4. apr, 2018

Veckans DRAKE onsdag 4 april

Här kommer ännu en fantastisk Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

DEEP BLUE DRAGON (Djupblå Drake) 5:e dimensionen.


" Håller dig säker genom att rensa din livsväg. Lita på att du är skyddad. Gå på en väg av ljus."


   Djupblå Drakar arbetar med Ärkeängel Mikael, ängeln av styrka och beskydd. Drakarna kan gräva djupt in i tät materia på ett sätt som inte änglarna kan. De kan rensa och förvandla lägre frekvenser på upp till en kilometer runt dem de arbetar med. Dessa frekvenser kan vara våra känslor och tankar eller känslor och tankar från människor i vår närhet. Många av oss är mycket känsliga och förstår inte hur mycket vibrationerna från andra påverkar oss. Varje gång vi går in i en folksamling, går vi in i ett hav av blandade energier, och de Djupblå Drakarna är mästare på att röja upp dessa. De blåser iväg de negativa vibrationerna och sedan kan Ärkeängel Mikael lättare nå oss och placera sin djupblå mantel omkring oss.


   Det här kortet föreslår att du kallar på de Djupblå Drakarna för att beskydda dig eller dina kära. Visualisera en beskyddande armé av Djupblå Drakar som svävar framför dig vart du än går eller kör. Låt dem gå före dig in i ditt hem eller kontor. Be dem att gräva in i grunden under ditt hus för att ta bort alla lägre energier. Be dem att hålla en cirkel av en kilometer omkring dig helt rensad från lägre energier. Koppla av och tro på att detta verkligen sker.
Eftersom de Djupblå Drakarna förvandlar negativa vibrationer från de som finns i din närhet, går du nu inte längre genom de tunga energierna från andra människor. Notera hur mycket lättare och gladare du känner dig. Du kan tjäna planeten genom att be de Djupblå Drakarna att dyka ner under ditt köpcentrum, skolor, stora byggnader och varhelst du känner att de behövs för att ta bort förtätade energier.

❤Ha en fantastiskt positiv vecka❤

      Kram