående mot dem som är i nöd eller är sjuka, då höjer de sin vibration och ger dem healing.


BUDSKAP=   Det här kortet utstrålar ren kärlek. Det tyder på att du håller ditt hjärta varmt och öppet så du kan låta andra påtvingas din goda natur eller dränera dig. Oberoende av vilket så är det acceptabelt för dig, men då är det viktigt att sätta tydliga gränser. Eftersom vi alla är sammanflätade med energi kan det vara tillräckligt för dig att fastställa dessa gränser mentalt. Emellertid är ditt budskap att vara beredd att genomdriva dem taktfullt om det är nödvändigt. Då kommer du att märka att det är lättare att följa ditt hjärta och vara lojal, omhändertagande och tålmodig med dina kära och de som är i nöd.


Kom ihåg att ta dig tid till att träffa positiva vänner och göra saker som får dig att koppla av och känna glädje, eftersom detta ger dig energi och håller din frekvens hög. Det är till fördel för dig för att kunna tona in på det Kosmiska Hjärtat för kärlek och stöd.


Som KRAFTDJUR= Vill Laman ge dig kraft att kunna uttrycka dig och visa vad du tycker och tänker. Känn ingen rädsla inget får hota eller avskräcka dig. Hjälper dig att komma över hinder på din väg och att inte vara så materialistisk.


I DRÖMMEN=   Ser du en Lama i din dröm kan det betyda att det är något som du inte har vågat tala om för någon och att du nu ska ta mod till dig och våga uttrycka det du verkligen känner. Eller att någon i din närhet behöver din förståelse och tröst.

 

❤Ha en perfekt vecka i harmoni och glädje❤
              Kram

 

 

18. okt, 2020

Här kommer veckans Horoskop för perioden 19 oktober - 25 oktober;

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du borde verkligen följa din magkänsla den här veckan, om det dyker upp en valmöjlighet för dig, då finns det goda chanser för att kunna bättra på din ekonomi. Trots att du kanske känner dig lite håglös inför ditt arbete så verkar det flyta på riktigt bra i alla fall. Det finns kanske någon i din närhet som tänker mycket på dig, och om du har en känsla för vem det kan vara så ta dig tid till att höra av dig till den här personen.
Turnummer:   3-5-6-8-17-34-35


Oxen (20/4-20/5) :
Den här veckan bör du hålla dig öppen och mottaglig för nya idéer som kan dyka upp i din väg, det kan vara något som du känner inom dig eller som presenteras för dig på annat sätt. Om idéerna dyker upp inom dig så bör du absolut skriva upp dem i en bok och titta på dem varje dag för att få inspiration till att det faktiskt kan gå att förverkliga. Bolla även tankar och idéer med andra för att se saker på nytt sätt.
Turnummer:   3-7-10-17-26-32-35


Tvillingarna (21/5-21/6):  
Nu kan tiden vara inne att fatta beslut i någon fråga. Om du tidigare har stött på hinder i den här frågan så har säkert inte tiden varit mogen för beslut. Så använd din energi, handlingskraft och beslutsamhet till att satsa allt på det du länge har drömt om. Det finns alla möjligheter att nå framgång och du kommer säkert att få stöd och uppmuntran från andra när du väl har tagit första steget.
Turnummer:   1-3-11-16-17-22-24


Kräftan (22/6-22/7):
Den här veckan handlar om barn för Kräftans tecken. Det kan vara så att det är ditt inre barn som behöver väckas till liv och få dig till att bli mera lekfull och känna glädje i livet. Det kan också vara så att ett barn är i behov av din hjälp eller omvårdnad på ett eller annat sätt. Eller har du en stark längtan efter ett eget barn, eller kan det kanske vara så att det redan är på väg?
Turnummer:   2-4-12-15-16-17-26


Lejonet (23/7-22/8):  
Nu slår vi på stora trumman, kärlek och romantik sveper runt tecknet!  Nu är det kanske tiden när du träffar din tillkommande! Kan också vara så för dig som redan befinner dig i en relation att ni upptäcker varandra på nytt. Det blir lätt slentrian i vardagen och ibland bör man ägna extra uppmärksamhet åt sin partner. Ge er ut på något roligt som gör att det blir lite guldkant på vardagen.
Turnummer:   1-4-9-22-28-30-32

Jungfrun (23/8-22/9):
Har det varit mycket att göra sista tiden? Då är det dags att ägna lite mer tid åt dig själv. Du behöver kanske roa dig med något du tycker om den här veckan. Om inte annat så ta lite egentid och gå ut i skogen eller vid en sjö för att fylla på din energi. Du förtjänar att njuta, ha roligt och vara lycklig också. Se till att det du gör för att återhämta dig är enbart roligt och berikande för kropp och själ.
Turnummer:   1-3-5-16-19-22-30


Vågen 23/9-22/10):
Kan det vara så att du har en känsla av att inte ha kommit dithän du har önskat? Men korten säger att du gör stadiga framsteg! Du kanske jämför dig själv med andra och tycker du borde ha kommit längre vid det här laget. Fokusera då istället på de framsteg du redan gjort och gör, istället för att kräva av dig själv att du ska vara perfekt. Du är faktiskt på rätt väg även om du tycker det går sakta. Så belöna dig själv den här veckan.
Turnummer:   6-7-10-11-12-20-24Skorpionen (23/10-21/11):
Den här veckan bör du vistas utomhus i naturen så mycket som möjligt. Speciellt om det varit en tid av mycket inomhusarbete. Kroppen och själen behöver syresättas, vilket kommer att ge dig kraften tillbaka. Det blir också en öppning för att känna glädje och tacksamhet i livet vilket är något som ofta glöms bort. En positiv syn på framtiden ger dig den frihet som du kanske längtar efter samtidigt som dina åtaganden blir skötta.
Turnummer:   1-2-3-19-26-27-35


Skytten (22/11-21/12):
Alla behöver belönas och du är inget undantag, så uppmaningen den här veckan är att belöna dig själv på ett meningsfullt sätt. Ge dig själv något du länge velat ha en sak, enresa, en tjänst eller liknande. Detta kommer att göra underverk för energin, humöret och motivationen. Balansen mellan att ge och ta emot, även om det är du själv som gör det, är viktig för att hålla livsandarna på gott humör.
Turnummer:   2-4-8-10-11-12-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Är du inne i en period när du inte riktigt vet vad du ska satsa på härnäst?  Då kanske den här veckan kan vara tiden då det är dags att bestämma dig för vad du vill. Ingenting kommer att förändras så länge som du drar ut på tiden. Ta dig tid för lite meditation och se om det kan hjälpa dig på rätt spår. När du väl har bestämt dig och känner dig redo för att ta steget kan ditt liv komma att förändras på ett magiskt sätt.
Turnummer:   3-5-7-11-13-24-25Vattumannen (20/1-18/2):  
En vecka i familjens tecken verkar det vara dags för. Det finns kanske ett behov av att umgås mera med din familj. Det kan räcka med en fin hemmakväll tillsammans eller möjligen att ni firar en högtid tillsammans. En familj kan också innebära mycket nära vänner, och då är det dem som man behöver umgås lite mer med. Det kan finnas en hel del att diskutera med sina nära och givetvis sker det i glädjens tecken.
Turnummer:   4-7-9-14-26-30-32


Fiskarna (19/2-20/3):
Den här veckan uppmanar till kreativitet för tecknet. Nu är det dags att gnugga geniknölarna och komma på lite olika sätt som du kan uttrycka dig på. Gillar du att skriva? ja men så skriv då om något som verkligen intresserar dig, det kanske blir en bok eller ett inlägg på sociala medier. Är du mer road av att rita och måla, snickra, sy eller brodera så bara sätt igång. Glädje kommer när man får utveckla sin egen talang.
Turnummer:   2-4-5-12-23-24-31

❤Ha en fantastiskt fin vecka❤

        Kram

 

17. okt, 2020

Här kommer ett budskap från Ärkeänglarna;

 

❤❤❤❤❤❤

 

KLARHÖRANDE

 

Ärkeängel Zadkiel;


"Lägg märke till den kärleksfulla guidning du hör i ditt inre eller från andra personer."

"Du hör sanna gudomliga guidningar mycket klart. De kommer i form av upprepade meddelanden, som uppmanar dig till att förbättra en situation för dig själv eller andra. Var uppmärksam på allt du hör inom dig själv och med dina fysiska öron. Gudomliga direktiv är återkommande, kärleksfulla och rakt på sak. Be mig om hjälp om du behöver klargörande med någonting som du hör."


**Ärkeängel Zadkiels aura är djupt indigoblå. Om du bär mineralen Lapis Lazuli kan du känna dig närmare till Ärkeängel Zadkiel. Håll stenen ovanför dina ögonbryn för att väcka dina örons chakra för att klart kunna höra den gudomliga rösten.**

 

❤Ha en fantastisk helg❤
          Kram