Blogg

20. jan, 2021

Här kommer veckans Enhörningskort med följande budskap till dig;

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

ÄRKEÄNGEL MIKAEL

 


"Använd Sanningens Svärd för att hjälpa världen."

 


Det här kortet guidar dig till att bära Ärkeängel Mikaels Svärd av Sanning för att hjälpa någon som är svagare än dig själv. Din Enhörning strålar - integritet, mod och beslutsamhet - till dig.


Affirmation:"Jag står i min kraft och hjälper andra med integritet."

 

❤Ha en fin vecka i sanningens tecken❤

                      Kram

18. jan, 2021

Här kommer Horoskopet för perioden 18 januari - 24 januari

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Nu borde du lägga extra stor vikt till dina drömmar och alla intuitiva budskap du tar emot eftersom de faktiskt vägleder dig. Det är dock inte nödvändigt att skynda till handling just nu. Ta istället tid till att få mer insikt eftersom saker kanske inte är som de verkar på ytan. Allt du behöver veta kommer att bli avslöjat för dig framöver, så beväpna dig med lite tålamod.
Jobb:     Ditt arbete innebär både konkurrens och hinder. Du har stor potential och gör framgångar men problemet är att du inte tar någonting på stort allvar. Du kan ha temperament eller göra många resor.  
Kärlek:   Korten visar att du nu troligen är verkligt förälskad i någon.
Ekonomi:     Det kan vara så att du nu, eller inom kort, kommer att ha ett samtal om ekonomin, ett möte eller ett avtal.
Turnummer:   1-2-10-12-13-25-30 

   

Oxen (20/4-20/5) :
Det verkar nu som att du har all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Utmanande tider ligger nu bakom dig och ljusare stunder ligger framför dig. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det. Lita på och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Jobb:   Om du inte känner dig helt tillfreds med ditt jobb kanske du nu behöver tänka över vad du verkligen vill.
Kärlek:   Finns det lite oro inom relationer behöver man nu kanske kompromissa för att få lugn och harmoni.
Ekonomi:     Ekonomin bör nu vara i ganska god balans. Så det finns kanske utrymme för lite firande, släpp alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
 Turnummer:   1-10-15-19-22-29-32  Tvillingarna (21/5-21/6):  
Nya idéer kan nu ta form! Förvänta dig att få stor inspiration, möjligen från ett evenemang eller en situation som tidigare bekymrat dig. Nu ser du möjligheten att skapa något fantastiskt och du är full av iver. Fokusera dina tankar på dina långsiktiga mål och skapa en handlingsplan. Du ser nu sanningen i en situation. Nu är du redo att gå framåt
Jobb:   På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över. Allt faller på plats så som man önskat sig.
Kärlek:   Ni får kanske mer pengar, som gör framtiden stabilare, eller så kan ni vänta er att bli gamla tillsammans.
Ekonomi:   Dina ekonomiska mål är på väg att uppfyllas och du är nöjd och lycklig.
Turnummer:   5-7-9-10-11-16-17   

   

Kräftan (22/6-22/7):
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar blir nu förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Lyx och materiell bekämlighet kommer till dig. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
Jobb:     Du kan nu få löneförhöjning eller får dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, har du nu chansen att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek:     Kanske har det uppstått lite missförstånd i relationen. Tala ut med varandra och det kanske måste till lite kompromisser för att få lugn och ro i förhållandet.
Ekonomi:     Det kan uppstå ett ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer:   4-5-7-9-11-12-18Lejonet (23/7-22/8):  
Även om saker och ting kanske inte är perfekta finns det en känsla av lugn och ro inom dig och du vet intuitivt vad du ska göra härnäst. Dina känslor för - och insikter om andra kan bli betrodda. Se till att du inte glömmer att också ta hand om dig själv, medan du vårdar dem runt omkring dig.
Jobb:     Du känner kanske ett behov av att tänka över vad du verkligen vill inom din jobbsituation. Kanske ger det dig inte den sociala kontakt som du behöver.
Kärlek:     Just nu verkar det vara hög tid att du och din partner diskuterar era framtidsplaner, ni är nu mer än vanligt på samma våglängd.
Ekonomi:     Ekonomin borde nu vara stabil  och du känner dig nöjd.
Turnummer:   5-8-10-20-25-32-35   Jungfrun (23/8-22/9):
Du har lagt ner mycket arbete och energi i en viss situation. Du behöver nu se till att aktivt skydda det du har skapat eller förtjänat. Ha mod och tro på din förmåga och rätt att försvara frukten av ditt arbete. Stärk ditt beslut och ge inte upp. Du har visdomen och uthålligheten för att få den här situationen till ett angenämt avslut. Det är dock viktigt att du har ett öppet sinne för hjälp och synpunkter från andra.     
Jobb:   Kanske har din anställning upphört eller du har fått  kritik på arbetet, men inget av detta är ditt fel. Så se framåt med optimism.
Kärlek:     Det verkar nu som det blir en starkare och mer kärleksfull relation till din partner
Ekonomi:     Kanske väntar du på något besked gällande ekonomin, men saker och ting förbättras inte på kort sikt. Bättre tider kommer sedan.
Turnummer:   2-4-5-6-10-23-33   

 

Vågen 23/9-22/10):
Det här kan vara en tid för stora insatser och framgång! Människor har höga tankar om dig och ditt rykte är förträffligt. Du har tagit bra beslut och arbetat hårt. Du kan få någon sorts offentligt erkännande för dina insatser eller du kan få en utmärkelse för dina bedrifter. Goda nyheter är på ingående. Det kan vara en befordran eller ett nytt jobberbjudande.
Jobb:     På jobbet kanske det råder osäkerhet. Du vet inte hur situationen blir för dig. Men se framåt med en positiv inställning, du kan bli överraskad.
Kärlek:     Du och din partner trivs mycket bra tillsammans och relationen fördjupas.
Ekonomi:     Har du problem med ekonomin så är det nu hög tid att ta hjälp av någon kunnig person som hjälper dig in på rätt spår.
Turnummer:   4-5-25-29-32-33-35   

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Du arbetar kanske för hårt och har lagt ner för många timmar. Det är nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra.  Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema. Sakta ner till en mer bekväm nivå
Jobb:     Du känner nu kanske ett behov över att tänka över vad du verkligen vill inom din jobbsituation. Så ta beslut och tala med någon om hur du vill gå vidare inom jobbet.
Kärlek:     Det verkar råda lugn och harmoni i relationen just nu.
Ekonomi:     Dina ekonomiska mål kan nu bli uppfyllda. Det känns bra när allt är i balans.
Turnummer:   2-6-8-18-22-28-32  

 

Skytten (22/11-21/12):
Just nu är det inte läge att fatta några impulsiva beslut eller steg! Ta det lugnt och tänk noga igenom situationen, du kommer att få bättre resultat genom att omvärdera dina nuvarande omständigheter och ändra ditt tillvägagångssätt. Bäst är om du kan arbeta tillsammans med andra och se saker från deras perspektiv. Medkänsla och vänlighet är nycklar till att framgångsrikt manifestera dina drömmar.
Jobb:     På jobbet kan du lita på att en arbetskamrat eller kvinnlig chef stödjer dig och ser till att du får det bra.
Kärlek:     Det kan bli lite förändringar inom relationen, kanske har du ändrat uppfattning i en viss fråga.
Ekonomi:     Kanske har du en plan på hur du kan förändra din ekonomi i framtiden. Gå på din intuition för den leder dig rätt.
Turnummer:   3-4-5-8-20-26-33     Stenbocken (22/12-19/1):
Underskatta inte dig själv och dina talanger! Tro på att du verkligen kan göra och fullborda allt du vill. Då kommer du att på ett naturligt sätt att attrahera andra människor till att bistå och hjälpa dig mot dina mål. Hävda ditt oberoende och din kreativitet. Det är nu dags att göra slag i det du drömt om, lita på din intuition så kommer den uppmärksamhet som du strävar efter.
Jobb:     På jobbet kan du nu uppnå dina mål med lätthet, du kan få allt som du kämpat för. En känsla av fulländning kommer sen att infinna sig.
Kärlek:     Relationen verkar harmonisk och ni trivs riktigt bra tillsammans nu.
Ekonomi:     Du är entusiastiskt i ditt sätt att tjäna pengar på. Du hittar ständigt nya möjligheter för att klara dig.
Turnummer:   2-7-19-21-23-25-33  

    

Vattumannen (20/1-18/2):  
Överflöd! säger korten för den här veckan. Om du har visat tacksamhet för det du har i livet och i dina relationer med andra, så borde det bli en glädjerik vecka. Du kan vara mottagaren av denna frikostighet eller du kan vara den som ger. Gåvor kan vara i penningform eller ta någon annan form såsom en möjlighet, råd och så vidare. Det kan bli tillfälle till firande nu!
Jobb:     Om du är arbetslös, kan du komma att få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kommer att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek:     En tillfällig romans kan komma i din väg inom snar framtid.     
Ekonomi:     Det finns kkanske något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser. Försök att se det hela ur en ny synvinkel så ser du möjligheter istället för hinder.
Turnummer:   1-9-10-11-25-31-34  

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Du verkar ha ett tillfredställande och givande familjeliv just nu och det är stor harmoni bland dem runt omkring dig. Dina relationer är starka och pålitliga. Veckan handlar mycket om familjerelationer för tecknet nu. Verkar bli många positiva stunder tillsammans med barn och det väcker upp ditt eget barnasinne så skratta och gläds över det som erbjuds.
Jobb:     På jobbet kan det dyka upp händelser som gör att det plötsligt ändrar ordning och inriktning. Kanske befordras du, kanske inte. Men se framåt med optimism.
Kärlek:    Du känner kanske att du behöver kärlek i ditt liv just nu och du fantiserar ganska mycket om kärlek. Det kan också vara så att du just nu inte riktigt vet var du har din partner någonstans. Tala då ut om hur du känner det.
Ekonomi:   Har du lånat ut pengar till någon kan det hända att du inte får tillbaks dem som det var sagt. Antingen blir du blåst eller får du vänta längre.
Turnummer:   1-13-14-18-30-33-34    

 

❤Ha en fin vecka i ljus och harmoni❤

               Kram

16. jan, 2021

Här kommer helgens Orakelkort med vägledning från Änglarna....

 

❤❤❤❤❤❤

 

FRAMSTEG

 

"Vi berömmer dig för de framsteg du har gjort med att låta kärleken finnas med i dina dagliga aktiviteter. Vi ser klart hur du ger ditt bidrag till världen genom kärleksfulla tankar, känslor och handlingar."

 

Det här kortet ser du som en bekräftelse på att du gör stadiga framsteg. Ibland är du hård mot dig själv när du jämför dig med andra och tycker att du borde ha kommit längre vid det här laget. Titta istället på hur långt du har kommit, hur mycket du har lärt dig och hur många människor du har hjälpt!

Fokusera på de framsteg du gör istället för att kräva av dig själv att du ska vara perfekt! Gör åtminstone något litet varje dag på ett projekt som du brinner för.

 

*Hylla ljuset istället för att förbanna mörkret och uppskatta dig själv*

 

❤Ha en fin helg i ljus och kärlek❤

                 Kram

 

 

13. jan, 2021

Här kommer veckans Enhörningskort med följande budskap till dig ❤

 

❤❤❤❤❤❤

 

REGNBÅGE

 

"Det finns en regnbåge bortom molnen."

 

Det här kortet betyder slutet på en period och början på något glädjefyllt och ekonomisk belöning. Notera tecknen på välstånd som kommer till dig och mera följer!

 

❤Ha en färgrik och fin vecka❤

           Kram

10. jan, 2021

Här kommer horoskopet för perioden 11 januari - 17 januari.

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Ditt självförtroende, visdom och återhållsamhet har betalat sig. Du har gjort ett utmärkt arbete och förberett för den här tiden i ditt liv. Nu kanske det kan bli lite förändringar i hemmet eller en större renovering. Ta dig tid att promenera i naturen, ditt sinne får lugn och ro eftersom du just nu får extra stor glädje av djur och natur. Korten visar också på en möjlighet till ekonomisk tur.
Jobb:   Du kanske känner misstro mot någon på ditt jobb. Släpp alla tankar på detta och visa din vänliga och positiva sida så löser sig eventuella problem.
Kärlek:   Ett känslomässigt uppsving i relationen kan inträffa nu. För dig som är singel kan du kanske möta någon intressant person nu.
Ekonomi:   Använd din kreativitet i ekonomiska frågor då finns en chans att din ekonomi kommer att blomstra.
Turnummer:   2-3-9-10-11-28-31   Oxen (20/4-20/5) :
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Negativa tankar och självförnekelse är de största bovarna  i vår strävan att komma framåt i livet. Hitta din inre frid, genom att vistas mycket ute i naturen på platser du tycker om eller genom att meditera en stund varje dag. Försök att tänka framåt med en positiv syn och vet att du har många fantastiska möjligheter i framtiden. Kasta bort din börda av negativa tankar!
Jobb:   På jobbet kan förändringar komma att äga rum. Antingen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek:   Kärleken kan verkligen komma att blomstra den här perioden.
Ekonomi:   Du bör bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation.
Turnummer:   1-15-19-20-28-31-34  Tvillingarna (21/5-21/6):  
Det är dags att gå iväg och omfamna gryningen av en ny dag. Förvänta dig att dina omständigheter ska förbättras. Kanske har du nyligen avslutat en situation eller ett projekt. I så fall är det nu dags för en helt ny början. Sätt inga gränser för vilka underbara saker som kan hända i framtiden. Det kan uppenbaras de mest fantastiska möjligheter för dig. Var positiv och nyfiken på vad som kan ske.
Jobb:   I ditt jobb, gäller det att bli betraktad som någon som andra kan lita på. Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek:   Det finns en sann person i ditt liv. Det kan vara den rätta för dig!
Ekonomi:   Nu finns det möjlighet att öka på ekonomin genom någon form av säker investering på sikt.
Turnummer:   2-6-17-20-29-33-34   Kräftan (22/6-22/7):
Stora möjligheter och säker framgång säger korten för den här perioden. Det här är tiden då du ska hitta din egen väg. Stegen du tar för att förbättra din karriär eller dina affärer är på rätt spår. Modiga val är nödvändiga när du förflyttar dig framåt och de kommer att bli belönade. Gemensamma ansträngningar kan hjäla dig att nå dina mål. Förhandlingar går smidigt nu.
Jobb:   Ny inspiration, ny energi och nya tag eventuellt ett helt nytt jobb på gång.
Kärlek:   Det kan komma ett meddelande från någon som har ett intresse för dig.
Ekonomi:   Din ekonomi är växlande men dina inkomster och utgifter jämnar ut varandra.
Turnummer:   1-2-7-18-23-25-27  Lejonet (23/7-22/8):  
En spännande ny möjlighet kan dyka upp i ditt liv. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Det kan gälla en helt ny karriär, en ny bostad eller att du börjar följa dina drömmars mål. Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar. Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!
Jobb:   Ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt kan vara på gång nu.
Kärlek:   Kanske någon blandar sig i ditt kärleksliv och lite oro kan uppstå. Men inget som du inte kan klara ut med lite sunt förnuft.
Ekonomi:   Känner du stor oro för din ekonomi så kanske du blir handlingsförlamad. Ta istället itu med en budget eller hjälp från någon så kommer allt kännas bättre.
Turnummer:    3-7-17-25-28-31-34 

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Det kan vara så att en viktig relation finns i dina tankar. Den kan vara romantisk till sin natur eller så kan det vara en intim men platonisk vänskap. Kommunikation är nyckeln just nu, och det är viktigt att utveckla tillit inom relationen. Det kanske är dags att ta ett viktigt livsbeslut. De slutsatser du kommer fram till nu påverkar din framtid starkt, så det är viktigt att väga dina alternativ noggrant.
Jobb:   Om du har en chefsposition på jobbet, är det dags att sätta gränser och ta kontrollen över verksamheten för att styra den i rätt inriktning.
Kärlek:   Korten säger att du verkligen är förälskad i någon.
Ekonomi:   Dina eventuella ekomoniska problem kan lösas, men du måste agera nu.
Turnummer:   7-8-9-18-20-21-27Vågen 23/9-22/10):
Händelser i ditt liv går in i hög hastighet! Dina planer kan nu bli genomförda och du borde se en hel del hända framöver. Kreativitet och intellekt styr dina dagar nu men var uppmärksam på andra personers synpunkter som kan ge dig helt nya infallsvinklar till det du vill utföra. Kommer du till en valsituation bör du ta ordentligt med tid att överväga noggrant hur du ska gå vidare.
Jobb:   Du kommer att stå ut med de eventuella problem som snart uppstår, något som är ytterst positivt.
Kärlek:   Går du och drömmer om kärleken nu? Se till att dina drömmar inte är orealistiska. Har du alltför höga ideal kanske du får fortsätta att drömma vidare.
Ekonomi:   Se till att dina inkomster och utgifter jämnar ut varandra.
Turnummer:   1-9-17-19-23-26-27     Skorpionen (23/10-21/11):
Du har kanske nu lyckligt avslutat något mycket viktigt i ditt liv. Du är nu redo att gå vidare till något nytt. Njut av dina känslor av helhet och fullbordan, och klappa dig själv på axeln för dina fantastiska prestationer. Du har erfarit betydande upplysning och utvecklat din medvetenhet om hur du ska uppnå glädje och belåtenhet. Nu kan du känna en stor frihet och se fram mot spännande möjligheter.
Jobb:   På jobbet finns en person, troligen manlig, som kan hjälpa och stötta dig när det behövs.
Kärlek:   Är det någon som försöker hindra dig i ditt val av partner? Det kan finnas en anledning till det, men det kan också vara helt obefogat. Ta det lugnt ett tag innan du fattar något beslut.
Ekonomi:   Se upp så du inte blir utnyttjad eller lurad i ekonomiska frågor.
Turnummer:   1-3-7-12-15-27-35  Skytten (22/11-21/12):
Lösningen du söker är rakt framför dig! Det är kanske dags att omvärdera din situation därför att du för närvarande missar chansen. Öppna dina ögon för möjligheter och ta emot hjälpen som erbjuds dig.  Du kan dock känna dig distraherad eller fångad i känslor. Det är möjligt att du genom att fokusera på vad du inte har, tar för givet alla goda saker som du faktiskt har.
Jobb:   Du känner dig trygg och mår bra i ditt nuvarande arbete.
Kärlek:   I kärlek skapas ett avstånd, oftast till följd av yttre hinder eller en inblandning från någon annan.
Ekonomi:   Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig,
Turnummer:   1-12-18-22-29-33-34

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Ifall du funderar på att genomföra dramatiska livsförändringar ber dig korten att du ska närma dig de förändringarna långsamt och metodiskt.  Detta kort uppmuntrar dig att arbeta tillsammans med andra och att se saker från deras perspektiv. Medkänsla och vänlighet är nycklar till att framgångsrikt manifestera dina drömmar. Kanske bäst att vänta på en bättre tidpunkt.
Jobb:   På jobbet kan det uppstå problem, och du behöver ha tålamod och inre kontroll för att hantera detta. Allt kommer då få en positiv utgång.
Kärlek:   Du försöker vara flexibel och kanske försöker balansera kärlek och studier, arbete eller andra relationer.
Ekonomi:   Känns ekonomin i balans nu så är tiden inne för lite firande, att släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer:   7-8-11-14-19-30-33  Vattumannen (20/1-18/2):  
Du ska veta att du är starkare än du tror. Du kan definitivt hantera din nuvarande situation. Istället för att driva detta hårt, är det dock bättre för dig att närma dig detta med medlidande, vänlighet och mildhet. Tro på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.
Jobb:   Om du väntar dig förbättringar på arbetet, vänta dig en tid då inget speciellt händer.
Kärlek:   Du är förälskad i någon eller du blir uppvaktad av någon som har ett genuint intresse för dig.
Ekonomi:   Det finns nu möjlighet att du gör en investering som blir en källa till inkomst.
Turnummer:   1-3-7-26-28-31-33  Fiskarna (19/2-20/3):
Du har kanske lagt ner för många timmar på ditt arbete eller projekt nu. Då är det nog hög tid att varva ner till en mer normal nivå annars finns risk för stressrelaterade sjukdomar. Alla behöver avkoppling och glädjefulla stunder, i lugn och ro eller tillsammans med andra, för att orka med utan att bli utbränd. Så ta nu tag i situationen och säg ifrån!
Jobb:   Även om jobbet intresserar dig mycket och du längtar efter att lära mer, så ta det lugnt. Stressa inte för att hinna med alla andra.
Kärlek:   Just nu kan något inträffa som gör att relationer djupnar och ni gör planer för framtiden.
Ekonomi:   Eventuella ekonomiska problem ser ut att kunna lösa sig nu. Eventuellt blir det någon resa som har med detta att göra.
Turnummer:   1-6-7-12-13-22-33     

 

❤Ha en magisk vecka och var rädd om dig❤

                     Kram