14. mar, 2018

Veckans DRAKE onsdag 14 mars

Här kommer ännu en magisk Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

WATER DRAGON (Vatten Drake) 4:e dimensionen

   Fjärde dimensionens Vatten Drakar har en mjukt grön färg och är mycket vackra. De följer med i vågrörelserna omkring dem och hjälper allt att röra sig framåt med skönhet och fridfullhet. Deras uppdrag är att bevara den konstanta rörelsen av Kristus Ljus i allt vatten på vår planet. De hjälper oss också att upptäcka våra psykiska förmågor och intuition.
   Det grundläggande budskapet som Vatten Drakarna för med sig till dig är att gå igenom och runt dina utmaningar med kärleksfulla avsikter. Om du ber dem, kommer de att hjälpa dig att se den lättaste vägen för att segla förbi dina utmaningar och tala med människor på ett kärleksfullt sätt.
För att få detta att hända kommer de att hjälpa dig upptäcka din intuition och dina psykiska förmågor genom att vidröra ditt tredje öga och tillåta kronbladen från detta psykiska centrum att öppnas upp. När du lyssnar till din inre kunskap och litar på att Vatten Drakarna kommer att guida dig, kommer livets gång att bli mycket mjukare för dig. Be dem att rensa dina celler i kroppen, vilket gör det möjligt för dig att stråla ännu klarare.
Sedan är budskapet att du ska koppla av, så att de kan få tillgång till dina energifält och fylla dem med Kristus Ljus av ren och ovillkorlig kärlek. Absorbera medvetet det här gyllene Ljuset och flöda med i det. Det kommer ge dig kärlek, visdom och healing och gör det möjligt för dig att vandra utan ansträngning på din väg mot uppstigning. Det kommer också att tillåta dig att hjälpa och vägleda andra med lugn och integritet.

❤Ha en helt underbar vecka❤

     Kram