7. feb, 2018

Veckans Drake Onsdag 7 febr.

Här kommer veckans vackra Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan 🙂

 

AIR AND FIRE DRAGON (Luft och Eld Drake) 4:e dimensionen.


De skimrande blå-orange Luft och Eld Drakarna från 4:e dimensionen är mycket vältaliga. De älskar att uttrycka sig själva och göra sin närvaro känd. De skapar ofta turbulens när de virvlar runt oss. Luft kombineras med eld för att antända en explosion av kreativitet, entusiasm och livsbejakelse. De här drakarna får oss att känna glädje, spänning och ibland lite oro eller överväldigande. Samtidigt, förvandlar elementet Eld lägre energier och renar vår livsväg medan Luft möjliggör för oss att uttrycka vår passion på en själslig nivå.

Att välja det här kortet indikerar på att det är tid att utnyttja dina gåvor och talanger för ditt högsta bästa och för världen. Du har något i din själ som det är dags att ta fram. Så din vägledning är, att bestämma vad som tänder din entusiasm, tro sedan på din inre känsla och berätta om den.  Ta chansen att kliva in på din sanna livsväg av glädje och kreativitet. Kom ihåg att spänning och passion är magnetiska kvaliteter och kommer att dra de rätta personerna och situationerna till dig.
Det här kortet kan också föreslå att omständigheter kan presentera sig själva för dig då det blir nödvändigt att fatta snabba beslut genom att använda din intuition och omdöme snarare än logik. Luft och Eld Draken som har kommit till dig säger att du ska lita på dig själv. Du har allt du behöver för att göra det rätta valet. Med din Luft och Eld Drake bredvid dig, är du garanterad att lyckas.


           ❤Önskar er en riktigt kreativ dag❤

                                Kram