13. maj, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-20

Här kommer horoskopet för 14 maj - 20 maj

Tänk på att veckan blir precis vad du själv gör den till. Uppmärksamma de små guldkornen i vardagen, ta dem till dig, dela med dig och njut av varje dag.

 

Väduren (21/3-19/4):
Nu kan du se framåt med tillförsikt och omfamna dagarna som kommer. Det verkar som att en ny början ligger framför dig och det som tidigare har hänt nu är över. Du känner kanske både sorg och lättnad över att det nu äntligen är uppklarat. Förvänta dig att nu kommer allt att bli så mycket bättre. Det finns många fantastiska möjligheter för dig att fånga framöver.
Jobb: Lite stress eller oro gällande ditt arbete kanske finns eller har funnits. Låt dig inte påverkas av omgivningen utan följ din inre känsla, då blir allt lugnare.
Kärlek: Något kan dyka upp i relationen som gör att allt känns mycket stabilare nu. Ni kanske planerar inför framtiden tillsammans.
Ekonomi: Just nu verkar ekonomin vara i god balans. Men slappna inte av helt utan fortsätt ha koll på dina utgifter så den fina trenden fortsätter.
Turnummer: 1-2-4-7-19-20-21

 

Oxen (20/4-20/5) :
Det kan nu vara läge att skapa lite disciplin och ordning i det du för tillfället håller på med. Om du har drömmar och visioner som du nu vill förverkliga behöver du kanske lite mer organisation och riktlinjer för att de ska kunna manifesteras ordentligt. Gör en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och håll dig sedan till denna. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare.
Jobb: Du tycker kanske att det inte händer så mycket på jobbet just nu. Men trots det så står inte allting stilla utan det rör sig framåt, sakta men säkert.
Kärlek: Kanske är det nu dags att planera ett bröllop för den som är i en relation. För singelpersoner kan det nu dyka upp en tänkbar framtida partner på någon sorts fest eller sammankomst.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas stort av ditt sociala liv. Kanske lägger du för mycket på festande och uteätande. I så fall dags att strama upp budgeten så det räcker till kommande räkningar.
Turnummer: 12-18-19-22-23-25-28

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Att hålla fokus är något att prioritera just nu. Ägna tid och energi åt den uppgift som du arbetar med för tillfället. Är du i en ledarskapsposition så inspirerar du andra mer än vanligt med din entusiasm och framåtanda. Du kan nu också få goda råd av någon som är väldigt duktig på kreativa lösningar. Känn ingen oro om du ska tala inför en grupp, din övertygelse i en viss fråga kan göra stor skillnad.
Jobb: Troligen är du nöjd med ditt jobb. Du är omtyckt och respekterad av andra.
Kärlek: Nu är det en svår balansgång eftersom du lägger största tiden till din sysselsättning och partnern kanske känner sig åsidosatt. Försök ta lite mer tid till att umgås tillsammans.
Ekonomi: Det kan finnas något ekonomiskt problem som du nu är tvungen att lösa. Vänta inte utan ta tag i detta omgående i så fall även om det blir kämpigt.
Turnummer: 8-11-13-18-27-28-35

 

Kräftan (22/6-22/7):
Du har etablerat en hållbar framgångsgrund i ditt arbete, hobby eller det du just nu sysslar med. Du har nu (eller kommer snart att få) en större materiell bekvämlighet och tillfredsställelse över det du har åstadkommit. Glöm inte bort att det fortfarande är viktigt att uppskatta de små tingen i livet. Ditt familjeliv är starkt och tryggt och du får stor hjälp och stöd av familjemedlemmar.
Jobb: Just nu kanske du är lite passiv i ditt arbete. Men att pausa är bra för att fylla på kreativitet och energi så du kan ta nya tag inom kort. Är du arbetslös kan det kännas lite frustrerande för tillfället men bättre tider kommer.
Kärlek: Glöm inte bort din partner som också behöver känna av gemenskapen med dig.
Ekonomi: Håll lite extra hårt om slantarna nu och tänk dig noga för innan du lånar ut till någon som kanske inte håller sitt löfte om återbetalning.
Turnummer: 8-17-20-24-28-34-35

 

Lejonet (23/7-22/8):
Du har ett tillfredsställande och givande familjeliv och det är stor harmoni bland dem runt omkring dig. Dina relationer är starka och pålitliga. Du känner dig välsignad och älskad. Dina behov (både materiella och emotionella) är alla tillgodosedda. Dina relationer med familj och vänner är genuina. Frid, glädje och ovillkorlig kärlek omger dig nu.
Jobb: Har du mer än ett arbete eller sysselsättning är det bäst att försöka balansera upp din tid så du inte blir stressad och orolig, även om du tycker arbetet är roligt.
Kärlek: Om det varit lite bråk eller missnöje i din relation ser det nu ut som att allt kommer att lösa sig till det bästa för alla parter.
Ekonomin: Känns det som att du har alltför stort ansvar i ekonomiska frågor bör du ta råd och hjälp från någon som du kan lita på.
Turnummer: 1-10-12-17-23-25-35

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Det är kanske dags att varva ner och ta det lite lugnt ett tag. Det är nu nödvändigt att hitta en balans mellan ditt arbets- och privatliv. Du försöker kanske göra alltför mycket. Ett första steg kan ju vara att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Skär ned på onödiga eller betungande aktiviteter.
Jobb: Situationen på jobbet är inte så som du vill att det skall vara. Oavsett vad problemet är, har du bestämt dig för att sluta bry dig. Om du funderat över att starta ett nytt projekt, har det kanske inte blivit så som du ville ha det. Du lägger allt åt sidan och söker nya idéer. Kanske vill du byta jobb.
Kärlek: Det verkar vara en stabil och harmonisk relation mellan er just nu.
Ekonomi: Känns det som ekonomin är rena katastofen just nu? Slappna av och försök fråga dig om det verkligen är nödvändigt att tänka så.
Turnummer: 8-9-14-25-30-32-33

 

Vågen 23/9-22/10):
Den här veckan är det bäst att inte fatta några impulsiva beslut i någon situation som kan dyka upp. Ta istället en måttfull och balanserad väg. Du kommer att uppleva ett bättre resultat genom att omvärdera dina nuvarande omständigheter och ändra ditt tillvägagångssätt. Ta gärna hjälp av andra för att se saker från deras perspektiv. Medkänsla, vänlighet och förlåtelse är nycklar till en framgångsrik fortsättning.
Jobb: På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över. Allt faller på plats så som man önskat sig.
Kärlek: Känner du dig lite utanför i din relation? Försök rannsaka dig själv och se om du kan göra några förändringar i ditt sätt att vara och så förstås tala ut med din partner som kanske inte uppmärksammat detta.
Ekonomi: Din ekonomi blir troligen lite bättre framöver. Om du söker en lösning på ett ekonomiskt problem, vänta dig en sen lösning.
Turnummer: 7-10-13-15-16-20-33

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Nu finns det stor möjlighet till att det kommer att bli en ny spännande fas i ditt liv. Det är viktigt att du tror på dig själv och känner att du mycket väl kan lyckas. Nu är tiden inne att engagera dig i dina drömmar och ta nödvändiga steg framåt för att kunna förverkliga dessa. Var öppen för information från andra som har med dina steg att göra. Men låt ingen hindra dig från att fortsätta.
Jobb: Om du är arbetslös, kan du nu komma att få en ny idé som kan ge dig en önskad framtid. Du som arbetar kan kanske hamna i en konflikt på jobbet som kommer att lösas med ovanliga medel.
Kärlek: Är du orolig för att din partner inte tycker om dig längre eller för att han eller hon åter igen skall hitta något fel på dig? Stärk din självkänsla, beröm dig själv och inse att du duger så bra som du är. Du kan också vara orolig på grund av svartsjuka eller allmän osäkerhet. Tala ut med din partner på ett sakligt sätt så kan många problem lösas.
Ekonomi: Kanske har du förlorat en inkomstkälla eller hindrats i ditt projekt. Dags att ta nya tag. Det är inte lönt att grubbla över det som har varit. Det kommer att ljusna.
Turnummer: 3-11-12-14-18-19-20

 

Skytten (22/11-21/12):
Är du på gång med att göra ett viktigt livsbeslut nu, så bör du väga dina alternativ noggrant. De beslut du nu fattar kommer att påverka din framtid starkt. Förvissa dig om att dina val är noga övervägda och att du är kapabel att genomföra dem. Du kan tryggt dela med dig av dina tankar och känslor till någon som står dig nära. Detta kan gälla äktenskap eller att ta beslut om sin hälsa, arbete eller annan situation.
Jobb: Känns det som du är besviken eller sviken inom ditt arbete så kan det vara här som du tar nya beslut. Kanske ett nytt arbete.
Kärlek: Har du nyligen träffat en intressant person som du tror kan bli din livspartner. Gör inte upp någon förhastad drömbild innan du är säker på att personen som du är intresserad av menar allvar.
Ekonomi: Det kan finnas något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser. Kanske har du lärt dig att tro att inga lösningar finns. Försök se allt från en ny synvinkel.
Turnummer: 4-6-7-14-24-30-35

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Dags att öpna ögonen och se dig om. Det kan vara så att du nu håller på att missa chansen. Lösningen du söker finns faktiskt rakt framför dig men du vägrar se den. Just nu så omges du av positiva krafter som kan hjälpa dig att se. Det finns möjligheter och du ska ta emot hjälpen som erbjuds dig. Fokusera inte på sådant som du inte har utan tänk på alla goda saker som du faktiskt redan har.
Jobb: På jobbet kommer du att stå väldigt nära en viss person som du känner gemenskap med. Ni passar bra ihop och relationen kan utvecklas till en vänskap.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, betyder korten att ni två får mer förtroende för varandra, att ni gör en inköp tillsammans eller att du får en gåva.
Ekonomi: Dålig balans i din ekonomi för tillfället? Du behöver då söka ny inspiration och nya lösningar.
Turnummer: 1-4-7-10-12-21-32

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Nu har du all anledning till att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Du lämnar nu utmaningar bakom dig och kan tro på de ljusare stunder som ligger framför dig. Gör långsiktiga planer. Nu är det tid att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta steg mot det. Lita på och följ din intuition.
Jobb: På jobbet verkar atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar tillsammans som en grupp.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, ser det ut som att du och din partner nu konstruerar era framtidsplaner och att ni är seriösa. Om du inte befinner dig i en relation, så känner du dig nu redo att inleda en stabil varaktig relation, men att du ännu inte hittat någon.
Ekonomi: Din ekonomi blir lite bättre framöver. Om du söker en lösning på ett ekonomiskt problem, vänta dig en sen lösning.
Turnummer: 5-15-20-24-28-34-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Det kan vara så att det kommer goda nyheter i ekonomiska frågor snart! Dina planer flyttas framgångsrikt framåt i stadig takt. Du kanske nu får upp ögonen för ett nytt intresse eller en ny passion. En yngre person kan ge dig råd om du har funderingar på om något är genomförbart.
Jobb: Du finner nöje i att alltid vara sysselsatt. Ditt arbete kan innebära flera helt olika arbetsuppgifter. Glöm inte att ta lite pauser då och då så räcker "batteriet" längre.
Kärlek: Du är kanske osäker i din relation, tror att du kan ha misslyckats och väntar på ett besked. Det kan också vara ett mindre gräl på gång. Försök hålla dig lugn och ge inte mothugg så finner ni säkert lugnet igen.
Ekonomi: Du kan nu göra en investering som blir en källa till inkomst. Kanske behöver du arbeta mindre tack vare den här investeringen. Det kan vara fråga om fastigheter, aktier eller något annat. Pengarna är inte omedelbara men kan växa i framtiden.
Turnummer: 1-5-12-13-27-29-32

❤Ha nu en helt underbar vecka❤

     Kram