Blogg

9. dec, 2018

Här kommer Horoskopet för 10 december - 16 december:

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):


Positiva förändringar kan nu komma att inträffa i ditt liv. Förvänta dig och njut av förmånliga nya möjligheter när de dyker upp. Det här är en optimal tid att göra stora och små förändringar. Ta steget med vetskapen om att allt kommer att gå bra för dig. Gamla hinder försvinner och allt rör sig snabbt framåt. Om gamla händelser minskat din tillit kommer du nu att se att de faktiskt var positiva för dig. Snabbt framåtskridande är nu troligt.
Jobb: Du känner kanske ett behov över att tänka över vad du verkligen vill. Om du saknar ett jobb, får du se upp så du inte isolerar dig. Sök kurser i dina intressen.
Kärlek: Du och din partner trivs nu mycket bra tillsammans och relationen fördjupas.
Ekonomi: Det kan dyka upp ett ovanligt ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 3-4-5-6-7-12-26


Oxen (20/4-20/5) :


Det kan vara så att du just nu skulle dra nytta av att spendera tid ensam och lyssna till din inre röst. Meditation är nödvändigt eftersom vägen till upplysning är en inre resa. Var tyst och upplev glädjen med att söka sanningen i ditt eget hjärta. Lär dig att trivas i ditt eget sällskap. Det är trots allt en skillnad mellan att vara ensam och att vara övergiven. Att dela med dig av visdom är en del av din livsresa, speciellt just nu.
Jobb: Du trivs nog med att alltid vara sysselsatt. Ditt arbete kan också innebära flera helt olika arbetsuppgifter. Men glöm inte koppla av helt från jobbet emellanåt.
Kärlek: Det verkar lugnt på kärleksfronten för tillfället, så en bra tid att fundera i lugn och ro vad du vill ha ut av din relation.
Ekonomi: Du kanske behöver granska dina papper och räkningar. Har du förbisett något?
Turnummer: 5-10-13-24-25-31-34


Tvillingarna (21/5-21/6):


En situation har kanske inte lösts på det sätt du hade hoppats, men du kan försöka igen. Din kraft ligger inte i hur saker och ting faller ut, utan i hur du hanterar dig själv när du går framåt. Du kan nu känna att priset för den här satsningen är för högt. Värdera noga varför olika händelser har inträffat för att få värdefull lärdom för din framtid. Någon i situationen är inte riktigt hederlig.
Jobb: Om du befinner dig i ett nytt arbete, så får du ständigt ny uppmuntran och ny vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Du kan få ett meddelande från någon som har ett intresse för dig, men även att den du har börjat träffa inte riktigt är intresserad utan leker.
Ekonomi: Är ekonomin orsak till stor oro, så tveka inte att be någon om hjälp att få ordning i det hela.
Turnummer: 5-10-12-26-28-29-35


Kräftan (22/6-22/7):


Nu är det nog dags att förnya dina planer och se saker från ett nytt perspektiv. Fråga dig själv: är det möjligt att ett annat tillvägagångssätt skulle fungera bättre? Även om det känns som om det inte händer någonting, är det tillfälligt. Använd därför den extra tid du har fått till att tänka över dina strategier. Det är också en bra tid för att vara generös med din tid, uppmärksamhet och gåvor.
Jobb: Känner du dig lurad eller sårad av något på jobbet så är du är besviken just nu, men tiden läker alla sår.
Kärlek: Om det är lite konflikter i relationen så kanske du känner att du får kämpa ensam. Men ta mod till dig och tala ut med din partner så kommer din oro att släppa.
Ekonomi: Din inkomstkälla är stabil och du har kompetens till att hantera din ekonomi
Turnummer: 3-4-5-17-19-29-33


Lejonet (23/7-22/8):


Du arbetar kanske för hårt och har lagt ner för många timmar. Det är nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema.
Jobb: Se upp på arbetet så du inte blir förd bakom ljuset den här perioden. Kontrollera sanningen i något påstående innan du drar slutsatser.
Kärlek: Nu kanske du möter partnern i ditt liv! Eller kan det vara en sann vän.
Ekonomi: Kanske lägger du mycket energi på att lösa problemen som ständigt dyker upp. Gör en långsiktig budget för att slippa onödig oro.
Turnummer: 3-5-9-17-28-29-30


Jungfrun (23/8-22/9):


Kan det vara så att du nu fokuserar lite väl mycket på materiella saker. Då kan det bero på att du känner ett tomrum inom dig och försöker fylla det med allehanda inköp. Detta är till att lura sig själv, du behöver nog lite mer självinsikt i så fall. Försök ta dig ut i naturen, promenera i skogen eller vid en sjö. Sitt i lugn och ro och försök hitta din inre röst som visar dig vilken väg du egentligen bör ta.
Jobb: Du verkar trivas med ditt jobb och är omtyckt av arbetskollegor.
Kärlek: Du träffar kanske en man med pengar. Han är en bra far, har sinne för pengar och har stora planer på gång. Han är något äldre men mycket stabil i sina relationer.
Ekonomi: Kanske har du nu fått en idé om hur du kan utöka din ekonomi, men det verkar som du vill hålla det hemligt för andra.
Turnummer: 2-5-7-17-18-20-22


Vågen 23/9-22/10):


Att arbeta i grupp berikar dig just nu. Det kan därför vara dags för dig att vidga din vänkrets eller ansluta dig till en grupp. Du kanske till exempel vill skriva in dig i en skola eller gå en kurs. Det här är också en perfekt tid för att skaffa stödjande vänner som har integritet och en stark moral. Det är också dags att ifrågasätta och granska alla regler, begränsningar eller begränsad tilltro som har skapats runt din nuvarande situation (av dig eller andra) för att vara säker på att de är rättvisa för alla inblandade.
Jobb: Om du nyligen sökt arbete, finns nu chans att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer
Ekonomi: Du kanske behöver bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation.
Turnummer: 2-5-8-10-19-30-34


Skorpionen (23/10-21/11):


Nya idéer tar nu form! Förvänta dig att få stor inspiration, möjligen från ett evenemang eller en situation som tidigare bekymrat dig. Nu ser du möjligheten att skapa något fantastiskt och du är full av iver. Fokusera dina tankar på dina långsiktiga mål och skapa en handlingsplan. Din nya förståelse ersätter tidigare missuppfattningar. Nu är du redo att gå framåt-
Jobb: På ditt jobb kan du känna dig stressad och orolig. Ta det lugnt och fokusera på en sak i taget så går det lättare.
Kärlek: Du och din partner kommer överens med varandra även på andra områden och ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Din ekonomi ser ut att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 1-7-8-10-18-19-33


Skytten (22/11-21/12):


En spännande ny möjlighet kan nu komma i din väg! Det kan verka som en utmaning men det är en som du är redo för. Blända människor med din originalitet och uppfinningsrikedom! Du känner dig kreativ och tar entusiastiskt emot nya erfarenheter och ser till att saker händer. Tro på dig själv och din egen förmåga så blir det här en alldeles lysande period.
Jobb: Du är väldigt kreativ och din kreativitet kommer till uttryck på jobbet. Det hjälper dig att nå framgång oavsett yrke.
Kärlek: Du kan nu träffa någon och en djup vänskap inleds och som kommer att växa med tiden, som känns bra och stabil. Vänskapen kan utvecklas till något mer, men ni kan också förbli bara vänner.
Ekonomi: Ekonomin klarar sig om du bara håller dig till dina fastställda mål och har koll på dina utgifter.
Turnummer: 3-4-8-11-20-25-28


Stenbocken (22/12-19/1):


En spännande ny möjlighet dyker upp i ditt liv. Kreativa och inspirerande karriärmöjligheter kommer i sikte. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Ge dig hän! Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar. Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!
Jobb: För den som jobbar den här perioden kan det kännas lite tungt att gå till jobbet. Men se framåt snart är det din tur att koppla av.
Kärlek: Snart kanske du träffar någon som du känner dig attraherad av. Ni tycker om varandra och chansen är stor att ni inleder ett varaktigt förhållande.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig men du kan nog räkna med resor för ekonomins skull.
Turnummer: 5-15-17-20-22-30-33


Vattumannen (20/1-18/2):


Det kan nu vara dags för ett firande! Bröllop, budskap om graviditet eller födelse eller återseenden av gamla vänner är troliga. Examen eller befordran kanske väntar runt hörnet. Du behöver ha mer roligt! Du arbetar för hårt och måste lära dig att slappna av. Kanske du kan ordna ett party eller åka iväg på semester. Den här perioden kan innebära att du drar lyckliga slutsatser.
Jobb: Moral och etik kan vara diskussion på jobbet. Du har här en möjlighet att vägleda andra med dina åsikter.
Kärlek: Någon i din omgivning kanske sviker dig och du känner dig sårad. Men tala ut med personen för allt kan bero på ett missförstånd.
Ekonomi: Din ekonomi ser ut att bli bättre men det sker inte på en gång.
Turnummer: 4-13-18-22-25-32-34


Fiskarna (19/2-20/3):


Ditt självförtroende, visdom och återhållsamhet har betalat sig. Du har gjort ett utmärkt arbete och förberett för den här tiden i ditt liv. Detta har gjort det möjligt för dig att ta det lugnt och njuta av lite lyx. Du sätter värde på ditt eget sällskap. Du finner frid och förnöjsamhet i din tysta ensamtid. Speciellt nu så uppskattar du djur och natur mer. Du söker en djupare mening i livet så du går inåt för inspiration.
Jobb: Du är trygg i dig själv och i ditt arbete. Om du är arbetslös, kommer du inte att uppleva någon nöd utan känna att pengarna flödar in ändå utan någon ansträngning från din sida.
Kärlek: Det kan hända att du just nu får en känsla av att du inte riktigt vet var du har din partner. Varför inte tala ut om hur du känner det så du får klarhet i er situation.
Ekonomi: Förvänta dig en ökning av dina inkomster. Du kan just nu ha en oväntad ekonomisk tur!
Turnummer: 2-3-13-15-16-30-34

 

HjärtaHa en fantastisk vecka utan stressHjärta

      Kram

8. dec, 2018

 

Helgens Orakelkort kommer från Daglig Vägledning från dina Änglar och de vill framföra följande budskap till dig:

 

 

KREATIVA PROJEKT

 

"Din själ längtar efter att få uttrycka sig kreativt. Vi vägleder dig till att införa konstnärlighet och kreativitet i ditt liv. Kreativa uttryck får dig att känna dig levande och entusiastisk och din passion för livet får en nytändning."

 

Det här kortet säger att du behöver flera sätt att uttrycka din kreativitet på. Änglarna vägleder dig att söka efter möjligheter till det, hemma och på jobbet.


Du kan skriva, fotografera, spela musik, slöjda, måla, sy eller göra om hemma. Det har ingen betydelse huruvida ditt skapande är redo för att visas upp - det som räknas r att du tillåter din inre konstnär att uttrycka sig fritt.


Du behöver inte fundera på hur det ska gå till eller vilket syfte det har, fortsätt bara på den inslagna vägen av kreativitet.

 

HjärtaHa en fantastisk helg och låt fantasin flödaHjärta

       Kram

5. dec, 2018

 Här kommer det första kortet ur Drak-tarot leken.

 


Mörkrets krafter drar sig nu tillbaka med hjälp av den vita Drakens kraft. Det gamla känns inte längre så skrämmande och en ljusare tid ligger nu framför oss med förnyelse och glädje.


Nu förverkligar vi våra projekt och våra relationer blommar. Vi slösar inte längre någon tid på illusioner, lögner, kamp, svartsjuka eller begränsningar. Du förändrar din syn på livet till det bättre. Du är aktiv och utåtriktad och utstrålar livsglädje.


Nu kan du vara dig själv och allt blir till det bästa. Budskapet är att man ska leva i nuet och göra det bästa av de möjligheter och förhållanden som står till buds. Uppfyllande av önskningar är nu möjligt, så slappna av och låt dig dras med i den härliga dansen. Var dig själv och allt kommer falla ut och bli till det bästa.

 

HjärtaHa en underbar vecka full av glädjeHjärta

      Kram

 

 

2. dec, 2018

Här kommer Horoskopet för 3 december - 9 december

 

 

Tänk på att varje dag blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser!

 

 

Väduren (21/3-19/4):


Det verkar nu som att du kan komma att njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, eller plötsliga förbättringar i ditt liv. Du har haft förmågan att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Det kan röra sig om en materiell förbättring i hemmet eller fullbordande av något projekt som leder till framgång. Just nu verkar din hälsa vara god eller på väg mot förbättring. Det kommer nu en period då du upplever större självförtroende och trygghet i tillvaron. Turen är med dig nu.
Jobb: Du vet kanske en hel del saker som egentligen borde vara dolda för dig. Det kan hända att du kommer i kontakt med någon myndighet.
Kärlek: Just nu kan du känna det som att kärleken får gå på sparlåga, kanske behöver du lite tid för dig själv.
Ekonomi: Kanske har du en hemlig plan på hur du skall tjäna dina pengar som du inte berättar för andra om.
Turnummer: 3-7-17-18-24-29-30


Oxen (20/4-20/5) :


I veckan ser det ut att bli en hel del samvaro med någon eller några av kvinnorna i ditt liv. Det är kvinnor som du kan lita på och som utgör goda vänner, syster eller mor - de ställer alltid upp för dig och de ser till att du får det som du behöver både känslomässigt och med hjälp i vardagens bestyr. Var tacksam för den hjälp eller det stöd som de erbjuder dig, du behöver inte oroa dig över att du är till besvär eller skämmas över att ta emot deras hjälp. Tacka och ta emot med glädje för nästa gång kan du själv ställa upp och hjälpa till.
Jobb: Kanske känner du ett behov av att tänka över vad du verkligen vill om arbetet inte ger dig den rätta känslan av att vara det ultimata för dig.
Kärlek: Är du inte helt säker på att din relation är rätt så kanske du omvärderar din relation, och funderar över vilket värde den egentligen har för dig.
Ekonomi: Är det så att du upplever problem på det ekonomiska området är det nu hög tid att göra något åt detta. Inget blir bättre av att strunta i problemen. Det finns lösningar och om du inte ser dem själv så tala ut med någon som du verkligen litar på.
Turnummer: 2-4-5-13-29-31-33


Tvillingarna (21/5-21/6):


Du tillhör kanske dem som sällan tappar modet, men på senare tid har din framtidstro bleknat av någon anledning. Men tänk efter om det inte är så att du redan fått en hel del av det du längtat efter utan att ens vara medveten om att du nått dit. Risken finns att du omedvetet skaffat dig ett rykte av att vara envis och inflexibel, en perfektionist, som andra tröttnar på. Det går att ändra på genom att öppna upp mer mot omvärlden och vara mer lyhörd för andras önskningar och åsikter. Kanske är en resa på gång nu.
Jobb: Dina förväntningar om något har kanske inte infriats. Du känner dig lite modfälld och fundersam.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation kan det vara så att du just nu inte är riktigt säker på var du har din partner någonstans. Kanske har du alltför stora och overkliga illusioner angående relationen. Tala ut för att få sinnesfrid.
Ekonomi: Har du inte redan uppnått dina ekonomiska mål så borde du i alla fall vara på god väg. En sram budget ger dig utrymme framöver.
Turnummer: 4-6-11-15-18-21-30


Kräftan (22/6-22/7):


Har det varit en arbetssam period hittills så finns nu chansen till återhämtning och uppladdning av batterierna. Korten pekar på att det kan bli stor glädje och tillfredsställelse framöver. I första hand gäller det familj och nära vänner som skänker dig stor glädje och även en del festligheter. En önskan kan nu gå i uppfyllelse! En liten varning dock att inte låta negativa tankar, angående något som du ångrar från tidigare handlingar, ta över ditt sinne. Se framåt med öppenhet och optimism.
Jobb: I arbetet kanske du får en känsla av att du helt enkelt inte riktigt duger till eller att andra inte ser hur bra du egentligen är. Beröm och uppskatta dig själv för du vet att du gör vad du kan.
Kärlek: Det kanske dyker upp en tillfällig romans, men var på din vakt personen är kanske inte den du tror.
Ekonomi: Din ekonomi är kanske stabil just nu, men se upp för impulsköp som gör att ekonomin försämras.
Turnummer: 2-4-9-12-16-19-20


Lejonet (23/7-22/8):


En uppmaning till dig att dela med dig av livets goda, meddelar korten för den här perioden, för om du ger så får du också tillbaka. Var öppen för överraskningar och positiva förändringar. Det handlar nu mycket om balans mellan att ge och ta emot. Det är lika viktigt att ge till sig själv och ta hand om sina egna behov och önskningar som det är att se till att andras blir uppfyllda. Dessa två behöver inte stå i konflikt till varandra, man kan göra både och för att känna frid och harmoni.
Jobb: På jobbet verkar allting att bli bättre. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet.
Kärlek: Går du omkring och drömmer om kärleken just nu så se upp, så att dina drömmar om kärlek inte är orealistiska.
Ekonomi: Du gör kanske inte stora vinster just nu, men du lyckas i alla fall betala dina räkningar och kanske behöver du ändra lite i dina prioriteringar.
Turnummer: 2-9-12-13-14-27-35


Jungfrun (23/8-22/9):


Det kan bli en tid av osäkerhet, men även en tid fylld med många visioner och många drömmar. En del drömmar en realistiska, andra inte. En del drömmar är skrämmande, andra är storslagna. Korten dyker upp när man inte riktigt vet vad man skall tro om en person, situation eller om ens framtid. Därför skapar man olika bilder av verkligheten men man vet inte vad som är sant och vad som är ren fantasi. Så bäst är om du försöker se verkligheten i vitögat, och återuppta kontakten med den. Tills dess bör inga beslut fattas.
Jobb: Du får det kanske jobbigt på arbetet nu och det känns som din arbetsbörda är för stor. Försök ta några minuter då och då, där du blundar och slappnar av med djupa andetag för att hämta kraft.
Kärlek: Kanske får du nu ett meddelande från någon som har ett intresse för dig, men även att den du har börjat träffa inte riktigt är intresserad utan leker.
Ekonomi: Saker och ting förbättras inte på kort sikt. Bättre tider kommer sedan.
Turnummer: 2-11-16-18-27-28-33


Vågen 23/9-22/10):


Kanske är du på väg/ eller har redan förlorat något värdefullt och nu sörjer och lider du på grund av detta. Du behöver då erkänna din rädsla för att kunna komma över den. Om vi ständigt tänker negativt om oss själva och om situationen så kan vi hamna i detta tillstånd. Du är starkare än du tror och du klarar det som livet erbjuder. Lidande är något som föds i tanken och det är i tanken du kan förändra saker. Men korten visar slutet på en cykel, det blir inte värre än så här, nu finns det bara ett håll att gå åt och det är framåt och uppåt.
Jobb: Om du väntar dig förbättringar på arbetet, så får du nog vänta ett tag till.
Kärlek: Vill du nu inleda en relation så kan det kanske vara svårt på grund av skvaller, fiender och illvilliga människor. Men ha lite tålamod allt kommer att lugna ner sig.
Ekonomi: Nu måste du hålla extra hårt i din ekonomi så du inte ruinerar dig själv.
Turnummer: 4-5-7-8-17-20-32


Skorpionen (23/10-21/11):


Nu kanske det blir ett oväntat möte med någon som du finner attraktiv eller som du tycker om. Ni kommer väl överens med varandra och ni känner en djup gemenskap. Ni känner lika och ni tänker lika. Låt kärlek och lycka fylla ditt liv men kom ihåg att du inte kan äga den du älskar. Du dras till skönhet och kreativa uttryck. Det finns inget speciellt du behöver göra annat än att njuta av allt som livet erbjuder. Korten kan också tyda på att du finner balans och harmoni i dig själv. Älska livet och livet älskar dig!
Jobb: Du kan nu få viktiga telefonsamtal eller brev rörande ditt arbete eller ett sökt arbete.
Kärlek: En person som du möter och som du utvecklar ett intresse för, kan ha en karismatisk personlighet, en liten varning för att den kanske inte är helt ärlig i sina avsikter är på plats nu.
Ekonomi: Känns ekonomin jobbig och du helst ignorerar det som händer bör du ta dig i akt, det kan gå illa om du inte genast försöker lösa eventuella problem.
Turnummer: 4-6-7-9-12-20-28


Skytten (22/11-21/12):


Korten vill säga att du snart kommer till en viktig insikt, eller att du kommer att ta reda på något som är viktigt. Det kan gälla något i form av avtal, kontrakt eller uppgörelser runt större affärer eller kontakter med myndigheter. Det kan då vara så att du får hjälp av en man, make eller manlig vän som är intellektuellt och akademiskt bildad. Denna man kan kännas som lite för auktoritär i ditt tycke och han anser att hans ord är det som gäller. Men om din uppfattning är annorlunda så var inte rädd för att stå på dig i frågan.
Jobb: Det kan nu hända att du tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Du kanske behöver se upp med ditt temperament om det kommer till meningsskiljaktigheter med din partner. Tala lugnt och sakligt för att behålla ro och harmoni i relationen.
Ekonomi: Kanske får du nu en känsla av att du har blivit blåst på pengar, så se till att ha skrivna papper även om du lånar till en god vän.
Turnummer: 4-11-12-19-22-32-35


Stenbocken (22/12-19/1):


Du ser nu möjliga sammanhang och blir klar över hur saker och ting hänger ihop. Du har lätt för att dra slutsatser, vara objektiv och gör bra analyser av läget. När du ser saker som de är så hjälper det dig framåt. Se också saker ur andras synvinkel utan att förlora din egen. Det sätt som du tänker på nu är fritt, kreativt och okonventionellt. Stanna inte där utan se framåt, lyssna till andra och åstadkom bra förändringar. Lita på din intuition.
Jobb: Om du är arbetslös kommer snart ett tillfälle för dig som du väntat på länge, en chans till att få drömjobbet.
Kärlek: Allmänt så känner du dig nu tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Du söker kanske nu efter ny inspiration och nya lösningar på hur du bäst ska hantera din ekonomi.
Turnummer: 2-13-14-16-18-24-28


Vattumannen (20/1-18/2):


Korten visar på vårt behov av att skilja mellan hjärta och förstånd och att ibland fatta väldigt svåra beslut. Korten indikerar även ett behov av balans efter en splittring av viljan, som går åt två olika håll samtidigt. Det kan vara så att du nu står framför ett beslut, som kan kännas svårt - och du undrar om du ska följa ditt hjärta eller ditt förstånd? Eftersom intuitionen oftast har rätt så borde det rätta vara att följa sitt hjärta, även om det är just det som känns svårast just nu.
Jobb: Det kan kännas lite negativt på jobbet just nu, kanske får du inte den befordran eller de arbetsupgifter som du ville ha. Misströsta inte, det kommer fler tillfällen.
Kärlek: Det kan vara svårt att hitta ett långvarigt förhållande om du håller fast vid dina vanor och ditt tänkesätt, eller har övedrivet intresse för det materiella osv, all sådan envishet som leder till att du kanske förblir singel.
Ekonomi: Kanske dyker det upp ett ovanligt ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 5-12-19-23-30-31-32


Fiskarna (19/2-20/3):


Kanske riskerar du nu att fastna på ett eller annat sätt gällande någon situation. Men du kan ta sig ur situationen, även om det tillfälligt känns omöjligt. Framför allt har du nog fastnat i ditt eget sätt att tänka. Det finns andra alternativ av att handla och tänka på så att du kan ta dig ur det mentala "fängelset". Du kommer att se allt ur ett nytt perspektiv och det blir goda resultat av dina ansträngningar. Även om det verkar svårlöst nu så ge det lite tid. Något oväntat och oförutsett kan ske.
Jobb: Du kan nu få hjälp och stöd på ditt jobb (eller ditt arbetssökande) och detta känns mycket bra.
Kärlek: Om du är singel kan du nu komma att träffa någon som verkar intressant men som kanske inte tänder den rätta gnistan i ditt hjärta.
Ekonomi: Du hittar kanske nya sätt att expandera på och för att förbättra din ekonomi. Det finns många sätt att tjäna pengar på.
Turnummer: 1-3-12-15-17-21-27

 

HjärtaHa en helt underbar vecka och släng all stress i soptunnanHjärta

       Kram

1. dec, 2018

Helgens Orakelkort kommer från Änglasvar.

 

 

LYSSNA PÅ DIN INTUITION

 

Visst har det hänt många gånger när vi stått i en valsituation att vi omedelbart fått en känsla av hur vi ska agera? Men sen börjar vi kanske tänka efter om det verkligen är så vi ska välja och väljer sen utefter det vi tror blir det bästa för oss. När resultatet uppenbaras så säger vi: "varför gjorde jag inte så som jag tänkte först"! 

Jo, det här händer säkert de flesta av oss. Den känslan som först dyker upp utan att vi tänker efter är oftast den rätta. Det är vår intuition som visar oss på rätt väg. Givetvis kan vi vända på det hela och vi säger; "varför tänkte jag inte efter först utan bara gick på min intuition (magkänsla) för nu missade jag den här chansen! Men då var det garanterat meningen att det var det rätta för oss just i det läget, även om vi har svårt att förstå det. Då dyker det säkert upp ett bättre alternativ längre fram där vi väljer rätt.

Änglarna säger: "Lyssna till din inre vägledning så kan det inte gå fel. Du kan vara säker på att budskapen som du får från dina änglar är verkliga och pålitliga. Ha tillit till dina känslor kring omständigheter som du upplever. Dina insikter om andra människor och deras verkliga känslor är helt riktiga. Det finns ingen anledning att ifrågasätta det som du vet är sant"!

 

HjärtaHa en underbar helg och lyssna till ditt hjärtas röstHjärta

      Kram