18. apr, 2018

Veckans DRAKE onsdag 18 april

Här kommer en mästerlig Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

GOLDEN ATLANTEAN DRAGON (Gyllene Atlantisk Drake) 7:e dimensionen

Hjälper dig att komma ihåg kunskapen från tiden vi tillhörde det Gyllene Atlantis.
Den sjunde dimensionens Gyllene Atlantis Drakar håller i de nycklar och koder över den fantastiska kunskapen från det Gyllene Atlantis.       Den gyllene eran från Atlantis varade i 1500 år och under denna tiden levde människor i harmoni och glädje i den övre nivån av femte dimensionen. Människor, djur och själva landet utstrålade en gyllene aura och alla kände stor själslig förnöjsamhet. Källan till den energin tillhandahölls av en stor kristall (the Great Crystal) som fanns i Poseidons tempel, som gav denna energi till folket. Den fantastiska andliga tekniken aktiverades av kristaller och sinnlig kontroll.
När vi är redo att få tillbaka vår medfödda Atlantiska kunskap och visdom, kommer Gyllene Atlantis Drakar till oss och återaktiverar de gåvor, talanger och information som redan finns i vårt DNA.

   Det här kortet erbjuder dig att aktivera din egen femdimensionella "ritning", för den innehåller ljuset (vibrationen) från den otroliga Gyllene Atlantis perioden.                                                                  Den Gyllene Atlantis Draken som har kommit till dig nu arbetar direkt med alla de stora mästarna av Atlantis från den lycliga tiden och vet exakt hur ditt sanna jag verkligen är.
   Förbered dig på att återkräva din förmåga. Du är redo att lösa upp de sista slöjorna av glömska och din Drake kommer att hjälpa dig i detta. Be Draken att blåsa sin gyllene eld in i ditt tredje öga så att den slutliga rensningen och uppvaknandet kan sätta igång. Din Drake kommer att stanna vid din sida och låta sitt ljus (vibration) lysa in i dig medan du förbereder dig att stå stark i din kraft som en mästare från Atlantis.

❤Ha en underbar gyllene vecka❤

     Kram