28. jan, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-5

Här kommer veckans Horoskop för 29 jan. - 4 feb.

Väduren (21/3-19/4):  
En bra vecka att se fram emot. Kanhända får du en hel del uppskattning för ditt kunnande och din skicklighet inom något område. Är du i en fas där du funderar på, eller nyss har startat ett eget företag, tänk på att vara noga med det du gör och se till att skaffa dig den utbildning, kompetens som behövs om du inte redan har det.
Jobb: Inom jobbet känns det mesta bra nu. Är du på gång med något eget så lär du dig mer och mer för varje dag. Stanna kvar i den trygghet och tillit till dig själv som du nu har.
Kärlek: Kanske har det gått lite rutin i relationen. Men ni har nu möjligheter att göra upp lite planer för framtiden då allt känns tryggt nu ändå. Den som letar efter en partner finner nog inte rätt person den här veckan.
Ekonomi: Det blir kanske ingen större förbättring i ekonomin just nu, men det finns möjligheter att öka på den med tiden.
Turnummer:    4-12-15-16-24-26-34

Oxen (20/4-20/5) :
Du har så mycket bra och fina resurser inom dig, så det är nu dags att plocka fram dem. Har det varit något problem eller situation som du blundat för ett tag och inte orkat bry dig, så ta dig tid att reda ut detta, om du bara tror på dig själv kommer du att lyckas över förväntan.
Jobb: Just nu blir det inga större förbättringar på jobbet utan det får flyta på som det är ett tag till. Söker du arbete är du kanske inne i en passiv period och då händer inget på den fronten. Du behöver öppna upp och bli mer aktiv.
Kärlek: Kanske behövs det lite kompromissande i kärleksrelationen nu för att ni ska känna harmoni i vardagen.
Ekonomi: Har du ekonomiska problem så lär de bli oförändrade om du inte tar tag i dem. Du har alla möjligheter att få rätsida på det hela om du lägger upp en budget nu.
Turnummer:   3-5-10-11-24-30-33

Tvillingarna (21/5-21/6):  
Kanske är det dags att fatta ett beslut den här veckan. Troligen något som har med en vän eller kärlek att göra. Du kan få ett meddelande av något slag som gör att du behöver fatta ett snabbt beslut. Se bara till att det blir rätt för alla inblandade parter.
Jobb: Det gäller att göra rätt för sig på arbetet nu. Du får då stöd och uppmuntran från arbetskollegor och allt känns väldigt bra.
Kärlek: I kärleksrelationer får du tillbaka lika mycket som du ger, så mycket beror på dig själv och hur du hanterar er relation. För den som är singel finns nu möjligheten att en intressant person dyker upp som kan leda till ett förhållande eller en fin vänskap.
Ekonomi: Det är bäst att kontrollera så du inte glömt något viktigt inom det ekonomiska området. Kanske missat en räkning? Någon kanske behöver be om hjälp att reda ut sin ekonomi.
Turnummer:   2-4-14-18-23-26-35

Kräftan (22/6-22/7):  
Kanske kommer det nyheter om att det är lite förändringar på gång. Men det verkar vara av det positiva slaget och även om det kanske är en lite mer nedslående nyhet, blir det inget stort bekymmer eftersom du kommer att klara upp det på ett positivt sätt.
Jobb: En del kanske både pluggar och jobbar nu. Det gäller då att se till att hitta en bra balans mellan detta så du får tid över för dig själv emellanåt. Den som tycker att det är kämpigt på jobbet behöver hitta sin inre glädje genom att tex meditera eller promenera i ensamhet. Detta kommer sen att spegla av sig i ditt arbete och du får mer uppskattning av dina kollegor.
Kärlek: Kärleksrelationer kanske känns lite som att tiden inte räcker till. Även här behövs lite balans i tillvaron så man får tid tillsammans. För singelpersonen är det kanske lugnast att avvakta bättre tider.
Ekonomi:  Har du känt det som att din ekonomi är rena katastrofen, så är det nu hög tid att gå igenom inkomster och utgifter så du vet var du står. Ekonomin är kanske växlande men du bör kunna få ihop det i alla fall.
Turnummer:   3-15-21-24-26-31-35

Lejonet (23/7-22/8):  
En allmänt mycket bra och harmonisk vecka ser det ut att bli. Du har stora möjligheter att uppnå det du vill just nu. Du har god hjälp och gott stöd av en kärleksfull kvinna i din omgivning som du kan rådfråga eller be om hjälp i någon situation.
Jobb: Allt verkar lugnt och flyter på bra inom ditt arbete. Inga större orosmoment syns till där. Du har bra relationer med arbetskamrater.
Kärlek:  Rent allmänt en mycket bra period för kärleksrelationer. Du verkar kunna uppnå dina drömmars mål.
Ekonomi: Just nu borde din ekonomiska situation kännas riktigt bra. Du har kanske till och med mer än vad du faktiskt behöver och det ger en bra känsla. Kanske har du lite extra tur nu!
Turnummer:   6-7-13-17-18-23-34

Jungfrun (23/8-22/9):  
Har du en tid känt dig lite nere på grund av någon situation eller relation så är det nu dags att släppa alla tankar och funderingar angående detta. Den här veckan kan ge dig så mycket positiv energi som du bara tillåter och gamla oförätter blåser bort i vinden. Ta emot all den glädje som veckan kan erbjuda dig.
Jobb: Även på arbetet bör du kunna känna av den positiva glädjande energi som nu verkar omge tecknet. Var öppen för förslag och idéer från arbetskamrater.
Kärlek:  Lite kompromisser kanske behövs för den som är i en relation, det ger en känsla av samhörighet nu. För den som är singel finns det nu möjlighet att finna glädje och kärlek tillsammans med någon.
Ekonomi:  Har du problem med ekonomin så får du inte längre blunda inför detta. Ta tag i din situation och försök hitta lösningar. De finns inom räckhåll nu. En del har bättre ekonomi än förväntat just nu!
Turnummer:   9-19-20-28-29-30-35

Vågen 23/9-22/10):
En bra tid för studier säger korten. Så om du haft några planer på att studera eller utveckla en hobby så är det en bra tid att sätta igång nu. Du har någon i din närhet som kan hjälpa dig med råd och stöd om du är osäker på hur du ska gå vidare, så tveka inte att ta hjälp om det behövs.
Jobb: Den som jobbar har gott stöd av en arbetskamrat som ser till att arbetet går bra. Någon kanske nu får möjlighet att lära sig en ny färdighet inom arbetet du redan har, men räkna med att lönen inte höjs så fort som du hoppats på.
Kärlek:  I kärleksrelationer känns familjesituationen som det du ägnar mest tid åt nu. Du vill att alla ska känna sig trygga och harmoniska. För den som är singel är det ingen prioritering av att träffa någon just nu, det känns viktigare att förkovra sig själv.
Ekonomi: Inga stora ekonomiska förändringar är i sikte för tillfället. Endast mindre vinster, om några alls, kan du räkna med i nuläget.
Turnummer:    2-8-9-10-27-29-32    
 
Skorpionen (23/10-21/11):
Nu är det kanske dags för en del att plocka fram den kreativa sidan för att kunna lösa eventuella problem eller konflikter som kan gälla materiella ägodelar eller liknande. Det måste till lite egna initiativ för att kunna behålla det man har. Men allt går att lösa så tänk positivt på situationen så kommer de rätta idéerna.
Jobb: Är du arbetslös eller känner det motigt på jobbet, så vill det även här till att plocka fram sin kreativa sida. Med lite nya idéer och infallsvinklar ser du möjligheter där du trodde inga fanns.
Kärlek:  I kärlekslivet kan du nu kanske känna en starkare relation med din partner. Och för en del kan nu vänskapsband stärkas.
Ekonomi:  Använd även din kreativitet vad det gäller ekonomin. Med rätt inställning och idéer har den alla möjligheter att blomstra, även om läget känts tufft ett tag.
Turnummer:   4-5-8-14-21-23-26

Skytten (22/11-21/12):
Nu finns möjligheter att starta något nytt. Kanske något eget företagande, studier eller något du funderat över en tid. Du har säkert den kunskap och skicklighet som behövs för att genomföra detta. Du kan behöva lite tid i avskildhet och tänka igenom vad det egentligen är du vill med ditt liv, alla svaren finns inom dig. Det kan även finnas någon i din närhet som kan ge dig råd och stöd i den här situationen.
Jobb: Om du har ett jobb som du inte tycker ger dig så mycket just nu, kan det vara tid att tänka igenom om det kanske är dags att prova på något annat. Är du arbetslös kanske du nu isolerar dig för mycket, då är det dags att försöka hitta lite nya lösningar.
Kärlek: Är du i en relation så kanske du och din partner nu gör upp lite nya planer för framtiden. Kanske byte av bostad, en kommande resa eller något annat spännande.
Ekonomi: Du kan nu lägga grunden till en framtid som ger dig en större ekonomisk trygghet. Lite tålamod får man ha för det blir inga stora förändringar snabbt.
Turnummer:   1-2-4-10-11-12-27

Stenbocken (22/12-19/1):  
Kanske är det lite tungt just nu och humöret är inte på topp. Det kan bero på att någon person har fått dig att känna så av någon anledning. Men försök att slå bort de dystra tankarna för de gör inte saken bättre. Hitta på något som du tycker är roligt för att skingra mörkret omkring dig och lätta på stämningen.
Jobb: Är dett någon eller något på jobbet som gjort dig besviken just nu så kommer allt att bli bättre framöver.
Kärlek: Kanske lite konflikt i kärleksrelationen men det kommer snart att blåsa över. Har du blivit sviken av någon så se det positiva i att du upptäckte det hela i tid. Nya möjligheter kommer.
Ekonomi: Pengar som du eventuellt väntat på kanske inte kommer så fort som du räknat med. Men allt löser sig inom snar framtid.
Turnummer:   3-5-12-18-19-21-33

Vattumannen (20/1-18/2):  
Kanske någon har fått en felaktig uppfattning om dig av någon anledning och du känner dig iakttagen av misstänksamma blickar. Men du har en stark intuition och du vet med dig att du inte ska ta åt dig av det här. Bara låt det hela klinga ut och du kommer att få upprättelse. Se bara till så ingen utnyttjar dig på grund av den här situationen.
Jobb: Du har gjort ett mycket bra arbete och väntar nu tålmodigt på resultatet av dina ansträngningar. Det kommer då att visa om du är på rätt spår eller inte.
Kärlek: Det verkar inte som det händer något speciellt på kärleksfronten. Se dock upp med att undvika konflikter som kan leda till onödigt gräl.
Ekonomi: Håll ordning på ekonomin den här perioden så den inte stjälper dig. Ekonomin kommer att förbättras men det dröjer ännu en tid.
Turnummer:   5-10-12-15-16-29-30
 
Fiskarna (19/2-20/3):  
Det borde finnas alla möjligheter till en riktigt tursam vecka nu. De som haft problem i familjerelationer bör nu kunna hitta en gynnsam lösning för allas bästa. Det gäller bara att se de möjligheter som faktiskt finns. Se upp med en manlig person som kanske försöker slå in falska anklagelser.
Jobb: Kanhända dyker det upp en lönehöjning snart. Kanske finns det lite oegentligheter på jobbet, men det kommer att rinna ut i sanden så småningom.
Kärlek: Kanske förbättras er ekonomi av arv eller liknande som gör att er relation känns stabilare och ni kan göra upp planer för framtiden. Är du singel bör du se upp om du träffar på en person som är väldigt dominant.
Ekonomi: Några kommer att få en ökning av sina inkomster medan andra kanske hamnar i diskussion kring pengar som inte vill räcka till.
Turnummer:   2-3-13-23-25-29-31

❤Ha en fantastiskt fin veckaKram