2. maj, 2018

Veckans DRAKE onsdag 2 maj

Här kommer ännu en fantastisk Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

DARK BLUE GALACTIC DRAGON (Mörkblå Galaktisk Drake) 9:e dimensionen

Hjälper dig att lyssna på ljudet från Universum. Belyser koderna för din utstakade själsväg. Ger dig tillgång till kosmisk visdom och högre tjänster.


Dessa Drakar skimrar med gyllene gnistor av kosmisk visdom, för de åtnjuter ljuset från stjärnor, planeter och konstellationer. När vi är redo berör de oss med det här ljuset och möjliggör för oss att tillhandahålla den upplysta energin och visdomen den består av.

Medan många av oss redan nu har möjlighet att tona in oss på den nionde dimensionen, är det ännu ett storslaget ljus, fyllt av glädje, kärlek och visdom, bortom vår nuvarande fattningsförmåga. De mörkt blå Galaktiska Drakarna kan sända skurar av det här kosmiska sökarljuset genom oss, för att lysa upp de gömda koderna för vår utstakade själsresa, det sju-dimensionella ljuset i vår själ, så att vi kan lyssna till rösten från Universum. (Kom ihåg att varje människas själ måste vara minst sju-dimensionell för att få tillstånd att inkarneras på Jorden)


   Din själsresa har tagit dig till stjärnorna och bortom dem. De mörkblå Galaktiska Drakarna inviterar dig nu att kommunicera med Universums Mästare, det intergalaktiska rådet, där du kan bidraga med din energi för den mjuka uppstigningen av planeten Jorden. Det är dags att lyssna och tjäna. Be den underbara Draken, som har kommit till dig, att tona in dig till det intergalaktiska rådet, där du blir erbjuden äran att få inlämna en begäran till rådet. Bestäm om du vill att din begäran ska gälla för välfärd till djuren eller mänskligheten, eller att assistera för uppstigningen av planeten. Be sedan Draken att ta dig till rådet för att presentera din begäran.

 

Mörkblå Galaktiska Drakar kommer också att instruera dig under meditation eller när du sover. Detta gör det möjligt för dig att tjäna med en galaktisk kompetens och kommer att stort utvidga dina energifält.

 

❤En vecka med sol och glädje önskar jag er❤

      Kram