Blogg

21. jul, 2019

Här kommer Horoskopet för perioden 22 juli - 28 juli

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske är det dags att fatta ett beslut den här veckan. Troligen något som har med en vän eller kärlek att göra. Du kan få ett meddelande av något slag som gör att du behöver fatta ett snabbt beslut. Se bara till att det blir rätt för alla inblandade parter.
Jobb: Det gäller att göra rätt för sig på arbetet nu. Du får då stöd och uppmuntran från arbetskollegor och allt känns väldigt bra.
Kärlek: I kärleksrelationer får du tillbaka lika mycket som du ger, så mycket beror på dig själv och hur du hanterar er relation. För den som är singel finns nu möjligheten att en intressant person dyker upp som kan leda till ett förhållande eller en fin vänskap.
Ekonomi: Det är bäst att kontrollera så du inte glömt något viktigt inom det ekonomiska området. Kanske missat en räkning? Någon kanske behöver be om hjälp att reda ut sin ekonomi.
Turnummer: 2-4-14-18-23-26-35

 

Oxen (20/4-20/5) :
Kanske kommer det nyheter om att det är lite förändringar på gång. Men det verkar vara av det positiva slaget och även om det kanske är en lite mer nedslående nyhet, blir det inget stort bekymmer eftersom du kommer att klara upp det på ett positivt sätt.
Jobb: En del kanske både pluggar och jobbar nu. Det gäller då att se till att hitta en bra balans mellan detta så du får tid över för dig själv emellanåt. Den som tycker att det är kämpigt på jobbet behöver hitta sin inre glädje genom att tex meditera eller promenera i ensamhet. Detta kommer sen att spegla av sig i ditt arbete och du får mer uppskattning av dina kollegor.
Kärlek: Kärleksrelationer kanske känns lite som att tiden inte räcker till. Även här behövs lite balans i tillvaron så man får tid tillsammans. För singelpersonen är det kanske lugnast att avvakta bättre tider.
Ekonomi: Har du känt det som att din ekonomi är rena katastrofen, så är det nu hög tid att gå igenom inkomster och utgifter så du vet var du står. Ekonomin är kanske växlande men du bör kunna få ihop det i alla fall.
Turnummer: 3-15-21-24-26-31-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
En bra tid för studier säger korten. Så om du haft några planer på att studera eller utveckla en hobby så är det en bra tid att sätta igång nu. Du har någon i din närhet som kan hjälpa dig med råd och stöd om du är osäker på hur du ska gå vidare, så tveka inte att ta hjälp om det behövs.
Jobb: Den som jobbar har gott stöd av en arbetskamrat som ser till att arbetet går bra. Någon kanske nu får möjlighet att lära sig en ny färdighet inom arbetet du redan har, men räkna med att lönen inte höjs så fort som du hoppats på.
Kärlek: I kärleksrelationer känns familjesituationen som det du ägnar mest tid åt nu. Du vill att alla ska känna sig trygga och harmoniska. För den som är singel är det ingen prioritering av att träffa någon just nu, det känns viktigare att förkovra sig själv.
Ekonomi: Inga stora ekonomiska förändringar är i sikte för tillfället. Endast mindre vinster, om några alls, kan du räkna med i nuläget.
Turnummer: 2-8-9-10-27-29-32

 

Kräftan (22/6-22/7):
En allmänt mycket bra och harmonisk vecka ser det ut att bli. Du har stora möjligheter att uppnå det du vill just nu. Du har god hjälp och gott stöd av en kärleksfull kvinna i din omgivning som du kan rådfråga eller be om hjälp i någon situation.
Jobb: Allt verkar lugnt och flyter på bra inom ditt arbete. Inga större orosmoment syns till där. Du har bra relationer med arbetskamrater.
Kärlek: Rent allmänt en mycket bra period för kärleksrelationer. Du verkar kunna uppnå dina drömmars mål.
Ekonomi: Just nu borde din ekonomiska situation kännas riktigt bra. Du har kanske till och med mer än vad du faktiskt behöver och det ger en bra känsla. Kanske har du lite extra tur nu!
Turnummer: 6-7-13-17-18-23-34

 

Lejonet (23/7-22/8):
Nu finns möjligheter att starta något nytt. Kanske något eget företagande, studier eller något du funderat över en tid. Du har säkert den kunskap och skicklighet som behövs för att genomföra detta. Du kan behöva lite tid i avskildhet och tänka igenom vad det egentligen är du vill med ditt liv, alla svaren finns inom dig. Det kan även finnas någon i din närhet som kan ge dig råd och stöd i den här situationen.
Jobb: Om du har ett jobb som du inte tycker ger dig så mycket just nu, kan det vara tid att tänka igenom om det kanske är dags att prova på något annat. Är du arbetslös kanske du nu isolerar dig för mycket, då är det dags att försöka hitta lite nya lösningar.
Kärlek: Är du i en relation så kanske du och din partner nu gör upp lite nya planer för framtiden. Kanske byte av bostad, en kommande resa eller något annat spännande.
Ekonomi: Du kan nu lägga grunden till en framtid som ger dig en större ekonomisk trygghet. Lite tålamod får man ha för det blir inga stora förändringar snabbt.
Turnummer: 1-2-4-10-11-12-27

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Kanske är det lite tungt just nu och humöret är inte på topp. Det kan bero på att någon person har fått dig att känna så av någon anledning. Men försök att slå bort de dystra tankarna för de gör inte saken bättre. Hitta på något som du tycker är roligt för att skingra mörkret omkring dig och lätta på stämningen.
Jobb: Är dett någon eller något på jobbet som gjort dig besviken just nu så kommer allt att bli bättre framöver.
Kärlek: Kanske lite konflikt i kärleksrelationen men det kommer snart att blåsa över. Har du blivit sviken av någon så se det positiva i att du upptäckte det hela i tid. Nya möjligheter kommer.
Ekonomi: Pengar som du eventuellt väntat på kanske inte kommer så fort som du räknat med. Men allt löser sig inom snar framtid.
Turnummer: 3-5-12-18-19-21-33

 

Vågen 23/9-22/10):
Det borde finnas alla möjligheter till en riktigt tursam vecka nu. De som haft problem i familjerelationer bör nu kunna hitta en gynnsam lösning för allas bästa. Det gäller bara att se de möjligheter som faktiskt finns. Se upp med en manlig person som kanske försöker slå in falska anklagelser.
Jobb: Kanhända dyker det upp en lönehöjning snart. Kanske finns det lite oegentligheter på jobbet, men det kommer att rinna ut i sanden så småningom.
Kärlek: Eventuellt förbättras er ekonomi av arv eller liknande som gör att er relation känns stabilare och ni kan göra upp planer för framtiden. Är du singel bör du se upp om du träffar på en person som är väldigt dominant.
Ekonomi: Några kommer att få en ökning av sina inkomster medan andra kanske hamnar i diskussion kring pengar som inte vill räcka till.
Turnummer: 2-3-13-23-25-29-31

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Kanske någon har fått en felaktig uppfattning om dig av någon anledning och du känner dig iakttagen av misstänksamma blickar. Men du har en stark intuition och du vet med dig att du inte ska ta åt dig av det här. Bara låt det hela klinga ut och du kommer att få upprättelse. Se bara till så ingen utnyttjar dig på grund av den här situationen.
Jobb: Du har gjort ett mycket bra arbete och väntar nu tålmodigt på resultatet av dina ansträngningar. Det kommer då att visa om du är på rätt spår eller inte.
Kärlek: Det verkar inte som det händer något speciellt på kärleksfronten. Se dock upp med att undvika konflikter som kan leda till onödigt gräl.
Ekonomi: Håll ordning på ekonomin den här perioden så den inte stjälper dig. Ekonomin kommer att förbättras men det dröjer ännu en tid.
Turnummer: 5-10-12-15-16-29-30

 

Skytten (22/11-21/12):
En bra vecka att se fram emot. Kanhända får du en hel del uppskattning för ditt kunnande och din skicklighet inom något område. Är du i en fas där du funderar på, eller nyss har startat ett eget företag, tänk på att vara noga med det du gör och se till att skaffa dig den utbildning, kompetens som behövs om du inte redan har det.
Jobb: Inom jobbet känns det mesta bra nu. Är du på gång med något eget så lär du dig mer och mer för varje dag. Stanna kvar i den trygghet och tillit till dig själv som du nu har.
Kärlek: Kanske har det gått lite rutin i relationen. Men ni har nu möjligheter att göra upp lite planer för framtiden då allt känns tryggt nu ändå. Den som letar efter en partner finner nog inte rätt person den här veckan.
Ekonomi: Det blir kanske ingen större förbättring i ekonomin just nu, men det finns möjligheter att öka på den med tiden.
Turnummer: 4-12-15-16-24-26-34

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Nu är det inte läge att ge upp, om det skulle vara så att du tycker att problemen hopar sig över dig. Eller att du fått vänta oroväckande länge på ett beslut eller liknande. Du har modet att ta itu med problemen om du bara intalar dig själv att dessa går att lösa på något sätt. Så isolera dig inte och försök gömma dig för verkligheten, den hinner ändå ikapp förr eller senare, så bättre att agera nu.
Jobb: På jobbet verkar allt gå sin gilla gång och det ser ut som du trivs med ditt arbete.
Kärlek: Allmänt verkar det som relationen är harmonisk och inga större problem den här veckan.
Ekonomi: Är det kämpigt med ekonomin nu så gäller det att inte blunda för problemen. Lösningar finns bara du tar tag i det och att balanserar inkomster och utgifter bör vara prio 1 just nu.
Turnummer: 1-4-9-15-16-17-26

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Korten antyder att du nu har avslutat något/eller kommer att avsluta inom kort. Det kan göra att du nu når ett mål och kan njuta av framgången eller bli rikligt belönad. Du känner nu att du kan uppskatta de små sakerna i livet och hemmet tar en stor plats i ditt hjärta just nu. Kanske blir det lite materiella förbättringar också.
Jobb: På jobbet kan det nu dyka upp någon från det förflutna den här veckan. Det kan vara en före detta arbetskollega som du uppskattar mycket.
Kärlek: Du behöver kanske tänka om lite vad det gäller er relation. Korten menar att du fokuserar allt för mycket på dina arbetsuppgifter eller dig själv och relationen blir lidande.
Ekonomin: Det du gör nu inom det ekonomiska området, lägger grunden till framtida inkomstökningar. Så planera framåt och ha stenkoll på utgifterna.
Turnummer: 4-7-9-11-13-24-25

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Glada minnen dyker upp nu, kanske från barndomstiden eller du träffar på vänner sen förr. Det är nu en perfekt tidpunkt att återknyta kontakten med gamla vänner som ger dig en glädjefull tid. I allt en positiv vecka där skratt och glädje står högt i tak. Ta vara på dagen och göm den för att ta fram i tider när du behöver muntra upp dig själv.
Jobb: Kanske är det dags för lite semester snart. Det blir dock en lugn vecka vad det gäller arbetet.
Kärlek: Är du osäker i din relation eller för att ge dig in i en ny relation, så kan det vara på sin plats att stärka självkänslan. Ingen annan än du själv kan ge dig den, så att varje morgon tala om för dig själv att "jag duger så bra som jag är", kan vara en början.
Ekonomi: Kanske finns det ett orosmoln vad det gäller ekonomin. Försök släppa oron för det gör inte ekonomin ett dugg bättre och tar mycket av din energi. En ordentlig budget för att hålla ordning på utgifterna är vad som behövs nu.
Turnummer: 2-4-12-22-28-30-32

 


HjärtaHa en makalöst fin veckaHjärta

        Kram

 

 

20. jul, 2019

Här kommer helgens Orakelkort med följande budskap:

 

BLI FRI FRÅN BEROENDE

 

"Det är dags att släppa beteenden som hindrar dig att nå det ditt hjärta längtar efter. Be Ärkeängel Rafael att hjälpa dig med detta helande."

 

Det här kortet ser du som en bekräftelse på det du redan vet. Det är dags att släppa beroendemönster eftersom de påverkar din hälsa, din lycka och ditt livssyfte.
Änglarna ber dig att vara helt ärlig mot dig själv och erkänna att dessa beroenden slösar bort din tid, stjäl din energi och ditt självförtroende och hindrar dig från att nå svaren på dina böner. Lyckligtvis finns Änglarna här och stöttar dig genom varje steg när du låter begäret och andra beroendesymtom läka ut.


Det börjar med att du tar ett tydligt beslut om att släppa ditt beroende, eller dina beroenden. Väg för och emot med beroendemönstret. När du är redo att släppa det känslomässigt går du vidare till övningen nedan.

ÖVNING

Hitta en tyst och lugn plats där du får vara ostörd. Högt eller tyst säger du:            "Ärkeängel Rafael, kom till mig nu."
Tänk så på vad du skulle vilja släppa (det kan handla om sådant som destruktiva mönster, tvångsbeteende, skadliga relationer eller sug efter ohälsosam mat mm). Föreställ dig att det här beroendet, eller en symbol för det, sitter i ditt knä. Du kanske känner eller ser beroendet och du kan också uppfatta hur det sitter fast i din mage med trassliga band, nät och rötter.

Andas djupt medan du säger: "Ärkeängel Rafael, nu är jag redo att släppa det här tidigare beroendet till dig och Universum. Klipp av alla rötter, band och nät som binder detta beroende till mig och lyft upp det i ljuset, där det omvandlas och helas."


När Rafael har avlägsnat beroendet så fyller han dig med sitt smaragdgröna ljus för att nära, lindra och ge dig en känsla av tillfredsställelse. Du kommer att märka en drastisk minskning av begäret. Om det behövs kan du upprepa den här processen tills beroendet är helt borta.

 

HjärtaHa en läkande och helande helgHjärta
          Kram

17. jul, 2019

Här kommer veckans GryningsDrake med budskap:

 

"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

 

I natt flög Draken i fullmånens sken som bilden visar. Den symboliserar ditt eget liv som nu också påverkas av månens kraft.


Många kan nu känna att det är dags att göra en större förändring i livet. Det är nu rätt tid att lämna allt sådant som tynger din vardag och gör att du känner dig låst och inte kommer någon vart på din livsväg.


Det har kanske varit en tid av grubblerier, missnöje och beslut som du ensam behövt ta utan hjälp från andra och du har känt dig ensam och isolerad. Det bästa är nu att verkligen ta tag i problemen och anpassa ditt liv så som du egentligen vill ha det. Du kan inte längre skylla på att andra inte bryr sig utan du behöver nu ta ansvar för ditt eget liv.


När du väl börjar din förändring så kommer en stor vändpunkt då du öppnar upp dig för mer och söker dina svar på ett djupare plan. Om du verkligen går in för en förändring i ditt liv så kommer lättnaden och frihetskänslan och du kommer att uppleva andra saker som alltmer viktiga.

 

HjärtaHa en fin "flygtur" den här veckanHjärta
           Kram

14. jul, 2019

Här kommer Horoskopet för perioden 15 juli - 21 juli:

 

"Tänk på att veckan blir precis vad du själv gör den till.  Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du brottas kanske med ett beslut där du har delade känslor eller tankar om vilken väg du ska ta så du undviker att ta beslut nu. Intuitivt vet du ändå vad du ska göra men du är rädd för att agera och är i ett dödläge. Ha tillit till din egen vishet och gå framåt! Det kan vara ett dödläge mellan parter. En kompromiss är nödvändig. Hitta en opartisk medlare för att komma till ett beslut.
Jobb: Den här perioden bör du nog se upp lite så inte någon sviker ett löfte.
Kärlek: Kanske känner du att du inte har den tid tillsammans med din partner som du vill ha. Tala ut med varandra så ni vet var ni står i nuläget.
Ekonomi: Du kanske behöver se över dina inkomster och utgifter liksom tänka ut nya lösningar för att få det hela att gå runt.
Turnummer: 4-12-15-16-20-21-25

 

Oxen (20/4-20/5) :
En spännande ny möjlighet dyker upp i ditt liv. Kreativa och inspirerande karriärmöjligheter kommer i sikte. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!
Jobb: Du får löneförhöjning eller får dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, kommer du ha möjlighet att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Kanhända att du nu omvärderar din relation. Ta dig tid att tänka igenom vad du faktiskt har att vara tacksam över. Gräset är sällan grönare på andra sidan.
Ekonomi: För att få din ekonomi i den balans som du vill ha den, kanske du måste söka lite nya lösningar. Allt går bara viljan finns.
Turnummer: 2-3-8-9-10-20-22

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Nu är det dags att gå vidare och lämna sådant som ändå inte går att göra något åt bakom dig. Det finns nu alla möjligheter att införskaffa de kunskaper eller utbildningar du behöver inom det område som intresserar dig. Det kommer i sin tur att innebära att det kan bli större inkomster framöver.
Jobb: Du känner nu en allt större uppmuntran att satsa på det som du verkligen vill.
Kärlek: Kanske har det varit lite oenigheter i relationen, men du har säkert accepterat allt nu och bryr dig inte längre. Istället kan ni nu planera lite mer för framtiden.
Ekonomi: Kanske har ekonomin varit lite jobbig ett tag. Men nu har du alla möjligheter att lägga grunden för en framtida bättre ekonomi. Men det kommer kanske inte så fort som du önskat så tålamod behövs.
Turnummer: 5-7-12-13-21-23-27

 

Kräftan (22/6-22/7):
Försök nu att hitta din inre styrka för du behöver fokusera och centrera din kraft för att bli herre över en situation. Du utstrålar framåtanda, oräddhet, oberoende, äventyrs- och stridslystnad. Du är kraftfull och har bra inflytande på en utmanande situation. Lita på din energi och ge inte efter för falska kompromisser.
Jobb: Kanske kan det bli något tillfälligt bakslag på jobbet och allt inte blir som det var tänkt. Det kan också innebära att man inte riktigt har fullt intresse för sitt jobb.
Kärlek: Något kanske kommer i vägen i en kärleksrelation kanske någon har synpunkter på din relation som du inte håller med om. Det kan också vara så att du inte har det rätta intresset för en viss person.
Ekonomi: Antingen väntar du på ett beslut om pengar eller upplever att pengar inte kommer in så lätt som det var tänkt.
Turnummer: 1-2-11-14-23-26-32

 

Lejonet (23/7-22/8):
Du försöker kanske att välja mellan två alternativ men du gör det svårt för dig själv och känner dig obeslutsam. Vänta då till dess att förvirringen släpper. Ibland har du helt enkelt inte tillräcklig information och om du väntar kan saker hinna utveckla sig av sig själva. Även om det verkar svårlöst nu så ge det lite tid. Något oväntat och oförutsett kan ske.
Jobb: Du har fastnat mentalt, och kan inte hitta nya lösningar. Men det är bara att öppna ögonen och se dig om eftersom de finns närmare än du tror
Kärlek: Just nu kanske du känner dig blockerad eller utanför i en viss relation och känner att allt är helt omöjligt. Men bara ta det lugnt och fundera inte så mycket på detta så kommer allt att lösa sig ganska snart.
Ekonomi: Det finns något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser. Försök se allt från en ny synvinkel och ta itu med det som du vet behöver göras.
Turnummer: 1-2-4-5-21-28-33

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Någon situation kräver kontinuerligt arbete. Det är värt att lägga in fullt engagemang på den här situationen. Du kommer att se resultat och molnen på din himmel skingras. Bestäm dig noga för vad du vill först och var beredd på att framgången inte kommer över en natt utan steg för steg. Fortsätt bara ditt arbete med tålamod och övertygelse så kommer du dit du vill.
Jobb: Du befinner dig kanske i de inledande faserna av ett nytt arbete. Du får ständigt ny uppmuntran och vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Om du är i en relation så kan du och din partner göra upp framtidsplaner nu. Den som ännu inte hittat sin livskamrat känner sig nu redo att påbörja något nytt.
Ekonomi: Du bygger grunden till en framtid som kommer att ge dig ökade vinster. Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men den kommer att bli allt större.
Turnummer: 4-11-12-16-26-33-34

 

Vågen 23/9-22/10):
Du har kreativa idéer som gör livet stabilare och mera produktivt. Du möter gamla rädslor om misslyckande. Du löser problem rörande familjen. Du funderar på vad som håller dig tillbaka och gör dig ofri. Du börjar studera eller lär själv ut något. Ja, det finns mycket att fundera och lösa i veckan men allt ser ut att sluta positivt.
Jobb: Kanske kan det bli tal om lite moraliska frågor på jobbet och du känner inte acceptans av dina kollegor. Eller kan det vara så att du vägleder andra.
Kärlek: Det kan vara tal om bröllop den här veckan. Ditt eget, någon släkting eller vän som antingen planerar för eller har bestämt sig för bröllop.
Ekonomi: Du behöver se över din ekonomi och planera långsiktigt nu.
Turnummer: 6-11-12-13-15-19-20

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Just nu kanske du upplever en övergångsperiod i ditt liv. Lite stillhet och ensamhet kan vara vad du behöver för tillfället. Du kompletterar eller avslutar något från det förflutna. Du avslutar relationer som inte längre känns viktiga för dig. Din kreativitet kan ta sig uttryck i att du lär ut något till andra.
Jobb: Nu kanske du tänker över din jobbsituation och om det här är det du verkligen vill. En dragning till litteratur, författarskap eller någon form av undersökande verksamhet kanske hägrar nu.
Kärlek: Det verkar inte vara någon himlastormande kärlek på gång så koppla av och låt det ta den tid det tar.
Ekonomin: Även ekonomin ser ut som den brukar. Inga större förändringar där just nu.
Turnummer: 9-10-15-25-26-28-34

 

Skytten (22/11-21/12):
Här kan det bli tal om en ny början av något slag. Förbered dig på att något nytt kommer in i ditt liv. Det kan vara början till en utbildning, studier eller start av ny verksamhet. Försök att inte tappa balansen och jämvikten trots allt det nya.
Jobb: Kanske är det dags för att invigas i ett nytt yrke, och du kanske då kan känna att du får lite betalt i jämförelse med andra.
Kärlek: En känsla kan infinna sig att du inte känner din partner så väl som du borde. Ta i så fall tag i saken och tala ut med motparten. Att tiga still är helt förkastligt.
Ekonomi: Veckan ger inga löften om några stora inkomster utan det blir att hålla hårt i slantarna det tar ännu en tid innan små steg av bättre tider kommer.
Turnummer: 3-4-10-18-26-30-34

 

Stenbocken (22/12-19/1):
En situation kan verka hopplös just nu men den innehåller sin egen lösning, det gäller bara att hitta den. Du behöver stanna upp, hämta andan, tänka igenom saker och skaffa dig ett helhetsperspektiv på något. Försök att se på allt med nya ögon och var öppen för okonventionella lösningar så hittar du rätt svar.
Jobb: Du tar en längre semester, kanske sjukskriver du dig eller är långtidsarbetslös. Om du jobbar, vänta dig en lugn period. Det är återhämtning som gäller nu.
Kärlek: Verkar vara en period med lite konflikter på kärleksfronten. Men detta är övergående och inget att gräva ner sig för. Desto större känns det när ni återförenas igen.
Ekonomi: Kan kännas en aning jobbigt med ekonomin just nu. Men för den skull går det inte att skjuta problemet framför sig, då blir lasset så tungt till slut att man aldrig orkar med att ta tag i det hela.
Turnummer: 4-5-10-16-17-28-29

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du har kanske ställts inför utmaningar och frustrationer eller utsatts för motstånd, hinder och kanske konkurrens från din omgivning. Men du behöver inte oroa dig korten visar på att du har förmågan att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning för dig men du kommer att klara av dem på ett riktigt bra sätt. Du blir belönad för din ansträngning.
Kärlek: Du känner att du har tillräcklig med självförtroende i din relation. Du är inte rädd för att vara ensam och du har inget emot en relation. Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Du ska inte oroa dig över din ekonomi. Om du har problem så går dessa att lösa. Kan du inte själv så be någon pålitlig person om hjälp.
Turnummer: 3-10-12-16-24-30-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
En otroligt positiv vecka visar korten på nu. Härlig gemenskap med familj och vänner. Allt tyder på en glädjefull period. Det kan också vara så att något väldigt stort och fint kommer att inträffa inom de närmaste månaderna, något som kanske tar sin början den här veckan. Så njut av varje tillfälle som ges nu.
Jobb: På jobbet ser det ut som du är omtyckt av dina arbetskollegor. Inget smolk i bägaren syns i korten nu så allt går din väg. Är du arbetslös kan du nu finna en inkomstkälla av något slag.
Kärlek: Är du singel så finns nu möjlighet att du kan träffa någon inom kort. I relationer ser det ut att fungera friktionsfritt.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är stabil och i balans nu. Inom de närmaste månaderna kan det bli en förändring till det bättre.
Turnummer: 4-5-7-10-12-20-22

13. jul, 2019

Här kommer helgens Orakelkort som förmedlar om tidigare liv.

 


Vi bär med oss känslor och erfarenheter från tidigare liv inom oss utan att egentligen vara medvetna om detta.


Om du just nu befinner dig i en situation där du inte vet hur du ska agera, men något inom dig vill driva dig i en viss riktning utan att du vet varför, så kan det mycket väl vara att du i ett tidigare liv upplevt något liknande och då lärde dig vad som var rätt väg att gå, som nu visar sig genom att din magkänsla talar om hur du ska göra. 

Du bär med dig välförtjänt visdom från detta tidigare liv, så tillåt den att vägleda dig i den situation du nu befinner dig i genom att lita på din magkänsla och dina aningar. De intuitiva impulserna härstammar från den kunskap du tillägnat dig i ett tidigare liv - lita på den!


Människor från detta tidigare liv ger sig tillkänna för dig under det här livet, däribland familjemedlemmar och en själsfrände. Du har karmiska band till alla dessa människor.

 

** Hur många av oss har inte upplevt s.k. "deja vu" (kommer från franskan = "redan sett eller upplevt"). eller vi kommer till en helt ny plats, ort eller land, där vi känner oss otroligt hemma och nästan vet vad som finns bakom nästa gathörn osv. Det vore väl nästan en omöjlighet om vi inte på något vis varit på den platsen tidigare fast inte i detta liv. **

 

HjärtaHa en makalöst härlig helgHjärta
         Kram