14. feb, 2018

Veckans Drake Onsdag 14 febr.

Här kommer veckans Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. (Har översatt till svenska så gott jag kan) Vid kortet ligger några av mina regnbågsfluoriter. Här kommer RegnbågsDrakens fina budskap:

 

RAINBOW DRAGON (RegnbågsDrake) 5:e dimensionen

En regnbåge på himlen är en kosmisk gåva. Om vårt hjärta fylls med glädje och tacksamhet när vi ser en regnbåge, öppnar universum nya dörrar för oss. Underbara RegnbågsDrakar bär med sig samma löfte. När de kommer till oss, tänds en mångfärgad mystisk flamma inom oss. Det här drar automatiskt till sig något av betydelse från Universum till oss. Dessutom kommer RegnbågsDrakar att ta oss till den mystiska kruka med guld som det sägs, väntar på oss vid slutet av regnbågen. Den här gyllene gåvan är vår egen urgamla visdom, som har väntat på att återupptäckas av oss. Med den, vet vi hur vi ska ta till oss kunskap och använda den till det högsta bästa för alla. Vi blir visa, en magiker, och RegnbågsDrakarna öppnar bladen i vårt kronchakra för att ansluta oss till universell kunskap. Och när vi använder vår kunskap på rätt sätt så kommer ännu mer till oss.

Det här är ett kort av hopp, bön, förväntan och tacksamhet. Se dig om efter möjligheter. Förvänta dig mirakel. När nya öppningar inträffar så ta tag i dem. Ibland kanske du har svårt att tro på den stora tur som har sökt sig till just dig, men var beredd på att acceptera den medvetet och undermedvetet. Låt den inte glida förbi dig. Kom ihåg att tacka den RegnbågsDrake som kom till dig för att öppna nya dörrar åt dig. Åk med i det  nuvarande liv som den här Draken tog med till dig och njut av allting som kommer i din väg.
En RegnbågsDrake kanske känns som en illusion, men den är på riktigt. Om du får en glimt av regnbågsfärger i yttre ögonvrån så är det din RegnbågsDrake som påminner dig om att ditt nya liv börjar här och nu. Förlita dig på det, och det kommer att ske.

❤Ha en helt fantastiskt magisk dag❤

       Kram