Blogg

26. jan, 2022

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:

 

❤❤❤❤❤❤


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 


Alla hundarter - vargar, rävar, inhemska hundar och andra - härstammar från Sirius där den Heliga Gyllene Strålen bevaras. De inkarneras för att sända ut denna strålande energi av ovillkorlig kärlek till Jorden och vidarebefordra detta rena ljus till andra djur och människor. Hundar lär sig här främst om olika sorters familjestrukturer.


När du ser det här hundkortet är du uppmanad att titta på strukturen i ditt eget familjeliv och din relation med vänner, så även med arbetskolleger. Är ni lojala mot varandra? Relaterar ni till varandra för det högsta bästa ? Är du disciplinerad eller kaotisk i din livsstil ? Din familj återspeglar dig, så är du lojal mot dig själv ? Gör du dina val utifrån det högsta bästa ?


Som Kraftdjur: så vill Hunden påminna dig om att andlig disciplin är grunden för sann lycka och glädje. Det är uppstigningens grundsten. Den vill att du ska veta att när du konsekvent övar på dina andliga tekniker kan du bli följsam, modig och utveckla en känsla av äventyr och upptåg. Hela ditt liv kan utvidgas baserat på den här solida grunden, eftersom självkontroll ger säkerhet. Du kan sedan vandra vidare i glädje och lycka. Ditt kraftdjur pushar dig till att öva på dessa egenskaper.


Drömmar: Drömmer du om lösspringande hundar flera gånger, kan det innebära att du har någon rädsla inom dig, tex. kan du känna dig rädd för hundar, otillräcklig, rädd för att öppna ditt hjärta, tro att omvärlden är ett hot mot dig osv. Läs då här ovan om hunden som kraftdjur och känn in det som den vill ge dig av glädje och lycka. Släpp in vänskapen i ditt liv och låt ditt hjärta tala. Öppna ditt hjärta för omvärlden.

 

❤Ha en helt underbar vecka❤
          Kram

19. jan, 2022

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:

 

❤❤❤❤❤❤


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur/inspirationsdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

 

GRÄVLING


"Få ditt liv i balans."


OM=  Grävlingar kommer ursprungligen från Sirius. De är svartvita eftersom de på en själsnivå vill demonstrera balansen mellan det maskulina och feminina. De lär sig också, och lär ut, om familjeliv och har ett välutvecklat hjärtcenter. Ärkeängel Mary strör ren kärlek från Källan genom deras hjärtan och de för detta vidare till Planeten. De samarbetar med Ärkeängel Sandalphon genom att använda den energin till att hålla Ley-linjerna rena.


Sänd kärlek och medkänsla till Grävlingarna så att de kan återvinna sin känsla för värdighet och självrespekt. Detta kommer att stärka dem så de kan åtefå sin hälsa och vitalitet.


BUDSKAP=  När du ser det här kortet tyder det på att du behöver stärka din aura genom att bygga upp din självkänsla och öppna upp ditt hjärta. Kalla på Ärkeängel Mary och be henne om att överösa dig med kärlek. Sitt sedan tyst och bara ta emot. Andas in hennes energi och andas sedan ut den omkring dig tills du är omgiven av en blå kokong av högfrekvent ljus. Det här kommer att hjälpa dig att ta tag i all negativitet som andra sänder mot dig.


Grävlingarna ber dig också att arbeta för Planeten. Anslut dig till deras energi genom det här kortet och länka in dig mot Ärkeängel Sandalphon, den stora silverängeln som är ansvarig över Jordstjärnans chakra. Låt Ärkeängel Mary´s kärlek och ljus flöda genom dig ner till Jorden och rikta det mot Ley-linjerna. Se framför dig hur de blir gyllene och strålande.


Grävlingarna påminner dig om att hålla ditt liv i balans. Det kan vara att hålla din fritid och ditt arbete i harmoni, att dela på sysslorna i ditt hem eller att hålla dina maskulina och feminina energier i jämnvikt. Därefter kan du fullfölja din avsikt med glädje.


Som KRAFTDJUR=   Grävlingen ger dig kraft att stå för oberoende, framåtanda och organisation. Låter din sanna identitet visa sig och tillåter den kraftfulla person du är att komma fram. Se på dina medmänniskor utan tvång och krav och de kommer visa dig en helt ny värld! Med Grävling som kraftdjur kan den väcka ditt intresse för det ockulta.


I DRÖMMEN=   Att se en Grävling i drömmen kan förebåda lycka speciellt om du haft det kämpigt en tid. Det kan också innebära att du behöver stärka ditt självförtroende så du får mod till att säga ifrån och sätta gränser.


❤Ha en fin vecka och njut av varje dag❤
                 Kram

12. jan, 2022

Här kommer veckans Orakel- eller Kraftdjur:

❤❤❤❤❤❤


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur (inspirationsdjur) ? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig

❤❤❤❤❤❤

 

ELEFANT


"Öppna upp dig själv mot sann rikedom"


OM= Elefanter kommer ursprungligen från Lakumay, den uppstigna aspekten av Sirius. Dessa visa, intelligenta varelser håller i sina energifält en 5-dimensionell plan för familjeliv genom ett perfekt kvinnosamhälle. Mödrar är vördade och de vet att lek håller frekvensen hög. De utövar gudomliga feminina kvaliteter av vårdande, tillgivenhet och glädjefull oskyldig lek.


Hanelefanter hålls borta från familjens centrum.


Dessa mycket psykiska tjockhudingar är fantastiska på att kommunicera via telepati. Ärkeängel Raphael riktar healing genom dem. De har förbindelse med Jupiter och dess uppstigna aspekt Jumbay, planeten av upplysning och kosmisk rikedom, för att få tillgång till medvetenhet om framgång, kärlek och lycka vilket de sprider ut.


Genom århundraden har Ärkeängel Sandalphon arbetat med elefanter för att hela jordens Leylinjer. Nu länkar de in till deras hemstjärna och tillsammans med Sandalphon utformar de det nya andliga kommunikationssystemet för den kommande Gyllene Tiden.


BUDSKAP= Det här Elefantkortet vill påminna dig om att hålla din frekvens hög genom att ha mer roligt, leka och känna glädje. Vare sig du är man eller kvinna så utöva gudomliga feminina kvaliteter inom  varje område i ditt liv för att försäkra dig om att du har en stark och stabil grund för ditt själsliga liv.


Sitt tyst och andas in i ditt tredje öga, tona in på Elefanternas rike och Ärkeängel Raphael, den storslagna smaragdgröna Ängeln av Healing och överflöd. Länka sedan in till Jupiter och dess uppstigna aspekt Jumbay för att tillåta perfekt hälsa och kosmiskt överflöd att flöda in i ditt medvetande. Känn hur den här energin genomtränger dina celler och förstå att Universum hjälper till med din gudomliga perfektion och ditt hjärtas önskan.
Skicka sedan ut en ström av ljus för att hjälpa till att bygga ett kristallnät av ljus runt vår planet.


Som KRAFTDJUR= Genom att använda dofter och rökelse, kan elefanten ta dig till nya energikällor och makt. Generellt sett är "elefant människor" mycket tillgivna mot familjen, vård av unga och äldre. De brukar också ha en medfödd kunskap om växter och rötter. Du kan också vara en person som kännetecknas av en stark personlighet. Det finns ännu en egenskap hos "elefantmänniskor" och det är envishet, en person som inte lätt ändrar sig. Elefanten tillför också ett skydd för hälsan.


I DRÖMMAR= Om det är en vild elefant kan ekonomin komma att förbättras. Ser du elefanter på cirkus eller i djurpark bör du lyssna till goda råd även om de inte verkar tilltalande. Rider du på en elefant kan det vara så att någon förtalar dig.

 

❤Ha nu en fantastisk vecka och var rädd om dig❤
          Kram

5. jan, 2022

Nu har Drakarna fått dra sig tillbaka ett tag och istället kommer det att handla om våra kraftdjur eller orakeldjur i repris på onsdagar ett tag framöver.

❤❤❤❤❤❤


Hur vet man då vilket som är ens kraftdjur? Det kan vara så att du drömmer om något speciellt djur vid flera tillfällen eller ser det ofta i naturen eller känner dig dragen till ett visst djur. Man kan ha fler än ett kraftdjur och de kan också bytas ut under livets gång, beroende på vad som behöver tillföras eller stärkas i ditt liv. Du kan också känna dig träffad i ditt innersta när du läser vad djuren representerar i texten här. I meditation kan också ett djur dyka upp och då är det oftast så att du behöver förstärka de egenskaper som djuret förmedlar till dig.

❤❤❤❤❤❤


RÅDJUR


Har du någon gång varit i närkontakt med en rådjurshona och sett in i dess ögon, så har du säkert känt den milda, kärleksfulla energin strömma genom din kropp. Hon har sitt tredje öga öppet och är uppmärksam på din energi som hon vill ska vibrera av kärlek till dig själv, livet, familj och naturen.


Träffar du på en rådjurshane så vill han dessutom ge dig en energi av styrka, tro på dig själv och din intuition och följa den rätta livsvägen.


Rådjuren ber dig att se efter och hjälpa dem som är svagare än du och komma ihåg att vi alla är ett, och genom att hjälpa andra, gynnar du din egen andliga tillväxt och i slutänden också planetens!


Rådjurskortet vill påminna dig om att lita på att Universum ser efter och stödjer dig till att tro på din egen djupaste intuition och att verkligen följa denna guidning. Rådjur tillför dig ett meddelande om balans och jämnvikt, för du är guidad att använda dina psykiska förmågor medan du bibehåller din värdighet och gudomliga storslagenhet.


❤Ha en underbar vecka❤
  Kram

29. dec, 2021

Årets sista Drake kommer med följande meddelande till dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

 ACTRAMIS


"...integrera de högre vibrationerna inom arbete och livet"

 


Actramis ansluter till Acturian civilisationen, fredsbevararna av galaxerna. Denna vackra Drake uttrycker sig själv genom att ange:  "Jag är Draken Actramis av den 7:e gyllene strålens dimension. Jag är släkt med de Atlantiska Drakarna som var 7-dimensionella men valde att arbeta med de 5-dimensionella varelserna i Atlantis och övervaka höjningen av deras vibration till den 7e dimensionen."


Om Actramis dyker upp hos dig så lyssna till hans ord:  " Tiden har kommit för dig att integrera dig med den 7e Gyllene Strålens energi och påbörja processen att förankra dess frekvens i din kropp och själ. Detta kommer att göra det möjligt för dig att flytta de gamla lagren av 3D-energi och frigöra den naturligt. Det förebådar nästa fas av din otroliga resa."


Genom att hålla en tydligare vibration kan vi se världen utan att döma, vara tillfreds med oss ​​själva och släppa all negativitet. Genom att acceptera Actramis i ditt liv erkänner du att du är redo att byta ut din gamla DNA kod och integrera de högre vibrationerna i ditt liv.❤Önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR 2022❤

                Kram

PS även nytt inlägg på infofliken!