Blogg

12. aug, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:

 

❤❤❤❤❤❤


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

GRÄVLING


"Få ditt liv i balans."


OM=  Grävlingar kommer ursprungligen från Sirius. De är svartvita eftersom de på en själsnivå vill demonstrera balansen mellan det maskulina och feminina. De lär sig också, och lär ut, om familjeliv och har ett välutvecklat hjärtcenter. Ärkeängel Mary strör ren kärlek från Källan genom deras hjärtan och de för detta vidare till Planeten. De samarbetar med Ärkeängel Sandalphon genom att använda den energin till att hålla Ley-linjerna rena.


Sänd kärlek och medkänsla till Grävlingarna så att de kan återvinna sin känsla för värdighet och självrespekt. Detta kommer att stärka dem så de kan åtefå sin hälsa och vitalitet.


BUDSKAP=  När du ser det här kortet tyder det på att du behöver stärka din aura genom att bygga upp din självkänsla och öppna upp ditt hjärta. Kalla på Ärkeängel Mary och be henne om att överösa dig med kärlek. Sitt sedan tyst och bara ta emot. Andas in hennes energi och andas sedan ut den omkring dig tills du är omgiven av en blå kokong av högfrekvent ljus. Det här kommer att hjälpa dig att ta tag i all negativitet som andra sänder mot dig.


Grävlingarna ber dig också att arbeta för Planeten. Anslut dig till deras energi genom det här kortet och länka in dig mot Ärkeängel Sandalphon, den stora silverängeln som är ansvarig över Jordstjärnans chakra. Låt Ärkeängel Mary´s kärlek och ljus flöda genom dig ner till Jorden och rikta det mot Ley-linjerna. Se framför dig hur de blir gyllene och strålande.


Grävlingarna påminner dig om att hålla ditt liv i balans. Det kan vara att hålla din fritid och ditt arbete i harmoni, att dela på sysslorna i ditt hem eller att hålla dina maskulina och feminina energier i jämnvikt. Därefter kan du fullfölja din avsikt med glädje.


Som KRAFTDJUR=   Grävlingen ger dig kraft att stå för oberoende, framåtanda och organisation. Låter din sanna identitet visa sig och tillåter den kraftfulla person du är att komma fram. Se på dina medmänniskor utan tvång och krav och de kommer visa dig en helt ny värld! Med Grävling som kraftdjur kan den väcka ditt intresse för det ockulta.


I DRÖMMEN=   Att se en Grävling i drömmen kan förebåda lycka speciellt om du haft det kämpigt en tid. Det kan också innebära att du behöver stärka ditt självförtroende så du får mod till att säga ifrån och sätta gränser.


❤Ha en fin vecka och njut av varje dag❤
                 Kram

10. aug, 2020

Här kommer Horoskopet för perioden 10 augusti - 16 augusti:

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske är det dags att skapa ett sparkonto eller se över dina spendervanor. Det är också möjligt att du är för ekonomiskt försiktig. Ditt hårda arbete betalar sig men var vaken för nya möjligheter. Förändring är oundviklig och kan skapa nya källor av överflöd. Var öppen för nya och spännande möjligheter. Låt inte rädslobaserade tankar begränsa dina handlingar.
Jobb: Söker du jobb tror du kanske inte på att du kan hitta jobbet som passar just dig. Men var lugn allt kommer att lösa sig framöver.
Kärlek: Har det varit lite problem i relationen kanske du nu drar dig undan för att tänka igenom saker och ting.
Ekonomi: Din ekonomi kan vara trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 1-3-4-14-17-26-27

 

Oxen (20/4-20/5) :
Du kanske står inför ett komplext beslut och det är svårt att välja mellan valen du har. Om du är dragen till en speciell färg just nu så kan den ha en betydelse och ge vägledning till dina val. Röd betyder hem, pengar och säkerhet. Orange betyder kreativitet, beroenden och sexualitet. Gul betyder makt och kontroll. Grön betyder kärlek och helande. Ljusblå betyder kommunikation och sanningssägande. Mörkblå betyder visioner och psykiska förmågor och Violett betyder andlighet. Försök att fokusera och undvik orealistiska förväntningar.
Jobb: Någon kan vara oärlig och svika dig. Lita inte fullt ut på någon.
Kärlek: Ni har det bra men kanske lite tråkigt tillsammans. Allt sker enligt rutin. Så försök hitta på något roligt nu.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv så tänk efter om du verkligen kan spendera pengar på allt det du vill.
Turnummer: 6-7-11-19-26-28-33

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Din önskan om att nå framgång kräver en del arbete. Skapa en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och behåll en lugn och bestämd kontroll över hur den planen blir förverkligad. Tillåt dig att ta ledningen i din karriär och alla projekt du arbetar med. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare. Organisera allt så att du kan bli mer effektiv.
Jobb: På jobbet kan du komma att stå väldigt nära en viss person som du känner gemenskap med.
Kärlek: I relationer kan korten betyda att man omvärderar sin relation, och vilket värde det har för dig.
Ekonomi: Det verkar som du hanterar din ekonomi på ett bra sätt. Du är verkligen självständig.
Turnummer: 2-7-8-11-13-17-24

 

Kräftan (22/6-22/7):
Du kan definitivt hantera din nuvarande situation. Istället för att driva det hårt, är det dock bättre för dig att närma dig detta med medlidande, vänlighet och mildhet. Din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.
Jobb: Du är trygg i dig själv och arbetet går bra.
Kärlek: Det kan vara så att du känner dig blockerad i en viss relation eller utanför på något sätt.
Ekonomi: Kanske behöver du granska dina papper och räkningar. Har du förbisett något?
Turnummer: 1-7-16-20-27-29-35

 

Lejonet (23/7-22/8):
Din önskan har möjlighet att gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar kan nu bli förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Lyx och materiell bekvämlighet kommer till dig. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
Jobb: Det kan uppstå en konflikt på jobbet som kommer att lösas med ovanliga medel.
Kärlek: Kanske är inte allt på topp inom kärlekslivet just nu. Men ha förtröstan det kommer att bli bättre.
Ekonomi: Kanske har du stor förväntan på din ekonomi just nu. Men du får ha lite tålamod allt kommer inte på en gång.
Turnummer: 1-4-8-9-12-25-30

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Du verkar ha all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det. Förväntningarna du skapar planteras i bördig jord. Lita på och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Jobb: Har du fastnat mentalt, och inte kan hitta nya lösningar. Öppna ögonen och se dig om för det finns lösningar närmare än du tror.
Kärlek: Relationer ser ut att vara stabila nu. Om du är singel, kan du när som helst möta någon spännande person.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig.
Turnummer: 1-3-11-13-14-23-33

 

Vågen 23/9-22/10):
Du är kanske lite för fokuserad på vad du inte har. I så fall är det dags att ompröva dina tankar, orden du använder och dina föreställningar kring pengar. Sluta att klaga och acceptera all hjälp som erbjuds. Lyckligtvis kommer saker och ting att förbättras och dina obehagliga känslor är bara tillfälliga. Under tiden är det viktigt att du tar hand om din fysiska och emotionella känsla.
Jobb: Tiden går och det är inte så mycket som händer. Allt står inte stilla och du rör dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Du behöver jobba med självkänslan om det är så att du känner oro eller osäkerhet i din relation.
Ekonomi: Kanske behöver du bry dig lite mer om din ekonomi. För det kan vara så att dina inkomster försvinner i alltför stor takt.
Turnummer: 1-5-12-17-25-26-28

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Det är snart dags för ett firande! Bröllop, budskap om graviditet eller födelse och återseenden är troliga. Examen eller befordran kanske väntar runt hörnet. Du arbetar kanske lite för hårt och måste lära dig att slappna av. Du behöver ha mer roligt! Finns det möjlighet så ordna ett party eller åk på semester, alla behöver en rejäl återhämtningsperiod mellan varven.
Jobb: Jobbet skapar möjligheter för inlärning, förståelse och inre utveckling.
Kärlek: Just nu verkar det vara stillestånd för den som söker kärleken. Men slappna av och ta hand om dig själv. Bättre tider kommer.
Ekonomi: Möjlighet att inleda ett nytt projekt som kommer att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt
Turnummer: 1-7-11-17-19-21-33

 

Skytten (22/11-21/12):
Kanske har du nu avslutat något mycket viktigt och du är redo för att gå vidare till något nytt. Du har erfarit betydande upplysning och utvecklat din medvetenhet om hur du ska uppnå glädje och belåtenhet. Du känner stor tacksamhet. Det kan också vara så att du uppnått en ny frihet och vågar satsa på framtiden. Kanske är det i form av ett nytt boende eller ett nytt arbete.
Jobb: Ditt jobb är din källa din inkomst och du kanske känner en inre oro för att förlora det. Försök släppa din oro som kan ge stressrelaterade åkommor. Det finns andra jobb!
Kärlek: Eventuella problem gör att ni kommer att kämpa mycket - och kanske kan ni ta er över dessa.
Ekonomi: Slappna av vad det gäller din ekonomi, ingen anledning till oro så länge du håller koll på utgifter och inkomster.
Turnummer: 1-5-10-12-15-16-33

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Om du startar ett nytt företag kommer satsningen sannolikt att lyckas. Grunden till välstånd är väl lagd. Det är också en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev.
Jobb: I ditt jobb, gäller det att bli betraktad som någon som andra kan lita på. Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek: Är du singel kan du nu kanske träffa på en något äldre person som är mycket stabil i sina relationer.
Ekonomi: Ekonomin verkar balanserad och du har det mesta du behöver. Dina ekonomiska mål kommer att uppfyllas.
Turnummer: 3-4-14-18-20-21-31

 

Vattumannen (20/1-18/2):
En fin vecka säger korten. Allt går lätt under veckan och inga större problem uppstår. Det mesta kommer att gå precis så som du vill och du kan slappna av och känna dig nöjd. Det kan till och med bli så att en önskan du haft en längre tid nu kommer att gå i uppfyllelse. Det kan också vara så att du nu får lite för mycket av det goda och lättjan slår till. Glöm inte daglig motion så inte vikten ökar nu.
Jobb: Framstegen är tydliga på jobbet. Du har gjort ett bra jobb hittills och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan korten också betyda att du söker efter nya möjligheter.
Kärlek: Just nu kanske du har ett behov av att vara ensam och fundera över vad du egentligen vill ha ut av relationen.
Ekonomi: Se upp så att du inte blir utnyttjad eller lurad på något sätt i ekonomiska frågor.
Turnummer: 2-4-7-12-20-21-23

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Livet är magiskt! Du har resurserna eller förmågan att manifestera det du vill. Det är nu rätt tid att starta nya projekt. Om du har haft några tvivel angående din förmåga att manifestera dina drömmar, släpp dem. I själva verket får du mer framgång ju mer självförtroende du har. Dina livserfarenheter har utbildat dig för denna stund, och de möjligheter som finns tillgängliga för dig just nu är magiska.
Jobb: På jobbet kanske du behöver tänka över dina avsikter liksom dina mål.
Kärlek: Du och din partner kommer överens med varandra och ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: På det ekonomiska området gör du säkra framsteg.
Turnummer: 1-3-5-11-12-24-32

 

❤ Ha en fin vecka i full harmoni ❤

              Kram

8. aug, 2020

Här kommer helgens Orakelkort med följande budskap till dig:

 

❤❤❤❤❤❤

 

SKAPARKRAFT

 

"Använd dina andliga gåvor och dina naturliga förmågor för att dra till dig det resultat du önskar."

 

Du har kraften! Med det här kortet vill änglarna påminna dig om dina medfödda andliga förmågor. Kanske har du klagat på något eller känt dig som ett offer för någon annans vilja. Det här kortet är en påminnelse om att du har kraft att förändra allt i ditt liv genom att använda dina naturliga andliga förmågor till manifestation.


När du klagar ger du bort kraften till andra. Klagomål är också negativa affirmationer som drar till sig mer av det oönskade. Änglarna vill att du ska byta ut din gamla vana att klaga mot visualisering och vilja, som är ett mer hälsosamt sätt att få det du vill ha. Det fungerar!


Övning:
Tänk på en situation som du skulle vilja förbätta. Skriv, rita eller gör ett collage av det scenario du skule vilja ha. Titta på den här beskrivningen av dina önskemål varje dag och fundera inte över hur de ska förverkligas. Närhelst du kommer på dig själv med att oroa dig eller tvivla på din förmåga att skapa din verklighet så säg: "Ärkeängel Jofiel, skönhetens Ängel, gör mina tankar om det jag önskar vackra, så att de är helt grundade i kärlek."

 

❤Ha en magisk helg med vackra manifestationer❤

              Kram

5. aug, 2020

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:
Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

❤❤❤❤❤❤

 

PAPEGOJA


"Lyssna uppmärksamt för att förstå"


OM=  Hela Papegojfamiljen - papegojor, undulater, kakaduor, parakiter, turturduvor och aror - är 5-dimensionella. De kommer från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius. Deras själsmission är att bära och utstråla ljuset och lärdomarna från Ärkeänglarna genom deras magnifika färger. Vart de än flyger lämnar de ett spår av vacker Änglaenergi efter sig.


Medan papegojor är i en fysisk kropp använder de möjligheten att utveckla sina förmågor. De kan använda verktyg för att visa oss att fåglar är smarta. Deras mest anmärkningsvärda gåva är dess kapacitet för att härma. De kan kopiera mänskliga röster, djur och andra ljud, en talang de har bearbetat genom att lyssna uppmärksamt.

Papegojor påminner dig om att lyssna med ditt hjärta och dina öron. De lär människor att noggrant beakta allt som händer omkring dem.


BUDSKAP=  När du ser det här kortet vill det be dig om att lyssna med ditt hjärta och din själ för att förstå vad det är som människor egentligen säger. Använd alla dina sinnen för att notera vad de i sanning menar och vad som pågår inom dem. Du kanske upptäcker mer än vad du trodde var möjligt.


Du blir också påmind om att Ärkeänglarna jobbar genom färger. När du bär något i en ljus, lysande färg eller väljer en sådan färg för ditt hem eller ditt arbete, kan Änglarna stråla sitt ljus och sina lärdomar genom vibrationen i färgen.


Du är på Jorden för att lära allt du kan i en fysisk kropp, så ta varje chans som uppstår och öva på dina gåvor så att du kan utöva dem närhelst det går.

 

Som KRAFTDJUR= Vill papegojan hjälpa dig att se sanningen bakom orden som någon uttalar. Den pushar dig också till meditation och försöka uppnå en kanal mellan dig och det andliga. Den vill få dig till att upptäcka ditt inre genom att tillbringa tid ute i naturen och känna vibrationen av alla de färger som omger dig. Hjälper dig att tala genom din inre sanning.


I DRÖMMEN= Drömmer du om tjattrande papegojfåglar kan det betyda att någon/några i din yttre bekantskapskrets (ex. grannar eller ytliga bekanta) inte är att lita på. Så du bör tänka på vad du säger till dessa. En papegoja i drömmen kan också ge dig en vink om att du bör lyssna mer noga på andra och väl avväga vad som menas med det som de har sagt.

 

❤Ha en färgrik och stimulerande vecka❤
               Kram

3. aug, 2020

Här kommer Horoskopet för perioden 3 augusti - 9 augusti.

 

❤❤❤❤❤❤

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Grattis, det här är din gyllene tid för firande och framgång! Det är dock inte dags att vila än. Du behöver fortsätta med ditt nästa projekt. Ta ett steg åt sidan och granska allt du har gjort och gör sedan en plan för framtiden. Du behöver se på saker på ett långsiktigt sätt. Du är säkert nöjd med hur långt du har kommit, men vila inte på lagrarna! Det är viktigt att hålla entusiasmen brinnande för höjder som du fortfarande kan nå. Du kan behöva tålamod medan du inväntar resultat från dina tidigare beslut. Använd tiden till att utforska möjligheterna för att främja dina affärer eller talanger.
Turnummer: 2-5-6-22-26-28-32


Oxen (20/4-20/5) :
En underbar ny person kommer in i ditt liv! Det kan innebära en spirande romantisk relation eller nyväckt romans inom din nuvarande relation. Positiva känslor såsom glädje, njutning och lycka är sannolika. Du kanske upptäcker att du blir kär. Dina psykiska förmågor, särskilt din känsla att känna in (intuitiva känslor) sätter fart nu. Andlig tillväxt åtföljer de rika emotionella erfarenheter du upplever just nu.
Turnummer: 2-7-8-9-22-30-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Det här kan vara en tid av ytterligheter. Det kan vara ett varnande budskap att ta hand om dina resurser. Kanske är det dags att skapa ett sparkonto eller se över dina spendervanor. Det är också möjligt att du är för ekonomiskt försiktig. Det här är även ett budskap om att donera tid eller pengar till välgörenhet eller aktningsvärda ändamål. Ditt hårda arbete betalar sig men var vaken för nya möjligheter. Förändring är oundviklig och kan skapa nya källor av överflöd. Var öppen för nya och spännande möjligheter. Låt inte rädslobaserade tankar begränsa dina handlingar.
Turnummer: 5-14-19-20-23-24-35


Kräftan (22/6-22/7):
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Dina egna tvångsmässiga, negativa tankar är de värsta brottslingarna bakom problemen som du oroas över. Släpp din skuldmedvetenhet och förstå att ånger är en bortkastad känsla. Vänd din uppmärksamhet till de fantastiska möjligheterna i framtiden och lämna det förflutna bakom dig. Om du har obehagliga drömmar just nu, skriv ned dem i en bok, tacka dem för deras önskan att informera dig och sänd dem sedan till änglarna.
Turnummer: 3-7-11-12-23-29-32


Lejonet (23/7-22/8):
Frukterna av ditt arbete fortsätter att växa och skörd är nära förestående. Tålamod är väsentligt när du pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett vidare perspektiv. Oro angående den nuvarande situationen är ogrundad. Alla pauser i framåtrörelsen är tillfälliga. Det här är en bra tid för att vila eller ta semester för att ladda om dina batterier.
Turnummer: 4-7-8-16-17-33-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Du kan lyckas med situationen som du nu befinner dig i med hjälp av hårt arbete och bra planering. Du kan få ett erkännande eller ett pris för dina stora talanger och din skicklighet. Fokusera på arbete som är din passion och genomdriv det efter din bästa förmåga. Din kreativitet är rikt belönad. Du kan gå med i en grupp eller organisation. Det är viktigt att vara en lagspelare och samarbeta med andra i det här projektet
Turnummer: 4-10-16-24-30-32-35


Vågen 23/9-22/10):
Du har ett tillfredställande och givande familjeliv och det är stor harmoni bland dem runt omkring dig. Dina relationer är starka och pålitliga. Du känner dig välsignad och älskad. Dina behov (både emotionella och materiella) är alla tillgodosedda. Dina relationer med familj och vänner är genuina. Frid, glädje och ovillkorlig kärlek omger dig.
Turnummer: 1-2-12-20-23-26-29


Skorpionen (23/10-21/11):
Saker och ting har kanske inte blivit som du förväntade dig. Var försiktig så att du inte fokuserar för mycket på det negativa, då det finns något positivt i varje situation. Du kan missa ljusglimtarna. Att kämpa eller att försöka att ignorera förändring hjälper dig inte. Ha istället tillit till att allt händer av en orsak. Det är hälsosamt att sörja det som är förlorat och ta tiden att helas. Ta hjälp av vänner, familj och kloka rådgivare för stöd och tröst.
Turnummer: 4-5-11-12-14-18-23


Skytten (22/11-21/12):
Du känner att du behöver gå vidare. Det som en gång intresserade dig har förlorat sin charm och du söker efter mer mening och bekräftelse. Du har utvecklats andligt och känslomässigt och du längtar efter att lämna det förflutna bakom dig. Dessa ändringar kommer att gagna dig på det sätt du önskar. De inre sökningarna efter svar belönas nu. Låt inte något hindra dig från att gå din rätta väg. Om du känner ett tomrum i ditt liv, fyll det med hälsosamma saker! En omplacering eller förändring i ditt arbete eller i relationer är möjlig nu.
Turnummer: 3-4-9-24-29-33-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Nu är det dags att sträcka ut dina vingar och verkligen flyga. Du har underskattat dig själv och dina talanger. Tro på att du kan göra och fullborda allt du vill. Du kommer att på ett naturligt sätt attrahera andra människor som kan hjälpa dig. Hävda ditt oberoende och din kreativitet. Du har nu en tilldragande energi omkring dig som gör att andra kan se på dig med nya ögon. Lita på dig själv och lyssna till din egen intuition.
Turnummer: 3-7-11-14-15-21-23

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du har lagt ner mycket arbete och energi i en viss situation. Detta kort kommer som ett tecken till dig att aktivt skydda det du har skapat eller förtjänat. Ha mod och tro på din förmåga och rätt att försvara frukten av ditt arbete. Stärk ditt beslut och ge inte upp. Du har visdomen och uthålligheten för att få den här situationen till ett angenämt avslut. Det är dock viktigt att du har ett öppet sinne för hjälp och synpunkter från andra.
Turnummer: 1-4-5-8-17-22-34


Fiskarna (19/2-20/3):
Bravo! Det här är en tid för stora insatser och framgång! Människor har höga tankar om dig och ditt rykte är förträffligt. Du har tagit bra beslut och arbetat hårt. Du kan få någon sorts offentligt erkännande för dina insatser eller du kan få en utmärkelse för dina bedrifter. Goda nyheter är på ingående. Det kan vara en befordran eller ett nytt jobberbjudande. Turen kan vara på din sida!                                    Turnummer:   3-5-11-13-15-30-35

 

❤Ha en fantastiskt fin vecka❤

           Kram