29. apr, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-18

Här kommer horoskopet för 30 april - 6 maj

Kom ihåg att veckan blir vad du själv gör den till. Det finns alltid små guldkorn att hitta i vardagen. Ta till dig dem, dela med dig och njut av varje dag.

 

Väduren (21/3-19/4):
Du är kanske i en inlärningsperiod av något slag, som kommer att ge dig bättre förutsättningar för framtiden. Det kan gälla något jobbrelaterat eller inom en hobby som du senare kan utveckla till något inkomstgivande. Det kan finnas tecken till att du kanske är lite för petig med detaljer och inte direkt ser helheten i vad du kan åstadkomma. Känner du dig osäker på om du är på rätt väg så kan meditation ge dig en större insikt och se allt i ett annat ljus.
Jobb: På jobbet verkar det som allt är som det ska just nu. Du trivs nog rätt bra med dina arbetskamrater.
Kärlek: Kanske är det lite av ett "dödläge" i din relation med din partner. Allt går på rutin och den sanna glädjen tycks inte finnas för tillfället. Försök överraska med något annorlunda, gå ut och ha det roligt tillsammans eller ordna en speciell myskväll för er båda.
Ekonomi: Om du nu lägger grunden till en tryggre framtid vad det gäller ekonomin, Så kommer resultatet bli riktigt positivt, inkomsterna kanske inte ökar så fort men på sikt kommer du att se goda resultat.
Turnummer: 7-10-11-16-19-22-30

 

Oxen (20/4-20/5) :
Kanske kan det nu vara dags att få lite balans i tillvaron. Det kan gälla olika områden som ekonomi, relationer, arbete mm. Så känner du att du har något problem så försök att ta tag i detta nu och hitta en lösning som är bra för alla parter. Korten vill säga att du inom den närmaste framtiden kommer att ha en mycket bättre balans i det eller de problem som du brottas med nu. Men inget löser sig av sig självt, det är ett givande och tagande inom alla situationer.
Jobb: Det kan hända att det är inom ditt jobb som problem föreligger. Kanske har du en alltför stor arbetsbörda. I så fall måste du tala ut med någon och kanske finns möjlighet att få andra arbetsuppgifter som passar bättre, eller ett helt nytt jobb.
Kärlek: Om din relation inte känns trygg och stabil bör du kanske ta tag i saken och tala ut med din partner. Känn inte att allt är ditt fel, för du duger så bra som du är. Men brist på kommunikation mellan parter kan få onödiga konsekvenser.
Ekonomi: Dags att hitta på lite nya idéer om hur du ska få bättre balans i din ekonomi. Inget är omöjligt, allt går att förändra bara viljan finns där, och man inte blundar för eventuella problem.
Turnummer: 1-3-5-6-12-20-24

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Nu är det inte läge att ge upp, om det skulle vara så att du tycker att problemen hopar sig över dig. Eller att du fått vänta oroväckande länge på ett beslut eller liknande. Du har modet att ta itu med problemen om du bara intalar dig själv att dessa går att lösa på något sätt. Så isolera dig inte och försök gömma dig för verkligheten, den hinner ändå ikapp förr eller senare, så bättre att agera nu.
Jobb: På jobbet verkar allt gå sin gilla gång och det ser ut som du trivs med ditt arbete.
Kärlek: Allmänt verkar det som relationen är harmonisk och inga större problem den här veckan.
Ekonomi: Är det kämpigt med ekonomin nu så gäller det att inte blunda för problemen. Lösningar finns bara du tar tag i det och att balanserar inkomster och utgifter bör vara prio 1 just nu.
Turnummer: 1-4-9-15-16-17-26

 

Kräftan (22/6-22/7):
Glada minnen dyker upp nu, kanske från barndomstiden eller du träffar på vänner sen förr. Det är nu en perfekt tidpunkt att återknyta kontakten med gamla vänner som ger dig en glädjefull tid. I allt en positiv vecka där skratt och glädje står högt i tak. Ta vara på dagen och göm den för att ta fram i tider när du behöver muntra upp dig själv.
Jobb: Kanske är det dags för lite semester snart. Det blir dock en lugn vecka vad det gäller arbetet.
Kärlek: Är du osäker i din relation eller för att ge dig in i en ny relation, så kan det vara på sin plats att stärka självkänslan. Ingen annan än du själv kan ge dig den, så att varje morgon tala om för dig själv att "jag duger så bra som jag är", kan vara en början.
Ekonomi: Kanske finns det ett orosmoln vad det gäller ekonomin. Försök släppa oron för det gör inte ekonomin ett dugg bättre och tar mycket av din energi. En ordentlig budget för att hålla ordning på utgifterna är vad som behövs nu.
Turnummer: 2-4-12-22-28-30-32

 

Lejonet (23/7-22/8):
Nu kan det dyka upp någon gammal vän från förr. Det blir mycket prat om gamla minnen och ni får en trevlig stund tillsammans. Det kan också vara så att det är minnen från förr som dyker upp och du känner den glädje som fanns då. Detta kan vara ett tecken på att det kanske skulle vara idé att kontakta någon vän eller barndomskamrat som du inte talat med på länge.
Jobb: Just nu verkar det inte hända så mycket på jobbet. Du väntar kanske på en semesterledighet eller är långtidsarbetslös.
Kärlek: Relationen verkar nu vara stabil och ni gör upp planer för närmaste framtiden.
Ekonomi: Det är inte OK att låna ut pengar utan att ha ett skriftligt underlag om återbetalning. Risken finns annars att bli blåst, även om personen verkat pålitlig. Det finns en liten chans till att det kommer in oväntade pengar nu.
Turnummer: 1-3-11-17-26-32-35

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Ibland händer det att något bra tar slut och kan göra att man känner sig deprimerad för att det inte går att göra något åt situationen. Men som ordspråket säger så är det "ingen idé att gråta över spilld mjölk". Korten visar att nya möjligheter kommer i din väg så se framåt med optimism och förtröstan. Allt kommer att bli bättre.
Jobb: Det verkar som du trivs väldigt bra på jobbet och du har de arbetsuppgifter som passar dig.
Kärlek: Relationer verkar vara harmoniska nu och det finns glädje och framtidsplaner.
Ekonomi: Det finns nu möjlighet att få ett ekonomiskt uppsving. Kanske hittar du ett nytt sätt att utöka dina inkomster.
Turnummer: 3-7-10-16-17-22-24

 

Vågen 23/9-22/10):
Den här veckan kanske du måste vara lite mer flexibel och göra lite förändringar i din vardag. Det gäller ju att kunna balansera sina uppgifter och inte lägga all kraft på en sak. Kanske kan det bli en del förändringar som gör att du måste omprioritera och se över dina rutiner. Men allt talar för att du kommer att fixa det här till glädje för alla inblandade.
Jobb: Den här veckan kan det bli svårt att hitta jobb för den som söker. Du som har arbete kanske känner att du har för stort ansvar som tynger dig. Se om det finns möjlighet att dela upp eller få andra arbetsuppgifter.
Kärlek: Relationer verkar vara stabila och harmoniska den här veckan. Kanske har ni en del gemensamma intressen att utöva under veckan.
Ekonomi: Om du upplever ekonomin som oroväckande så är det nu upp till dig att ta tag i denna. Det finns lösningar om du bara ser dig om eller ber om råd av någon du litar på.
Turnummer: 3-5-6-12-23-24-31

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Är du på väg att fatta ett beslut i någon fråga, då är det rätta tiden att göra det nu. De beslut som fattas inom kort menar korten på att det blir helt rätt. Detta kan leda till framgång eller stora belöningar. Hemmet verkar uppta en hel del tid den här veckan och du har det ganska bekymmersfritt.
Jobb: Kanske har du det tufft på jobbet just nu. Lite oroligt och du känner att du saknar självförtroende för att våga säga ifrån vad du tycker är fel. Försök att gaska upp dig, våga tro på dig själv och säg vad du tycker, annars kommer det fortsätta som det är.
Kärlek: Du behöver kanske tala ut med din partner om allt inte känns rätt i er relation. Kommunikation mellan er kan lösa eventuella problem.
Ekonomi: Det finns en chans till att du nu får pengar som du borde fått för länge sen eller du får pengar av någon bekant.
Turnummer: 2-4-5-8-17-34-35

 

Skytten (22/11-21/12):
Korten antyder att du nu har avslutat något/eller kommer att avsluta inom kort. Det kan göra att du nu når ett mål och kan njuta av framgången eller bli rikligt belönad. Du känner nu att du kan uppskatta de små sakerna i livet och hemmet tar en stor plats i ditt hjärta just nu. Kanske blir det lite materiella förbättringar också.
Jobb: På jobbet kan det nu dyka upp någon från det förflutna den här veckan. Det kan vara en före detta arbetskollega som du uppskattar mycket.
Kärlek: Du behöver kanske tänka om lite vad det gäller er relation. Korten menar att du fokuserar allt för mycket på dina arbetsuppgifter eller dig själv och relationen blir lidande.
Ekonomin: Det du gör nu inom det ekonomiska området, lägger grunden till framtida inkomstökningar. Så planera framåt och ha stenkoll på utgifterna.
Turnummer: 4-7-9-11-13-24-25

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Allmänt blir det här en mycket positiv och trevlig vecka. Det kan till och med hända att något du önskat en längre tid nu går i uppfyllelse. Se bara upp så att du inte blir alltför passiv och drar dig undan dina vardagssysslor för då kommer det surt efter. Glöm inte att motionera, helst en promenad eller någon övning varje dag. Det är inte så kul att gå upp i vikt nu när badsäsongen närmar sig.
Jobb: Har du blivit utsatt för kritik på jobbet, som du tycker är obefogad. Då är det nu hög tid att ta ton, var lite påstridig och tala om hur du känner det så kommer det att lösa sig.
Kärlek: Är det så att dina känslor finns hos en person från ditt förflutna så är det dags att glömma denna. Ni är nu inte samma personer som ni var förr och den romantiska bild du tänker på stämmer kanske inte längre. Glöm det förflutna och se framåt för att kunna bjuda in en ny kärlek i ditt liv.
Ekonomi: Försök att inte oroa dig så mycket över ekonomin, det tar bara en massa energi ifrån dig och löser inga problem. Gör en ordentlig budget och håll noga koll på dina inkomster och utgifter så löser det sig till det bättre.
Turnummer: 3-5-7-14-26-30-32

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Nu kanske du träffar på en del gamla vänner och ni har mycket roligt att prata om sen förr. Lite festligheter och glada skratt vill korten förmedla till dig. Det kan också vara så att du själv kommer att tänka på gamla barndomsvänner som väcker glada minnen till liv. Då kan det betyda att du kanske skulle kontakta någon som du inte hört något från på länge.
Jobb: På jobbet verkar allt vara lugnt. Kanske är du på väg in i ett nytt jobb eller nya arbetsuppgifter, du lär dig mer för varje dag och känner dig nöjd.
Kärlek: Du kan komma att möta någon som du redan känner och som du tycker om. Om du inte känner personen känns mötet ändå helt rätt. Kanske kan ni byta telefonnummer.
Ekonomi: Om det är problem med ekonomin så går det inte att blunda längre. Om ni är två om budgeten så är det dags att kompromissa om vad som pengarna ska användas till, annars blir det svårt att få ordning på ekonomin.
Turnummer: 2-4-10-19-26-27-35

 

Fiskarna (19/2-20/3): 

Du kanske har många drömmar och visioner av vad du vill få ut av framtiden. En del är kanske inte så realistiska så bättre att fokusera på sådant som du faktiskt har en möjlighet till att uppnå inom en snar framtid. Det verkar vara en kreativ period där du kan åstadkomma en hel del, bara du håller dig till det som går att genomföra.
Jobb: Korten menar på att du har gjort ditt bästa inom ditt arbetsområde och att du nu väntar på någon form av resultat. Det kan leda till stora positiva förändringar. Men det ser ut som att du avvaktar ännu med att ta ett beslut.
Kärlek: Det kan uppstå en konflikt i relationen. Men den är inte så allvarlig som det först kan tyckas. Eventuellt kan svartsjuka vara inblandad. Tala ut med varandra.
Ekonomi: Om du har ekonomiska problem så finns det möjlighet att lösa dessa. Men korten säger att du måste handla nu!
Turnummer: 1-2-3-8-11-12-35

❤Ha en fantastisk vecka nu❤

     Kram