11. mar, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-11

Här kommer veckans Horoskop för 12 mars - 18 mars.

 

Väduren (21/3-19/4):
Om du haft en lite jobbig period med sömnlösa nätter eller oro, kan nu helt nya möjligheter dyka upp. Det kan vara ett oväntat möte med någon som du känner mycket starkt för. Eller kan vara den som du har ett förtroligt samtal med som gör att din oro skingras och du kan se förbi eventuella svårigheter. Allt verkar lätta och du känner hur glädjen återvänder.
Jobb: Nu finns alla möjligheter för dig att känna större glädje i ditt arbete. Kanske du får en extra nära relation till en arbetskollega.
Kärlek: Det kan vara så att du nu träffar på en person som du attraheras väldigt mycket av. Möjligheten finns att det kan utvecklas till en romantisk relation.
Ekonomi: Om din ekonomi varit hopplöst i botten ett tag, kan det nu bli så att du får hjälp med att ordna upp allt till det bättre.
Turnummer: 4-7-8-12-23-29-30

 

Oxen (20/4-20/5) :
Stress och hårt arbete tar på krafterna. Om du känt av detta så bör du nu ta en andhämtningspaus. Rensa hjärnan och få ro i kroppen, så kan det bli så att du nu får en helt ny insikt om hur du kan förbättra din materiella standard utan att jobba för mycket. Dags för en ny investering kanske som kommer att ge utdelning framöver.
Jobb: Finns det möjlighet så ta några dagars ledighet nu och ladda batterierna. Kanske dyker det upp ett nytt erbjudande på jobbet.
Kärlek: Nu kanske du träffar någon som du utvecklar en djup relation med. Det kan vara kärlek eller en djup varaktig vänskap som du vårdar ömt.
Ekonomi: Pengar kan vara på väg. Möjligtvis gör du en investering i något som ger dig god utdelning i framtiden. Kanske aktier, fastighet eller annat.
Turnummer: 2-3-4-10-25-27-35Tvillingarna (21/5-21/6):
Nu är det nog dags att ta ett beslut i en viss situation. Du har kanske tyckt att det här är väldigt viktigt men med lite meditation över saken inser du nu att det inte finns så mycket att göra åt och du beslutar med lättnad att lämna allt bakom dig. Beslutet kan också tyda på att du planerar göra en resa och då troligtvis över vatten.
Jobb: Situationen på jobbet kanske inte är precis så som du vill ha det. Har du planerat att satsa på något annat har det inte hänt mycket där. Men det kommer sakta men säkert att växa sig starkare och bli bättre framöver.
Kärlek: Har det varit en tid av problem, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket, meditation ger dig svar.
Ekonomi: Din ekonomi ser ut att sakta bli bättre. Kanske hittar du nya lösningar som gör allt stabilare.
Turnummer: 9-14-16-20-32-33-35Kräftan (22/6-22/7):
Om du har något problem eller en situation som du funderar över, så säger korten att du inte behöver oroa dig längre. Det kan vara ett möte med någon som du kan tala förtroligt med som gör att du ser på det hela med helt andra ögon och lösningen bara finns där framför dig.
Jobb: Du har gjort så gott du kan gällande arbetet och väntar tålmodigt på resultatet om det är bra eller dåligt. Du fattar inga avgörande beslut nu.
Kärlek: Kanske ett möte med en attraktiv person kan pigga upp dig inom kärleksområdet. I relationer finns det risk för smågräl men inget att oroa sig över.
Ekonomi: Din ekonomi behöver nog en granskning nu så att du inser att inkomster och utgifter ska balanseras på ett bättre sätt.
Turnummer: 5-13-14-19-21-26-34

 

Lejonet (23/7-22/8):
Nu kan det bli en tid av överväldigande lycka och framtidshopp. Men för att nå dit finns det kanske någon situation som behöver ses över med förlåtelse för att du ska kunna få den här befriande känslan. Så försök se på ditt eventuella problem med nya infallsvinklar och hitta orsaken.
Jobb: Om du är arbetslös, kan du nu komma att få en ny idé som ger dig hopp om framtiden. Har du jobb så flyter allt på bra med vänliga kollegor.
Kärlek: Är du singel kan du komma att möta någon på en fest ganska snart. För par kanske man får jobba lite med sitt förhållande men med ditt goda intellekt och intuition löser allt sig till det bästa.
Ekonomi: Har du behövt ta till lite ovanliga lösningar för att få bukt med ekonomin, finns nu möjligheten att du kommer i mål och du kan fira.
Turnummer: 1-14-23-26-27-30-31

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Nu kan det vara tid för lite kompromissande i någon situation. Det kan vara planer för framtiden eller planerandet av någon resa eller annat. Möjligtvis lägger du lite för mycket argumenterande på detaljer, men det går att lösa om du släpper fokuset på små ting och istället ser helheten i situationen.
Jobb: Du som trivs med ditt arbete kan nu göra små framsteg där. I annat fall kanske det är dags att se över möjligheterna till ett annat jobb.
Kärlek: Du och din partner kan nu planera för framtiden. Relationen verkar vara stabil och blir långvarig om ni inte låter er påverkas av små detaljer.
Ekonomi: Lite framgång på det ekonomiska området kan vara på gång nu. Långsiktigt blir ekonomin allt bättre.
Turnummer: 3-4-5-14-21-27-29Vågen 23/9-22/10):
Du är nu redo att ta tillvara på de fantastiska möjligheter som dyker upp i din väg. Det kan vara allt ifrån att börja studera, satsa på eget företag eller göra en investering som kommer att löna sig rikligt framöver. Det finns inga andra begränsningar för vad du kan göra förutom du själv. Men korten säger att du är redo!
Jobb: Kanske har du ett nytt jobb på gång, det ser ut att bli riktigt lönande för dig. Även den som tycker sig ha ett monotont och tråkigt jobb kan nu få upp ögonen för andra möjligheter inom arbetet som ger framgång.
Kärlek: Se till att ditt arbete inte tar all tid från din partner. Ni har då en fin och djup relation och kanske gör ett inköp tillsammans eller du får en gåva.
Ekonomi: Kanske gör du nu en investering som kommer att ge dig stor ekonomisk framgång. Du lägger nu grunden för framtida ekonomisk tillväxt.
Turnummer: 3-6-9-10-12-23-27

 

Skorpionen (23/10-21/11):
En tid av fest och glädje säger korten. Men det kan finnas något hinder i din väg där du behöver be andra om hjälp för att du ska kunna njuta fullt ut av din framgångsglädje. Så ta tag i den situation som kan sätta käppar i hjulet för dig. För någon kan korten betyda att en ny familjemedlem kommer till världen.
Jobb: På arbetet flyter det mesta på bra, men kanske behöver du komma med lite nya idéer om förändringar för att allt ska kännas perfekt. Det kan hända att du får ändra din uppfattning i en viss fråga.
Kärlek: Det kan vara så att några nu håller på att planera bröllop. För andra kan det kanske uppstå lite konflikter men ni håller ihop om det är någon utifrån som försöker tränga sig på.
Ekonomi: Ekonomin verkar god just nu så det finns kanske utrymme för lite festande. Dock kan det dyka upp en oväntad ekonomisk utgift så se till att ha lite undanstoppat i madrassen.
Turnummer: 1-7-12-15-18-21-27

 

Skytten (22/11-21/12):
Nej nu är det inte tid att ge upp, om du nu har haft några sådana tankar. Även om det kanske varit lite oroligt omkring dig i vissa situationer och det har känts mörkt så finns alla möjligheter till att lösa detta. Du möter kanske någon den här veckan som du kan tala ut med och som kan få dig att se allt ur ett nytt perspektiv och dina farhågor kommer att blåsa bort.
Jobb: Kanske ska du inte lita fullt ut på alla arbetskollegor utan se bakom fasaden på någon som kanske inte är helt ärlig. Eventuellt kommer du att få en nära relation med någon du kan tala ut med.
Kärlek: Du känner nu en större gemenskap med din partner och ni kan tala ut om eventuella problem. För singelpersonen kan det nu dyka upp någon vid ett oväntat möte som du attraheras av.
Ekonomi: Det vill till att man ser sanningen bakom sin ekonomi och inte tror att allt ska lösa sig av sig självt. Lägg ner lite tid på att gå igenom inkomster och utgifter för att få en bättre balans här.
Turnummer: 1-5-11-26-27-32-34

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Leta efter ett tecken, säger korten. Det kan vara så att du inte ser de stora möjligheter som nu finns framför dig och som kan ge dig stor framgång och glädje gällande ekonomi, familj och arbete. Allt finns inom räckhåll nu det gäller bara att du ser det som finns. Stor framgång och ekonomisk tur väntar runt hörnet.
Jobb: Om du precis sökt arbete finns nu goda möjligheter till att du kan få det. Framgång på jobbet och du kanske får en löneförhöjning snart som ger ett gott tillskott i kassan.
Kärlek: I kärleksrelationen finns nu ett gott samspel och det finns möjligheter att göra upp planer för framtiden.
Ekonomi: Nu väntar en ökning av dina inkomster. Kanske hittar du ett nytt sätt att utöka din ekonomi.
Turnummer: 2-8-19-21-27-30-34

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du verkar nu ha kämpat dig igenom vissa hinder och står framför en expansion i din personliga utveckling. Om du trots allt känner dig hindrad av någon person så kan det nu bli en fridfull upplösning på problemet. Du närmar dig ditt mål och känner dig nöjd och stolt över vad du åstadkommit.
Jobb: Framstegen är tydliga på jobbet. Du har gjort ett bra jobb hittills och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är helt nöjd med ditt jobb kanske du nu söker nya möjligheter.
Kärlek: Din parner och du verkar nu komma bra överens med varandra inom alla områden och ni kan nu göra upp planer för framtiden.
Ekonomi: Du kanske känner att du har mer pengar att röra dig med just nu, men var på din vakt och håll noggrann kontroll så du inte handlar över dina tillgångar nu.
Turnummer: 5-8-15-22-25-32-34

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Har det varit en arbetssam period hittills så finns nu chansen till en återhämtning och uppladdning av batterierna. Korten pekar på stor glädje och tillfredsställelse framöver. I första hand gäller det familj och nära vänner som skänker dig stor glädje och även en del festligheter. En önskan går i uppfyllelse!
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. Du är omtyckt av alla och du och dina arbetskollegor jobbar tillsammans som ett team.
Kärlek: Om du är singel, kan du när som helst möta någon som tilltalar dig. Om du har en partner kan det bli fråga om bröllop.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål verkar bli uppfyllda. Nu är tiden inne för lite firande, att släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 2-5-12-16-19-20-22

❤Ha nu en fantastiskt skön vecka❤

      Kram