22. apr, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-17

Här kommer veckans Horoskop för 23 - 29 april.

 

Väduren (21/3-19/4):
Det är möjligt att det nu kan dyka upp lite glada nyheter. Kanske en dröm eller önskan går i uppfyllelse, se dig om efter tecken som ger dig svar. Trevlig samvaro med vänner eller i en grupp av likasinnade verkar troligt. Detta kan vara något som involverar healing, yoga eller liknande. Eventuella problem som dyker upp är kortvariga och du behöver inte lägga någon större energi på att lösa dessa.
Jobb: Det är kanske mycket att göra på jobbet nu, men det verkar som du trivs med dina arbetsuppgifter och känner dig nöjd.
Kärlek: Är du singel kan det nu finnas möjlighet att du träffar någon, kanske på någon sorts tillställning. Är du i en relation gäller det nu att balansera arbete och partnern så inget blir åsidosatt.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är i hyfsad balans så länge du inte spenderar dina slantar på sånt du egentligen inte behöver.
Turnummer: 2-5-7-9-22-29-30

 

Oxen (20/4-20/5) :
Kanske behöver du ha tålamod ännu en tid inför det du väntar på. Efter lite återhämtning för kropp och själ måste ett beslut fattas och korten visar på att det blir rätt beslut. Därefter blir du belönad och kan se fram emot en tid av glädjefullt välstånd. Kanske som belöning för utfört arbete, en gåva eller ett arv kan finnas inom räckhåll.
Jobb: Du har gjort ditt bästa och nu väntar du på resultatet, för att se om ditt arbete har lönat sig eller inte, om du är på rätt spår eller inte. Du har det nödvändiga tålamodet.
Kärlek: Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Du behöver kanske se över dina inkomster och utgifter och tänka ut nya lösningar. Men snart borde du kunna njuta av en stabil ekonomi och unna dig något vackert.
Turnummer: 7-10-16-22-27-29-34

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Är det så att du har fastnat i någon situation, känslomässigt eller i ditt sätt att tänka? Det kan vara så att du nu behöver släppa taget om allt gammalt som bekymrar dig. Försök att se allt ur en annan synvinkel och om du behöver så ta hjälp av någon som du känner förtroende för. När du väl inser att allt inte är så eländigt som du trodde så väntar dig en tid av glädje och firande.
Jobb: Är det kämpigt på jobbet så försök se dig om efter nya lösningar, andra arbetsuppgifter eller ett nytt jobb. Allt kommer ordna sig till det bästa sen.
Kärlek: Bort med alla negativa tankar i relationen, hitta de små sakerna du är tacksam över och din eventuella blockering i frågan kommer att skingras. Är du singel finns nu chansen att träffa på en intressant person.
Ekonomi: Se på din ekonomi på ett nytt sätt och hitta nya lösningar på eventuella svårigheter. När allt faller på plats blir ekonomin så mycket bättre framöver.
Turnummer: 2-5-7-8-22-30-34

 

Kräftan (22/6-22/7):
Planerna du har för framtiden verkar ha börjat att mogna nu och du har kommit över en hel del hinder. Ett viktigt beslut återstår att fatta och det kommer nog ske inom de närmaste veckorna. Detta kan gälla även planerade resor och internationell handel. Korten kan också betyda att man söker nya erfarenheter, nya marknader, nytt samarbete, nya möjligheter. Du har styrkan och förmågan att lyckas med uppgiften.
Jobb: Du har gjort ett bra jobb hittills och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan korten också betyda att du söker efter nya möjligheter. Om du är arbetslös, kan det dyka upp en ny idé.
Kärlek: Allmänt så verkar du och din partner komma överens med varandra. Någon kanske kan tvingas slåss för sin partner eller kan komma på kant med någon i omgivningen.
Ekonomi: Det kanske vill till lite ovanliga lösningar för de som har problem i sin ekonomi. Rent allmänt säger korten att du hittar nya sätt att expandera och för att förbättra din ekonomi.
Turnummer: 3-5-7-13-21-27-32

 

Lejonet (23/7-22/8):
Kanske en något konfliktfylld vecka. Men det verkar inte alls vara så allvarligt som man först kan tycka. Försök bara att se det hela på ett annat sätt, kanske med lite mer humor, eller be någon utomstående om råd och hjälp så kommer allt att få en fridfull upplösning. En bra tid att tänka lite mer på sin hälsa och försöka ta sig ut i skog och mark eller börja med lite motionsträning.
Jobb: Det finns lösningar om du känner att du har fastnat i jobbet, bara se dig omkring för lösningen finns nära.
Kärlek: Var lite mer positiv i din relation så slipper ni onödiga konflikter.
Ekonomi: Det finns även lösningar till eventuella ekonomiska problem. Bara du tar tag i situationen och inte blundar för den. Gör upp en budget och håll dig till den.
Turnummer: 2-3-7-9-11-16-27

 

Jungfrun (23/8-22/9):
En positiv och förnöjsam vecka väntar de i Jungfruns tecken. Korten siar om någon form av ekonomiskt uppsving. Kanske i form av löneökning eller vinst av något slag. Det kan dock tyda på att man behöver kompromissa i någon fråga. Familjebanden stärks under veckan och det kan bli en del trevligheter tillsammans med familj eller vänner nu.
Jobb: Har du nyligen sökt jobb finns det en chans till att du nu kan få det. Har du jobb flyter det på bra just nu och du har trevligt tillsammans med arbetskamrater.
Kärlek: Är du singel finns det nu möjlighet att du träffar på någon intressant person, kanske på en fest eller tillställning. För er som är i en relation verkar det råda harmoni.
Ekonomi: En ökning av din ekonomi ser ut att finnas inom räckhåll. Kanske kan du unna dig något extra framöver.
Turnummer: 4-5-10-17-19-32-33

 

Vågen 23/9-22/10):
Det kan mycket väl hända att turen står på din sida den här perioden. Har du haft en tid av stort eller tungt ansvar så lättar bördan när du inser att det finns något sätt som är bättre. Det kan bli en omvälvande tid då allting förändras på ett mycket positivt sätt. Ta gärna tid till att umgås med familj och vänner då det får dig på riktigt gott humör.
Jobb: Har det varit tungt på jobbet så verkar det nu ljusna betydligt. Kanske läggs dina arbetsuppgifter om på ett sätt som passar dig bättre.
Kärlek: De som haft svårigheter i sin relation bör nu kunna se mycket ljusare på framtiden tillsammans.
Ekonomi: Ekonomin ser nu ut att bli allt bättre så länge du inte spenderar över dina tillgångar. Kanske lite extra tur i spel eller en löneförhöjning.
Turnummer: 7-20-25-27-30-33-35

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Drömmar och visioner är väl bra, men man bör alltid se till vad som är realistiskt att kunna utföra inom en snar framtid och koncentrera sig på den biten för att undvika att irra in sig på orealistiska drömmar. Ett bra sätt är att koppla av, meditera i lugn och ro för då brukar svaren på dina ibland förvirrande frågor dyka upp.
Jobb: På jobbet råder det kanske osäkerhet och du vet inte riktigt hur situationen kommer att bli framöver. Det kan hända att det nu är dags att söka sig till något nytt. I alla fall är det bäst att inte fundera eller bekymra sig så mycket. Allt löser sig med tiden.
Kärlek: Relationen har kanske varit ansträngd av en eller annan orsak men du orkar inte bry dig längre. Det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu, men det kan också röra sig om en relation som du nu inser måste avslutas, för bådas skull.
Ekonomi: Vill du få dina ekonomiska mål att gå i uppfyllelse så är det nu dags att se mer realistiskt på din situation. Ta tag i det hela och se noga över dina utgifter för att få det att gå ihop.
Turnummer: 2-5-7-8-25-28-31

 

Skytten (22/11-21/12):
Kanske känner du av lite orättvisor eller konflikter i någon situation. Du vet inte riktigt hur du ska hantera detta och kanse drar fel slutsatser i frågan. Korten vill mena att du egentligen inte har något att oroa dig över utan slappna av så kanske allting faller på plats och du ser saken ur ett annat perspektiv. En överenskommelse kan leda till en stor förbättring.
Jobb: Försök vara lite mer kreativ på ditt arbete för att få till stånd en bättre situation för dig själv. Den som inget vågar vinner inget.
Kärlek: Har du en partner kan korten betyda att ni har vissa problem och oenigheter och att ni kompromissar för att få lugn och harmoni i relationen.
Ekonomi: Du behöver kanse bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation. Se över så att inkomster och utgifter är i balans.
Turnummer: 6-11-15-17-20-27-29

 

Stenbocken (22/12-19/1):
De planer som du har för framtiden kommer att ge dig framgång. Det verkar som du nu kommit över de största hinder i ett projekt eller ett mål och att du kommit många steg vidare. Ännu kan en tid av väntan äga rum, men du har kommit ganska nära ditt mål. Detta kan även innebära planerade resor eller start av eget företag.
Jobb: Du har gjort ditt bästa på arbetet och väntar tåligt på ett erkännande om det har lönat sig eller inte. Du kan troligtvis vänta dig en bättre position i framtiden antingen på nuvarande jobb eller ett helt nytt.
Kärlek: Även om det funnits en del osämja i relationen sista tiden borde det nu lösa sig och ni kommer in i en harmonisk period. En ny romans finns i sikte för några i tecknet.
Ekonomi: Ekonomin verkar kunna förbättras kanske genom lite nya ideér till lösningar på hur du kan få ett större kassaflöde.
Turnummer: 4-5-7-21-23-24-27

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Nu kan det bli en förbättring i den materiella standarden. Pengar är kanske på väg. En vinst, högre lön eller liknande. Något som utgör en källa till pengar. Att börja lita på sig själv eller någon annan. Ibland att unna sig något som kostar pengar. Se bara upp så att inte någon utifrån orsakar dig onödigt bekymmer.
Jobb: Korten kan betyda att det blir ett nytt arbete som innebär en ny inkomstkälla eller ett erbjudande som kan leda till jobb. Det är upp till dig att bestämma hur du vill ha det.
Kärlek: För singelpersonen kan det hända att du träffar någon ny, men att det är en djup vänskap som inleds och som kommer att växa med tiden. Om du befinner dig i en relation, betyder korten att ni två får mer förtroende för varandra eller du får en gåva.
Ekonomi: Du får kanske inte pengarna du väntar på så fort som du önskar. Men det verkar som att det ordnar upp sig framöver.
Turnummer: 3-5-10-18-25-29-34

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Lite återhämtning, vila och lugn och ro kanske skulle vara det bästa för dig just nu. Försök ta reda på lite mer om det som kanske gör dig deprimerad nu. Efter ett upplysande samtal vet du mer om vad du behöver göra. Möjligheter finns sedan för trevligt umgänge med familj eller vänner och du känner livsglädjen komma tillbaka.
Jobb: Du är omtyckt på jobbet och trivs med arbetet. Men kanske lite stressad som gör att du nu skulle behöva semester eller en längre vilopaus.
Kärlek: Allmänt så ser relationer ut att vara harmoniska just nu. Är du singel kan du träffa någon intressant person på en fest eller tillställning.
Ekonomi: Även om ekonomin inte känts som allra bäst en tid så finns nu möjlighet till att det blir lite extra tillskott i kassan.
Turnummer: 7-9-12-14-16-19-26