4. mar, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-10

Här kommer horoskopet för nästa vecka 5-11 mars.

Väduren (21/3-19/4):
Nu är det dags att gå vidare och lämna sådant som ändå inte går att göra något åt bakom dig. Det finns nu alla möjligheter att införskaffa de kunskaper eller utbildningar du behöver inom det område som intresserar dig. Det kommer i sin tur att innebära att det kan bli större inkomster framöver.
Jobb: Du känner nu en allt större uppmuntran att satsa på det som du verkligen vill.
Kärlek: Kanske har det varit lite oenigheter i relationen, men du har säkert accepterat allt nu och bryr dig inte längre. Istället kan ni nu planera lite mer för framtiden.
Ekonomi: Kanske har ekonomin varit lite jobbig ett tag. Men nu har du alla möjligheter att lägga grunden för en framtida bättre ekonomi. Men det kommer kanske inte så fort som du önskat så tålamod behövs.
Turnummer: 5-7-12-13-21-23-27

Oxen (20/4-20/5) :
Det är rätt tid nu att våga gå vidare i nya riktningar. Du inser ditt eget värde och du har ett gott självförtroende. Du är en inspiration och en pionjär. Du känner (eller behöver känna) att livet är fullt av möjligheter. Lita bara inte till andras bekräftelse, jämför dig bara med dig själv.
Jobb: Du har gjort ett bra jobb nu och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan det också vara så att du söker efter nya möjligheter.
Kärlek: I kärlek är tiden nu mogen att du och din partner kommer överens med varandra
Ekonomi: På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och att förbättra din ekonomi. Det finns många sätt att tjäna pengar på.
Turnummer: 4-5-6-8-13-14-22

Tvillingarna (21/5-21/6):
Du utvecklas genom egna ansträngningar och veckan kan komma att bli riktigt lyckad om du bara inte isolerar dig. Framtiden kan då bli riktigt lovande. En varning finns dock med att hålla känslorna i styr och inte bli egoistisk.
Jobb: Efter en tid av besvikelse på jobbet, kommer en ljusning. Om du är arbetslös kommer snart ett tillfälle för dig som du väntat på länge att få drömjobbet. Det betyder dock inte att jobbet är ditt, utan att chansen är ganska stor att du får det.
Kärlek: Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner dig på kärleksområdet. Det börjar se riktigt bra ut och även dina relationer verkar bli allt bättre.
Ekonomi: Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte bara att önska sig saker. Det är dags att handla nu, medan du fortfarande känner dig positiv och inspirerad.
Turnummer: 1-4-13-14-17-18-20

Kräftan (22/6-22/7):
Försök nu att hitta din inre styrka för du behöver fokusera och centrera din kraft för att bli herre över en situation. Du utstrålar framåtanda, oräddhet, oberoende, äventyrs- och stridslystnad. Du är kraftfull och har bra inflytande på en utmanande situation. Lita på din energi och ge inte efter för falska kompromisser.
Jobb: Kanske kan det bli något tillfälligt bakslag på jobbet och allt inte blir som det var tänkt. Det kan också innebära att man inte riktigt har fullt intresse för sitt jobb.
Kärlek: Något kanske kommer i vägen i en kärleksrelation kanske någon har synpunkter på din relation som du inte håller med om. Det kan också vara så att du inte har det rätta intressen för en viss person.
Ekonomi: Antingen väntar du på ett beslut om pengar eller upplever att pengar inte kommer in så lätt som det var tänkt.
Turnummer: 1-2-11-14-23-26-32

Lejonet (23/7-22/8):
Du försöker kanske att välja mellan två alternativ men du gör det svårt för dig själv och känner dig obeslutsam. Vänta då till dess att förvirringen släpper. Ibland har du helt enkelt inte tillräcklig information och om du väntar kan saker hinna utveckla sig av sig själva. Även om det verkar svårlöst nu så ge det lite tid. Något oväntat och oförutsett kan ske.
Jobb: Du har fastnat mentalt, och kan inte hitta nya lösningar. Men det är bara att öppna ögonen och se dig om eftersom de finns närmare än du tror
Kärlek: Just nu kanske du känner dig blockerad eller utanför i en viss relation och känner att allt är helt omöjligt. Men bara ta det lugnt och fundera inte så mycket på detta så kommer allt att lösa sig ganska snart.
Ekonomi: Det finns något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser. Försök se allt från en ny synvinkel och ta itu med det som du vet behöver göras.
Turnummer: 1-2-4-5-21-28-33

Jungfrun (23/8-22/9):
Den här veckan kan intuitionen och dina nattliga drömmar spela en stor roll i ditt liv, så försök komma ihåg dina drömmar för där finns kanske svaret på det du funderar på just nu. Det kan handla om att du går in i en ny tid i ditt liv och att något nytt tar sin början. Vakta ditt oberoende och låt inte andra påverka dig och dina beslut för mycket.
Jobb: Jobbet känns kanske mer inspirerande nu och du kommer till insikt om nya möjligheter.
Kärlek: På kärleksfronten känns det kanse som lite stillestånd nu, men ta det hela med ro, tids nog tänds lågan igen.
Ekonomi: Använd din intuition och hitta de svar som du behöver inom dig själv.
Turnummer: 4-10-16-17-18-19-31

Vågen 23/9-22/10):
Någon situation kräver kontinuerligt arbete. Det är värt att lägga in fullt engagemang på den här situationen. Du kommer att se resultat och molnen på din himmel skingras. Bestäm dig noga för vad du vill först och var beredd på att framgången inte kommer över en natt utan steg för steg. Fortsätt bara ditt arbete med tålamod och övertygelse så kommer du dit du vill.
Jobb: Du befinner dig kanske i de inledande faserna av ett nytt arbete. Du får ständigt ny uppmuntran och vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Om du är i en relation så kan du och din partner göra upp framtidsplaner nu. Den som ännu inte hittat sin livskamrat känner sig nu redo att påbörja något nytt.
Ekonomi: Du bygger grunden till en framtid som kommer att ge dig ökade vinster. Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men den kommer att bli allt större.
Turnummer: 4-11-12-16-26-33-34

Skorpionen (23/10-21/11):
Du har kreativa idéer som gör livet stabilare och mera produktivt. Du möter gamla rädslor om misslyckande. Du löser problem rörande familjen. Du funderar på vad som håller dig tillbaka och gör dig ofri. Du börjar studera eller lär själv ut något. Ja, det finns mycket att fundera och lösa i veckan men allt ser ut att sluta positivt.
Jobb: Kanske kan det bli tal om lite moraliska frågor på jobbet och du känner inte acceptans av dina kollegor. Eller kan det vara så att du vägleder andra.
Kärlek: Det kan vara tal om bröllop den här veckan. Ditt eget, någon släkting eller vän som antingen planerar för eller har bestämt sig för bröllop.
Ekonomi: Du behöver se över din ekonomi och planera långsiktigt nu.
Turnummer: 6-11-12-13-15-19-20

Skytten (22/11-21/12):
Just nu kanske du upplever en övergångsperiod i ditt liv. Lite stillhet och ensamhet kan vara vad du behöver för tillfället. Du kompletterar eller avslutar något från det förflutna. Du avslutar relationer som inte längre känns viktiga för dig. Din kreativitet kan ta sig uttryck i att du lär ut något till andra.
Jobb: Just nu kanske du tänker över din jobbsituation och om det här är det du verkligen vill. En dragning till litteratur, författarskap eller någon form av undersökande verksamhet kanske hägrar nu.
Kärlek: Det verkar inte vara någon himlastormande kärlek på gång så koppla av och låt det ta den tid det tar.
Ekonomin: Även ekonomin ser ut som den brukar. Inga större förändringar där just nu.
Turnummer: 9-10-15-25-26-28-34

Stenbocken (22/12-19/1):
Veckan ser ut att gå din väg fullt ut. Allt du gör nu kommer att ge dig belöningar längre fram. Det kan vara någon hobby eller ett speciellt arbete som du håller på med. Så lägg in högsta växeln på det här stora intresset nu när du verkligen har flytet med dig.
Jobb: Du känner dig trygg i ditt jobb och har sinne för det vackra i livet. Inte fel att unna sig något extra för att förgylla vardagen. Är du arbetslös så går den här veckan trots allt ihop bättre än du själv trodde.
Kärlek: Du känner att du har tillräcklig med självförtroende i din relation. Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Din ekonomi är stabil. Du kan nu njuta av din nyvunna ekonomiska självständighet
Turnummer: 3-4-5-17-21-22-29

Vattumannen (20/1-18/2):
Här kan det bli tal om en ny början av något slag. Förbered dig på att något nytt kommer in i ditt liv. Det kan vara början till en utbildning, studier eller start av ny verksamhet. Försök att inte tappa balansen och jämvikten trots allt det nya.
Jobb: Kanske är det dags för att invigas i ett nytt yrke, och du kanske då kan känna att du får lite betalt i jämförelse med andra.
Kärlek: En känsla kan infinna sig att du inte känner din partner så väl som du borde. Ta i så fall tag i saken och tala ut med motparten. Att tiga still är helt förkastligt.
Ekonomi: Veckan ger inga löften om några stora inkomster utan det blir att hålla hårt i slantarna det tar ännu en tid innan små steg av bättre tider kommer.
Turnummer: 3-4-10-18-26-30-34

Fiskarna (19/2-20/3):
En situation kan verka hopplös just nu men den innehåller sin egen lösning, det gäller bara att hitta den. Du behöver stanna upp, hämta andan, tänka igenom saker och skaffa dig ett helhetsperspektiv på något. Försök att se på allt med nya ögon och var öppen för okonventionella lösningar så hittar du rätt svar.
Jobb: Du tar en längre semester, kanske sjukskriver du dig eller är långtidsarbetslös. Om du jobbar, vänta dig en lugn period. Det är återhämtning som gäller nu.
Kärlek: Verkar vara en period med lite konflikter på kärleksfronten. Men detta är övergående och inget att gräva ner sig för. Desto större känns det när ni återförenas igen.
Ekonomi: Kan kännas en aning jobbigt med ekonomin just nu. Men för den skull går det inte att skjuta problemet framför sig, då blir lasset så tungt till slut att man aldrig orkar med att ta tag i det hela.
Turnummer: 4-5-10-16-17-28-29

Ha en toppenfin vecka 

       Kram