21. feb, 2018

Veckans Drake Onsdag 21 febr.

Här kommer veckans underbara drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Jag har översatt till svenska så gott jag kan.

EARTH AND FIRE DRAGON (Jord och Eld Drake) 4:e dimensionen

Det här är ett kort om att tjäna (hjälpa), för de brun-orange Jord och Eld Drakarna kallar på oss nu, för att hjälpa dem att rensa och lysa upp de nya Leylinjerna på vår vackra planet. De tidigaste Leylinjerna kallades för draklinjer, för de underhölls av den gamla tidens Drakar. Nu är ett nytt 5-dimensionellt Leylinje-system placerat på Jorden för att transportera den gyllene Kristus energin och förbereda planeten för den nya Gyllene Tiden. Drakarna av Jord och Eld rör sig genom dessa linjer och skapar en väg av ljus, genom vilken den högsta frekvensen av kärlek kan flöda.

Åberopa ödmjukt dessa Drakar och insup känslan av kraften från den flammande orange elden i kombination med den grundande bruna jorden. Sträck ut en hand för att röra vid Drakarna. Visualisera sedan att Jorden blir genomkorsad med linjer av gyllene ljus. Tänk dig sedan att dessa Drakar förankrar den här gyllene Kristus energin överallt där det finns heliga platser på vår planet. Placera sedan mentalt, en gyllene flamma på vart och ett av dessa heliga portaler tills du känner att vår planet lyses upp.
När som helst när du är ute och går eller kör, be de magnifika Jord och Eld Drakarna att få färdas längs Leylinjerna under dig. Känn in hur du hämtar ner heligt ljus genom din kropp så att det kan spridas ut där det mest behövs.
När du ger, får du tillbaka! Jord och Eld drakarna kommer att belysa utmaningarna på din väg framför dig, och så snart du har bekräftat dem, så kommer de att upplösas. Detta kommer att jämna ut din väg. Det kommer också att tillåta dig att lätt komma in i din roll som en mästare av den ankommande Nya Gyllene Tiden.

❤Ha en helt skinande dag❤

      Kram