8. apr, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-15

Veckans Horoskop för perioden 9 april - 15 april

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Det finns alltid något guldkorn i vardagen så ta det till dig och dela med dig. Njut av dagen"

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske kan det vara lite mycket omkring dig just nu och du känner att du inte hinner med allt du vill. Det gäller att balansera upp sin tid så det finns möjlighet för lite egen återhämtning också. Det är lätt att ta på sig för mycket även om du kanske tycker det är roligt det du gör. Men korten visar att situationen kommer att förbättras inom kort.
Jobb: Det verkar som du trivs väldigt bra med ditt arbete nu och kanske kan du känna mer gemenskap med en viss kollega den här perioden.
Kärlek: För dig som är singel kan det dyka upp ett oväntat möte med någon du tycker om inom kort.
Ekonomi: Inkomster och utgifter brukar normalt jämna ut varandra. Men om du har problem så skynda dig att ta hjälp av någon kunnig för att rätta till det hela så fort som möjligt.
Turnummer: 5-7-10-12-13-26-30

 

Oxen (20/4-20/5) :
Har du haft en period av frustration eller känt dig isolerad och utanför, så är det nu dags att agera och ta tag i eventuella problem. Korten visar att du nu har möjlighet att nå en harmonisk upplösning och att allt kommer att ordnas till det bästa. Men ingenting sker av sig självt så du har allt att vinna genom att agera nu.
Jobb: Har det varit kämpigt på jobbet en tid så ser saker och ting positiva ut nu och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över. Allt faller på plats så som man önskat sig.
Kärlek: En bra period rent allmänt. Känner du av någon anledning oro i ditt partnerskap är det dags att stärka ditt självförtroende och känna att du duger precis så som du är.
Ekonomi: Ekonomin ser ut att bli allt bättre framöver. Men håll noga koll på budgeten.
Turnummer: 3-10-19-20-23-30-34

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Nu verkar det vara dags att fatta ett beslut i en viss situation. Är det något som du känner dig obekväm eller nedstämd av så är det nog dags att lämna detta bakom sig nu. Se dig om efter tecken till hjälp att ta det rätta beslutet. Allt kommer att kännas så mycket bättre sedan.
Jobb: Något laddad situation på jobbet kanske? Undersök om det finns möjlighet att göra någon förändring till det bättre. Eller kanske dags att söka ett nytt jobb.
Kärlek: Relationen kan ha varit ansträngd av en eller annan orsak. Det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu, men det kan också röra sig om en relation som du nu inser måste avslutas, för bådas skull.
Ekonomi: Kanske behöver du bli lite mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation. Enda sättet att få ordning på detta är att hålla stenkoll på utgifterna.
Turnummer: 5-7-11-15-16-22-23

 

Kräftan (22/6-22/7):
Glada minnen och hjälpsamma människor visar korten på. Kanske träffar du på gamla vänner som hjälper dig i en viss situation, och många glada skratt surrar runt dig. Du verkar nu gå mot en mycket positiv period där du kan känna av framgång och förbättringar i ditt liv. Hälsan verkar nu bättre än på länge.
Jobb: Om du är arbetslös, kommer du inte att uppleva någon nöd utan pengarna bör nu räcka till ändå. Om du befinner dig i ett jobb, kommer du att unna dig något väldigt vackert.
Kärlek: Kanske är det en gammal kärlek som dyker upp nu och ni har en hel del gemensamt att diskutera. I övrigt råder det harmoni i partnerskap.
Ekonomi: Det kan hända att det kommer in lite extra pengar nu som du inte räknat med. Annars verkar ekonomin stabil för tillfället.
Turnummer: 4-11-12-18-22-26-31

 

Lejonet (23/7-22/8):
Utmaningar är till för att klaras av och du har styrkan och modet att ta dig igenom eventuella problem som dyker upp nu, det är inte fel att be andra om hjälp där det behövs. När detta är löst så finns stora förutsättningar för att kunna förbättra din situation i livet. Se upp med hälsan nu, frisk luft och motion bygger upp ditt immunförsvar.
Jobb: En möjlighet till en ny inkomstkälla kan dyka upp nu. Kanske är det ett nytt jobb på gång.
Kärlek: I relationen kan ni nu känna större gemenskap och förtroende för varandra. Kanske gör ni nu ett större inköp tillsammans. Någon träffar kanske nu en ny vän som kan leda till ett förhållande längre fram.
Ekonomi: Bra läge nu för att göra en investering som kan ge god avkastning i framtiden. Möjlighet till någon form av vinst finns nu säger korten.
Turnummer: 6-9-10-16-17-30-33

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Ny energi, nya möjligheter! Ja korten är så positiva som de bara kan bli. Så passa på att njut av tillvaron och glädjen tillsammans med vänner och familj. Du kan gå som i ett glädjerus framöver så passa på att ta till dig nya idéer och tillfälligheter som kan dyka upp nu. Detta kan du sedan vidareutveckla till att skapa en trygg och stabil framtid.
Jobb: Det kan vara ett helt nytt jobb på gång nu. Men den som är i jobb nu känner sig bekväm i sitt arbete och är omtyckt av arbetskamrater.
Kärlek: Ny romans! ja, nu kan det slå gnistor ordentligt om du träffar på rätt person. Det kan också vara så att ett barn föds nu, om inte du själv så kanske någon nära släkting eller vän.
Ekonomi: Att inleda något nytt projekt eller företag verkar vara fördelaktigt just nu. I övrigt ser ekonomin ut som att "man har så man klarar sig".
Turnummer: 1-4-5-6-13-14-27

 

Vågen 23/9-22/10):
Ibland kan man få en känsla av att allt är enformigt och att ingenting händer. Du kanske har hamnat i ett läge av bekvämlighet då allting kommit lätt till dig. Dags då att sätta upp nya mål och se positivt framåt. Att slå sig till ro med det man har gör faktiskt att man blir för bekväm i sitt varande.
Jobb: På jobbet ser allt lugnt ut och där verkar inte finnas något att oroa sig över. Men känns det enformigt så är det dags att söka något nytt.
Kärlek: Kärleken upplever en bra period rent allmänt. . Någon som befinner sig i en relation, kan nu få en känsla av att ha fastnat i fel relation. Gräset är grönare på andra sidan, men man har inte ork eller kraft att förändra sin situation.
Ekonomi: Just nu verkar det inte vara någon brist i ekonomin, men för det kan man inte strunta i att hålla noggrann koll på sina utgifter.
Turnummer: 2-11-14-20-22-24-31

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Har det varit lite problem i någon situation tidigare så finns nu möjlighet att klara ut detta på ett positivt sätt. Det kan till exempel gälla betalning av skulder, dela med sig, hjälpa någon eller få hjälp. Leta efter tecken till hur detta kan lösas och du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv.
Jobb: Det finns hjälp och stöd att få om det är några oroligheter på ditt jobb. I övrigt ser allt mycket positivt ut.
Kärlek: Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Din ekonomi verkar nu stabil. Du kanske till och med har så du kan hjälpa någon annan.
Turnummer: 9-11-12-13-14-19-27

 

Skytten (22/11-21/12):
Inom de närmaste månaderna, säger korten, har du nu möjlighet att bättra på din materiella standard. Det gäller att ta rätt beslut i någon situation som dyker upp. Du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv. Du måste vara noga i ditt beslut och skaffa dig den kompetens som behövs.
Jobb: Du befinner dig kanske i de inledande faserna av ett nytt arbete. Du får ständigt ny uppmuntran och ny vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, står korten för att du och din partner nu konstruerar era framtidsplaner och att ni är seriösa.
Ekonomi: Du bygger grunden till en framtid som kommer att ge dig ökade vinster. Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men den kommer att bli allt större.
Turnummer: 4-5-13-15-16-21-24

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Någon kan känna ångest på grund av att något bra tar slut och detta sker mot ens vilja. Se det i så fall som att detta är början på något nytt som kan visa sig vara ännu bättre. Du kommer att klara alla förändringar och problem som du möter med glans och kommer dessutom att ha roligt.
Jobb: Kanske har din anställning upphört eller du har fått stor kritik på arbetet. Då är det läge att se positivt på vad för jobb du kan söka. Kanske är det dags för en utbildning för att förbättra möjligheterna på arbetsmarknaden.
Kärlek: Är det kris i relationen kan det vara här som du behöver söka nya marker. Det finns alltid något som är bättre även om det inte känns så just nu.
Ekonomi: Har du förlorat en inkomstkälla eller hindrats i ditt projekt. Dags att ta nya tag. Det är inte lönt att grubbla över det som har varit. Ekonomin kommer att balanseras upp ganska fort ändå.
Turnummer: 4-9-11-23-24-25-29

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du har ingenting att oroa dig över just nu. Det kan vara så att det dyker upp en ny idé som gör att du kan nå framgångar fast det nu känns omöjligt. Du kanske måste fatta ett beslut som kan kännas jobbigt, men lättnaden blir desto större när det väl är avklarat. Det kanske vill till lite ovanliga lösningar innan allt är i hamn.
Jobb: Om du är arbetslös, kommer du att få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Det kan vara så att du kommer att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, kan du få en känsla av att du har fastnat i fel relation. Här måste du då fatta ett beslut om hur du vill gå vidare.
Ekonomi: Vänta dig ett ovanligt ekonomiskt problem, som kräver ovanliga lösningar och de kommer att ge dig en bättre ekonomi framöver.
Turnummer: 4-5-8-9-22-24-34

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Nu är det inte läge att fatta några avgörande beslut. Bättre att vänta och se om det klarnar framöver. Risken är annars stor att beslut som du fattar nu visar sig vara felaktiga och att du inte hade tillräcklig bakgrundsfakta i denna situation. Bättre att vara ordentligt insatt i situationen innan du bestämmer dig.
Jobb: Är jobbet mer eller mindre en plåga att gå till nu, så försök att se positivt framåt för allt kommer att bli bättre.
Kärlek: Lite oroligt i relationen nu kanske. Men även här gäller det att avvakta och inte ta några förhastade beslut.
Ekonomi: Kanske väntar du på pengar som aldrig verkar dyka upp. Se till att ha lite undanstoppat så du inte står helt barskrapad innan detta löser sig.
Turnummer: 4-12-15-17-24-25-28


❤Ha en underbar vecka med mycket sol och värme❤

     Kram