25. feb, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-9


Här kommer Horoskopet för nästa vecka 26 febr - 4 mars

Väduren (21/3-19/4):

Du förtjänar säkert en guldmedalj för att du nu lyckats så väl med dina ansträngningar som du kämpat hårt med en tid. Du kanske till och med precis fått ett nytt arbete eller börjat en ny aktivitet? Hur som helst så tyder korten på att du nu når framgång inom det du sysslar med om du inte fokuserar alltför mycket på detaljerna.
Jobb: Dina mål inom jobbet har nu stora möjligheter att uppnås. Se bara till att få tid för lite annat också så du inte isolerar dig i arbetet. Har du nyligen sökt jobb finns nu chans att kunna få det.
Kärlek: Är du singel finns nu möjligheter till att du träffar en tilltalande vänlig person. För den som är i relation vill det till att komma ihåg att ens partner också vill ha lite av din tid.
Ekonomi: Ekonomin ser ut att kunna bli riktigt bra framöver. Du lägger själv grunden till en framtida ekonomisk framgång.
Turnummer: 3-5-7-8-13-19-23

Oxen (20/4-20/5) :
Något oförutsett eller oväntat kanske dyker upp under den närmaste tiden. Kanske kan det kännas som något tråkigt eller jobbigt. Men korten visar att det här kan vändas till något riktigt positivt. Om du bara tar ditt ansvar och använder sunt förnuft kan de materiella framgångarna öka.
Jobb: Du har stora möjligheter att nå dina mål inom jobbet, även om det kanske under veckan känns som att någon motarbetar dig. Det är lugnast att inte diskutera utan att tålmodigt vänta in din tid.
Kärlek: Möjligheter finns för den som är singel att träffa på en framtida partner nu. Är du i en relation kanske du nu får en helt ny insikt om din partner.
Ekonomi: Om din ekonomi känns helt ur balans, är det nu dags att lägga grunden till en bättring genom att ta ditt ansvar för inkomster och utgifter. Då kommer din ekonomi att förbättras avsevärt.
Turnummer: 1-3-15-16-23-31-33

Tvillingarna (21/5-21/6):
Det kan dyka upp lite nyheter i veckan. Som det ser ut, bara positiva sådana. Det kan gälla något som berör ekonomin, arbetet affärer eller något juridiskt, som en större gåva eller arv. Blir du ombedd att skriva under några papper så studera dem noggrant innan du undertecknar.
Jobb: På jobbet ser allt riktigt bra ut. Det är möjligt att du få ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek: Inte omöjligt att någon nu blivit kär i dig. Det är en självständig och kärleksfull person som tilltalar dig. Men personen kräver absolut ärlighet.
Ekonomi: Även om du tycker du har full kontroll över din ekonomi, så kanske du behöver se över dina impulsköp. Bättre att ha lite sparade slantar än onödiga prylar.
Turnummer: 10-13-15-16-20-27-34

Kräftan (22/6-22/7):
Kanske händer något i veckan som skakar om dig ordentligt. Det kan leda till en ny insikt och det ser ut som att du kommer att knyta an till familj och / eller vänner på ett nytt sätt som ger dig många glada dagar.
Jobb: Du är omtyckt och uppskattad på jobbet. Men om du har haft förhoppningar om en befordran eller liknande så får du kanske avvakta ännu en tid.
Kärlek: Du som är singel har alla möjligheter att träffa på någon intressant person den här veckan. Den som är i relation kan kanske få en ny insikt om sin partner. Men det ser ut att vara ett lyckligt förhållande.
Ekonomi: Även om din ekonomi inte är den bästa just nu, finns alla möjligheter till ökade inkomster framöver.
Turnummer: 4-10-16-20-21-26-27

Lejonet (23/7-22/8):
En framgångsrik period ser det ut att bli framöver. Visst kan det innebära en del slit och hårt arbete, men det kommer att ge resultat. Om en kvinnlig vän eller rådgivare gett dig något råd om hur du ska hantera en viss situation, gör du klokt i att lyssna till det rådet nu.
Jobb: Du arbetar för framtiden och det du gör har även andra glädje av. Du får bara se till att inte jobbet tar all din tid. Du måste ge dig själv andningspauser för att hålla hjärnan klar.
Kärlek: Glöm inte bort din partner för att du lägger för mycket tid på dig själv och ditt arbete. Allt har sin tid, och tid får man faktiskt ta sig för att inte kärleken ska svalna.
Ekonomi: Du har kompetensen till att hantera din ekonomi på ett bra sätt. Nu är det tid att lägga grunden till något stort för framtiden.
Turnummer: 14-17-22-25-26-28-30

Jungfrun (23/8-22/9):
Nu kanske du hamnar i någon situation där du blir tvungen att välja. Det hela kan innebära förnyelse och förändring. Det gäller att välja något även om det känns svårt. Detta kan ge dig ett nytt tillfälle att göra något spännande även om det finns en viss irritation inblandad. Men följ ditt hjärta och välj efter det.
Jobb: Inom ditt arbete behöver du kanske tänka mer på att göra klart en sak i taget och inte ta dig an nya uppgifter innan det första är klart.
Kärlek: Om du är singel så kanske du får se upp om någon visar intresse för dig. Det kanske inte är så allvarligt menat som du tror. I relationer kan det nu bli lite diskussioner, men är ni ärliga i kommunikationen kommer det att fungera bra framöver.
Ekonomi: Det gäller ju att betala sina skulder. Men du är nog tillräckligt påhittig för att hitta lösningar till den här situationen.
Turnummer: 1-7-11-12-14-20-25

Vågen 23/9-22/10):
Lite hinder eller motstånd kan uppstå i någon situation nu. Men det är inte så allvarligt som du kanske först tror. Om du rannsakar dig själv finner du en lösning som blir riktigt bra för alla inblandade. Lyssna till ditt hjärta så blir valet rätt.
Jobb: Kanske känner du dig lite villrådig inom ditt arbete för tillfället. Ena stunden vill du byta jobb och i nästa stanna kvar. Bäst att inte tänka så mycket på det just nu utan vänta lite och se tiden an.
Kärlek: Det kan dyka upp någon konflikt i kärleksrelationen. Men se det inte som något allvarligt eller avgörande i ert förhållande, det kommer att lösa sig till det bästa.
Ekonomi: Kanske är det lite problem med ekonomin nu. Men om du ser över dina inkomster och utgifter ordentligt och ser vad du egentligen lägger dina pengar på kanske du finner en lösning på eventuella problem.
Turnummer: 7-15-19-21-31-32-35

Skorpionen (23/10-21/11):
Något helt nytt kanske inträffar nu, något som också kommer att leda till personlig utveckling. Det kan också vara så att det dyker upp oväntade chanser, tillfällen och möjligheter som öppnar vägen för det nya och obekanta. Meditation och promenader i naturen kan hjälpa dig på vägen.
Jobb: Om det varit lite struligt på jobbet en tid, kan det nu finnas möjligheter för dig att ta en chans och komma närmare det mål du önskar.
Kärlek: För några kan det dyka upp en tillfällig romans under veckan. För andra blir veckan lugn inom det romantiska området.
Ekonomi: Håll koll på din ekonomi nu. Om du gör allting rätt nu så kan det leda till förändringar till det bättre längre fram.
Turnummer: 8-13-14-16-19-25-30

Skytten (22/11-21/12):
Om problem dyker upp så gäller det att ta tag i dem och inte som strutsen sticka huvudet i sanden och hoppas att det löser sig självt. Du har förmågan att nå dina målsättningar genom att diskutera fram en lösning som gynnar alla inblandade.
Jobb: Du tycker kanske att det inte händer så mycket inom ditt arbete. Men om du öppnar upp ditt sinne och ser dig om efter möjligheter så har du alla chanser till att bli framgångsrik.
Kärlek: Det behövs kanske lite kompromissande inom relationer nu för att uppnå lugn och ro i samlivet. Är du singel bör du nu se upp så ingen utger sig för att vara något som inte är sant.
Ekonomi: Om du anser att du har ekonomiska problem så bör du inte blunda för dem nu utan ta tag i det hela. När du inser att det faktiskt går att göra något åt situationen kommer din ekonomi att klart förbättras.
Turnummer: 2-3-20-23-29-30-34

Stenbocken (22/12-19/1):
Har du nyligen genomgått en besvikelse av något slag finns det god hjälp att få. Det finns en ansvarsfull man i din närhet som mer än gärna ställer upp nu. Allt kommer att bli bättre framöver och som du vet så efter regn kommer solsken.
Jobb: Du kanske inte mår så bra på jobbet just nu. Men det finns en kollega som är villig att stödja dig om du bara tillåter dig själv att tala ut. Det kan också vara så att du behöver lite egen tid för att meditera och lyssna inåt dig själv för att finna svaren på eventuella problem.
Kärlek: Du behöver kanske jobba med din självkänsla vad det gäller kärleksrelationen och inte ta åt dig av kritik. Du duger så bra som du är och låt ingen få dig att tro något annat.
Ekonomi: Oroa dig inte så mycket över din ekonomi, korten visar på att din ekonomiska situation kommer att lösa sig på ett positivt sätt.
Turnummer: 11-16-18-21-23-32-33

Vattumannen (20/1-18/2):
Kan hända att det sker någon missuppfattning eller liknande den här veckan. Men om du bara ser verkligheten så som den är på ett realistiskt sätt så kommer situationen att lösa sig. Just nu kan det vara en period då du drömmer extra mycket och har funderingar på framtiden. Meditation i lugn och ro kan ge dig många insikter på dina funderingar.
Jobb: På jobbet har du kanske lite planer för hur du ska komma vidare. Just nu kan det ibland kännas lite motigt, men du verkar ha en väl genomtänkt plan som gör att du kommer att nå dina mål.
Kärlek: I kärleksrelationer kanske du får dämpa dina högt ställda förväntningar på din partner. För att få något måste man själv ge!
Ekonomi: Sunt förnuft är A och O inom ekonomin. Du har den förmåga som krävs för att kunna lägga upp en budget som gör din ekonomi än mer hållbar.
Turnummer: 4-14-17-19-24-26-27

Fiskarna (19/2-20/3):
Nu kan det vara hög tid att se på vissa situationer med andra ögon. Det är lätt att fastna i ett tankemönster och tycka att "så är det", men att hålla fast vid det utan att försöka se utifrån andra synvinklar kan göra dig mer förvirrad eller orolig än du behöver vara. Eventuella problem kommer att lösa sig om du bara tillåter det.
Jobb: Även på jobbet gäller det att öppna upp för nya perspektiv och försöka bli lite mer kreativ, om det är så att du känner dig låst på något vis.
Kärlek: Kanske är du och din partner inte på samma våglängd för tillfället. Bästa sättet är att diskutera öppet och ärligt med varandra för att få tillbaka förtroendet mellan er.
Ekonomi: Kanske tror du att inga lösningar finns om du har en oroande ekonomi nu. Försök även där att se allt från ett nytt perspektiv. Bli lite mer realistisk angående din ekonomiska situation.
Turnummer: 5-12-13-18-25-31-34

❤Önskar er alla en fantastisk vecka❤

     Kram