Blogg

17. okt, 2018

Här kommer ännu en gudomligt skimrande Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Coope. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

 

AQUAMARINE DRAGON FROM NEPTUNE (Akvamarin Drake från Neptunus) 7:e dimensionen


Ger dig tillgång till din själs djupaste visdom.
Andlighet och visdom finns tillgängliga för dig. Upptäck dina psykiska förmågor och mottag obeskrivlig själskunskap.

 

Neptunus är vattenplaneten för avancerad andlighet och upplysning. Akvamarin Drakar från den här upplysta planeten bär på ljuset från Universum, vilket innehåller andlig information och kunskap. De flyger till oss och ber oss att tona in på dem så att de kan ladda ner detta ljus i våra energifält. Detta gör det möjligt för oss att ta till oss information och vetskap om hur vi ska tillämpa den på bästa sätt.


När dessa milda Drakar flyger runt oss hjälper de oss att få tillgång till mer av vår obeskrivliga själskunskap och visdom så att vi kan skicka det, ödmjukt, innerligt och ärligt, vidare till andra. De har förmågan att hälla flytande ljus in i oss, vilket bygger upp vår kristallina ljuskropp ännu fortare och tillåter oss att skina. De höjer också vår psykiska utveckling genom att göra det möjligt för våra psykiska chakran att öppna upp ännu lättare. Vi kanske finner att vårt subtila vetande blir förhöjt efter att vi träffat på dem.


Akvamarin Drakar från Neptunus är vattendrakar. De flyger runt omkring dig och omger dig med sin Akvamarin-energi och väcker dina psykiska förmågor. Anslut till dem ofta, för varje gång som du gör det så kommer de att lysa upp fler nycklar och koder från ditt sanna väsen. Detta kommer att ge dig själslig belåtenhet och en känsla av din gudomliga storslagenhet, och du kommer att upptäcka högre nivåer av upplysning och se din värld och Universum genom andra ögon.


Din vägledning är att dricka ett glas av välsignat vatten när du tonar in på dessa Drakar. Då blir det möjligt för dem att röra vid dig ännu djupare.

 

HjärtaHa en fantastisk veckaHjärta

     Kram

14. okt, 2018

Här kommer veckans Horoskop för 15 oktober - 21 oktober

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser".

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Den här veckan bör du lita på din intuition hellre än på intellektet. Tänk igenom dina valmöjligheter, kanske behöver du skaffa dig lite mer kunskap för att kunna fatta rätt beslut i en fråga eller situation. Allt är kanske inte så som det ser ut att vara så "att läsa mellan raderna" är viktigt just nu. Tackla eventuella svårigheter med entusiasm, möjligheten är att vinna erfarenhet. Vill du bli en vinnare får du inte dra dig tillbaka.
Jobb: På jobbet kanske du upplever motstånd men du inser att det är dags att göra det du skall göra, även om andra inte tycker om det.
Kärlek: Du kan känna att alla är emot dig eller att du måste kämpa ensam för att hålla kärleken vid liv. Koppla av och ta hand om dig själv på bästa sätt.
Ekonomi: Det finns kanske ett behov av att granska sina papper och räkningar. Har du förbisett något?
Turnummer: 1-3-5-6-20-21-35


Oxen (20/4-20/5) :
Möjligtvis befinner du dig nu i en period i livet då man har alltför stort ansvar och att man knappt klarar av allt som skall göras. Det kan vara en svårhanterlig situation, eller du är stressad på grund av fysiskt arbete, och har känslan av att ha tappat målinriktningen. Detta är förhoppningsvis slutet på en cykel och du kommer att ändra inriktning framöver. Det finns tecken på att turen kan dyka upp när som helst.
Jobb: Kanske är du nu helt uppslukad av ditt arbete och inte har tid för annat i ditt liv. Framgångarna är små, men stabila och långsiktiga. Du bör i alla fall tänka på att göra annat då och då. Det finns en risk för isolering.
Kärlek: Du behöver kärlek i ditt liv just nu och du fantiserar ganska mycket om kärlek. Men det är också det hela.
Ekonomi: Anser du att din ekonomi är helt körd i botten så är det dags att ta hjälp från en profesionell rådgivare.
Turnummer: 3-10-11-14-19-29-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
En period där familj och vänner får stor betydelse i ditt liv. Det finns stora möjligheter för dig framöver men du måste nog släppa på dina rutiner, öppna ögonen och se dig om för att upptäcka dessa. Korten tyder på att ett ekonomiskt uppsving är på gång kanske i form av löneförhöjning, bonus eller ett arv. Turen kan finnas med dig den här perioden.
Jobb: Någon på jobbet kanske inte är fullt ärlig så se upp så du inte blir sviken.
Kärlek: Du kanske känner dig hotad och är rädd för att du kan förlora människan som du delar livet med. Tala ut med din partner för allt är kanske inte som det verkar.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kanske nu blir uppfyllda, och då är tiden inne för lite firande, släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 1-8-13-21-27-32-35


Kräftan (22/6-22/7):
Det kan hända att du nu får en chans till ett äventyr. Ett nytt tillfälle att göra något spännande finns, men det finns en del irritation i det hela. Du väntar spänt för att se vilken kurs ditt liv nu tar. Det kan bli en helt ny början av något slag. Det kan också vara så att du får någon sorts meddelande som är en riktig ögonöppnare och du kommer själv på hur du ska kunna gå vidare med något som intresserar dig mycket.
Jobb: Om du befinner dig i ett jobb, kan du nu komma att unna dig något väldigt vackert. Men tänk på att du kanske måste dra in på något annat för att pengarna ska räcka till nästa lön.
Kärlek: Just nu känner du kanske att du inte har tid för kärlek, så mycket annat som upptar din tid.
Ekonomi: Du kanske behöver se över dina inkomster och utgifter och liksom tänka ut nya lösningar.
Turnummer: 2-4-17-28-32-33-35


Lejonet (23/7-22/8):
Nu verkar det som du kommit över de största hindren i ett projekt eller i någon situation och känner att du kommit många steg vidare. Dock kan ännu en tid av väntan äga rum, men du har kommit ganska nära ditt mål. Just nu kan du vidga dina vyer och se hur du kan expandera framöver. Det kan även innebära att du nu planerar resor för att söka nya erfarenheter och infallsvinklar i det du sysslar med.
Jobb: Är du arbetslös och nu söker jobb finns det chans till att du kan få det.
Kärlek: Du kanske träffar på en man som kan vara väldigt svår att ha att göra med. Ge dig inte in i en relation med denna person utan att tänka efter noga.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kan nu komma att uppfyllas.
Turnummer: 1-15-16-17-19-33-34


Jungfrun (23/8-22/9):
Kanske en lite mer känslosam vecka. Kan vara så att minnen från förr dyker upp i dina tankar och försätter dig i ett emotionellt tillstånd av glada stunder från tider som nu är förbi och det är risk för att du försjunker i dagdrömmeri. Det kan också innebära att någon som betytt mycket för dig tidigare, en vän, en gammal kärlek osv. helt oväntat hör av sig genom telefon eller ett meddelande.
Jobb: Din kreativitet kommer till uttryck på jobbet. Det hjälper dig att nå framgång oavsett yrke.
Kärlek: Det verkar som du och din partner har ett harmoniskt förhållande nu.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 2-3-7-8-19-28-32


Vågen 23/9-22/10):
Det kan hända att det nu dyker upp en utmaning av något slag som du absolut inte har förväntat dig. Men ta det hela med ro och gör inte för stort väsen av detta. Du kommer att klara av det på ett bra sätt. Det kan också vara så att du får goda nyheter och du känner dig verkligen nöjd över vad du får veta och det verkar som du har uppnått ett mål i ditt liv. Du kan verkligen känna dig stolt över resultatet.
Jobb: Du kanske tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet
Kärlek: Om du befinner dig i en relation kan du vänta dig passion och resor med din partner. Det kan också bli frågan om små oenigheter.
Ekonomi: En vänligt inställd kvinna, kan komma att ge dig råd eller hjälp angående din ekonomi.
Turnummer: 15-17-21-29-30-31-35


Skorpionen (23/10-21/11):
Kanske infinner sig nu en känsla av att ha blivit föremål för andras felaktiga uppfattningar. Oftast kan man inte göra någonting åt detta. Det enda man kan göra är att släppa taget för närvarande och att acceptera sin situation. Snart kommer en perspektivförändring att äga rum. Kan också vara en känsla av att inget händer och att allt stannar till i livet, något som leder till en känsla av stagnation och hjälplöshet.
Jobb: På jobbet kan en person från ditt förflutna att dyka upp.
Kärlek: En sann manlig vän finns, eller dyker upp, i ditt liv.
Ekonomi: En spännande förändring kan dyka upp. Det uppstår möjligheter som låter dig göra nytta av hela din potential.
Turnummer: 4-6-12-14-19-21-27


Skytten (22/11-21/12):
Kan vara så att något inträffat som gör att du nu ångrar dina tidigare handlingar. Men kan även innebära att du inte är nöjd över den nuvarande situationen och enbart ser det negativa i allting. Det kan vara ytterst frustrerande att gå och bära på sådana känslor eller tankar. Hitta en lugn plats där du känner dig lugn och harmonisk och känn in alla känslor och ta beslutet att det som varit nu tillhör det förgångna och ta bort det från ditt liv.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning i sig. Ingenting kommer lätt till dig nu.
Kärlek: I kärlek betyder korten att inget speciellt händer.
Ekonomi: Du gör kanske inte stora vinster men du lyckas i alla fall betala dina räkningar och kanske ändra dina prioriteringar så du kan spara en del.
Turnummer: 5-11-17-23-26-29-32


Stenbocken (22/12-19/1):
Nu är det kanske på sin plats att visa uppskattning för kvinnorna i ditt liv. De som du kan lita på och som utgör goda vänner - de ställer alltid upp för dig och de ser till att du får det som du behöver. Det kan gälla en modersgestalt, din fru, sambo, bästa vännen mm. Så glöm inte att ge tillbaka till dessa älskvärda kvinnor genom att uppmärksamma dem med en liten present, ett vackert kort eller meddelande.
Jobb: Det kan vara möjligt att du får ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek: Personen som du kanske möter och som du utvecklar ett intresse för, kan ha en magnetisk personlighet. Risk för manipulation finns.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig men du kanske får räkna med resor för ekonomins skull.
Turnummer: 3-8-11-12-25-29-34


Vattumannen (20/1-18/2):
Nu kanske du ska vara förberedd på ett oväntat besök från någon du beundrar. Du kanske är en känslig person och kan lätt bli sårad och ser inte alltid det som finns framför näsan. Kom ihåg, en drömmare som kan balansera mellan drömmar och verklighet, åstadkommer mest. Du kan vara med om en trevlig utflykt tillsammans med någon du bryr dig väldigt mycket om. Sök balans i tillvaron.
Jobb: Har du haft en tid av besvikelse på jobbet, kommer det nu en ljusning.
Kärlek: Du kan vänta dig en tid av lycka på kärleksområdet.
Ekonomi: Du löser bäst din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer: 6-9-11-16-17-24-27


Fiskarna (19/2-20/3):
Det kanske dyker upp lite motstånd, problem med hälsan eller en pinsam situation. Försök lösa en sak i taget, men ignorera andras försök att gå emot dig. Du har en enorm inre styrka som gör att du kan klara av vilken utmaning som helst. Har du ett annat alternativ som ger dig mera frid och balans i livet kan det kanske vara värt att ta den andra vägen. Om du kämpar för att bli din egen så är din position bättre än deras.
Jobb: På jobbet kan det vara du som försöker vägleda andra.
Kärlek: Kanske uppstår lite problem i kärlekslivet. Men inte värre än det kan lösas genom att uppriktigt tala ut med varandra.
Ekonomi: Det finns många sätt att tjäna pengar på och just nu kanske du får lite framgång.
Turnummer: 1-5-7-24-25-26-32

 

HjärtaHa en fin och positiv veckaHjärta

       Kram

13. okt, 2018

Här kommer helgens Orakelkort från Energy Oracle Cards .....

 

THE GARDEN AND THE GATE


Rikligt välstånd, Förbli säker.


Det här kortet visar en ung kvinna i en vacker blommande trädgård med färggranna blommor runt omkring. Emellertid är grinden ut från trädgården låst medan flickan bär en nyckel i en kedja runt sin hals. Kortet bidrar väl till att länka till den finansiella världen. Fakktum är att det mycket väl kan komma en hel del pengar eller andra personliga trevligheter i din väg just nu.

Men var uppmärksam!

Valet att stanna i den här vackra trädgården kan vara motiverad på grund av vana eller av rädsla för det okända. Det vackra här kan vara lockande och värt att njuta av, men du kanske inte ger din själ friheten att utvecklas. Medan det är bra att samla en stor rikedom, så får det inte hindra dig från att fortsätta din karmiska resa, eller att leva efter din sanning. Du har valet att ändra ditt fokus, vidga ditt andliga perspektiv, och tillhöra världen som finns precis utanför grinden.

 

AFFIRMATION                                                                                                                                                                

Jag är välsignad med ett rikligt spirituellt liv. Varje dag vid alla tillfällen mitt glädjefulla välstånd växer och växer.

 

HjärtaHa en fridfull helgHjärta

       Kram

10. okt, 2018

Här kommer en lysande Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

 

QUAN YIN'S PINK DRAGON (Quan Yin's Rosa Drake) 5:e dimensionen.

 


Förmedlar kärlek som återställer din karmiska balans.


Se alla dina band bli upplösta av överlägsen kärlek. Njut av friheten. Se det gudomliga runt omkring dig.


Quan Yin var en stor och vördad Drakmästare som levde för 2000 år sedan i Kina. Hennes 5-dimensionella Drakar skapade speciella portaler för henne så att hon kunde ta sig igenom dem och förbli på ett högre plan. Det är så som hon kunde bibehålla en fysisk kropp för en sådan lång period.


Quan Yin's Drakar har den vackraste blekrosa färgen, den lysande rosa från sakralchakrat. De överöser sin enastående kärlek in i varje band som binder oss till andra, vare sig det är i detta livet eller något tidigare, i varje dimension eller plan av existens, löser de all karma under Nådens Lag.


När du ser det här kortet erbjuds du en möjlighet att heala alla dina relationer, inklusive de från tidigare liv som du kanske inte är medveten om. Be Quan Yin's vackra blekrosa Drakar att lösa dig från de band som fortfarande binder dig till andra och sitt tyst medan du gör så. Du kanske förnimmer eller känner när de löser dig helt. Ta en stund att känna in den frihet som detta erbjuder dig.


Dessa storhjärtade Drakar kommer sedan att hjälpa dig att se med kärleksfulla ögon. Se det gudomliga i alla och vara medveten om alla situationer utifrån en högre förståelse, och veta att Quan Yin's milda rosa Drakar finns vid din sida. Dessa älskvärda Drakar gör det möjligt för dig att förändra dina vänskapsband. De hjälper dig att behandla alla människor med större respekt, omsorg och kärlek än någonsin tidigare. Kom ihåg att tacka dem för upphöjningen av ditt liv.

 

HjärtaHa en helt magisk och skimrande veckaHjärta

      Kram

7. okt, 2018

Här kommer veckans Horoskop för 8 oktober - 14 oktober.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

Väduren (21/3-19/4):
Allmänt blir det nu en period då du lätt kan lyckas med det du företar dig utan större ansträngningar. Du känner dig bekkväm i din vardag och har lättare för att koppla av. Kanske dags att se över kosten då det finns en risk för att gå upp i vikt med osunda matvanor eller mycket godis och snacks. Så lite extra motion skulle kanske vara på sin plats just nu.
Jobb: Dina förväntningar om något på jobbet har kanske inte infriats och du känner dig orättvist behandlad. Men bit ihop och visa din positiva sida, din tid kommer.
Kärlek: Just nu verkar det inte hända så mycket på kärleksfronten, men kan vara skönt att ta sig lite egentid och fundera över tillvaron.
Ekonomi: Någon form av ökade inkomster kan nu visa sig. Du får nog lite mer över efter att räkningarna är betalda.
Turnummer: 2-5-12-15-27-28-35


Oxen (20/4-20/5) :
Verkar som familjen kommer att stå i centrum den kommande perioden. Mycket känslor av glädje och lycka kan välla fram inom dig och du tycker att familjebanden är fulländade. Ta vara på allt det positiva som du känner nu för i tider när man har det lite motigt så är det just sådana här glädjande känslosamma stunder som du ska tänka på för att ändra ditt sinnestillstånd.
Jobb: Om du är arbetslös, kan du komma att få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kommer nog att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek: Något nytt förhållande verkar inte troligt just nu. De du träffar den här perioden leder nog inte till något varaktigt.
Ekonomi: Nu är det kanske dags för firande och ha roligt tillsammans med andra. Givetvis beror det på om du har kontroll över ekonomin och vet hur mycket du kan spendera.
Turnummer: 9-15-20-23-25-32-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Kanske har du haft det extra jobbigt en tid med en hel del problem att lösa. Men du har styrkan att ta dig igenom dessa med tålamod och diplomatiska förhandlingar. Kanske har det uppstått lite förseningar och det återstår nog lite till att lösa men du har redan kommit långt på vägen. Dra dig inte undan omvärlden och tyck att det är ditt fel att dessa problem uppstått. Du kommer snart att se situationen på nytt sätt.
Jobb: Möjlighet till att du nu får ett nytt arbete eller nya arbetsuppgifter.
Kärlek: Det borde vara en bra period för kärleken nu.
Ekonomi: Det finns möjlighet att bättra på ekonomin om du bara tar tag i de eventuella problem som finns. Inget löser sig av sig självt så agera nu, medan tid är.
Turnummer: 2-17-18-22-23-30-31


Kräftan (22/6-22/7):
En ny idé kan nu dyka upp som kan ha något att göra med att man har för mycket av allt, eller något. Kanske dags att fatta ett viktigt beslut och göra slag i saken som du länge har funderat på. Med ditt skarpa intellekt och lite ovanliga lösningar kommer det hela att resultera i framgång även om det kan tyckas att det finns en del hinder i vägen. Fundera inte längre utan sätt igång och följ med i flödet av din nya idé!
Jobb: Du kanske tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Se upp för rivaler som menar allvar och som använder olika knep för att förstöra för dig, om du nyligen inlett ett förhållande.
Ekonomi: Det kan uppstå en häftig diskussion med någon kring pengar och du känner dig irriterad över detta.
Turnummer: 1-3-11-20-28-33-34


Lejonet (23/7-22/8):
Nu kan det bli en händelserik period. Korten visar på nya handlingar, ny energi, ny kraft, nya tag, ny styrka, ny entusiasm. Oj, det var mycket på en gång. Men det gäller nu att hänga med i flödet av det som kommer framöver. Det kan vara allt från ett nytt projekt eller nytt jobb. Ibland kan korten stå för flytt, byte av arbete, nya mål eller start på ett företag. Så vad som nu kommer i din väg är det dags att följa din inituition mot nya mål.
Jobb: Du arbetar för framtiden och det du gör har även andra glädje av.
Kärlek: Kanske går kärlekslivet lite på sparlåga om du är mycket upptagen av arbete. Om du har en partner kanske ni nu gör en resa tillsammans.
Ekonomi: Se upp så att en tredje person inte lurar dig på det ekonomiska området.
Turnummer: 1-3-6-14-15-19-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Det kan ligga lite frustration eller negativitet i luften kring tecknet just nu. Kanske kan det vara att man ångrar sina tidigare handlingar eller att man inte är nöjd över den nuvarande situationen och enbart ser det negativa i allting. Kanske känner du dig besviken över något eller saker har inte blivit som du hoppats på. Se på dessa motgångar som utmaningar för att lära av inför framtiden. Meditation kan ge dig ro och framtidstro!
Jobb: Om du är arbetslös och söker arbete, har du just nu svårare att få jobb antyder korten, men misströsta inte bättre tider kommer.
Kärlek: Relationen kanske har varit ansträngd av en eller annan orsak men du orkar inte bry dig längre. Det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu, men det kan också röra sig om en relation som du nu inser måste avslutas, för bådas skull.
Ekonomi: På det ekonomiska området verkar du göra framsteg.
Turnummer: 4-9-17-25-26-31-35


Vågen 23/9-22/10):
Känns det nu som om du har alltför stort ansvar och att du knappt klarar av allt som skall göras? Det kan också vara stress till följd av fysiskt arbete som har tärt på dig ett tag. Men gör allt du kan för att varva ner och tänka positivt för det ser ut som att allt detta snart får ett slut och en bättre och stabilare period kommer framöver. Det kan också vara så att du inom kort upplever att du har turen på din sida.
Jobb: Du ser ut att vara omtyckt på jobbet och har inga problem med dina kollegor.
Kärlek: Om du är singel kan du nu komma att träffa en person som är något äldre än du, men personen är stabil och trygg, det är någon som du kan lita på.
Ekonomi: Något kan inträffa som gör att du ändrar uppfattning och ser annorlunda på din ekonomi.
Turnummer: 3-9-19-21-22-28-35


Skorpionen (23/10-21/11):
Företagande och expansion förmedlar korten för tecknet. Det kan innebära att du nu kommit över de största hindren i ett projekt, företagande, kurs eller hobby och att du kommit många steg vidare. Även här kan dock en tid av väntan äga rum, men du har kommit ganska nära ditt mål. Just nu expanderar du och vidgar dina vyer och gör kanske upp planer inför framtiden. Korten kan också betyda att du nu planerar en resa framöver.
Jobb: På jobbet kan något inträffa som gör att du plötsligt ändrar ordning och inriktning.
Kärlek: Det finns antydan om kommande bröllop i korten! (ditt eller någon närståendes)
Ekonomi: Det kan nu vara läge att ta kontakt med vissa auktoriteter eller myndigheter som kommer att påverka din ekonomiska situation.
Turnummer: 1-4-5-9-22-33-34


Skytten (22/11-21/12):
En önskan du haft under en längre tid har nu möjlighet att gå i uppfyllelse! Så nu kan det finnas stor anledning till firande, lycka och framgång. Korten kan också innebära en ny dimension i livet - känsla av lycka och förhoppning, ibland födelse av ett barn. Det kan också vara något som lyckligt har fått ett avslut. Korten symboliserar även healing och uppmuntran eller lindring såväl som uppfyllelse och fullbordan.
Jobb: Du har gjort ditt bästa och nu väntar du på resultatet, för att se om ditt arbete har lönat sig eller inte, om du är på rätt spår eller inte.
Kärlek: Du känner dig kanske blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation. Tig inte still utan tala ut med vederbörande, kanske allt är ett missförstånd.
Ekonomi: Din ekonomi kan vara växlande men dina inkomster och utgifter bör jämna ut varandra.
Turnummer: 1-7-10-13-14-30-31


Stenbocken (22/12-19/1):
Nu kan det vara tid för lite kompromissande i någon situation. Det kan vara planer för framtiden eller planerandet av någon resa eller annat. Möjligtvis lägger du lite för mycket argumenterande på detaljer, men det går att lösa om du släpper fokuset på små ting och istället ser helheten i situationen. Det går inte an att vinna på någon annans bekostnad, det drabbar bara dig själv i slutändan.
Jobb: Kanske granskas du av auktoriteter och/eller din chef på jobbet. Se till att inte slarva nu.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation kan du kanske vänta dig passion och resor med din partner.
Ekonomi: Du gör kanske inte stora vinster men du lyckas i alla fall betala dina räkningar och kanske ändrar du dina prioriteringar.
Turnummer: 4-8-13-15-17-19-35


Vattumannen (20/1-18/2):
Trygghet kan vara på ingående säger korten. Det är i första hand något med pengar, men kan också gälla en känslomässig trygghet. Kan även betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först. Därför ger korten en varning om att inte begränsa sitt liv till det materiella. Du är faktiskt mycket mer än det du äger! En större stabilitet borde nu i alla fall börja infinna sig i ditt liv.
Jobb: Du har kanske gått igenom rätt så mycket på jobbet och du står på din vakt. Kanske dags för att söka nytt.
Kärlek: Är du i en relation som du känner håller på att försämras så ta dig tid att verkligen tala ut med din partner på ett lugnt och förklarande sätt. Kanske är det inte som du tror.
Ekonomi: Stoppa inte huvudet i sanden om det uppstått ekonomiska problem. Det blir garanterat inte bättre om du inte agerar nu direkt.
Turnummer: 4-5-17-23-25-33-34


Fiskarna (19/2-20/3):
En förändring av något slag kan vara på gång. Troligtvis rör det sig om den materiella standarden. Eventuellt kommer du behöva göra dig av med diverse ägodelar, antingen för att du samlat på dig för mycket eller av någon annan orsak. Det kanske gäller flytt till en mindre bostad eller liknande. Det kan också betyda att man gjort en investering som nu visar sig gå fel eller att man söker trygghet på fel ställe eller hos fel person.
Jobb: Om du befinner dig i ett jobb, kan du nu komma att unna dig något väldigt vackert. Men kontrollera din ekonomi så det verkligen finns utrymme för detta!
Kärlek: På kärleksfronten är det nu en period då inget speciellt händer. Ta det lugnt och ta hand om dig själv.
Ekonomi: Du kan nu komma att gå igenom en period av minskad ekonomi.
Turnummer: 2-10-12-13-16-24-27

 

HjärtaHa en fin och lyckosam veckaHjärta

       Kram