17. jan, 2018

Veckans Drake Onsdag 17 januari

Här kommer veckans ljuvliga Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. (har översatt till svenska så gott jag kan)

EMERALD DRAGON (Smaragdgrön Drake) 5:e dimensionen    Smaragdgröna Drakar är är kunniga healers som förbereder oss med anpassning till vår sanna fem-dimensionella livsväg. De arbetar med den mäktiga Ärkeängeln Rafael, den smaragdgröna ängeln som härskar över utvecklingen av tredje ögat. De rensar vår emotionella kropp så att vi är fria att älska, förlåta och öppna upp våra hjärtan.

När du får det här kortet så inviterar det dig till att fylla din aura med smaragdgrönt ljus så att de Smaragdgröna Drakarna lätt kan närma sig dina energifält och rensa bort alla energier som inte längre gagnar dig.
Andas långsamt in och ut genom ditt tredje öga så att de Smaragdgröna Drakarna kan röra vid och öppna upp det. De kommer att börja dra tillbaka dina slöjor av illusioner.  Det här kortet indikerar att du är redo att mottaga healing, kärlek och överflöd av underbara ting, så koppla av på en djup själsnivå och invitera dessa magnifika Drakar till att ge dig stor lycka i ditt liv. Kom ihåg att vara tacksam för allt det goda som nu kommer i din väg.
Ha en underbar Onsdag❤

Kram