18. feb, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-8

Väduren (21/3-19/4):  
Ser ut som det blir en riktigt positiv vecka, oväntad tur och lycka kan komma till dig, så länge som man inte tar allt för givet och glömmer att vara tacksam för det som sker. För en del kan det nu vara flytt till en ny bostad på gång och somliga kommer att uppnå sina drömmars mål. Tro på dig själv även om du inte får den uppskattning du tycker att du förtjänar.
Jobb: På jobbet ser det ut som du har, eller snart kommer att ha, uppnått ditt mål, kanske fått de arbetsuppgifter som du velat ha eller fått din befordran.  Om du söker jobb, känns det kanske lite motigt just nu, men förändringar kommer.
Kärlek: Du som har ett förhållande tycker nog att det är stabilt och bra just nu. Du har nog insett att gräset är inte alltid är grönare på andra sidan.
Ekonomi: Har du tagit hand om din ekonomi så har du nu fått en stabil och gynnsam situation där du kan unna dig lite extra. Annars är det hög tid nu att börja granska sina inkomster och utgifter så de kommer i balans.
Turnummer:   3-12-20-22-23-26-30Oxen (20/4-20/5) :
En vecka som kan inledas med en känsla av rastlöshet eller oro. Det kan hända att du funderar på vad du ska inrikta dig på härnäst. Så att dra sig undan i lugn och ro för att fundera på var du står just nu och vart du vill komma kan vara en ögonöppnare. Det är hög tid att ta ett beslut om ditt nästa steg i livet. När du gjort det så kommer allt kännas mycket lättare.
Jobb: Känner du dig inte helt nöjd med ditt jobb så kanske du behöver fråga dig själv om det är dags att söka sig till något annat. Eller undersöka om det finns andra arbetsuppgifter som kan passa dig bättre.
Kärlek: Det kanske kan uppstå lite diskussioner med din partner den här veckan. Det kan bero på någon yttre omständighet eller inblandning från någon annan. Men inget som ni inte kan lösa med ärlig kommunikation.
Ekonomi: Det kan vara lite trassligt med ekonomin just nu och pengar kanske inte kommer in så fort som du trott. Men det går inte att vänta hur länge som helst, på något sätt måste eventuella skulder betalas nu.
Turnummer:   1-5-10-11-12-14-31Tvillingarna (21/5-21/6):  
Korten den här veckan symboliserar lite mystik omkring framtiden. Det kan finnas något som ännu inte har avslöjats för dig. Detta kan handla om att det visar sig som frid och harmoni i hemmet. Men kan också innebära oväntad tur och välstånd.
Jobb: Jobbet skapar nu möjligheter för inlärning och inre utveckling. Du kanske redan uppnått ditt mål, kanske fått de arbetsuppgifter som du velat ha eller fått din befordran. Annars så finns de inom räckhåll nu.
Kärlek: Har relationen varit lite kylig ett tag så bör nu förhållandet ha stabiliserats. Ni trivs nu bra tillsammans och relationen kan fördjupas.
Ekonomi: Om du inte tycker att du har uppnått dina ekonomiska mål så bör du nu använda din intuition och hitta de svar som du behöver inom dig själv.
Turnummer:   8-11-12-20-21-24-34Kräftan (22/6-22/7):  
Det kan dyka upp lite problem i veckan som har att göra med någon sorts auktoritet. Kanske en överordnad eller något inom lag och rätt, möjligtvis för att du utmanat inom något område. Det kan också innebära att det är du själv som behöver sätta gränser i någon situation. Du behöver lösa det här med ett kreativt initiativ som ger dig rätt eller upprättelse.
Jobb: På jobbet kan det nu vara dags att försöka förhandla om du inte är helt nöjd med dina arbetsuppgifter. Visa upp dina kreativa talanger för att komma dit du vill.
Kärlek: Just nu råder en stark och kärleksull relation med din partner och allt verkar fridfullt på det området.
Ekonomi:  Det kan hända att någon myndighet kommer att påverka din ekonomiska situation. Men om du använder dig av hela din kreativa potential kan du vända detta till framgång i ekonomiska frågor.
Turnummer:   2-3-5-6-8-11-26Lejonet (23/7-22/8):  
Nu kanske det blåser lite av förändringarnas vindar den här veckan. Du måste kanske vara flexibel för att kunna hantera flera saker på en gång. Förändringarna kommer att skapa munterhet och avslappning. Dessa förändringar kan komma genom nyheter och meddelanden. I vilket fall ser det ut som att du kommer att ha riktigt roligt. Turen verkar stå på tecknets sida!
Jobb: Det kan hända att du fler arbetsuppgifter på jobbet nu. Kan kännas som ett stort ansvar, men med positivitet och humor klarar du detta med glans. Det kan innebära att du får en bättre status.
Kärlek: Det kan behövas lite flexibilitet i relationer nu, så att inte glöden falnar. För mycket på gång för den ena parten kan göra att den andra känner sig åsidosatt. Försök balansera så att ni känner er tillfreds med tillvaron.
Ekonomi:  Din ekonomi är växlande men dina inkomster och utgifter borde jämna ut varandra. Om inte så försök få råd och hjälp av någon du litar på.
Turnummer:   6-11-16-21-28-30-32Jungfrun (23/8-22/9):  
Inte den bästa av veckor menar korten på. Kanske bäst att hålla en låg profil och inte ge sig in i några diskussioner eller situationer eftersom det lätt kan innebära att det blir du som blir ifrågasatt. Så bäst att ägna veckan åt att ta hand om sig själv med lite egen tid i lugn och ro.
Jobb: Detsamma gäller för jobbet. Håll dig lugn och ge dig inte in i några diskussioner nu utan avvakta och se vad som händer.
Kärlek: Nya relationer ska man helst inte ge sig in på den här veckan. Kan bli lite gnissel mellan dem som är i en relation, men håll tillbaka och låt det hela blåsa över innan ni tar tid till att tala ut med varandra.
Ekonomi: Den här veckan är inte lämplig att fatta nya beslut angående din ekonomi. Någon kan lura dig medvetet eller omedvetet.
Turnummer:   4-5-9-11-26-28-33


 
Vågen 23/9-22/10):
Korten visar på någon form av förändring i veckan, kan vara en resa eller flytt till annan ort. Det finns tecken på en helt ny början. Däremot kan materiella ägodelar vara något av ett bekymmer nu, kan vara så enkelt att man kanske har för mycket av dessa och man har svårt att hitta en bra lösning.
Jobb: På jobbet uppnår du dina mål, du har fått allt som du kämpat för.
Kärlek:  Om det är så att du har känt dig utanför så borde förändringen ske nu för kärlekslivet kunde inte bli bättre än den är nu.
Ekonomi:  Om du har eller haft ekonomiska problem finns nu alla möjligheter till en balanserad ekonomi och du kan få allt du behöver.
Turnummer:   4-10-11-16-21-24-31Skorpionen (23/10-21/11):
Det kan finnas lite hinder för dig i veckan. Det kan innebära att du måste sätta gränser eller fatta ett viktigt beslut. Dessa hinder är tillfälliga om du inte ger upp utan tar tag i det hela. Lämna allt gammalt bakom dig och blicka framåt så löser det sig till det bästa.
Jobb: - Situationen på jobbet är kanske inte så som du vill att det skall vara. Det är kanske dags att fundera på hur du vill gå vidare. Kanske går det att förhandla sig till arbetsuppgifter som passar dig bättre, eller kanske ett helt nytt jobb.
Kärlek: Relationen kan ha varit ansträngd av en eller annan orsak men du orkar inte bry dig längre. Det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu, men det kan också röra sig om en relation som du nu inser måste avslutas, för bådas skull.
Ekonomi:  Det kan vara så att myndigheter nu påverkar din ekonomi. Du är inte glad men du inser att inget mer kan göras. Du söker ny inspiration och nya lösningar.
Turnummer:   3-9-18-19-30-31-33
Skytten (22/11-21/12):
Nu kan det troligen komma positiva resultat på något som du nyligen åstadkommit. Det kan vara inom något arbete eller studier. Kanske prov eller tester som har genomförts. Korten visar också på lugn och harmoni, en tid att reflektera över sitt liv och kanske ta beslut om hur du vill gå vidare.
Jobb:  Är du klar över dina mål på arbetet och använder din kreativitet så väntar nu framgång oavsett yrke.
Kärlek: Genom att diskutera med din partner, och erkänna eventuella misstag, kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation.
Ekonomi:  Det gäller nu att betala sina eventuella skulder. Din ekonomi har alla möjligheter att blomstra. Var inte rädd för att använda dig av hela din kreativa potential för att finna rätt lösning.
Turnummer:   1-9-13-18-22-31-35Stenbocken (22/12-19/1):  
Någon form av konkurrens, debatt eller förhandling kan uppstå den här veckan. Men allt tyder på att du går segrande från den här situationen. Du kanske skaffar dig en del nya vänner under den här perioden eftersom du har lätt att relatera till andra.
Jobb: Kanske känner du dig lite orolig och stressad på jobbet nu, eller rädd för uppsägning. Trots allt är atmosfären vänlig och du är omtyckt av kollegor så bara ta det lugnt.
Kärlek:  Du är förälskad i någon eller du blir uppvaktad av någon som har ett starkt intresse för dig.  Du kan också få en  känsla av att alla är emot dig eller att du måste kämpa ensam för att hålla kärleken vid liv.
Ekonomi:   Dina ekonomiska problem är något som gör dig orolig. Mycket energi läggs ner på att lösa problemen som ständigt dyker upp. Men tänk på att inte spendera allt du har på en gång för att du så gärna vill ha! så räcker slantarna längre.
Turnummer:   10-13-14-20-24-31-33Vattumannen (20/1-18/2):  
Korten visar på möjligheter till en lovande framtid. Men saker kommer inte lättvindigt så det finns en del att kämpa med för att öppna de dörrar som behövs. Det gäller att hitta ny inspiration för att allt ska bli riktigt bra. Det kan behövas lite egen tid i lugn och ro, gärna stärka kropp och själ med promenader i naturen så mycket som möjligt för att komma vidare.
Jobb:  Om du är arbetslös kommer snart ett tillfälle för dig som du väntat på länge, att få drömjobbet. Det betyder dock inte att jobbet är ditt, utan att chansen är ganska stor att du får det.
Kärlek:  Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner dig på kärleksområdet.  Även dina relationer verkar bli allt bättre.
Ekonomi:  Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte bara att önska sig saker. Det är dags att handla nu, medan du fortfarande känner dig positiv och inspirerad.
Turnummer:   2-17-20-22-29-34-35Fiskarna (19/2-20/3):  
Det finns förutsättningar för en glädjefull vecka med möjligheter till avkoppling som känns berikande. Det kan komma meddelande om nyheter som kan orsaka lite problem och göra att det måste till lite förändringar. Men korten tyder på att du kommer att klara alla förändringar med glans.
Jobb:  Efter en något kämpig period på jobbet kan ditt arbete nu innebära flera helt olika arbetsuppgifter som känns som en ljusning. Om du är arbetslös kan det nu finnas en chans till att söka drömjobbet.
Kärlek:  Nu kanske du behöver vara flexibel och balansera kärlek och arbete på ett sunt sätt. Då kommer troligen nytt hopp att  infinna sig på kärleksområdet.
Ekonomi:  Din ekonomi är växlande men dina inkomster och utgifter jämnar ut varandra.  Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte bara att önska sig saker.
Turnummer:   1-8-13-14-15-19-32

Ha en riktigt fin vecka nu ❤

     Kram