11. apr, 2018

Veckans DRAKE onsdag 11 april

Här en helt ljuvlig Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Översatt till svenska så gott jag kan.

 

ROSE PINK DRAGON (Rosenrosa Drake) 7:e dimensionen.


Förbereder ditt hjärta att ansluta med den högre aspekten av det Kosmiska Hjärtat. Öppnar ditt hjärta för varmhjärtad kärlek och diamantskimrande ljus. Ansluter med Universums kärlek.


   Rosa är vibrationen av ren och vacker varmhjärtad kärlek, dessa sju-dimensionella drakar utstrålar denna högre kärlek. Vårt hjärcentra har 33 facetter, som växlar från grön villkorlig kärlek till rosa och till rent vitt. När vi är redo att öppna de rent vita enastående kronbladen i centrum av vårt lysande hjärta, kommer de Rosenrosa Drakarna att hjälpa oss att ansluta vårt hjärta till Venus, det Kosmiska hjärtat, där vi kan tona in till Kosmisk kärlek och Enighet.                                Dessa underbara Drakar dras till oss så fort vårt hjärta är redo. Vi kan kanske känna att vårt hjärtcentra blir varmt när de finns i närheten. Människor kommer då att reagera på det rosenrosa som börjar att skimra i vårt energifält.


   Att du ser det här kortet kan tyda på att ditt högre hjärta är redo att ansluta till det Kosmiska Hjärtat. Be de Rosenrosa Drakarna att vidröra ditt hjärtcentra och känn in hur det vaknar och expanderar. När de fyra centrala kronbladen öppnas gnistrar de med diamantskimrande ljus. De innehåller den högre aspekten av Universums kärleksenergi. Var medveten om att de lyser upp, så att alla 33 facetterna i hjärtcentrat blir aktiverade. Du kanske ser, eller känner av, en slöja av rosenrosa ljus som flödar från ditt hjärta och rakt upp till det Kosmiska Hjärtat som nu står vidöppet för dig. Andas mjukt, varmt rosa ljus in i din aura. Notera hur dina känslor överglänses när de Rosenrosa Drakarna finns i din närhet och belyser dig.

❤Ha en helt ljuvlig rosaskimrande vecka❤

     Kram