25. mar, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-13

Här kommer Horoskopet för 26 mars - 1 april

***Kom ihåg att veckan blir vad du själv gör den till. Varje dag kan du säkert hitta ett positivt guldkorn, ta till dig det, dela med dig, och njut av dagen.***

 

Väduren (21/3-19/4):
Även om du nu kan vara inne i en jobbig situation där allting känns enformigt och tråkigt, kanske är du krasslig och trött, så visar korten på att det här är en tillfällig känsla och att allting kommer att ordna sig till det bästa. Vila och ett försök till att tänka positivt är ordinationen.
Jobb: Kanske har du fastnat i en mental negativ tankegång vad det gäller ditt jobb. Du tycker att det inte finns någon lösning, men öppna ögonen och se dig omkring lösningen finns närmare än du tror.
Kärlek: Gå inte omkring och känn dig otillräcklig vad det gäller ditt partnerskap. Ingenting löser sig av sig självt, så börja kommunicera ärligt o uppriktigt med varandra så finner ni den rätta motivationen igen.
Ekonomi: Ansträngd ekonomi kan vi alla ha ibland, men inget blir bättre av att låtsas att inga problem finns. Gå igenom din budget och försök hitta lösningar, för det går att göra en hel del förändringar till det bättre.
Turnummer: 5-7-14-15-16-17-32

 

Oxen (20/4-20/5) :
Ett viktigt beslut kan vara på gång nu. Det kan gälla en ny idé som du fått och som kan ge dig förbättringar framöver. Det kan också gälla en ny relation där starka känslor är involverade. Korten vill mana dig att se dig om efter tecken som hjälp till att fatta ditt beslut. Det ser ut att bli en lyckosam utgång av detta.
Jobb: På jobbet blir allting bättre. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet. Om du är arbetslös, kommer du att få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kommer att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek: Snart kanske du träffar någon som du känner dig attraherad av. Ni tycker om varandra och chansen är stor att ni inleder ett varaktigt förhållande.
Ekonomi: Du kanske råkar ut för ett ovanlig ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar. Men du klarar ut det här om du ser över din ekonomi ordentligt.
Turnummer: 6-7-14-25-27-29-33

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
I början av veckan behöver du nog försöka ägna tid till dig själv. Lite återhämtning med promenader i friska luften gör dig gott. Det kan senare dyka upp en stor utmaning där du behöver dina krafter. Har du möjlighet så be andra om hjälp i den här situationen. Korten menar i alla fall att utgången blir positiv och fridfull.
Jobb: Du kan få stöd från dina arbetskamrater att uppnå dina mål på jobbet. Om du söker jobb, har du nu chans att få det. Om du upplever problem just nu, betyder korten att dina problem snart kommer att lösa sig.
Kärlek: Om du är singel, kan du behöva sömn och vila på grund av stress eller av andra orsaker. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem. För dig i relation kan du nu få det intresse från din partner som du söker.
Ekonomi: Du behöver kanske be någon om hjälp för att komma tillrätta med din ekonomi, då kommer dina ekonomiska problem att lösa sig.
Turnummer: 6-8-14-24-27-32-35

 

Kräftan (22/6-22/7):
Ser ut att bli en riktigt härlig och positiv vecka! Du kommer att känna stor gemenskap och stöd från familjemedlemmar och nära vänner. Det kan bli en del festligheter och många glada skratt. Kanske dyker det upp något som gör att du ser en helt ny dimension i ditt liv efter något som kan vara healing eller meditation.
Jobb: På jobbet är atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar tillsammans som en grupp. Någon kanske nu tar en återhämtningspaus från sitt arbete.
Kärlek: Om du är singel, kan du när som helst möta någon ny intressant person, kanske på en fest. För de som har en relation finns det nu tillfälle att göra upp framtidsplaner.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål är eller kommer snart att bli uppfyllda. Nu är tiden inne för lite firande, att släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 4-15-20-22-32-34-35

 

Lejonet (23/7-22/8):
Ibland behöver man tänka på att uppskatta det man har och inte bara ta allting för givet. Ta en stund då och då till att tänka igenom på vad du just nu har och vad som skulle hända om du förlorade det. Allting verkar komma lätt till dig nu så risk för att man kan bli lite för bekväm i tillvaron. Det finns ingenting att oroa sig över i nuläget, enligt korten, så gläds över det du har.
Jobb: På jobbet ser allt bra ut även om det kan finnas lite meningsskiljaktigheter så finns det inget att oroa sig över. Allt löser sig till det bästa.
Kärlek: Kärleken upplever en bra period rent allmänt. Om det finns någon konflikt i er relation så måste det till en kraftansträngning nu för att klara ut problemen. Tala ut med varandra nu.
Ekonomi: Glöm inte se över din ekonomi, nu borde dina ekonomiska mål kunna uppnås om du bara ser till att ha kontroll över budgeten.
Turnummer: 3-12-14-17-22-23-27

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Funderar du ibland på något som hänt tidigare i ditt liv och som du ångrar på något sätt, är det nu dags att släppa detta fullt ut. Inget är mer frustrerande än att gå och våndas över sådant som ändå inte går att ändra. Släpp allt och nya positiva händelser kommer att dyka upp på din väg. Tur och lycka samt frid och harmoni kommer att infinna sig när du slängt av dig det som tynger dig säger korten. Tro på dig sälv!
Jobb: Har dina förväntningar på jobbet inte infriats, så finns det nu stora möjligheter till att uppnå dina mål. Du måste bara tro på dig själv att det går.
Kärlek: Du och din partner trivs mycket bra tillsammans och relationen fördjupas.
Ekonomi: Ekonomin verkar nu kunna förbättras. Du kan nu känna dig glad och unna dig något vackert för pengarna.
Turnummer: 3-4-10-14-22-32-35

 

Vågen 23/9-22/10):
Har det tornat upp sig en del problem på sista tiden, som verkar svårlösta? Det kan gälla någon familjemedlem, arbete eller inom det sociala livet. Då menar korten att det nu kan komma stora positiva förändringar. Inget kommer dock lättvindigt utan du lär få kämpa och visa dig stark, men du klarar ut det hela.
Jobb: Även på jobbet kan det bli tal om förändringar. Har det varit tungt på arbetet en period borde läget bli till det bättre inom kort.
Kärlek: Problem i relationen bör nu kunna lösas om ni bara talar ut med varandra. Inget löser sig av sig självt så ta mod till dig att förändra situationen till det bättre.
Ekonomi: Du behöver slappna av om du tänker negativt om din ekonomi. Positivt tänkesätt och försöka hitta lösningar gör att det kan bli stora förbättringar snart.
Turnummer: 4-6-8-23-27-28-33

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Du har kommit långt i din personliga utveckling. Men kanske åtestår ännu några problem att lösa. Det är viktigt att inte dra sig undan och isolera sig från problemen, utan försök att resonera sig fram till bra beslut och glädjen kommer att återkomma för dig, du har förmågan så tveka inte.
Jobb: Du kanske inte känner glädje i ditt arbete längre utan ser det som ett nödvändigt ont för att få en inkomst. Du har alla möjligheter att söka nya arbetsuppgifter på ditt nuvarande jobb eller söka ett helt nytt.
Kärlek: Här säger korten att det kan vara en ny romans på gång. Kanske en helt ny peson dyker upp eller att romansen blommar upp i ett etablerat förhållande.
Ekonomi: Din ekonomi är trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 7-10-11-12-27-29-32

 

Skytten (22/11-21/12):
Kan det vara så att du har fastnat i ett tankesätt och detta ger dig någon form av problem, och du tycker att du har rätt i någon fråga. Då kan det nu vara dags att se problemet ur annan synvinkel. Kanske behöver du dra dig tillbaka i lugn och ro för att fundera, meditera, över situationen. Ofta kan man då se det hela ur ett annat perspektiv och du kanske förstår att du var för fastlåst i ditt tankesätt.
Jobb: Känns det stressigt på jobbet och du tycker att det inte kommer att bli till det bättre? Sluta oroa dig det gör inte saken bättre utan se dig om ifall något annat arbete kan vara lämpligare för dig.
Kärlek: Du kanske behöver stärka din självkänsla, genom meditation eller liknande, för att kunna ta plats i din relation. Oroa dig inte du klarar det här bättre än du tror
Ekonomi: Det finns något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser. Kanske har du lärt dig att tro att inga lösningar finns. Försök se allt från en ny synvinkel.
Turnummer: 13-17-20-23-31-32-35

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Det kanske är en tid av osäkerhet, men även en tid fylld med många visioner och många drömmar. En del drömmar är realistiska, andra inte. En del drömmar är skrämmande, andra är storslagna. Men dessa drömmar kan vara en flykt ifrån verkligheten och att blunda för den går inte an. Korten visar att trygghet kan vara på väg. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Men då får du inte isolera dig i dina drömmar utan omfamna dig själv och själva livet här och nu!
Jobb: Tiden går och det är inte så mycket som händer. Allt står inte stilla och du rör dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Det kanske har varit en tid av problem, och nu väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket och speciellt om egen envishet har varit roten till problemen.
Ekonomi: Din ekonomi blir bättre, men det går inte så fort precis. Om du söker en lösning på ett ekonomiskt problem, vänta dig en sen lösning.
Turnummer: 5-14-17-19-28-29-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Den materiella standarden är faktiskt inte det viktigaste i ditt liv om du bara tänker efter. Egen personlig utveckling och en känslomässig balans i tillvaron är det som ger dig så mycket mer. Det kan nu dyka upp en extra inkomst av något slag och då finns det ett bra tillfälle att istället för att köpa prylar satsa på till exempel en liten resa, gärna över vatten, som kan ge dig en inre tillfredsställelse.
Jobb: Du gör små framsteg på jobbet i din strävan mot en bättre position. Glöm inte att ha roligt tillsammans med arbetskamraterna som piggar upp tillvaron.
Kärlek: Kanske är det lite obalans i er relation just nu och du är inte riktigt säker på var du har din partner. Ingen mening med att gå och oroa sig, det är bättre att ta tag i situationen och försöka reda ut var ni har varandra. Allt blir bättre så.
Ekonomi: Din ekonomi är ganska trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 4-11-13-18-26-27-34

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Kanske har det dykt upp en situation när du inte riktigt vet vad du skall tro om en person, situation eller om din framtid. Då finns risk att man skapar olika bilder av verkligheten men man vet inte vad som är sant och vad som är ren fantasi. Det är bäst att inte ha egna åsikter om detta utan försöka ta reda på vad som är sant och inte, innan dess bör inga beslut fattas.
Jobb: På jobbet känner du kanske osäkerhet. Du vet inte hur situationen blir för dig. Det kan finnas något som är bättre.
Kärlek: Om det finns problem i er relation så tänk två gånger innan du ger dig själv skulden. Kanske är det dags att förbättra din självkänsla för du ska veta att du duger så bra precis som du är.
Ekonomi: Du behöver kanske bli lite mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation. Ha koll så inkomster och utgifter är i balans.
Turnummer: 1-5-8-10-22-29-34

Önskar alla en solig och positiv vecka

     Kram