21. mar, 2018

Veckans DAKE onsdag 21 mars


Här kommer ännu en fantastisk Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

GOLDEN ORANGE DRAGON (GuldOrange Drake) 5:e dimensionen


Utvidga ditt ljus för uppstigning * Var en fredlig krigare * Hälp de som är i nöd * Kom ihåg din storslagenhet.


    5:e dimensionens GuldOrange Drakar är en del av Ärkeängel Metatrons uppstigningsteam. Ärkeängel Metatron leder de individer som är redo att följa hans livsväg. Samtidigt ser han över uppstigningen av hela Universum. De GuldOrange Drakarna som arbetar för honom bär med sig den 5-dimensionella uppstigningens plan för Jorden och de kommer till dem av oss som är redo att göra förändring. Så fort de ser att en guld-orange energi är uppväckt i vår aura, andas de in i oss för att utvidga och accelerera vår uppstigningsfärd.
De här magnifika drakarna demonstrerar värdighet, fred och makt med visdom. De är fridfulla andliga krigare, alltid redo att hjälpa och uppmuntra de som är i nöd.


    Det här kortet förbinder dig med den upplysta Ärkeängel Metatron liksom hans mäktiga uppstigna Drakar. Du är nu på din väg mot uppstigning och de GuldOrange Drakarna förser din aura med högfrekvent ljus för att locka till sig uppmärksamhet från Mästare, Änglar och Enhörningar som vägleder dig.
När du ser det här kortet antyder det att det är dags för en knuff framåt på din väg mot uppstigning. Behöver du meditera mer? Eller undersöka och göra dig av med gamla händelser? Eller omfamna den du verkligen är och upptäcka din egen storslagenhet?
Berätta för de här Drakarna vad du behöver för att kunna ta nästa steg på din resa mot en högre frekvens och de kommer att hjälpa dig. Kalla på dem för hjälp och de kommer att bistå dig. De är underbara ledsagare och vänner.

❤Önskar er en fantastisk vecka mot högre frekvenser❤

     Kram