Blogg

20. jan, 2020

Här kommer Horoskopet för perioden 20 januari - 26 januari 

 

❤❤❤❤❤❤

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
En riktig turvecka antyder korten att det kan bli. Det kan gälla vad som helst egentligen. Tur i spel, i kärlek, i vardagliga händelser osv. Men vad det än gäller så känner du dig tacksam för att turen var med dig just då. Det finns en hel del möjligheter framför dig som du inte ser just nu. Så ha tilltro till att dina drömmar och förhoppningar kommer att besannas så småningom.
Jobb: Det kan nu bli av att du äntligen får den där löneförhöjningen som du förtjänar. Är du arbetslös har du nu chansen att hitta det jobb som passar just dig.
Kärlek: Något kan inträffa som gör framtiden stabilare för dig och din partner.
Ekonomi: Om du bara har haft bra kontroll över din ekonomi så kan du vänta dig en ökning av dina inkomster.
Turnummer: 1-3-4-8-20-27-33

 

Oxen (20/4-20/5) :
Det kan nu vara dags att fatta ett viktigt beslut i en fråga du funderat över. Kanske har du någon idé som det nu är tid att förverkliga. Det blir en vecka blandat av allvar och glädjen över gemenskap med familj och vänner. Ta lite egen tid i dina funderingar och följ dina innersta önskningar.
Jobb: Ibland känns det som du behöver kämpa i ditt arbete och att allt inte är som du önskar. Men du har respekt från dina kollegor och du lyckas med dina föresatser. Om du är arbetslös, kan du nu få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kan komma att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek: Det kan bli lite problem i kärlekslivet och att du behöver använda intellektet för att argumentera. Men det verkar inte vara så allvarligt och du känner lättnad när allt faller på plats.
Ekonomi: Vänta dig ett ovanligt ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar. Detta kan göra så att din ekonomi framöver kommer att bli betydligt bättre.
Turnummer: 3-11-17-23-27-28-29

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Utmaningar är till för att klaras av. Du har den kraft som behövs för att ta dig igenom de utmaningar som du ställs inför. Har du svårt att veta vad som krävs är det nu läge för meditation, där kan du finna svaret inom dig själv. Du kan då få den energi som behövs för att agera i en viss situation. Det kan t.ex. gälla nytt projekt eller nytt jobb. Ibland kan korten stå för flytt, byte av arbete, nya mål eller start på ett företag. Detta ser ut att bli framgångsrikt.
Jobb: På ditt jobb kan du nu känna dig stressad, eller otillfredsställd. Kanske är det dags för ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt. Ibland kan korten stå för ny inspiration, ny energi och nya tag.
Kärlek: Korten kan stå för en ny passionerad relation, men kan också stå för födelsen av ett barn.
Ekonomi: Ekonomiska problem är något som gör dig orolig men lösningar finns bara du ser dem. Den som nu startar ett nytt projekt kommer det att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt.
Turnummer: 7-8-11-15-21-33-35

 

Kräftan (22/6-22/7):
Du känner dig kanske lite otålig den här veckan. Något viktigt är på gång nu och du måste agera nu. Det kan vara så att du kommer att ha ett viktigt samtal och dina förväntningar är stora. Korten tyder på en lyckosam utgång av detta. Korten kan också stå för en resa, nya vänner och nya erfarenheter. Det som sker sker snabbt och till din fördel.
Jobb: På jobbet kan du få en nära gemenskap med en kollega. Mycket händer i snabb takt. Du får viktiga telefonsamtal eller brev.
Kärlek: Den här veckan kan du möta någon som du redan känner och tycker om. I relationer kan det bli ovanligt mycket skriftlig kommunikation.
Ekonomi: Dina ekomoniska problem kan lösas, men du måste agera nu. Du kanske måste be någon som du litar på om hjälp.
Turnummer: 1-4-20-27-28-31-33Lejonet (23/7-22/8):
Barn kan komma att påverka dig den här veckan. Relationer med barn blir extra givande och du känner stor glädje tillsammans med dessa. Kanske gäller detta dina egna barn eller att du kanske får ta hand om, eller träffa, någon annans barn. Kan också gälla födelsen av ett barn. Det blir även trevliga stunder tillsammans med familj eller vänner. Så gläds över en "barnslig" vecka.
Jobb: Känner du att det är alldeles för jobbigt på ditt arbete, så är det dags att försöka få lite ledigt. Eller försök förhandla dig till arbetsuppgifter som bättre passar dig just nu.
Kärlek: En ny passionerad relation kan dyka upp när som helst. Så är du singel kan du förvänta dig en spännande tid.
Ekonomi: Kanske är det nu som de saknade pengarna dyker upp. Det finns en möjliget att någon betalar en gammal skuld till dig eller att du får oväntade pengar.
Turnummer: 4-6-8-11-14-26-29

 

Jungfrun (23/8-22/9):
En spännande ny möjlighet kan komma i din väg! Det kan verka som en utmaning men det är en som du faktiskt är redo för. Blända människor med din originalitet och uppfinningsrikedom och låt dig inte hindras utav någon. Det här kan gälla en kreativ arbetsuppgift som passar dig mycket bra. Tro bara på dig själv. du kan om du vill!
Jobb: Kanske har du inte så stort intresse för jobbet du har nu, då kanske det är dags att söka nya arbetsuppgifter eller ett helt nytt arbete eller eget företag.
Kärlek: Du känner dig kanske blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation. Det kan vara en tid för eftertanke om hur du vill ha det framöver. Tala ut med partnern så ni vet var ni har varandra.
Ekonomi: Ekonomin borde vara på uppgång nu, så det finns kanske lite över för att kosta på dig lite extra.
Turnummer: 5-11-14-18-24-27-29

 

Vågen 23/9-22/10):
Du har lagt ner mycket arbete och energi i en viss situation. Korten kommer som ett tecken till dig att aktivt skydda det du har skapat eller förtjänat. Ha mod och tro på din förmåga och rätt att försvara frukten av ditt arbete. Stärk ditt beslut och ge inte upp. Du har visdomen och uthålligheten för att få den här situationen till ett angenämt avslut. Det är dock viktigt att du har ett öppet sinne för hjälp och synpunkter från andra.
Jobb: Dina förväntningar om något inom jobbet har kanske inte infriats och du känner dig lite åsidosatt. Var inte rädd för att säga vad du tycker och hur du känner dig för att få till ett bättre förhållande.
Kärlek: Har du problem i din relation för tillfället och väntar på att allt ska lugna ner sig, så ta dig nu tid att noga tänka igenom hur du vill ha det i framtiden.
Ekonomi: Ekonomin verkar vara stabil just nu och det finns möjligheter att spara en slant.
Turnummer: 5-7-9-26-28-33-35

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar blir nu förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet. Ja, saker verkar gå så som du hoppats så njut av livet här och nu.
Jobb: Det verkar som du får ny energi på jobbet. Kanske blir det ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt.
Kärlek: Du och din partner kommer överens med varandra även på andra områden och det ser ut som ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Vinsterna kan bli ganska stora; du tjänar pengar och du kan även hjälpa andra. Du kommer även att ha tillräckligt med pengar för att kunna betala dina skulder.
Turnummer: 5-7-9-10-11-12-27

 

Skytten (22/11-21/12):
Det är viktigt att dina beslut som du tar nu, är ärliga och rättvisa för alla inblandade. Tveka inte att rådfråga en tredje part om nödvändigt men säg din mening med säkerhet så det inte finns utrymme för missförstånd. Uppträd balanserat och sakligt så är det lättare för dig att få med dig andra i dina planer.
Jobb: Är du i ett nytt arbete eller nya arbetsuppgifter så får du ständigt ny uppmuntran och ny vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Lite trögt i kärlekslivet nu kanske, men allt har sina upp och nedgångar. Huvudsaken är att ni vet var ni har varandra så kommer er förtrolighet tillbaka.
Ekonomi: Du blundar väl inte för din ekonomi? det gör inte saken bättre. Se till att ha koll på utgifterna och sköt räkningar i tid så kommer allt kännas annorlunda.
Turnummer: 3-5-9-20-21-22-25

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Utmanande tider ligger nu bakom dig och ljusare stunder ligger framför dig. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det. Förväntningarna du skapar planteras i bördig jord. Lita på och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Jobb: På jobbet känns det kanske lite osäkert. Du vet inte hur situationen blir för dig framöver. Men ingen mening att oroa sig, allt kommer att lösa sig hur det än blir.
Kärlek: Ni får kanske mer pengar, som gör framtiden stabilare, eller så kan ni vänta er att bli gamla tillsammans.
Ekonomi: Har du haft mycket problem med ekonomin och förväntar dig en katastrof. Lösningar finns om du bara tar tag i situationen för ingenting löser sig av sig självt.
Turnummer: 1-4-8-15-18-21-32

 

Vattumannen (20/1-18/2):
En glädjerik vecka säger korten. Kanske är det dags för en nystart av något slag? Det kan till exempel vara dags för ett bostadsköp eller en resa på gång. Inte omöjligt att det gäller något kontrakt eller avtal. Om du står i valet och kvalet inför något erbjudande säger korten att det nu är en positiv tid att säga Ja!
Jobb: Du bör kanske vara lite extra noggrann på jobbet just nu. Det kan vara så att någon håller ett vakande öga på dig och det är inte omöjligt att du då kommer att nå det mål som du har kämpat för.
Kärlek: Om någon just nu visar ett intresse för dig bör du kanske ta det lite med ro och ta reda på mer om personen innan du fattar något beslut. I relationer ser det riktigt bra ut med kärleken.
Ekonomi: För en del så kanske ekonomin just nu är under granskning men verkar bli en positiv utgång. Andra har en väl balanserad ekonomi och har nu möjlighet att uppnå sina mål.
Turnummer: 3-4-12-17-18-21-28

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Kanske blir det inte riktigt som du tänkt dig den kommande veckan. Du kan bli tvungen att kompromissa i någon situation som du trodde skulle gå lätt att genomföra. Det kan leda till att du behöver anpassa dig till det nya som framkommit. Men med lite flexibilitet och positivt tänkande så kan resultatet bli bättre än du trott i alla fall.
Jobb: Du kanske har flera saker på gång inom ditt arbete nu. Men du trivs nog med dina uppgifter och hanterar det hela på ett bra sätt.
Kärlek: Om du är singel kan det vara så att du ställer för höga krav på en ev. partner. Tänk inte så mycket på hur personen ska vara för att tillmötesgå dina krav, utan känn in med hjärtat hur du påverkas av personen så har du alla chanser att hitta rätt.
Ekonomi: Din ekonomi är kanske lite ur balans, men med sunt förnuft så bör du klara av att hålla inkomster och utgifter under kontroll.
Turnummer: 3-8-17-20-25-26-35

 

❤Ha en stimulerande och trevlig vecka❤

          Kram

18. jan, 2020

Här kommer helgens Orakelkort med följande budskap från Änglarna:

 

❤❤❤❤❤❤

 

ACCEPTANS

"Se på dig själv och andra med Änglarnas ögon, med ovillkorlig kärlek och acceptans. På detta sätt inspirerar du och hjälper andra till att nå sin högsta potential."

 

Det kan vara så att du nu behöver hjälp med din relation till dig själv och/eller andra. Nästa gång du känner dig frestad att döma dig själv, eller någon annan, så kan du istället be för att de ska få vara friska och lyckliga. Det är ett mer positivt tillvägagångssätt som ger självförtroende och harmoni samt läker relationer.


Lägg märke till hur mycket bättre du mår när du tänker positiva tankar om dig själv och andra.


Försök inte att få saker att ske, så kommer utgången att kunna bli som du vill eller ännu bättre, och det sker på ett mer fridfullt sätt.


Tänk på, om en dörr stängs så öppnas en annan!

 

❤Ha en förtrollande helg❤
           Kram

15. jan, 2020

Här kommer veckans Drake som är Kampens Drake med följande budskap till dig:

 

❤❤❤❤❤❤

"Vårt hem är krigets flammande hjärta, där larmet från våra vingar dränker skriken från krigarna och klangen från när hundratusen svärd korsas. Inget slott kan stå emot vår eld, ingen kedja kan betvinga oss. Det här är facklan som tänds av vår eld. Det är upp till dig att använda den till att förstöra eller för att skapa."

 

Kan hända att det blir en lite utmaningar under den kommande veckan. Men Draken här visar att du har en inre styrka och mod som du kan behöva ta fram nu för att klara eventuella motgångar. Kanske får du lite problem med ekonomin eller jobbet men om du bara lägger ner tid på att hitta lösningar så kan du ta dig igenom den här perioden som en riktig vinnare.


Du bör också se upp med hälsan nu och verkligen ta hand om dig själv i första hand och ta den tid du behöver för återhämtning. Du har en inre krigare som kommer att ge dig framgång trots olika typer av motstånd under den här tiden. Som Drakens inledning beskriver så är det upp till dig själv hur du hanterar kommande situationer för att få ett bra resultat. Du kan mer än du tror!!

 

❤Ha en strålande vecka❤
          Kram

12. jan, 2020

Här kommer Horoskopet för perioden 13 januari - 19 januari

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser".

 

Väduren (21/3-19/4):
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar blir nu förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Lyx och materiell bekämlighet kommer till dig. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig.
Kärlek: Är du orolig för något i ditt förhållande bör du inte tiga still. Tala ut om det som stör dig för oftast är det inte så allvarligt som man kanske först tror.
Ekonomi: Snart kan du komma i kontakt med vissa auktoriteter eller myndigheter som kommer att påverka din ekonomiska situation.
Turnummer: 2-4-12-22-28-30-32

 

Oxen (20/4-20/5) :
Saker och ting ljusnar och det värsta ligger nu bakom dig. Det finns äntligen ljus i slutet av tunneln och stress och ansträngning försvinner från ditt liv. Förändringens vindar blåser - och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär, ditt hem ... eller i din framtidsplanering. För en del blir nu en efterlängtad resa äntligen av.
Jobb: Du får stöd från dina arbetskamrater och du uppnår dina mål på jobbet. Söker du arbete finns nu möjligheter att få ett.
Kärlek: Har det varit problem i relationen kan det vara dags för lite egentid och verkligen tänka igenom vad du egentligen vill.
Ekonomi: På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och för att förbättra din ekonomi.
Turnummer: 1-4-9-15-16-17-26

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Om du upplever en känsla av fångenskap så är den inte äkta. Korten indikerar att flera av dina känslor härrör från bekymmer som inte finns i verkligheten. Kanske är det så att du fokuserar för mycket på materiella saker just nu. Omvärdera varför du vill skaffa dessa saker. Kanske försöker du fylla ett känslomässigt tomrum, vilket materiella saker aldrig kan göra. Vad du troligen längtar efter är inre frid.
Jobb: På jobbet kan förändringar äga rum. Antingen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek: Du och din partner kanske kan komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er. Däremot kan konflikten mycket väl ha sin grund i svartsjuka.
Ekonomi: Kanske är det problem med ekonomin nu, tålamod är viktig - det gäller att stå ut. Bättre tider kommer.
Turnummer: 1-3-5-6-12-20-24Kräftan (22/6-22/7):
Händelser i ditt liv går nu in i hög hastighet! Dina planer kan nu bli genomförda och du borde se en hel del hända. Intellekt och kreativitet styr dagen så ta till dig otraditionella synpunkter. Ta dig tid till att överväga val noggrant. Det kan uppstå en oväntad situation eller konflikt och var där extremt noga med att inte ta ett impulsivt beslut.
Jobb: Kanske råder lite osäkerhet på jobbet och du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Du kanske kan vänta dig att diskutera med din partner, erkänna era misstag, och ta relationen till en ny nivå.
Ekonomi: Ligg lågt nu med alla onödiga inköp risk att få oväntade utgifter.
Turnummer: 7-10-11-16-19-22-30

 

Lejonet (23/7-22/8):
Saker och ting har kanske inte blivit som du förväntade dig. Var försiktig så att du inte fokuserar för mycket på det negativa, då det finns något positivt i varje situation. Du kan missa ljusglimtarna. Att kämpa eller att försöka att ignorera förändring hjälper dig inte. Ha istället tillit till att allt händer av en orsak. Ta hjälp av vänner, familj och kloka rådgivare för stöd eller tröst.
Jobb: På jobbet kan du lita på att en manlig kollega eller chef, kan stödja dig om du visar dig värdig dennes stöd.
Kärlek: Du och din partner kan komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er.
Ekonomi: Vad det gäller ekonomin bör du använda din intuition och hitta de svar som du behöver inom dig själv.
Turnummer: 3-5-6-12-23-24-31

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Det här kan bli en framgångsrik tid. Dina nuvarande arbetsuppgifter kommer att gå bra. Du kan bli befordrad eller erbjuden en högre lön. Dina talanger och kunskaper kommer att bli belönade för dig och andra. Acceptera möjligheterna som erbjuds dig och ha tillit till att du kommer att lyckas. Någon med förträffligt affärsmannaskap som är bra med pengar kan erbjuda utmärkta råd.
Jobb: Ditt arbete kan innebära både konkurrens och hinder. Du har stor potential och gör framgångar.
Kärlek: Något kan hända som gör att du ser på relationen med nya ögon.
Ekonomi: Kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 2-4-5-8-17-34-35

 

Vågen 23/9-22/10):
Även om du nu kan vara inne i en jobbig situation där allting känns enformigt och tråkigt, kanske är du krasslig och trött, så visar korten på att det här är en tillfällig känsla och att allting kommer att ordna sig till det bästa. Vila och ett försök till att tänka positivt är ordinationen.
Jobb: Kanske har du fastnat i en mental negativ tankegång vad det gäller ditt jobb. Du tycker att det inte finns någon lösning, men öppna ögonen och se dig omkring lösningen finns närmare än du tror.
Kärlek: Gå inte omkring och känn dig otillräcklig vad det gäller ditt partnerskap. Ingenting löser sig av sig självt, så börja kommunicera ärligt o uppriktigt med varandra så finner ni den rätta motivationen igen.
Ekonomi: Ansträngd ekonomi kan vi alla ha ibland, men inget blir bättre av att låtsas att inga problem finns. Gå igenom din budget och försök hitta lösningar, för det går att göra en hel del förändringar till det bättre.
Turnummer: 5-7-14-15-16-17-32

 

Skorpionen (23/10-21/11):
I början av veckan behöver du nog försöka ägna tid till dig själv. Lite återhämtning med promenader i friska luften gör dig gott. Det kan senare dyka upp en stor utmaning där du behöver dina krafter. Har du möjlighet så be andra om hjälp i den här situationen. Korten menar i alla fall att utgången blir positiv och fridfull.
Jobb: Du kan få stöd från dina arbetskamrater att uppnå dina mål på jobbet. Om du söker jobb, har du nu chans att få det. Om du upplever problem just nu, betyder korten att dina problem snart kommer att lösa sig.
Kärlek: Om du är singel, kan du behöva sömn och vila på grund av stress eller av andra orsaker. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem. För dig i relation kan du nu få det intresse från din partner som du söker.
Ekonomi: Du behöver kanske be någon om hjälp för att komma tillrätta med din ekonomi, då kommer dina ekonomiska problem att lösa sig.
Turnummer: 6-8-14-24-27-32-35

 

Skytten (22/11-21/12): 

Ibland behöver man tänka på att uppskatta det man har och inte bara ta allting för givet. Ta en stund då och då till att tänka igenom på vad du just nu har och vad som skulle hända om du förlorade det. Allting verkar komma lätt till dig nu så risk för att man kan bli lite för bekväm i tillvaron. Det finns ingenting att oroa sig över i nuläget, enligt korten, så gläds över det du har.
Jobb: På jobbet ser allt bra ut även om det kan finnas lite meningsskiljaktigheter så finns det inget att oroa sig över. Allt löser sig till det bästa.
Kärlek: Kärleken upplever en bra period rent allmänt. Om det finns någon konflikt i er relation så måste det till en kraftansträngning nu för att klara ut problemen. Tala ut med varandra nu.
Ekonomi: Glöm inte se över din ekonomi, nu borde dina ekonomiska mål kunna uppnås om du bara ser till att ha kontroll över budgeten.
Turnummer: 3-12-14-17-22-23-27

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Funderar du ibland på något som hänt tidigare i ditt liv och som du ångrar på något sätt, är det nu dags att släppa detta fullt ut. Inget är mer frustrerande än att gå och våndas över sådant som ändå inte går att ändra. Släpp allt och nya positiva händelser kommer att dyka upp på din väg. Tur och lycka samt frid och harmoni kommer att infinna sig när du slängt av dig det som tynger dig säger korten. Tro på dig sälv!
Jobb: Har dina förväntningar på jobbet inte infriats, så finns det nu stora möjligheter till att uppnå dina mål. Du måste bara tro på dig själv att det går.
Kärlek: Du och din partner trivs mycket bra tillsammans och relationen fördjupas.
Ekonomi: Ekonomin verkar nu kunna förbättras. Du kan nu känna dig glad och unna dig något vackert för pengarna.
Turnummer: 3-4-10-14-22-32-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det kanske är en tid av osäkerhet, men även en tid fylld med många visioner och många drömmar. En del drömmar är realistiska, andra inte. En del drömmar är skrämmande, andra är storslagna. Men dessa drömmar kan vara en flykt ifrån verkligheten och att blunda för den går inte an. Korten visar att trygghet kan vara på väg. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Men då får du inte isolera dig i dina drömmar utan omfamna dig själv och själva livet här och nu!
Jobb: Tiden går och det är inte så mycket som händer. Allt står inte stilla och du rör dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Det kanske har varit en tid av problem, och nu väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket och speciellt om egen envishet har varit roten till problemen.
Ekonomi: Din ekonomi blir bättre, men det går inte så fort precis. Om du söker en lösning på ett ekonomiskt problem, vänta dig en sen lösning.
Turnummer: 5-14-17-19-28-29-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Den materiella standarden är faktiskt inte det viktigaste i ditt liv om du bara tänker efter. Egen personlig utveckling och en känslomässig balans i tillvaron är det som ger dig så mycket mer. Det kan nu dyka upp en extra inkomst av något slag och då finns det ett bra tillfälle att istället för att köpa prylar satsa på till exempel en liten resa, gärna över vatten, som kan ge dig en inre tillfredsställelse.
Jobb: Du gör små framsteg på jobbet i din strävan mot en bättre position. Glöm inte att ha roligt tillsammans med arbetskamraterna som piggar upp tillvaron.
Kärlek: Kanske är det lite obalans i er relation just nu och du är inte riktigt säker på var du har din partner. Ingen mening med att gå och oroa sig, det är bättre att ta tag i situationen och försöka reda ut var ni har varandra. Allt blir bättre så.
Ekonomi: Din ekonomi är ganska trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 4-11-13-18-26-27-34

 

❤Ha en givande och positiv vecka❤

          Kram

8. jan, 2020

Här kommer veckans Drake som är en GryningsDrake med följande budskap:

❤❤❤❤❤❤

 

"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

 

Är du nu inne i en period av känslomässig obalans? Kanske något du ångrar att du gjort, eller inte gjort. Du kanske känner dig besviken för att du inte uppnått dina målsättningar eller relationen inte blivit som du tänkt.


Då är det dags att ta en djupdykning ner i ditt innersta och skaka fram allt som gnager inom dig. Var inte rädd för det som visar sig och försök inte fly undan. Granska istället, som om du såg det utifrån med någon annans ögon, allt som samlats inom dig. När du granskar dina känslor på det här sättet är det lättare att förstå anledningen till att allt blivit som det är nu. Du har då också lättare att acceptera din situation och inse att du inte ska gräva ner dig i detta utan släpp ut allt och börja tackla eventuella problem direkt. Allt som händer är trots allt ett led i din livsläxa, du får erfarenhet och förståelse för livets gång.


Kanske upptäcker du att du själv haft för stora förväntningar i det som nu tynger dig och inser att du behöver trappa ner på dessa och leva här och nu varje dag, ta tillvara på små stunder som förgyller din dag och se framåt utan ånger eller skuld. Läs och lär av Gryningsdrakens inledning här ovan, ditt nya liv kan börja nu!


❤Ha en perfekt och välbalanserad vecka❤
             Kram