28. apr, 2018

ORAKELKORT Änglakort

Änglabudskap

Här kommer ett kort från leken Daglig Vägledning från dina Änglar, Orakelkort av Doreen Virtue. 

"Lägg märke till tecken". Visst är det så att man ibland träffar på ovanligt många tex. fjädrar som ligger där du går eller finns helt plötsligt inomhus. Det kan vara mynt som dyker upp eller ovanligt mycket fjärilar eller speciella fåglar mm mm.

Allt detta är tecken på att någon finns med dig och vill meddela dig på detta sätt. Det kan vara någon nära anhörig som gått bort, din skyddsängel eller guide som talar om att de finns bredvid dig.

Själv har jag t.o.m upplevt en hel "port" av fjädrar. På en skogspromenad med min hund kom jag plötsligt till ett ställe där halvstora träd växte vid sidorna och deras grenar snuddade nästan varandra ovanför stigen, Och där var hundratals om inte tusentals av små små vita fjädrar från ena sidan till den andra. Helt magiskt och det kändes så varmt och glädjefullt i mitt hjärta, givetvis glömdes kameran bort då. Nästa dag gick jag samma väg igen för att fota denna fantastiska syn, men då fanns det bara ett fåtal fjädrar kvar. Men det kommer för alltid att finnas kvar i minnet.

Har du varit med om något som fått dig att känna att det här måste vara någon form av budskap?

❤Önskar er alla en änglalik och ljuvlig helg❤

     Kram