11. feb, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-7

Väduren (21/3-19/4):  
Kanske blir det inte riktigt som du tänkt dig den kommande veckan. Du kan bli tvungen att kompromissa i någon situation som du trodde skulle gå lätt att genomföra. Det kan leda till att du behöver anpassa dig till det nya som framkommit. Men med lite flexibilitet och positivt tänkande så kan resultatet bli bättre än du trott i alla fall.
Jobb: Du kanske har flera saker på gång inom ditt arbete nu. Men du trivs nog med dina uppgifter och hanterar det hela på ett bra sätt.
Kärlek:  Om du är singel kan det vara så att du ställer för höga krav på en ev. partner. Tänk inte så mycket på hur personen ska vara för att tillmötesgå dina krav, utan känn in med hjärtat hur du påverkas av personen så har du alla chanser att hitta rätt.
Ekonomi: Din ekonomi är kanske lite ur balans, men med sunt förnuft så bör du klara av att hålla inkomster och utgifter under kontroll.
Turnummer:   3-8-17-20-25-26-35

Oxen (20/4-20/5) :
En glädjerik vecka säger korten. Kanske är det dags för en nystart av något slag? Det kan till exempel vara dags för ett bostadsköp eller en resa på gång. Inte omöjligt att det gäller något kontrakt eller avtal. Om du står i valet och kvalet inför något erbjudande säger korten att det nu är en positiv tid att säga Ja!
Jobb: Du bör kanske vara lite extra noggrann på jobbet just nu. Det kan vara så att någon håller ett vakande öga på dig och det är inte omöjligt att du då kommer att nå det mål som du har kämpat för.
Kärlek: Om någon just nu visar ett intresse för dig bör du kanske ta det lite med ro och ta reda på mer om personen innan du fattar något beslut. I relationer ser det riktigt bra ut med kärleken.
Ekonomi:  För en del så kanske ekonomin just nu är under granskning men verkar bli en positiv utgång. Andra har en väl balanserad ekonomi och har nu möjlighet att uppnå sina mål.
Turnummer:   3-4-12-17-18-21-28

Tvillingarna (21/5-21/6):  
Är det så att du haft det lite kämpigt en tid så finns det nu en chans att allt kommer att ordna upp sig. Några problem finns kanske ännu att lösa men har du kommit så här långt så går resten också. Kanske är det något från ditt förflutna som gör sig påmint, en gammal vän som hör av sig och plötsligt vet du hur du ska gå vidare.
Jobb: Den motighet som varit kan eventuellt ha med jobbet att göra, men då kommer allt att ordna upp sig inom kort.
Kärlek: Är du singel är det inte läge för att gå in i någon ny relation den här veckan, bättre att avvakta ett tag. Den som är i relation kanske har svårt att lita på sin partner just nu. Det är dags att tala ut med varandra för att inte gå omkring med obesvarade frågor som kanske bara är "hjärnspöken"
Ekonomi:  Känns det som din ekonomi är rena katastrofen? försök att ta det lugnt och fråga dig om det verkligen är så. Det finns en möjlighet att det dyker upp lite slantar som du borde ha fått för länge sen eller du får hjälp av en gammal vän.
Turnummer:  2-6-18-27-28-30-35

Kräftan (22/6-22/7):  
Det verkar bli en riktigt trevlig vecka det här. Relationer med familj och vänner känns nu extra positiva och man får hjälp och stöd när det behövs. Kan vara så att det är nya idéer på gång och även om det kan se lite besvärligt ut så finns nu den kraft och styrka som hjälper dig fatta de rätta besluten.
Jobb: På jobbet är du en tillgång som kommer med ovanliga idéer som ger dig respekt och du är omtyckt av dina kollegor. Även om det är någon konflikt så finns lösningen där nu om du bara visar vad du tycker.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation ser det ut som att er kärlek kommer att vara länge. Om du är singel, kan du när som helst möta någon nu.
Ekonomi: Kan hända det dyker upp ett ovanligt problem i ekonomiska frågor. Men du hittar också en ovanlig lösning på detta. För en del är ekonomin just nu riktigt bra och du har vad du behöver och lite till.
Turnummer:   2-4-11-20-26-27-33

Lejonet (23/7-22/8):  
Kanske kan veckan innebära någon form av besvikelse som drar ner ditt goda humör. Men det bör inte vara allvarligare än att någon i din omgivning får dig på andra tankar. Att försöka hitta något positivt i varje situation gör att det hela inte känns så allvarligt som man först tyckte.
Jobb: Du kanske inte känner dig helt på topp just nu och jobbet känns tyngre än vanligt. Men det finns en person i din närhet som du kan vända dig till för att få stöd och hjälp.
Kärlek: Du kanske måste jobba lite med din självkänsla just nu om det är så att du tar åt dig för mycket av lite kritik eller feltolkar ord från din vän.
Ekonomi:  Har du problem med ekonomin så ser det nu ut som att det kan lösa sig på ett positivt sätt.
Turnummer:   2-3-5-12-13-23-32

Jungfrun (23/8-22/9):  
En riktigt fin vecka förutspår korten. Det verkar som du lyckats med de uppgifter eller situationer som du nu har fullbordat. Men det gäller att inte luta sig bekvämt tillbaka och tycka att nu behöver jag inte göra mer. Ta dig en stund att gå ut i naturen så ofta du kan för att hålla igång kropp och själ.
Jobb: Allt verkar bra på arbetet och inte mycket att oroa sig över där. Dock en liten varning för att inte lita blint på alla kollegor.
Kärlek: Allt tyder på en bra relation rent allmänt.
Ekonomi:  Du har kanske en plan på hur du ska lösa din ekonomi. Det ser i alla fall ut som att dina ekonomiska mål kommer att nås ganska snart.
Turnummer:   12-16-18-21-27-28-31

Vågen 23/9-22/10):
Du kan komma att möta en situation genom nyheter eller meddelanden som enligt dig inte är moralisk. Även om du inte uttrycker din åsikt så tänker du nog att det här inte är riktigt rätt. Men var först säker på att du uppfattar situationen på rätt sätt då har du förmågan att hitta kreativa lösningar på det hela.
Jobb: På jobbet finns flera möjligheter, och det är endast din fantasi som kan sätta begränsningar. Det är också möjligt att du får ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek:  Nu kanske du befinner dig i första början av en förälskelse, alternativt har någon blivit kär i dig. Hos en del kan det nu finnas bröllopsplaner.
Ekonomi:  Pengar kan dyka upp i små mängder, men de försvinner lika snabbt om du inte ser över din ekonomi.
Turnummer:   2-6-11-12-15-27-34

Skorpionen (23/10-21/11):
Kan vara så att en önskan du haft en längre tid nu går i uppfyllelse!  Det inger dig en känsla av lycka och förhoppningar. Detta kan innebära ett barns födelse, en graviditet eller något som du önskat för att kunna påbörja en förändring i din situation.
Jobb: På jobbet är stämningen riktigt bra. För en del kan det här innebära början på ett nytt arbete.
Kärlek:  För singelpersonen kan det nu betyda att du kommer att träffa någon på en fest. För en del kan det nu bli fråga om bröllop eller planering av sådant.
Ekonomi: Har du uppfyllt dina ekonomiska mål är det nu tid för lite firande, släppa alla bekymmer och bara ha det trevligt.
Turnummer:   1-4-6-7-21-25-28

Skytten (22/11-21/12):
Nya energier drar in över tecknet. Nu kan det bli en nystart eller en helt ny början. Alternativen är många såsom ett meddelande om en snar flytt, nytt företag, studiestart eller nytt jobb. Det finns tillfälle att förverkliga idéer och önskningar inom snar framtid. Men det gäller att inte impulsivt kasta sig in i något "bara därför att".  I alla händelser måste man noggrant överväga innan beslut fattas.
Jobb:  Du kan nu få ny inspiration på ditt arbete och dina prestationer ger dig framgång.
Kärlek: Har du en partner kan det nu vara så att ni gör upp några resplaner eller kanske det väntas tillökning inom kort. För singelpersonen kan en ny passion flamma upp.
Ekonomi: Någon kanske satsar på ett nytt projekt som så småningom ger avkastning. Ekonomiska problem bör nu kunna lösa sig.
Turnummer:   3-5-12-15-20-24-28

Stenbocken (22/12-19/1):  
En tid har du kanske känt det som att inget händer och att allt stannar till i livet, något som leder till en känsla av stagnation och hjälplöshet. Men ta det bara lugnt du kommer snart att ta kontrollen över situationen och gå vidare. Tänk bara positivt att allt kommer att bli bättre och att din situation inte varar för evigt.
Jobb:  På jobbet känns det som att allt rullar på i sin vanliga lunk och du kan tycka att det är väldigt enformigt. Men även här kommer snart förbättringar och du får tillbaka din glädje igen.
Kärlek: Om du har en partner kan tiden nu vara inne att göra en resa tillsammans.  Någon ny kärlek verkar inte sannolikt för singelpersoner just nu.
Ekonomi:  Efter en tid av ekonomiska problem, inser du nu att situationen kan lösas om du bara tar tag i det och inte ger upp. . Saker och ting förbättras inte på kort sikt. Bättre tider kommer sedan.
Turnummer:   2-3-7-20-21-24-35

Vattumannen (20/1-18/2):  
Nu kanske du önskar att det skulle hända lite saker! Men ibland är det bättre att avvakta än att kasta sig in i något helt impulsivt annars kanske det kostar mer än det smakar. För en del är det nu kanske dags att avsluta något med någon form av firande.
Jobb: Du har stor potential till att nå framgång inom ditt arbete. Du och dina kollegor arbetar tillsammans i en grupp och atmosfären är väldigt bra den här veckan.
Kärlek:  Du som är singel kan nu möta någon på en fest. Om du har en partner kan det vara planering av en resa eller till och med bröllop.
Ekonomi:  Dina ekonomiska problem verkar nu kunna lösa sig. Det kan vara dags för lite firande och släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer:   6-16-19-20-23-24-29

Fiskarna (19/2-20/3):  
Något helt nytt kan inträffa nu som leder dig framåt i din personliga utveckling. Det kan innebära oväntade chanser, tillfällen och möjligheter som öppnar vägen för det nya och obekanta. Lite prövningar och svåra val kan det dock innebära, men om du lyssnar inåt dig själv så känner du klart och tydligt vilket som är den rätta vägen för dig.
Jobb: Du tar kanske en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare det du vill. Du kanske har svårt att göra ditt val men det är viktigt för dig att hitta en lösning till att komma vidare nu.
Kärlek: Det kan nu dyka upp en tillfällig romans. Men i nuläget kan det vara svårt att besluta sig för om det här är den rätta.
Ekonomi: En stor förändring kan komma att äga rum som är spännande. Även om du inte riktigt vet hur din ekonomi kommer att se ut om några månader eller år, vet du att du är på rätt väg. Låt inte andra blanda sig i din ekonomi.
Turnummer:   1-8-16-18-21-27-30

Ha en helt underbar vecka❤

     Kram