1. apr, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-14

Här kommer Horoskopet för 2 april - 8 april

***Kom ihåg att veckan blir vad du själv gör den till. Varje dag kan du säkert hitta ett positivt guldkorn, ta till dig det, dela med dig, och njut av dagen.***

 

Väduren (21/3-19/4):
Ibland blir inte allt så som man förväntat sig. Någon form av besvikelse kan infinna sig nu. Du hade kanske drömmar och visioner om något annat, något bättre. Men ge inte upp behåll dina drömmar och tro på dem. En dag kommer det att uppenbaras att den här besvikelsen var en prövning som ger dig lärdom och du hittar rätt väg mot dina drömmars mål.
Jobb: Kanske är inte allt på topp inom ditt arbete just nu. Kanske är du lite för passiv och behöver få ny inspiration för att hitta glädjen igen. Vila och återhämtning kan göra mycket för både kropp och själ.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser i kärleksrelationen nu för att du ska få den lugn och ro som du eftersträvar.
Ekonomi: Blunda inte för eventuella problem med ekonomin, det gör inte saken bättre och inget löser sig av sig självt. Ta tag i det hela, gör en hållbar budget så kommer du snart se allt mycket ljusare inom det här området.
Turnummer: 1-2-5-7-24-25-32

 

Oxen (20/4-20/5) :
Nu verkar tiden vara inne då du kan uppnå dina mål. Det har kanske funnits lite motstånd på vägen och det har inte känts som det varit rätt tidpunkt att förverkliga dina drömmar. Men nu finns möjligheten där om du bara känner dig redo så sätt igång. Det kan snart bli dags för att fira att du tog steget.
Jobb: Har du känt oro för ditt arbete, för att bli arbetslös eller inte få de arbetsuppgifter som du vill ha. Då kan du sluta oroa dig för allt kommer att lösas till det bästa för din del.
Kärlek: Det ser ut som att problem i kärleksrelationer nu klaras ut och att du och din partner får ett djupare samförstånd i ert förhållande.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kan nu bli verklighet. Har du kämpat med att få ordning på inkomster och utgifter finns nu kanske möjlighet att fira eller köpa något till dig själv.
Turnummer: 1-2-8-10-14-15-20

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Det finns inget som är omöjligt. Även om du kanske har fått den känslan just nu så kan du hitta andra vägar att gå. Det kan vara så att du behöver tänka om på något sätt. Du har kanske fastnat i fel tankebanor. Slappna av och meditera i lugn och ro så kommer svaret till dig.
Jobb: Har det blivit något tillfälligt hinder i jobbet och det känns som problemen hopar sig. Öppna ögonen och sök efter nya lösningar för de finns alldeles nära.
Kärlek: Om någon blandar sig i din kärleksrelation och har åsikter som inte gagnar dig, så är det dags att ta kommandot och tala om vad du anser om personen ifråga.
Ekonomi: Tycker du att pengarna inte kommer in fort nog, så är det dags att du ser över din ekonomi. Det vill till att planera så de pengar du har nu räcker till nästa gång. Detta är något som bara du själv kan åtgärda.
Turnummer: 7-10-20-21-26-27-34

 

Kräftan (22/6-22/7):
Att hitta rätt balans handlar den här veckan om. Det kan gälla balans mellan jobb och kärlek, jobb och studier mm., eller helt enkelt din inre balans. Ut i naturen och ta in allt det vackra som finns runt omkring eller om du mediterar eller utövar yoga så är det ett bra sätt att hitta balansen i tillvaron.
Jobb: Du arbetar för framtiden, och det du gör nu kan även andra ha glädje av i framtiden. Arbetet kan vara långsiktigt och kräver en hel del tålamod. Men det är det värt i slutändan.
Kärlek: Har du nyligen träffat en person som du är intresserad av bör du inte ha för bråttom att inleda ett förhållande inom de närmaste veckorna. Det kan vara så att detta är en övergående förälskelse eller att personen inte menar allvar.
Ekonomi: Dina inkomster och utgifter brukar som regel gå ihop. Nu ser det ut som att dina inkomster kommer att öka även om det blir på lite sikt.
Turnummer: 3-6-7-8-26-28-29

 

Lejonet (23/7-22/8):
Kanske har du nu fattat ett beslut att lämna en dålig situation bakom dig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv. Korten bistår dig i ditt beslut och det ser ut som du gjort alldeles rätt. Detta kommer att gynna dig längre fram och du inser att du gjorde allt du kunde i den här situationen. Det som händer nu inser du sen att det var en lärotid för att ge dig möjlighet till framtida överflöd.
Jobb: Situationen på jobbet är kanske inte den bästa just nu. Men du kanske ska försöka hitta lite nya idéer om hur du kan ändra på det här. Det finns möjligheter om du bara ser dig om, kanske ett nytt jobb kan vara på gång.
Kärlek: Relationen kan ha varit lite ansträngd ett tag. Det måste till kommunikation mellan parter för att få till stånd en lösning. Eller kanske är det dags att avsluta det här kapitlet.
Ekonomi: Med lite ny inspiration och nya idéer kan du få din ekonomi att blomstra i framtiden. Men det är hög tid att sätta lite nya frön nu så de kan få gro och blomma ut.
Turnummer: 10-12-14-20-22-29-35

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Du har kanske ställts inför utmaningar och frustrationer eller utsatts för motstånd, hinder och kanske konkurrens från din omgivning. Men du behöver inte oroa dig korten visar på att du har förmågan att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning för dig men du kommer att klara av dem på ett riktigt bra sätt. Du blir belönad för din ansträngning.
Kärlek: Du känner att du har tillräcklig med självförtroende i din relation. Du är inte rädd för att vara ensam och du har inget emot en relation. Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Du ska inte oroa dig över din ekonomi. Om du har problem så går dessa att lösa. Kan du inte själv så be någon pålitlig person om hjälp.
Turnummer: 3-10-12-16-24-30-35

 

Vågen 23/9-22/10):
En otroligt positiv vecka visar korten på nu. Härlig gemenskap med familj och vänner. Allt tyder på en glädjefull period. Det kan också vara så att något väldigt stort och fint kommer att inträffa inom de närmaste månaderna, något som kanske tar sin början den här veckan. Så njut av varje tillfälle som ges nu.
Jobb: På jobbet ser det ut som du är omtyckt av dina arbetskollegor. Inget smolk i bägaren syns i korten nu så allt går din väg. Är du arbetslös kan du nu finna en inkomstkälla av något slag.
Kärlek: Är du singel så finns nu möjlighet att du kan träffa någon inom kort. I relationer ser det ut att fungera friktionsfritt.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är stabil och i balans nu. Inom de närmaste månaderna kan det bli en förändring till det bättre.
Turnummer: 4-5-7-10-12-20-22

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Det kan nu vara dags att fatta ett viktigt beslut i en fråga du funderat över. Kanske har du någon idé som det nu är tid att förverkliga. Det blir en vecka blandat av allvar och glädjen över gemenskap med familj och vänner. Ta lite egen tid i dina funderingar och följ dina innersta önskningar.
Jobb: Ibland känns det som du behöver kämpa i ditt arbete och att allt inte är som du önskar. Men du har respekt från dina kollegor och du lyckas med dina föresatser. Om du är arbetslös, kan du nu få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kan komma att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek: Det kan bli lite problem i kärlekslivet och att du behöver använda intellektet för att argumentera. Men det verkar inte vara så allvarligt och du känner lättnad när allt faller på plats.
Ekonomi: Vänta dig ett ovanligt ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar. Detta kan göra så att din ekonomi framöver kommer att bli betydligt bättre.
Turnummer: 3-11-17-23-27-28-29

 

Skytten (22/11-21/12):
En riktig turvecka antyder korten att det kan bli. Det kan gälla vad som helst egentligen. Tur i spel, i kärlek, i vardagliga händelser osv. Men vad det än gäller så känner du dig tacksam för att turen var med dig just då. Det finns en hel del möjligheter framför dig som du inte ser just nu. Så ha tilltro till att dina drömmar och förhoppningar kommer att besannas så småningom.
Jobb: Det kan nu bli av att du äntligen får den där löneförhöjningen som du förtjänar. Är du arbetslös har du nu chansen att hitta det jobb som passar just dig.
Kärlek: Något kan inträffa som gör framtiden stabilare för dig och din partner.
Ekonomi: Om du bara har haft bra kontroll över din ekonomi så kan du vänta dig en ökning av dina inkomster.
Turnummer: 1-3-4-8-20-27-33

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Vissa veckor är det bara så, att allt känns enformigt och tråkigt. Men så behöver det ju inte alls vara. Allt är upp till dig själv om du vill komma ur den sinnesstämningen. Ge dig ut och promenera i naturen, lyssna till uppiggande musik och se hur mycket det finns som kan skänka dig glädje och få ditt humör att stiga. Se upp för bedragare den här veckan.
Jobb: Lite av samma känsla kanske infinner sig på jobbet. Men sök de små ljuspunkterna i vardagen. Försök pigga upp stämningen för glada skratt kan göra underverk.
Kärlek: Gräset är inte alltid grönare på andra sidan är väl något att tänka på nu. Vadagsrutiner är till för att brytas, så pigga upp relationen med att hitta på något kul tillsammans.
Ekonomi: Även om ekonomin inte är på topp för tillfället så tro på att allt kommer att bli mycket bättre framöver om du har full kontroll över din budget.
Turnummer: 4-9-12-25-26-30-34

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du känner dig kanske lite otålig den här veckan. Något viktigt är på gång nu och du måste agera nu. Det kan vara så att du kommer att ha ett viktigt samtal och dina förväntningar är stora. Korten tyder på en lyckosam utgång av detta. Korten kan också stå för en resa, nya vänner och nya erfarenheter. Det som sker sker snabbt och till din fördel.
Jobb: På jobbet kan du få en nära gemenskap med en kollega. Mycket händer i snabb takt. Du får viktiga telefonsamtal eller brev.
Kärlek: Den här veckan kan du möta någon som du redan känner och tycker om. I relationer kan det bli ovanligt mycket skriftlig kommunikation.
Ekonomi: Dina ekomoniska problem kan lösas, men du måste agera nu. Du kanske måste be någon som du litar på om hjälp.
Turnummer: 1-4-20-27-28-31-33Fiskarna (19/2-20/3):
Utmaningar är till för att klaras av. Du har den kraft som behövs för att ta dig igenom de utmaningar som du ställs inför. Har du svårt att veta vad som krävs är det nu läge för meditation, där kan du finna svaret inom dig själv. Du kan då få den energi som behövs för att agera i en viss situation. Det kan t.ex. gälla nytt projekt eller nytt jobb. Ibland kan korten stå för flytt, byte av arbete, nya mål eller start på ett företag. Detta ser ut att bli framgångsrikt.
Jobb: På ditt jobb kan du nu känna dig stressad, eller otillfredsställd. Kanske är det dags för ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt. Ibland kan korten stå för ny inspiration, ny energi och nya tag.
Kärlek: Korten kan stå för en ny passionerad relation, men kan också stå för födelsen av ett barn.
Ekonomi: Ekonomiska problem är något som gör dig orolig men lösningar finns bara du ser dem. Den som nu startar ett nytt projekt kommer det att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt.
Turnummer: 7-8-11-15-21-33-35

❤Ha nu en fantastisk vecka med hopp om våren❤

     Kram