28. feb, 2018

Veckans Drake Onsdag 28 febr.

Här kommer veckans skimrande Kristallgula Drake, från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Jag har översatt till svenska så gott jag kan.

 

CRYSTAL-YELLOW DRAGON (Kristallgul Drake) 5:e dimensionen

Kristallgula Drakar renar utrymmet runt kronchakrat på djur och människor, och belyser det sedan och får det att skina. Detta gör det möjligt för Änglarna och själva urkällan att se oss.
Var och en av de tusentals strålar från vårt KronChakra kan utvidgas till att kopplas samman med en speciell stjärna, planet eller Universell energi. Men för att strålarna ska nå ut, måste ljuset runt dem vara helt rent. Så de  Kristallgula Drakarna arbetar snarare som Älvorna, vilka blåser iväg de lägre energierna runt plantor så att de kan växa fritt.
Kristallgula Drakar har inte bara ett stort öppet hjärta, de bär också med sig 5-dimensionella visdoms-koder för Universum och kan ladda ner dem till de av oss som är redo. De arbetar med Ärkeängel Jophiel för att lysa upp och expandera kronchakrat på oss alla till en 5-dimensionell frekvens. De samarbetar sedan med Enhörningar för att koppla samman våra kronchakra-strålar till källor av universell visdom och kunskap.
   När du får det här kortet betyder det att det är dags för dig att gå på en högre andlig livsväg. Kristallgula Drakar svävar runt ditt huvud och frigör strålarna från ditt kronchakra från lägre energier och tillåter dem att öppna upp och belyser dem.
De här Drakarna påminner dig om att du är en del av Universum. Det ultimata är att bli en kosmisk mästare, så gå in på en diamantbeströdd väg. De Kristallgula Drakarna försäkrar dig om att du kommer att förmedla dig med dem som är redo för det ljus du bär på. När du möter människor kommer ditt ljus att automatiskt lysa upp de nycklar och koder av kunskap som finns gömt inom var och en av dem. Tiden för det här högre tjänandet  är NU!