7. mar, 2018

Veckans Drake Onsdag 7 mars

Här kommer veckans härliga Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

EARTH AND WATER DRAGON (Jord och Vatten Drake) 4:e dimensionen
Skapar grunden för ny tillväxt. En ny start kommer, med nya möjligheter. Ser över dina idéer och låter dig skörda ditt överflöd.


   Fjärde dimensionens brun-gröna Jord och Vatten Drakar kommer med välsignelser om nya möjligheter. De synkroniserar energin och tidpunkten för att försäkra att de inträffar. Elementet Jord möjliggör för oss att grunda våra projekt, medan elementet Vatten ser till att vi flyter med i dem. När de är kombinerade i Jord och Vatten Draken, är de av en mycket gynnsam kvalitet. När de är ihopmixade i den fysiska världen, skapar jord och vatten lera, vilket är utmärkt för att frön ska växa.
   Om du planterar ett träd så placerar du rötterna i jorden och ser till att det har ett bra underlag. Sen aktiverar du dess tillväxt med vatten. I sinom tid skördar du frukterna. Ju mer möda du lägger på att se till att trädet får de bästa förutsättningarna, desto bättre avkastning.
Det här kortet visar dig att det nu är en bra tid att skapa. Med den älskvärda assistansen från Jord och Vatten Drakar kan du nu lägga en stark grund för din framtid.
När du får det här kortet föreslår det att det är dags att starta en ny fas i ditt liv. Nya möjligheter kan plötsligt dyka upp, så var beredd att följa dina idéer eller visioner som kommer till dig. Jord och Vatten Drakar gör det möjligt för dig att instinktivt veta vad som är rätt för dig och sätta igång din kreativitet. De kommer att hjälpa dig till de bästa förutsättningarna för att lyckas. De motiverar dig att utföra det nödvändiga arbetet för det här viktiga steget, och sedan kan du skörda din rikedom.
Det viktigaste är att de kommer att hjälpa dig att ta lätt på saker och ting. Så lyssna till din inre kunskap. Tiden för att sätta igång är NU.

❤Ha nu en riktigt kreativ vecka❤

     Kram