9. maj, 2018

Veckans DRAKE onsdag 9 maj

Här är veckans fantastiska DRAKE som ligger mig extra varmt om hjärtat. Från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Översatt till svenska så gott jag kan.

 

SUNSHINE YELLOW DRAGON (Solskensgula Draken): 5:e dimensionen.

Hjälper dig till att hjälpa djur, hela, respektera och förstå dem.


Vi delar vår planet med ett stort och varierat antal djur, som alla är på en själslig resa, precis som vi. Liksom vi, kommer djuren från en myriad av stjärnor och planeter. De har alla inkarnerats till jorden för att få erfarenhet, lära och lära ut och att tjäna.
Vår uppgift som människor är att samarbeta, se efter och lära oss av djurens värld.


Den femte-dimensionens Solskensgula Drakar arbetar med Ärkeängel Fhelyai, som är djurens beskyddare. De sänder strålar av solskensgult ljus in i aurorna på dem som älskar och respekterar djur och hjälper dem med healing till alla djurarter. De arbetar för närvarande flitigt med att öppna hjärtat på dem som behöver förståelse för hur man behandlar djur med respekt. De låter också djuren få bada i det solskensgula ljuset (vibrationen) för att lugna och heala dem så de kan fullfölja sin själs resa.


När du ser det här kortet så inbjuder det dig till att öppna upp din aura och tillåta Solskensgula Drakar att sprida sitt ljus i dig som innehåller de nycklar och koder för att du ska förstå, på en djupgående nivå, alla djur på vår planet. Sänd sedan Draken vidare till alla de personer som behöver förbättra sin relation till djuren. Visualisera hur du ser hur dessa personers sinnen och hjärtan skiner underbart gult när de utvidgar sitt perspektiv och ser djuren för vad de verkligen är. Det är också viktigt att visualisera alla världens djur och se hur de blir träffade av Solskensgula Drakars ljus som inger dem hopp.

Var en solskensgul bro som dessa Drakar kan färdas på för att hjälpa djur överallt. Du kommer då att uppnå god karma när du assisterar dina medarbetare. 

❤Ha en fantastiskt solig och glädjefull vecka❤

     Kram