22. jan, 2018

Horoskop med tarotkort o turnummer 22-28 januari

Väduren (21/3-19/4):  
Den här veckan har du kraft att klara av vilka utmaningar som helst. Bara du inte ger upp i första taget så kommer du fixa det som behövs och ditt självförtroende stärks. Om du behöver försvara det som är ditt så kommer du att nå framgång den här veckan.
Jobb: Kanske känner du dig lite stressad i ditt arbete, men bara försök slappna av för du kommer trots allt klara av veckan utan några större hinder.
Kärlek: Lite motigt i kärleksrelationer nu kanske. Men försök tala ut med din partner istället för att vika undan och ta emot kritik. Allt kanske bara är ett missförstånd på grund av bristande kommunikation.
Ekoomi: Du lägger kanske väl mycket energi på att lösa ev. ekonomiska problem nu. Försök att se allt ur ett annat perspektiv så kan du tackla det hela på ett annorlunda sätt, allt går att lösa med lite god vilja.
Turnummer:   7-13-14-18-22-26-27

Oxen (20/4-20/5) :
Kanske någon i din närhet behöver ditt stöd under veckan. Du är bra på att lyssna och förstå dig på andras bekymmer. Med din naturliga styrka och intelligens är du den pålitliga vän som någon kan behöva som stöd nu.
Jobb: Kanske dyker det upp lite problem eller hinder i ditt arbete. Men man lär sig av sina erfarenheter och du kommer att gå igenom detta och därmed  få en positiv syn på det hela.
Kärlek:  Lite stiltje på kärleksfronten kanske det är just nu. Men man kan ju inte få en dans på rosor jämt och ständigt. Det kommer bli bättre framöver.
Ekonomi: Lite tålamod får du eventuellt räkna med när det gäller ekonomin. Gör upp en budget och håll dig till den så blir det bättre på sikt.
Turnummer:  2-4-6-19-28-29-35

Tvillingarna (21/5-21/6):  
Det kanske kan vara så att du nu har svårt att bestämma dig i en viss situation och funderar fram och tillbaka. Visst ska man noga väga för- och nackdelar innan man tar ett beslut. Men dra inte ut på det hela för länge för då kanske du missar en chans till framgång.
Jobb: Misströsta inte om du inte känner dig bekväm på ditt jobb. Du kan lätt få hjälp och stöd av någon kollega om du bara tar tag i situationen. Detsamma för dig som är arbetslös.
Kärlek: I relationer blir det ett ömsesidigt givande och tagande. Se upp så inte små bagateller förstoras upp och förstör en i grunden fin relation.
Ekonomi: Ibland känns det som pengar inte kommer in fort nog. Men den här veckan bör du ha tillräckligt för att kunna betala av skulder. Kanske det till och med blir så du kan skänka en gåva eller att du själv oväntat får en sådan.
Turnummer:   1-13-18-22-26-27-33

Kräftan (22/6-22/7):  
Den här veckan bör du känna dig glad och upprymd, då korten visar på en tid av belåtenhet och bekvämlighet. Men lite smolk kan det finnas i bakgrunden som kan dra ner humöret. Men är du bara uppmärksam och inte låter någon föra dig bakom ljuset så blir veckan bra.
Jobb: Det ser verkligen bra ut i jobbrelationer och det finns inte några speciella bekymmer där. En bra vecka för den arbetslösa att söka jobb.
Kärlek:  Allt ser bra ut på kärleksfronten inga större problem för den som är i en relation. Har du drömmar om att finna kärleken så se till att de inte är orealistiska, utan lita på din egen intuition i det fallet så blir det bättre än du trodde från början.
Ekonomi:  I det stora hela en mycket bra vecka för ekonomin, du har vad du behöver och med lite sunt förnuft så går det hela runt den här veckan.
Turnummer:   11-14-17-25-26-30-32

Lejonet (23/7-22/8):  
En spännande vecka finns det alla förutsättningar att kunna bli. Kanske är det något helt nytt på gång och du känner en stor glädje över vissa förändringar. Visst kan du känna dig lite tveksam till det hela, men med lite eftertanke och om du lyssnar till ditt inre så kan det här bli exeptionellt bra.
Jobb: Det kan dyka upp en ny chans på jobbet. Kanske behöver du fördjupa dig i något ämne för att kunna ta del av detta. Men du har alla förutsättningar att lyckas.
Kärlek: Kanske får kärleksrelationen  stå lite åt sidan den här veckan, du har ju fullt upp ändå. För den som är singel kan en tillfällig romans dyka upp.
Ekonomi: Har du eftersträvat förändringar i din ekonomi, kan det nu vara den tid när mycket löser sig bättre än du anat. Det verkar som allt är på väg åt rätt håll.
Turnummer:   9-10-11-23-25-27-29

Jungfrun (23/8-22/9):  
Har du känt dig lite stressad eller trött sista tiden, bör du nu lugna ner dig och försöka få lite egen tid till vila och ladda upp batterierna. Du kommer då att känna dig mycket starkare och lyckligare i din vardag.
Jobb:  Har du möjlighet så kan några dagars semester göra susen nu för ditt välmående. Det kan då uppenbara sig nya möjligheter och allt blir bättre i dina arbetsrelationer.
Kärlek: För den som är singel kan det snart vara så att den stora kärleken dyker upp  och det kan vara början till en fin relation. För den som är i en relation kan kärlekslivet nu kännas som det går lite på tomgång.
Ekonomi:  Det gäller att hålla i slantarna så de inte rinner mellan fingrarna. Kanske kan du be någon om hjälp med ekonomin om du har svårt att själv få grepp om den.
Turnummer:   5-6-14-17-27-34-35

Vågen 23/9-22/10):
Visst strävar vi alla efter det goda och trygga i livet. Nu verkar det som du har fått den materiella trygghet du behöver men just nu kanske det känns som att det saknas något i den känslomässiga tryggheten. Men allt har sin tid och bättre tider kommer.
Jobb: Om du precis har sökt jobb finns det nu goda chanser till att du får det. Om du som har arbete känner dig lite besviken på din arbetssituation finns det nu möjligheter till förändring. Men du måste ta tag i situationen för ingenting kommer flygande av sig självt.
Kärlek:  Kanske känner du dig sårad eller sviken i din kärleksrelation just nu. Men misströsta inte, många gånger beror detta på missförstånd mellan parterna och kan redas ut om man bara talar ut öppet och ärligt. En välbärgad man kan dyka upp som hjälp i en situation eller som en eventuell partner till den som är singel.
Ekonomi:  För en del kan det bli så att pengarna du väntat på inte kommer som det var tänkt. För andra känns ekonomin just nu ganska stabil.
Turnummer:   8-9-10-19-27-30-32

Skorpionen (23/10-21/11):
Kanske blir det inte den bästa av veckor nu. Men lite motgångar och besvärligheter gör ju att vi inser hur tacksamma vi bör vara för allt det som vi redan har i livet. Så det blir kanske att bita ihop lite och se fram emot att allt blir bättre snart för efter regn kommer ju som bekant sol.
Jobb:  Kämpigt kan det också bli på jobbet och även för den som söker arbete nu. Men kom ihåg att du duger precis som du är och låt ingen påverka dig till att tro något annat.
Kärlek:  Ta det lite lugnt i kärleksrelationen nu och bry dig inte om ifall du får känslan av att någon försöker trycka ner dig, det är inte så allvarligt som det kanske kan verka.  Det här är en övergående period och allt kommer att klarna längre fram.
Ekonomi:  Lite ansträngt kan det kännas vad det gäller ekonomin just nu, men med lite sunt förnuft och god vilja kommer det hela att lösa sig till det bättre.
Turnummer:   6-9-11-15-18-24-25   

Skytten (22/11-21/12):
Kanske känner du dig lite vilsen och oförmögen att ta tag i vissa situationer just nu. Försök att slappna av och ge dig ut i naturen om du har möjlighet. Lugn och ro tillsammans med frisk luft kan få dina tankar att klarna och ge dig kraft och nya infallsvinklar att lösa dessa.
Jobb: Det kan vara lite oro på jobbet och falska beskyllningar mot någon kan förekomma. Håll dig lugn och rannsaka dig själv om vad du kan göra för att förbättra situationen.
Kärlek: Lite tumult inom kärleksrelationen kan förekomma nu. Är du singel kanske du behöver tänka om i ditt förhållande till den stora kärleken, om dina drömmar är för högtflygande så kanske du missar den rätta som finns närmare än du tror.
Ekonomi: Lite rörigt på det ekonomiska planet nu kanske. Men försök att få lite klarhet över vad du kan göra för att få debet och kredit att gå ihop, det finns lösningar men det gäller att se dem också.
Turnummer:   2-3-19-29-31-33-35

Stenbocken (22/12-19/1):  
Det kan vara en jobbig men framgångsrik period på väg nu. Du behöver din styrka och uthållighet för att ro något projekt i hamn. Men allt ser ut att lyckas över förväntan om du bara inte tror att allt kommer att ske på en gång. Ha tro och tillit till dig själv bara.
Jobb: Eventuella problem eller hinder i arbetslivet just nu kommer efterhand att ge dig en positiv erfarenhet och allt blir bättre sen. Någon kanske får ett nytt jobb nu som leder till en bra inkomstkälla.
Kärlek:  Det kan dyka upp en ny person under veckan som du känner en stark samhörighet med. Detta kan leda till en ny relation eller till en ny varaktig vänskap.
Ekonomi:  Lite tålamod får man räkna med inom det ekonomiska området. Eventuellt gör du eller har gjort en investering i något och det kommer att ge en bättre avkastning i framtiden.
Turnummer:   4-5-16-17-21-23-34

Vattumannen (20/1-18/2):  
Den här veckan handlar mycket om pengar eller materiella ägodelar. Kan hända att du får en vinst, arv eller löneförhöjning som gör att du känner dig fri och euforisk. Men det kan finnas någon som sätter käppar i hjulet för dig så se upp med oärliga människor.
Jobb: Det kan hända att du får ett nytt erbjudande på jobbet som du redan har eller kanske ett helt nytt arbete. Men det gäller här att se upp med avundsjuka eller oärliga kollegor.
Kärlek: I relationer kan det nu vara en tid när ni känner mer samhörighet och förtroende för varandra. Det är bara att njuta av känslan som gör att du känner mer kraft och energi inom dig. Du vet inom dig vad du känner så låt ingen utomstående få dig att tvivla.
Ekonomi:  Något väntar på dig lite längre fram som ger ett uppsving i din ekonomi. Kanske är det en långsiktig investering som nu görs med gott resultat.
Turnummer:   1-8-12-13-17-27-29

Fiskarna (19/2-20/3):  
Någon har kanske haft en tuff period nyligen och du har dragit dig tillbaka lite från det sociala livet och mer eller mindre stängt in dig. Det är nu dags att du hör av dig till en pålitlig vän som du kan tala ut med. Denna person kanske kan ge dig de verktyg som du behöver för att ta dig ur den här självvalda situationen och allt kommer kännas så mycket bättre.
Jobb:  Känner du dig obekväm på ditt arbete och tror att andra inte uppskattar det du gör, så är det nu dags att du tar tag i dig själv. Du behöver verkligen stärka ditt självförtroende och en bra sak är att meditera och försöka hitta sig själv i sitt inre. Du duger så bra som du är och om du är nöjd med dig själv kommer även andra att uppskatta dig.
Kärlek:  Ibland behöver man jobba på sin kärleksrelation för att allt inte ska kännas monotont och vardagligt. Hitta på något kul tillsammans, gör något för att bryta den vardagliga gången så får även passionen ett uppsving.
Ekonomi:  Du kan göra framsteg inom din ekonomiska situation genom att slappna av och inte tro att det värsta ska inträffa. Har du bara koll på dina inkomster och utgifter så finns alla förutsättningar att du känner dig nöjd med hur det utvecklas.
Turnummer:   3-10-13-20-22-25-30