2. feb, 2018

Veckans Drake Fredag 2 febr.

Här kommer så veckans ljuvliga Drake från leken Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

SILVER DRAGON (Silver Drake)  5:e dimensionen
Belyser din potential med högre ljus.
Få tillgång till oanvända resurser. Se in i din själ. Se högre möjligheter.

  De fem-dimensionella skimrande Silver Drakarna sprider gudomligt feminint ljus och mjuka egenskaper. De utstrålar harmlöshet, kärlek, fred, lugn, balans, mildhet och stillhet. Om vi är redo, omger de vår aura med ett mjukt rent silverfärgat ljus som möjliggör för oss att hålla kvar dessa gudomliga feminina egenskaper. De återspeglar också vårt sanna jag, och vår högsta potential, tillbaka till oss genom att komma till oss och se djupt in i våra ögon. Detta gör det möjligt för oss att se vår själs väsen och upptäcka aspekter om oss själva som vi inte visste existerade. Vi blir påminda om vår gudomliga storhet och får kanske se en glimt av den mäktiga själen eller till och med Monad, .. JAG ÄR närvarande, i det som vi tillhör.


  Din 5-dimensionella själsliga plan innehåller de nycklar och koder som gäller dina gåvor, talanger, visdom och kraft. Mycket av detta är inlåst och oanvänt. När du får det här kortet antyder det att det är dags att en del av den här potentialen låses upp och tas fram i ditt liv. Det är nu dags att du öppnar upp dig själv och är den du verkligen kan vara.
Sitt tyst och se eller känn in den skimrande Silver Draken som har kommit till dig. Tillåt den att återspegla tillbaka till dig alla de gömda aspekterna av din själ och dina högre möjligheter. Detta kanske är, eller inte är, en medveten process, men den kommer att inspirera dig till att uttrycka ditt innersta väsen och förändra ditt liv. Var redo att utveckla de gåvor eller egenskaper som Draken visar upp för dig. Du kanske till och med överraskar dig själv.


      ❤ Ha en helt fantastisk skimrande dag❤
                                 Kram