Blogg

9. sep, 2021

.... att jag legat inne på sjukan efter operation. Det var inga problem men min högra hand har till 75 % domnat bort. Troligen på grund av alla nålar jag hade instuckna där? Hoppas känseln kommer tillbaka snart, inte lätt skriva med vänster.

Ta hand om er

    Kram❤

25. aug, 2021

Förändringens vindar blåser in i ditt liv  tillsammans med den här fantastiska Draken 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

TRANSFORMATION


" Ett nytt DU växer fram ..."


Släpp allt, rädsla, smärta, tvivel, ånger, ledsamheter och skuld.  Draken Transformation talar om för oss:


" Du behöver inte längre dessa upplevelser, de tillhör det förgångna, de har fullföljt sina uppgifter och har ingen plats i din framtid. Genom att hålla fast vid dem håller du dig bara fångad i gamla mönster som inte längre är till någon nytta eller nödvändiga för dig.


Ett nytt DU växer fram - kanske en tystare och mer hänsynsfull  DU men säkerligen en mer kraftfull DU. Genom att ha upplevt en massa saker är det nu dags för dig att använda dessa erfarenheter till god användning.  Följ din inre vägledning och låt dina gamla vanor och bekymmer försvinna.  Det kommer alltid att finnas de som ifrågasätter vad du håller på med, men det är deras resa, du är på din. Följ stegen som är utlagda framför dig och tro på ditt eget inre ljus medan du rör dig mot en ny väg av att vara DU."


Den här förvandlingen kan vara på vilken nivå som helst och kan påverka någon eller alla delar av ditt liv.  Njut av det och se dig om efter tecken och speciellt symboler (drakar älskar symboler) medan du blir vägledd av Draken av förvandling för att ta dina nästa steg.  

 


❤Ett bättre DU på alla plan kan bli verklighet❤
                   Kram

21. aug, 2021

Här kommer helgens Orakelkort som denna gång är ifrån Änglatarot leken.

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

 

BALANS

 

Den här helgen bör du inte ta några impulsiva beslut utan fundera på vilka olika möjligheter som finns och vad resultatet skulle kunna bli innan du bestämmer dig.


Du kan behöva omvärdera dina nuvarande omständigheter och ändra ditt tillvägagångssätt för att uppleva ett bättre resultat i det som pågår just nu.


Ifall du funderar på att genomföra dramatiska livsförändringar, ber dig detta kort att du ska närma dig de förändringarna långsamt och metodiskt.


Du uppmuntras också till att samarbeta tillsammans med andra och att försöka se saker ur deras perspektiv. Medkänsla och vänlighet är nycklar till att framgångsrikt manifestera dina drömmar. Förlåtelse ger också healing vilket tillåter en ny början.


"Kalla på Ärkeängel Zadkiel för att öka ditt självförtroende och känslor av självvärde och att förtjäna".❤Ha en fin och mysig helg❤

       Kram

18. aug, 2021

Här kommer ännu en fantastisk Drake, läs och känn in vad meddelandet kan betyda för dig 🙂

 

 

❤❤❤❤❤❤

 

PEACE


"Tillåt mig att förena dina utspridda energier ..."

 


Den här vackra och milda Draken uppmuntrar oss till att vara snälla mot oss själva.  Vi pressar ofta oss själva alltför hårt i våra liv, vare sig det gäller på arbetet eller hemma. Vi glömmer vilka vi egentligen är och kan lätt missa det vackra i livet eftersom vi blir självupptagna.


Den här Drakens energi vägleder oss till en inre fridfullhet och hjälper oss att känna och lita på att allt är som det ska vara. Till slut börjar vi se och förstå det vackra och lärorika i allt omkring oss. Fastän otroligt kraftfull förmedlar den här fridfulla  Draken en energi av mild lycka, liksom den tidiga sommarsolen, och ger oss en känsla av fullkomlighet som vi tidigare saknat.


Om du ser den här Draken idag är hennes meddelande följande:  "Tillåt mig att förena dina utspridda energier så du kan erfara en känsla av frid uppfylla din själ.  Varje situation har en trovärdighet, men  ibland kan det ta lite tid att uppskatta eller förstå den fullt ut.  Låt min närvaro hjälpa dig att förlösa alla negativa känslor, för du är i sanning en skapare som är oerhört kraftfull."


Genom att tillåta Peace komma in i våra liv möjliggör vi våra själsvarelser att bära mer ljus.  Vi blir som ljusfyrar för andra att följa efter, men för att göra detta effektivt måste vi släppa på vårt behov av kontroll.


Om livet har känts trist eller allmänt kaotiskt kalla på Peace för att lyfta din nedstämdhet.  Hon vägleder dig genom att visa på det vackra i livet och hjälper dig att uppskatta dina upplevelser här på Jorden. Men kom ihåg - du kan bara göra detta genom att avstå ditt behov av kontroll. När du gör så kommer du att känna dig lättare, ljusare och mer ansluten till Universum.

❤Ha en fridfull vecka i ljus och kärlek❤

                   Kram

14. aug, 2021

Här kommer helgens Orakelkort från Daglig Vägledning från dina Änglar.

 

❤❤❤❤❤❤ 

HANDLA UTAN TVEKAN!

 

 

 

"Dina böner och positiva förväntningar har blivit hörda och besvarade. Fortsätt på din inslagna väg för den kommer att ta dig riktigt långt."

 

 

Det här kortet kommer till dig som uppmuntran och stöd i någon situation som du undrar över. Änglarna försäkrar att utgången kommer att bli lyckosam om du fortsätter att fylla situationen med kärlek och vägledda handlingar.

 


Dagens budskap säger dig: Den rätta tiden är nu så tveka inte, du är på helt rätt väg och det blir ett framgångsrikt resultat.

 

❤Ha en helt fantastisk helg❤

       Kram