6. maj, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-19

Här kommer veckans horoskop för 6 maj - 13 maj

Kom ihåg att veckan blir vad du själv gör den till. Ta tillvara på små guldkorn i vardagen, dela med dig och njut av dagen.

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske en vecka där det uppstår lite problem. Det kan röra hälsan, arbetet eller att det blir en pinsam situation av något slag. Är du på gång med något projekt kan det dyka upp konkurrens och därmed avundsjuka och förtal. Men du är stark i dig själv och kan blunda för sådant och inte ta åt dig. Gå bara framåt med det du gör och tro på dig själv så kommer du att lyckas.
Jobb: På jobbet är det relativt lugnt och du tar dig sakta men säkert framåt inom ditt arbetsområde.
Kärlek: Känner du dig osäker eller det finns svartsjuka inblandat i din relation bör du nu ta tillfället i akt och tala ut med din partner om hur du känner och mår för att få ordning på dina tankar och känslor.
Ekonomi: Kanske är det din ekonomi som medför problem för dig. Det är då läge att ta hjälp av någon du litar på för det går inte att blunda längre.
Turnummer: 5-11-13-19-21-27-33

 

Oxen (20/4-20/5) :
Verkar bli en bra vecka det här. Det finns utrymme för lite festligheter och glädje där du känner stor gemenskap. Kan också vara så att det är dags för ett barns födelse, för dig själv eller någon närstående eller att en önskan går i uppfyllelse. Det här kan bli början till en helt ny dimension i livet, med härliga känslor och förhoppningar inför framtiden.
Jobb: För den som nyligen sökt arbete finns det nu en chans till att man kan få det. Du som har jobb kan snart se fram emot en löneökning.
Kärlek: Är du singel så kan det nu dyka upp en person som du attraheras av, det kan senare leda till ett förhållande.
Ekonomi: Det ser ut som att du nu har tillräckligt på ditt konto för att känna dig nöjd med din ekonomi. Men se till att tänka om vad det gäller impulsköp.
Turnummer: 4-6-8-17-28-32-33

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Kan hända att det uppstår någon konflikt eller en form av utmaning i veckan. Det är inte så allvarligt som det först kan tyckas, men kanhända du får försöka hitta en bra strategi för att klara ut det här. Förmodligen blir det inte några problem eftersom korten visar på framgång för dig. Konflikten kan också vara något som pågår inom dig själv och då är det nu rätt tid att fatta beslut.
Jobb: Det finns kanske lite osäkerhet om ditt jobb, du vet inte riktigt hur det kommer att bli framöver. Håll dig lugn för allt kommer att lösa sig till slut.
Kärlek: Relationer verkar ha en fin och harmonisk period nu.
Ekonomi: Känner du att dina ekonomiska problem är alltför stora just nu. Försök att släppa taget om alla negativa tankar för att kunna hitta nya lösningar.
Turnummer: 6-11-13-15-27-31-32

 

Kräftan (22/6-22/7):
Veckan kan bli lite komplicerad på grund av andra människors inblandning i ditt liv. Det kan vara att du blir illa behandlad eller sviken av någon. Men korten ber dig vänta med att agera och det hela kommer att lägga sig av sig självt inom kort. Så låt inte ditt sinne upptas av eventuella negativa tankar, se framåt med tillförsikt så rinner allt ut i sanden.
Jobb: Det verkar som du behöver en hel del tålamod i ditt arbete då det kan kännas rätt monotont för tillfället. Framgångarna kommer sen sakta men säkert.
Kärlek: Är du rädd att förlora personen i din relation så kanske du behöver förändra dig själv och din inställning till en mer positiv attityd. Negativa tankar kan medföra att det blir precis så som du tänker.
Ekonomi: Den här veckan kanske du har råd med att spendera på något extra till dig själv.
Turnummer: 10-12-15-16-18-20-31

 

Lejonet (23/7-22/8):
En tid av väntan kan nu infinna sig. Det kan gälla att det just nu inte går att fullborda något som du hade tänkt utföra. Kan vara så att någon utifrån lägger sig i dina göranden och du blir hindrad på något sätt. Det är då dags att säga ifrån på allvar, det är du själv som bestämmer över vad du gör så se till att förmedla detta på ett sätt så att alla förstår att du menar allvar.
Jobb: Du har gjort vad du kan på ditt arbete och nu väntar du på resultatet för att se om det lönar sig eller inte.
Kärlek: Det kan vara så att er relation behöver pausas lite. Ge varandra utrymme till att utöva intressen på olika håll eller en tid av återhämtning var för sig.
Ekonomi: Det kan dyka upp något ovanligt ekonomiskt problem som troligtvis inte går att lösa utan att ta hjälp utifrån.
Turnummer: 2-5-11-12-18-24-33

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Kanske blir det inte riktigt som du tänkt dig den kommande veckan. Du kan bli tvungen att kompromissa i någon situation som du trodde skulle gå lätt att genomföra. Det kan leda till att du behöver anpassa dig till det nya som framkommit. Men med lite flexibilitet och positivt tänkande så kan resultatet bli bättre än du trott i alla fall.
Jobb: Du kanske har flera saker på gång inom ditt arbete nu. Men du trivs nog med dina uppgifter och hanterar det hela på ett bra sätt.
Kärlek: Om du är singel kan det vara så att du ställer för höga krav på en ev. partner. Tänk inte så mycket på hur personen ska vara för att tillmötesgå dina krav, utan känn in med hjärtat hur du påverkas av personen så har du alla chanser att hitta rätt.
Ekonomi: Din ekonomi är kanske lite ur balans, men med sunt förnuft så bör du klara av att hålla inkomster och utgifter under kontroll.
Turnummer: 3-8-17-20-25-26-35

 

Vågen 23/9-22/10):
En fin vecka säger korten. Allt går lätt under veckan och inga större problem uppstår. Det mesta kommer att gå precis så som du vill och du kan slappna av och känna dig nöjd. Det kan till och med bli så att en önskan du haft en längre tid nu kommer att gå i uppfyllelse. Det kan också vara så att du nu får lite för mycket av det goda och lättjan slår till. Glöm inte daglig motion så inte vikten ökar nu.
Jobb: På jobbet kanske allt känns lite slentrianmässigt just nu. Men såna perioder kommer då och då. Du har alla möjligheter att se dig om efter nytt jobb om du tror att det inte kommer att bli bättre.
Kärlek: Är du singel finns nu chansen till att du träffar en person som kan leda till en hållbar relation.
Ekonomi: Kämpar du med ekonomin är det nu dags att försöka hitta lite nya lösningar för att klara upp situationen. Möjligheten finns.
Turnummer: 9-11-16-21-22-23-35

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Kan hända att det uppstår en del förändringar som du behöver anpassa dig till. Inget större problem med detta och du klarar ut det fint. Kan till och med vara så att du tycker det är riktigt roligt med dessa förändringar. Nyheter i form av meddelande eller telefonsamtal kan vara det som får dig att inse vad du behöver göra. Blir du osäker på hur du ska agera så kan meditation i lugn och ro ge dig svar.
Jobb: Har du fått nya arbetsuppgifter eller börjat ett nytt arbete får du nu hjälp och stöd att utvecklas vidare.
Kärlek: Kanske omvärderar du nu din relation till partnern. Du behöver bli säker på dig själv och hur du egentligen vill ha det. Försök undvika gräl utan tala ut med varandra på ett trovärdigt sätt.
Ekonomi: Har du haft problem med ekonomin ser det ut som att det nu löser sig på ett riktigt bra sätt.
Turnummer: 2-3-11-15-20-29-31

 

Skytten (22/11-21/12):
Inte läge att blunda för eventuella problem eller orättvisor mm. Att stoppa huvudet i sanden och låtsas att de inte finns gör allt bara så mycket jobbigare för dig själv. Det kanske kan behövas lite kompromisser, eller bara att tala ut om hur du ser på situationen, så att det inte leder till långvarig oro. Den som verkligen försöker att lösa det hela kan komma att få känna av stora positiva förändringar.
Jobb: Kanske kan det vara lite stressigt på jobbet nu. Försök att få lite tid för dig själv och om möjligt lite ledighet nu för att ladda batterierna.
Kärlek: Det ser gynnsamt ut för relationer just nu med lugn och harmoni.
Ekonomi: Är det ekonomin som är ditt stora bekymmer nu, så är det också där du måste ta tag och göra förändringar. Balans mellan inkomster och utgifter är A och O.
Turnummer: 4-12-15-22-23-30-35

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Det kan vara en arbetsam period just nu, då du har mycket att göra, eller sätta dig in i nya rutiner eller uppgifter. Kanske studerar du extra för att utöka din kompetens. Detta kommer att ge dig framgång i framtiden, men det är också viktigt att du kopplar av mellan varven. Helst bör du dra dig undan och bara vara för dig själv i lugn och ro. Det behövs för att du ska orka med i längden.
Jobb: Kanske känner du missnöje med ditt arbete för tillfället. Någon har kanske gått bakom din rygg och spridit osanna rykten. Försök att inte bry dig om det så rinner det hela bort om ett tag. Ger du dig in i dispyter så trappas det bara upp.
Kärlek: Är det en kris på gång i relationen finns det bara ett sätt att lösa det på. Det vill till att kommunicera tydligt så inga missförstånd uppstår. Därefter är det dags att ta beslut om hur ni ska gå vidare.
Ekonomi: Pengarna kanske inte kommer in så fort som du önskar, kanske väntar du på ett beslut och då blir det nog att vänta ännu en tid.
Turnummer: 2-5-13-15-23-25-31

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det här blir en härlig vecka tillsammans med familj och vänner. Du känner att du inte behöver oroa dig på något sätt där utan du har den rätta gemenskapen. Det kan bli många glada dagar i veckan. Så låt eventuella funderingar eller problem få vila ett tag för det är inte rätt tidpunkt nu att öppet tala om dessa.
Jobb: Se upp så du inte tröttar ut dig för mycket på jobbet. Om du känner inom dig att det börjar bli oroligt så försök att få lite ledigt en tid så du kan vila upp dig.
Kärlek: Det verkar råda harmoni inom relationer den här perioden.
Ekonomi: Inkomster och utgifter verkar balanseras bra just nu. Fortsätt med att hålla stenkoll på utgifterna.
Turnummer: 6-7-10-11-16-21-24

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Det kan hända att du nu möter på gamla bekanta sen förr. Det kan vara arbetskollegor eller barndomsvänner. Ni har mycket att tala om och det kan bli många glada skratt. Kanske är det så att det är du själv som kommer att tänka på en gammal vän som du inte hört av på länge. Det kan vara ett tecken på att den personen skulle uppskatta att du hörde av dig.
Jobb: Det går sakta men säkert framåt inom ditt jobb. Så även om det verkar lugnt på ytan så händer det saker där under.
Kärlek: Kanske är det en ungdomskärlek som dyker upp i veckan. Ni har då en del att tala om men den där gnistan finns nog inte kvar längre.
Ekonomi: Du är nu redo för att göra den där investeringen som du funderat över en tid. Då kan det vara aktuellt att agera nu, men tänk på att framgången är långsiktig så det blir inga snabba inkomstökningar.
Turnummer: 4-10-16-18-19-25-28


❤Ha en underbar vecka nu❤

     Kram