28. mar, 2018

Veckans DRAKE onsdag 28 mars

Ännu ett magiskt kort från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

BLACK DRAGON (Svart Drake) 5:e dimensionen
"Omsluter dig så att din gudomliga potential växer. Meditera. Reflektera. Genomgå en transformation."


   Den 5:e dimensionens Svarta Drakar är kraftfulla. De kommer bara till oss då vi är redo att omvandla ett nytt koncept eller en idé som möjliggör vår gudomliga potential att växa. Svart är den ultimata gudomliga feminina färgen, skuggan av mysterier och magi, av hemligheter och dolda förhoppningar.

När vi är förberedda på att överlämna oss till de Svarta Drakarna, kommer de att omsluta oss med sidensvart energi, och när vi vilar inuti den här trygga, mörka platsen kommer de att möjliggöra det nya att utvecklas inom oss. Eventuellt kommer vi att höja oss, likt en fjäril, och ha genomgått en djupgående transformation.


    När du får det här kortet är det dags att vila, för det är under sådana stunder av avslappning som gudomliga projekt, kreativa idéer och ett nytt sätt att tänka kommer fram. I stunder av frid och stillhet, kan nya frön och idéer växa.
De mäktiga Svarta Drakarna vill tillverka en mörk kokong till dig nu så att det nya kan växa och gro. Du blir ombedd att acceptera deras medverkan, för det kommer att tjäna din andliga tillväxt. Ta tid till att meditera eller reflektera och Drakarna kommer att omge dig med sina andetag. Detta kommer att tillåta möjligheten, som nu presenterats för dig, att slå rot.


När du är redo kommer de Svarta Drakarna att hjälpa dig att vårda den nya tillväxten. Be dem om att hjälpa dig att hålla fast vid din vision till dess att den når ett lysande förverkligande.
De kommer också att arbeta med dig medan du sover och du kanske kan känna deras närvaro, så bekräfta deras hjälp.
Förvänta dig att vara annorlunda och var redo att breda ut dina vingar.

❤Ha en riktigt magisk helg❤

     Kram