Blogg

29. jun, 2022

Fjäril som kraftdjur? Här kommer ett vackert budskap:

 

 

Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 


FJÄRIL


"Var redo att förändras med visdom"


Fjärilar härstammar från Orion, konstellationen av visdom och de är fem-dimensionella insekter. De är änglarnas budbärare och deras aura består av ÄrkeängelKoder som hjälper dig att ansluta till dessa varelser av ljus. Om en fjäril fladdrar nära dig kan det tyda på att den bär på ett meddelande eller vill påminna dig om hur älskad du är. En del av deras uppdrag är att tillföra glädje.


Fjärilar genomgår en otrolig förvandling från ägg till larv till kokong till Fjäril innan de kan veckla ut sina vingar och flyga. Deras huvudsakliga själssyfte är att visa att förändringar är möjligt och så är även massiv andlig tillväxt. Deras arbetsuppgifter är att pollinera, dock till en mindre grad än bin.


Budskap: När du ser fjärilskortet blir du rådd till en djupgående förändring. Du är nu redo att komma ut ur din kokong. Gör dig ingen brådska, du behöver en tid av lugn och avkoppling innan du breder ut dina vingar. Använd den här tiden till att granska ditt liv för att hjälpa dig i ditt beslut om vad du vill förändra, och kom ihåg att processen är oundviklig. Du kommer att förändras till en helt ny andlig person.
Du kommer se världen genom förväntansfulla ögon och göra allt med en ny glädje och lätthet. Stanna i harmoni och frid. Kom ihåg att du är ett älskat barn från Universum och att fantastiska möjligheter är tillgängliga för dig. Du kommer att vara skyddad och guidad medan du utforskar allt det nya.
Du är ett sändebud för änglarna och bär på änglaljus i dina energifält. Människor kommer att se eller känna av din inre skönhet och reagera med kärlek och glädje.


Som Kraftdjur: De som har fjäril som kraftdjur sägs ha en lätthet i själen och en förmåga att se allt det vackra i livet, eller så är det dessa egenskaper som kraftdjuret ska hjälpa oss att utveckla. Den finns där också för att hjälpa dig till helande från olika sjukdomar som Immunsystemet, sköldkörtel, binjurar och hypofysen, ångest och depression. Be din fjäril om hjälp vid helandet.


Drömmar: Drömmar om fjärilar tyder oftast på någon form av andlighet eller känsla av något större. Kanske handlar det om saker som är svåra att förklara men som man ändå haft på känn, eller sådant som hänt som kanske verkat för bra för att vara sant. De vill också uppmana dig till att se på livet med nyfikenhet och glädje genom att vara kreativ i din vardag med tex. att dansa, måla, skapa något och inte fundera så mycket.

❤Ha en upplyftande vecka❤
       Kram

15. jun, 2022

Veckans orakelkort kommer med budskap från Drakarna 🙂

 

 

EARTH AND AIR DRAGON (Jord och Luft Drake) 4:e dimensionen

 


Representerar en perfekt balans mellan Himmel och Jord.
Håll dig balanserad. Grunda dina visioner. Manifestera dina drömmar och önskningar.

 

 

Den fjärde dimensionens bruna och blå, Jord och Luft Drakar andas livskraft, hopp och vitalitet till våra önskningar och drömmar, medan de möjliggör för oss att grunda dem. De ser till att vi kommer i balans och harmoni så att våra visioner kan manifesteras i fysisk verklighet. För att göra detta, behöver vi först föreställa oss vårt "slott" i luften och sedan grunda det ordentligt i marken. Dessa underara Drakar hjälper oss med denna process.


Det här kortet indikerar att det är dags att klargöra dina önskningar och intentioner. Fråga de brun-blå Jord och Luft Drakarna om de kan belysa dina visioner. Be dem sedan att hjälpa dig att använda all den kraft som behövs för att föra dessa visioner in i den fysiska verkligheten. Detta kommer att fylla ditt liv med mer energi.


Dessa Drakar erbjuder dig också assistans i att höja dig över dina utmaningar medan du fortfarande är grundad i Jordens underbara vibration. De låter dig hitta den perfekta balansen så att ditt liv kan flöda behagligt och med lätthet. Så kalla på dem nu och be dem hjälpa dig att förstå syftet med dina livs "läxor" och att se det högsta bästa i alla människor och situationer. När du ser dina "läxor" presenteras för dig på din uppstigna livsväg så ser du allt ur ett nytt perspektiv, och ditt liv blir uppfyllt av glädje och meningsfullhet.


Låt Luft och Jord Drakarna andas sin livskraft in i vart och ett av dina 12 Chakran och försätta dig i balans och harmoni. Koppla av när de gör detta och du kommer att få en ny känsla av lugn och jämvikt när du fortsätter din livsväg.

❤Ha en fantastisk vecka i glädje och harmoni❤

     Kram

8. jun, 2022

Här kommer veckans Orakelkort denna gång från Ärkeänglarna med följande budskap:

 

      ❤❤❤❤❤

 

      LEDARSKAP

 

Ärkeängel Gabriel säger:

 

"Det är nu dags för dig att ta tag i din ledarskapsförmåga till att kärleksfullt guida andra!"

 


"Använd din makt på ett kärleksfullt sätt och använd den för det Högsta Bästa. Jag guidar dina handlingar så de inspirerar och motiverar andra. Jag ersätter alla tvivel du kan ha på din egen förmåga med en ökad beslutsamhet att tjäna, hjälpa och lära ut. När din fokus ligger mer på "Hur kan jag tjäna?" så behöver du inte oroa dig över vad andra kanske tänker om dig.


Fokusera på dina styrkor, alla läxor du lärt i livet, och hur bra det känns att vara ett levande exempel på att följa sin egen underbara vägledning."

 

❤Ha en helt underbar vecka❤
        Kram

25. maj, 2022

Här kommer Veckans Orakelkort i form av en Drake som vill ge dig följande budskap

 

 

"Från nattens dunkla hjärta sänker sig den Svarta Draken ner till den undre världen av sin själ. Han vet att vägen till avgrunden är märkt med drömmar och illusioner, men också att det leder till självkännedom. Det spelar ingen roll hur viktig resan till djupet av det undermedvetna kan vara, att återvända är precis lika viktigt."

 

 

 

Det kan nu bli en lite känslosam vecka då du kanske brottas med drömmar, fantasier och annat som ligger dolt under ytan. Det är bäst att ge akt på hur du reagerar i vissa situationer då du styrts av dina känslor. Försök gå till djupet för att förstå varför du reagerat som du gjort i vissa situationer för att kunna lägga det åt sidan och få en klarare insikt.


Perioden kommer också att utveckla din intuition och mediala förmågor så att meditera en stund varje dag kan ge dig en mycket större förståelse för din livsväg. Du måste våga tro på dig själv och gå din egen väg som du känner är rätt för dig.


Just nu är du på väg mot en större utveckling och du märker snart att allt blir mycket lugnare och klarare för dig själv och du känner hur din kreativitet kommer att öka.

 


❤Ha en helt magisk vecka och var rädd om dig❤
         Kram

18. maj, 2022

Här kommer veckans Orakelkort med följande budskap till dig:

 

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

 

 

FAMILJ


Änglarna säger:


"Den här situationen kan grunda sig på en känslomässig upplevelse för dig, där en familjemedlem (eller fler) var inblandad, vi kan hjälpa dig att förstå och läka detta. Föreställ dig i hjärta och sinne hur du omger denna person, dig själv och upplevelsen med ett lugnande blått ljus och många änglar. Var öppen för de gåvor som situationen kan föra med sig och tillåt dig själv att känna frid."

Det här kortet visar på att det kanske finns en situation som har med en familjeangelägenhet att göra. Det kan hända att det behövs lite helande arbete angående någon familjemedlem (det gäller den första du kommer att tänka på när du läser det här).


Det här kortet kan också peka på att det finns ett behov av mer samvaro med familjen, kanske att ha en skön hemmakväll tillsammans eller fira en högtid med varandra. Du kan också behöva släppa ett oönskat mönster genom att förlåta en eller flera familjemedlemmar (inklusive dig själv) Änglarna vägleder dig genom detta.


** Just nu i dessa oroliga tider är det extra viktigt att ha koll på sin familj och låta allt eventuellt groll eller misstroende flyga iväg. Viktigt ta hand om varandra nu **

 

❤Ha en underbar vecka var du än är och vad du än gör❤
                       Kram