Blogg

22. sep, 2019

Här kommer Horoskopet för perioden 23 sept - 29 sept.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Någon form av meddelande kan dyka upp under veckan nu. Det kan vara något som du väntar på eller något helt överraskande! I alla fall bör det vara något positivt för din del, tex. att du kommer in på de studier eller arbete du sökt till, en graviditet eller början till något helt nytt. Även kan det innefatta framgång inom det materiella eller ekonomiska området.
Jobb: Du kan nu befinna dig i de inledande faserna av ett nytt arbete. Eller andra arbetsuppgifter. kanske även befordran på det jobb du nu har.
Kärlek: Något överraskande kan inträffa på kärleksområdet som gör att du ser med andra ögon på din nuvarande situation.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att lösa sig på ett positivt sätt !
Turnummer: 5-13-15-21-22-27-31


Oxen (20/4-20/5) :
Här kan det dyka upp goda nyheter inom kort! Du har kanske en utmaning framför dig men det ser ut som du kommer att klara av detta på ett bra sätt. Du lyckas med det du strävar efter och kommer nå dina mål. På din väg har du knutit nya kontakter med starka och energiska människor (precis som du själv). Du är generös och en stor inspirationskälla för andra.
Jobb: På jobbet ser det ut som att allting blir bättre.
Kärlek: Kanske är du lite för beroende av den du älskar och tror kanske att du inte är bra nog för personen! Gör dig av med alla sådana tankar för du duger så bra precis som du är.
Ekonomi: Känns ekonomin som ett stort problem behöver du verkligen ta tag i den och se hur du kan spara in på onödiga saker så det räcker till dina fasta utgifter.
Turnummer: 2-5-14-17-28-31-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Se upp nu så inte andras behov blir viktigare än dina egna! Du behöver nu vara inriktad på, och inte kompromissa med, det som du känner är viktigt för dig. Tycker du om att vara ute i naturen, ge dig ut på en promenad och njut av den uppfriskande luften, fåglarnas kvitter och avsaknaden av störande ljud. Dags att ta hand om dig själv med andra ord och inte låta andra styra dina åtaganden.
Jobb: Har det varit lite turbulens på jobbet så kommer nu allt att lugna ner sig igen.
Kärlek: Korten menar på att du förväntar dig att saker och ting ska lösas av sig självt om det är problem i relationen, vilket sällan sker. Tala ut med din partner istället så löser ni säkert eventuella problem tillsammans.
Ekonomi: Kanske gör du en investering, efter att noga övervägt för- och nackdelar som kan bli en källa till inkomst.
Turnummer: 3-5-14-18-24-33-35


Kräftan (22/6-22/7):
Det kan uppstå en situation där det vill till att du plockar fram ditt affärssinne. Du behöver inte lyssna på andra, du har redan den kunskap du behöver inom dig. Lita på det du känner även om andra har åsikter, det kommer de att ha ändå. Du vet själv att du har rätt. Den förvandling och de inre genombrott du har gjort, har gett dig nya kunskaper som du med ödmjukhet kan använda och dela med dig av till andra.
Jobb: Det kan nu hända att du tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Se upp nu ifall du nyligen träffat på någon lovande kandidat. Det kan vara så att personen inte menar fullt allvar med er relation.
Ekonomi: Håll lite extra i plånboken den här veckan så du inte blir blåst av någon.
Turnummer: 3-4-9-18-28-29-30


Lejonet (23/7-22/8):
Det är möjligt att du nu står i en valsituation och börjar göra upp planer och strategier inför nästa steg. Oftast antar allting en ny inriktning, bättre eller sämre. Ibland kan det vara så att man upprepar ett mönster och att samma problem uppstår om och om igen. Det gäller därför att inte förhasta sig utan beväpna dig med lite tålamod tills du verkligen vet vad som fungerar eller inte.
Jobb: Bäst att visa upp den bästa sidan på jobbet nu. Det kan hända att ni granskas av överordnade.
Kärlek: Det kan tänkas att mer pengar, genom arv eller liknande, gör att ni känner framtiden tryggad tillsammans.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 4-14-15-19-20-27-33


Jungfrun (23/8-22/9):
Kanske har du nu en känsla av att vilja förändra något – men du vet kanske inte precis vad. Bara att det är något. Det kan kännas som att du sitter fast och inte kommer någonstans. Livet lunkar på i samma gamla spår som det alltid gjort. Du ser kanske inte möjligheterna just nu för du sitter fast i ett gammalt tänk. Du behöver nog dra dig undan lite ibland och meditera, släppa allt som tynger på, och sväva bort i dagdrömmeri så ska du se att glädjen kommer tillbaka. Tänk på allt positivt som faktiskt har hänt och allt du redan uppnått.
Jobb: Känns inte jobbet som det ger dig något så sök andra jobb under tiden, det kan hända att allt vänder.
Kärlek: I kärlekslivet kan en auktoritär person dyka upp, liten varningsflagg där!
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att förbättras fortare än du tror.
Turnummer: 2-4-7-8-12-13-23


Vågen 23/9-22/10):
Nu verkar du ha kommit till slutet på en cykel av tråkigheter eller oro. Nu finns det bara ett håll att gå åt och det är framåt mot bättre tider. Känner du ännu tvivel och oro så är de till för att du ska ta dig över dem, att du ska kämpa och se att du är starkare än du tror och att du klarar det som livet erbjuder. Så från idag släpp dessa tankar, acceptera att det känns jäkligt men låt inte de känslorna förlama dig från att gå framåt och från att använda din inre styrka.
Jobb: Du är säkert omtyckt på jobbet och gör bra ifrån dig.
Kärlek: Det tycks som att någon beundrar eller har blivit kär i dig! spännande tanke.
Ekonomi: Det finns kanske något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser!
Turnummer: 2-7-16-20-21-25-27


Skorpionen (23/10-21/11):
Nu är det en bra vecka att ge sig hän åt sina kreativa idéer och tankar, kanske kan du inte göra något åt dem just för stunden, så skriv då ner dem och spara till ett senare tillfälle. Har du något som du går och funderar på är det viktigt att du klurar ut rätt frågor att ställa. Man kan ställa hur många frågor som helst och få lika många bra svar tillbaka. Men är inte frågan den rätta så kommer inte heller svaret att vara det.
Jobb: Nu kan det bli tal om ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt. Eller får du helt enkelt ny inspiration till att ta nya tag.
Kärlek: Är du i en relation så kanske du inte ska ta allt din partner säger på fullt allvar. Undersök fakta om något är oklart.
Ekonomi: Du kanske får lite oväntad hjälp med din ekonomi om den känns betungande.
Turnummer: 2-9-19-26-27-32-34


Skytten (22/11-21/12):
Det kan nu bli aktuellt för en avresa eller frånvaro. Kan också vara en ändring av bostad. Var vaken och redo för människor och situationer som kan ge dig utvecklande förändringar i ditt liv och i ditt medvetande. Var tacksam för de möjligheter och utmaningar du får för att växa som människa. Ta emot det, engagera dig fullt ut men släpp det sedan.
Jobb: Just nu känns det lite tungt och motigt med jobbet, men det blir bättre snart.
Kärlek: Du kanske fattar intresse för en karismatisk person, men se upp så du inte blir förd bakom ljuset.
Ekonomi: Det kan dyka upp nya möjligheter till extra inkomster.
Turnummer: 2-3-15-24-26-30-31


Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske känner du dig lite missnöjd med din situation för tillfället. Du behöver då anpassa ditt liv till det du vill ha, det är bara du som kan ändra på saker och ingen annan. Det bästa är att ta tag i problemen och skapa en förändring. Försök ta reda på vilka känslor det är som dränerar dig på energi. Ett bra sätt är att meditera, antingen på en lugn plats hemma eller ännu hellre ute i naturen. Där kan du släppa allt och få ny inspiration och se saker på nytt sätt.
Jobb: Jobbet flyter på och du verkar vara omtyckt av arbetskollegor.
Kärlek: Just nu verkar det vara lite trögt på kärleksfronten.
Ekonomi: Ekonomin kan bli bättre men du måste nog engagera dig lite mer i din budget.
Turnummer: 2-5-15-19-28-32-33


Vattumannen (20/1-18/2):
Nu säger korten att det är hög tid att rensa bort allt sådant som inte längre har något positivt värde för dig. Har du taskig självkänsla för att du ständigt blev kritiserad som liten? Gör uppror mot den inre röst som fortfarande hackar på dig. Gör ett aktivt val att välja att tänka bättre om dig själv. Varje dag är en möjlighet att börja om så släpp gammalt skräp och starta om på ruta ett.
Jobb: Du kan nu få stöd från dina arbetskamrater så att du uppnår dina mål på jobbet.
Kärlek: Det verkar som att du och din partner nu gör upp planer för framtiden.
Ekonomi: På det ekonomiska området ser det ut som du kan göra säkra framsteg.
Turnummer: 2-9-11-16-24-29-30


Fiskarna (19/2-20/3):
Korten visar på att du planerar för framtiden och sätter rättvisan framför allt, genom att väga för och emot när du tar ditt beslut. Om du har goda avsikter så kommer resultatet vara positivt. Du hittar modet att ta ansvar för dina handlingar och verktygen att motverka orättvisor i vardagen. Lär dig att väga dina beslut så att du kan backa upp dem och stå för dem. Kämpa för det som är rätt så faller allt på plats för framtiden.
Jobb: Du kommer att stå ut med eventuella problem som kan uppstå, och det är något som är ytterst positivt.
Kärlek: Just nu verkar det som kärlekslivet går på sparlåga.
Ekonomi: Kanske oroar du dig för ekonomin. Men om du verkligen tar tag i din budget och granskar dina utgifter kan du nog finna lösningar på det.
Turnummer: 2-5-7-11-19-21-35

 

❤Ha en magisk vecka och utmana morgondagen❤

              Kram

21. sep, 2019

Här kommer helgens Orakelkort med följande budskap:

 

 

LIVSERFARENHET

 

Det här kortet visar på att du kanske nyligen varit med om en händelse som var som en väckarklocka för dig till att göra förändringar i livet!


Det här kan vara en ny upptäckt eller något som du har vetat om men skjutit upp. Nu har du nog insett att den här situationen inte kan ignoreras och ett beslut är nödvändigt att ta.


Detta är en stund av både uppvaknande och frihet. Sättet du ser på dig själv och världen kommer att för alltid förändras, detta gör att du växer och uppmuntras till att breda ut dina vingar. Tillåt dessa nya insikter att motivera dig att följa ditt hjärtas sanna röst och din intuition.


Ärkeängel Chamuel finns med dig i denna ofrånkomliga förändring.

 

💔Ha en fantastisk helg i positiv anda💔
          Kram

 

18. sep, 2019

Här kommer veckans Draktarot kort med budskap från Välståndets Drake:

 

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

 

 

Förändringens vindar blåser nu extra starkt.


Ditt liv står under ständig förändring och det får dig att växa genom att du vidgas och expanderar. Låt denna förvandling och utveckling ske men försök ha en övergripande blick över saker och ting. Kanske överväger du något, och kan ha svårt att veta vad du vill samtidigt som du kan ha svårt att avvakta.


Troligen har du nu flera bollar i luften samtidigt och visst är det möjligt att vandra längs två vägar samtidigt så länge som du ser till att ha balans i din tillvaro. Du är nu flexibel och har lätt för att anpassa dig. Men du kommer att klara alla förändringar och problem som du nu möter med glans och dessutom kommer du att ha roligt.

 

💔Ha en fantastisk och givande vecka💔
          Kram

15. sep, 2019

Här kommer veckans Horoskop för perioden 16 sept - 22 sept

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Den här veckan behöver du kanske vara lite på din vakt. Saker och ting som presenteras för dig är kanske inte vad det verkar att vara. Det kan vara någon som försöker vilseleda dig eller kan det vara så att du missuppfattar alltihop. Så undersök noga innan du tar några beslut för säkerhets skull. Det kan också innebära en inre konflikt av något slag som du oroas över. Men är du alert och uppmärksam klarar du ut den här perioden.
Jobb: Om du söker jobb just nu så behöver du vara bestämd över vad du vill och inte låta andra bestämma över vilket jobb du ska söka.
Kärlek: Är du singel verkar det som du har lagt kärlekssökandet på is för tillfället. Om du studerar eller har ett krävande arbete så är det nog lugnast så. Allt har ju som sagt sin tid.
Ekonomi: Ekonomin verkar också ligga på is just nu. Det gäller att hålla i pengarna så de räcker till nästa utbetalning.
Turnummer: 13-24-27-28-29-32-35


Oxen (20/4-20/5) :
Den här veckan kan det vara bra att ta det "lilla lugna" för att samla tankarna och få tid att tänka över eventuella problem som du har just nu. Det kan behövas lite nya insikter som kan ge dig en ny inriktning över problemen annars är risken stor att det du redan tänkt ut kan leda till ett misslyckande. Tänk igenom vad som skulle kunna fungera eller inte, innan du fattar något beslut. Tålamod i problematiska situationer brukar löna sig till slut.
Jobb: Just nu är du kanske lite less på ditt jobb och känner ingen större tillfredsställelse med det. Men du står ut för att det trots allt är din inkomstkälla. Det finns en liten chans till att få bättre villkor eller ett nytt kontrakt inom kort.
Kärlek: Det finns en antydan om konflikt med din partner som mycket troligt kan grunda sig i svartsjuka. Men låt inte detta gå för långt utan klara bevis, troligen löser ni det här genom att tala ut med varandra.
Ekonomi: Visst kan ekonomin bli bättre, men då gäller det att ta tag i det hela och inte bara låta tiden gå.
Turnummer: 16-21-26-28-30-32-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Den här veckan kan du känna av en inspirerande energi som får dig att känna optimism och självförtroende. Följ med i den här känslan och utveckla eller handla inom det område där ditt intresse ligger. Det kan även innebära att du tar hjälp ifrån en kunnig och intelligent person som har sinne för affärer. Korten för Tvillingarna den här veckan är mycket positiva för att kunna uppnå sina mål vad det gäller affärer, hobby eller vad du än önskar dig.
Jobb: Kanske kan det nu bli en löneökning eller om du säljer varor så kommer de att bli sålda nu.
Kärlek: Är du singel har du nu möjlighet att träffa på en person som är pålitlig och som även har det gott ställt.
Ekonomi: Tar du nu hjälp med din ekonomi, om den är i obalans, så blir det ett rejält uppsving framöver.
Turnummer: 6-7-15-17-22-24-27


Kräftan (22/6-22/7):
Allt ser ut att kunna bli bättre framöver även om det kommer att ta lite tid. Någonting som har med vetenskap eller intellektuella lösningar att göra ligger nu i tiden. Du har nog en hel del tankar och idéer om vissa problem och där kommunikation är en del av lösningen. Korten talar också om resor över vatten, men det kan också innebära en metaforisk resa över problemens hav. Någon person kan dyka upp i ditt liv med budskap som du verkligen har nytta av.
Jobb: Just nu verkar det vara lite stiltje på ditt arbete och det är inte mycket som händer.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation kan du vänta dig passion och resor med din partner. Det kan också bli frågan om små oenigheter.
Ekonomi: Du verkar ta hand om din ekonomi och har koll på din budget.
Turnummer: 1-2-9-21-28-29-33


Lejonet (23/7-22/8):
Du är kanske i behov av återhämntning i fysisk och psykologisk mening. Det är dags att tillåta sig att göra sig av med all mental stress, så att stressen inte börja manifestera sig på fysisk nivå i form av en sjukdom. Låt högre makter eller livets gång ta hand om problemen. Du kan ta hand om dig själv och din hälsa i stället. Stress är ju en av de största bovarna till många sjukdomar, så att koppla av och ta hand om sig själv borde vara lika naturligt som att andas. Meditation en stund varje dag kan göra underverk med kropp och själ.
Jobb: På jobbet är inte allt som det verkar vara. Se upp för manipulation och lögner.
Kärlek: Just nu finns det inte så mycket plats för kärleken i ditt liv. Du behöver ensamtid och ta hand om dig själv i första hand.
Ekonomi: Kanske har du en idé om hur du ska kunna tjäna lite extra pengar, men kolla i så fall noggrant så du inte blir blåst av någon.
Turnummer: 9-11-12-14-17-30-33


Jungfrun (23/8-22/9):
Detta kan bli en mycket positiv vecka fylld med glädje och optimism. Mycket kretsar nu omkring familjemedlemmar och nära vänner, och det kan bli en hel del sammankomster tillsammans med nära och kära. Korten kan också innebära att du nu nått slutet på en cykel och att något helt nytt tar sin början nu. Dina tidigare drömmar och förhoppningar ser ut att kunna börja infrias och din glädje över detta smittar av sig på många av dina närmaste.
Jobb: Eventuellt kan det uppstå en konflikt på jobbet som kommer att lösas med ovanliga medel.
Kärlek: Nyväckt intresse från din partner nu kanske? Om ni har haft problem i förhållandet, eller om rivaler finns, kan du vänta dig att vinna över dessa.
Ekonomi: Nu finns det en möjlighet att det kan bli en ökning av dina inkomster.
Turnummer: 2-3-8-15-21-26-35


Vågen 23/9-22/10):
Korten visar på en del skvaller eller förtal under den här veckan. Så försök att ta sådant som sägs med en nypa salt och inse att det andra säger om en person inte alltid stämmer med verkligheten. Det kan vara en person som sätter igång alla rykten och kanske till och med anklagelser, så försök att ta reda på vem som spridit ut detta från början och ställ den personen till svars för sitt agerande. Det är inte säkert att detta gäller dig som person, men kanske någon du känner väl.
Jobb: Har du ett arbete som upptar mycket tid från annat så måste du nu sätta ner foten och bestämma dig för att lämna alla tankar på jobb när du går hem därifrån. Försök att hitta mer tid tillsammans med vänner eller familj och även egentid för dig själv.
Kärlek: Den här veckan verkar kärlekslivet att gå på sparlåga.
Ekonomi: Din ekonomi kan förbättras om du lägger ner lite jobb på en budget.
Turnummer: 3-17-23-24-31-33-34


Skorpionen (23/10-21/11):
Oj, här kan det bli en helt fantastisk vecka om allt faller i bördig jord! Har du funderingar på att göra en väl genomtänkt investering av något slag så verkar alla energier vara positiva i det fallet och den kommer att löna sig senare. Din materiella standard kan förbättras och du kan kosta på dig lite vardagslyx ibland. Detta kan också stå för att du får en inkomst på annat sätt t.ex. löneförhöjning eller ren och skär tur! En ny början och en stor möjlighet ligger framför dig.
Jobb: Är du arbetslös så kan det just nu vara lite kämpigt med jobberbjudande. Det gäller att ligga i för att nå framgång här.
Kärlek: Är du singel så kan du nu stöta på någon av en slump där ljuva känslor kan uppstå.
Ekonomi: På det ekonomiska området, kan det nu hända att man inleder ett nytt projekt som kommer att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt.
Turnummer: 7-11-13-16-23-26-28


Skytten (22/11-21/12):
Trygghet på väg säger korten för den här veckan. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Kan också betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först. Därmed också en varning om att inte begränsa sitt liv till det materiella. Du är så mycket mer än det du äger. Men mycket tyder på att det finns säkra tillgångar och i detta kan då också finnas en antydan om en gåva eller ett arv.
Jobb: Om du jobbar, vänta dig en lugn period. Inget händer. Allt står stilla.
Kärlek: Om du är i en relation kan din partner försöka lura dig eller manipulera dig så be om fakta.
Ekonomi: Kanske har du lite svårt att fatta beslut om din ekonomi just nu. Men gör inga extra inköp innan du har helt klart för dig att det blir en påfyllning i kassakistan.
Turnummer: 5-9-17-19-18-23-34


Stenbocken (22/12-19/1):
Den här veckan får du kanske en energiboost som gör att du känner dig mer stark och självständig än på länge. Ta tillvara på detta och se till att få gjort allt det som du tidigare dragit dig för av rädsla att du skulle göra något fel. Du har lärt dig av tidigare erfarenheter så du vet säkert inom dig vad som är rätt i någon speciell situation. Stå på dig och ta vara på den här energin som hjälper dig framåt.
Jobb: På jobbet har du en möjlighet att nå en högre position men du måste visa vem du verkligen är och stå på dig i vissa diskussioner.
Kärlek: Kanske visar en person ett visst intresse för dig, men gå fram varsamt, personen kanske inte är den som du först trodde.
Ekonomi: Det kan inträffa en förändring i din ekonomi, bra eller dåligt? Det kan också betyda att du ser på din ekonomi med andra ögon och gör de förändringar du behöver.
Turnummer: 1-5-12-24-25-29-34

 

 

Vattumannen (20/1-18/2):                                                                Korten för den här veckan står oftast för framgångar, men även för planer inför framtiden! Detta kan innebära att man nu kommit över de största hinder i ett projekt och att man kommit många steg vidare. Men ännu kan en tid av väntan äga rum, men nu har du kommit ganska nära ditt mål. Korten kan också innebära att du nu planerar resor inom en snar framtid, antingen med familj eller så kan det ha med arbete att göra eller för att vidga vyerna inför ett kommande projekt.

Jobb: Ditt arbete kan innebära flera helt olika arbetsuppgifter. Korten kan betyda att man för tillfället har flera bollar i luften.
Kärlek: I kärlekslivet kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner.
Ekonomi: Du söker ny inspiration och nya lösningar för att bättra på ekonomin. Men gör upp en hållbar budget tills vidare så kanske det öppnar upp sig för nya mål.
Turnummer: 1-8-15-24-25-28-34


Fiskarna (19/2-20/3):
Den här perioden står för vårt behov av balans i livet. Oftast tvingas vi göra kompromisser för att få en känsla av balans. Då inträder en känsla av harmoni när man väl uppnått detta inre tillstånd av jämvikt . Detta innebär att man söker en jämvikt genom att kompensera något dåligt med något bra. Det kan betyda att du behöver vara lite mer sparsam och återhållsam med hushållets resurser för att kunna uppfylla en önskan eller anpassa dina åtaganden så du får mer tid över för dig själv eller din familj.
Jobb: Du är nu duktig på att lösa problem på ett kreativt sätt. Det kan innebära en framgång på jobbet.
Kärlek: En romans kan uppstå i veckan, men varning för att det kan vara en opålitlig person.
Ekonomi: Din ekonomi borde nu vara i balans och om du tänker efter så har du nog det mesta du behöver.
Turnummer: 5-6-10-13-29-33-35

 

💔Ha en magisk vecka och fånga dagen💔

         Kram

14. sep, 2019

Helgens Orakelkort kommer från Energikorten och har följande budskap:

 

STORMVARNING

 

Bilden visar ett oväder vid horisonten. Detta kan innebära att det finns en del oro omkring dig eller att du brottas med inre konflikter. Orosmolnen kan nu vara på väg mot dig eller har du hört rykten om något som är på gång.


Du behöver vara medveten om vad som är på gång, i den fysiska eller din inre värld, men var inte rädd, för stormar är till för att ridas ut och få nya erfarenheter som kommer att hjälpa dig framöver. Så fundera över vad det är som händer med lugn klarhet. Undersök dina alternativ till lösningar och hedra dig själv och dina intentioner.


Stå upp för dig själv och ta dina egna beslut utan inblandning från andra. För som med alla svårigheter kommer även den värsta storm att lugna ner sig.


Kom alltid ihåg att du har kraften och visdomen att hantera vad som helst som kommer i din väg!

 

💔Ha en fin helg och kom ihåg att du kan mer än du tror💔
          Kram