20. maj, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-21

Här kommer horoskopet för 21 maj - 27 maj.

Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Det finns alltid små guldkorn i vardagen, ta dem till dig, dela med dig och njut av dagen.

 

Väduren (21/3-19/4):
Emotionella problem eller relationer med andra, utvecklas till en ny nivå. Även om saker och ting inte är perfekta finns det en känsla av lugn och ro inom dig och du vet intuitivt vad du ska göra härnäst. Dina känslor för - och insikter om - andra kan bli betrodda. Se till att du inte glömmer att också ta hand om dig själv, medan du vårdar dem runt omkring dig.
Jobb: Det kan hända att du nu får löneförhöjning eller om du säljer saker kan dessa nu bli sålda. Om du precis sökt arbete finns chans att du kan få det.
Kärlek: Om en relation ska hålla är det inte så klokt att envist hålla fast vid egna vanor och tycka att allt ska vara på ett visst sätt. Det vill till lite kompromissande så att båda kan känna lugn och harmoni i förhållandet.
Ekonomi: Väntar du på ett beslut rörande ekonomin så kan det nog dröja ännu ett tag. Var så sparsam det bara går med det kapital du nu har att röra dig med. Det kommer att bli bättre.
Turnummer: 4-6-9-25-26-28-29

 

Oxen (20/4-20/5) :
Kanhända det varit en situation som du inte tycker har lösts på rätt sätt. Men ge intte upp du kan försöka igen. Din kraft ligger inte i hur saker och ting faller ut, utan i hur du hanterar dig själv när du går framåt. Du kan känna att priset för den här satsningen är för högt. Värdera noga varför olika händelser har inträffat för att få värdefull lärdom för din framtid. Någon person är inte fullt hederlig så granska motiven.
Jobb: Det kan bli tal om löneförhöjning nu, så se framåt med optimism.
Kärlek: I relationen verkar det råda harmoni och förtroende. Kanske planeras nu ett inköp tillsammans. För singeln kan det nu komma in en ny person i livet som kan leda till en relation framöver.
Ekonomi: Ekonomin bör nu vara i ganska god balans. Men se ändå till att hålla koll på dina utgifter för att fortsätta den här trenden.
Turnummer: 2-4-11-21-26-28-32

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Du ska veta att du är starkare än du själv tror! Du kan mycket väl hantera din nuvarande situation. Men istället för att driva på hårt bör du hantera detta med mildhet och vänlighet. Din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har här i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära.
Jobb: Har du nyligen sökt jobb finns det chans att du får det och jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Har det varit problem i relationen väntar du nu kanske på bättre tider. Detta ger dig en chans att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Känns ekonomin ovanligt bra just nu så tänk dig för innan du gör några impulsköp, det är alltid bäst att ha lite sparat för kommande tider.
Turnummer: 1-5-7-11-16-26-35

 

Kräftan (22/6-22/7):
Förändringens vindar blåser - och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär, ditt hem ... eller din framtidsplanering. En resa kan bli aktuell inom kort. Saker och ting ljusnar och det värsta ligger nu bakom dig. Det finns äntligen ljus i slutet av tunneln och stress och ansträngning försvinner från ditt liv.
Jobb: Har det funnits någon sorts negativitet angående ditt jobb? Så finns nu möjlighet till att du kommer att få bättre status i det du sysslar med.
Kärlek: Du kanske tänker i negativa banor angående din relation och ser inga lösningar just nu. Men förändring är på gång och det är du själv som skapar den.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv. Ett samtal om eknomin kan komma till stånd, ett möte eller ett avtal.
Turnummer: 4-10-15-19-23-28-29

 

Lejonet (23/7-22/8):
Din intuition och psykiska förmågor kan öka under denna tid. Du ska lita på din egen instinkt framöver och inte tänka så mycket på om det är rätt eller fel. En ny person eller känslomässig situation kan komma in i ditt liv. Det kan vara början på en vänskap eller romans. Det är viktigt att diskutera dina känslor med dem du har omkring dig. Var också uppmärksam på dina drömmar som kan ge dig svar du söker.
Jobb: På jobbet blir allting bättre. Personer i din omgivning ser dig som en älskvärd person och de tycker om att umgås och arbeta med dig. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet.
Kärlek: Relationer känns stabila nu. Ni kanske nu gör upp speciella planer för framtiden.
Ekonomi: Din ekonomi är trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite, det är ju du som styr!
Turnummer: 5-7-14-17-21-25-28

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Håll i dig! för nu kan du bli överrumplad när frenetiska aktiviteter tar över. Tidigare förseningar är över och dina planer manifesteras snabbt och med energi. Det är uppiggande och lite överväldigande men det känns bra att se sina drömmar uppfyllas. Plötsligt har du många saker på gång. Stå stadigt på jorden även om du nu kan uppnå en oväntad nivå av framgång.
Jobb: På jobbet kommer du att - eller har du - uppnå ditt mål, kanske får de arbetsuppgifter som du velat ha eller får din befordran.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, kanske du fått en känsla av att du har fastnat i fel relation. Just nu har du så mycket annat i görningen så du fattar inga beslut nu.
Ekonomi: Kanske dyker pengar, som du borde ha fått för länge sedan, upp eller du får oväntat pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 1-4-7-27-29-31-32Vågen 23/9-22/10):
Det är viktigt att skapa disciplin och ordning just nu. Fast dina drömmar och visioner är bra, behöver de fortfarande riktlinjer och organisering för att kunna manifesteras ordentligt. Gör en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och håll dig sedan till denna. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare.
Jobb: Om du har ett jobb kan du komma att känna dig utanför på något sätt. Eller kan det vara så att din hälsa är svag. Viktigt att du tar hand om dig själv, kanske ta ledigt ett tag.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser med partnern just nu för att få lugn och ro i er relation.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är i balans och det finns kanske lite utrymme till att unna dig något extra.
Turnummer: 4-6-7-19-22-25-29

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Bravo! Det här är en tid för stora insatser och framgång. Människor har höga tankar om dig och ditt rykte är förträffligt. Du har tagit bra beslut och arbetat hårt. Du kan få någon sorts offentligt erkännande för dina insatser eller du kan få en utmärkelse för dina bedrifter. Goda nyheter är på ingående. Det kan vara en befordran eller ett nytt jobberbjudande. En tursam period nu.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. Du är omtyckt av alla och alla dina planer är fulländade.
Kärlek: Har du en partner kan korten betyda att ni har vissa problem och oenigheter och att ni kompromissar för att få lugn och harmoni i relationen.
Ekonomi: Din ekonomi verkar nu bli allt bättre, men allt kommer inte så snabbt som du kanske vill. Men tålamod lönar sig verkligen i ekonomiska frågor.
Turnummer: 8-11-17-20-26-30-33

 

Skytten (22/11-21/12):
Positiva känslor såsom glädje, njutning och lycka är sannolika. Du kanske upptäcker att du blir kär. Dina psykiska förmågor särskilt din känsla att känna in (intuitiva känslor) sätter fart nu och då är det viktigt att du följer din "magkänsla" utan att tänka för mycket på om det är rätt eller fel. Kanske träffar du på en själsfrände. Det finns också något som pekar på ett nytt hem.
Jobb: På jobbet har du nu kanske uppnått ditt mål, kanske fått de arbetsuppgifter som du velat ha eller fått din befordran.
Kärlek: Om du är i en relation så kanske du och din partner nu konstruerar era framtidsplaner och att ni är seriösa.
Ekonomi: Blunda inte för din ekonomi. Om det finns problem måste du ta tag i detta nu, att vänta gör allting så mycket besvärligare sedan.
Turnummer: 3-5-7-15-24-28-32Stenbocken (22/12-19/1):
Nu är det dags att sträcka ut dina vingar och verkligen flyga. Du har underskattat dig själv och dina talanger. Tro på att du kan göra och fullborda allt du vill. Du kommer på ett naturligt sätt attrahera andra människor som kan hjälpa dig framåt. Hävda ditt oberoende och din kreativitet. Lita på din intuition även om någon annan hävdar motsatsen.
Jobb: På jobbet verkar det som att atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar bra tillsammans.
Kärlek: Pengar, kanske arv spelar roll i din relation. Ni får kanske mer pengar, som gör framtiden stabilare, eller så kan ni vänta er att bli gamla tillsammans.
Ekonomi: Kanske dags att tänka på hur mycket du spenderar på fester, utemat mm. Detta är en stor bov till känslan av att pengarna aldrig räcker till.
Turnummer: 1-8-9-11-15-19-21

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Den här veckan kan innebära att du har ekonomisk tur. Kanske gör du också investeringar i hemmet. Ditt självförtroende, visdom och återhållsamhet har betalat sig. Du har gjort ett utmärkt arbete och förberett för den här tiden i ditt liv. Detta har gjort det möjligt för dig att ta det lugnt och njuta av lite lyx. Du söker kanske nu efter en djupare mening i livet så du går inåt i dig själv för inspiration.
Jobb: Det kan vara så att du håller fast vid ditt arbete och kan inte släppa taget, ständigt förbryllad över att du kommer att förlora det. Slappna av och njut av varje dag för oro gör dig bara stressad i onödan.
Kärlek: Kanske är det så att du försöker vara flexibel och försöker balansera kärlek och studier, arbete eller andra relationer. Glöm inte att du behöver egentid i lugn och ro.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv. För att få lite pengar över måste du dra in på en del av detta. Kanske möter du någon som är vänlig nog att hjälpa dig.
Turnummer: 14-16-18-22-26-30-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
En situationen kanske har avslutats. Lyckligtvis följs alltid avslutningar av en ny början. Du kan känna sorg över det som har hänt, blandat med välkommen lättnad. Det är dags att gå iväg och omfamna gryningen av en ny dag. Förvänta dig att dina omständigheter ska förbättras. Det kan vara dags att byta karriär. Kanske har du avslutat ett långvarigt projekt eller har bestämt dig för att ta en annan anställning.
Jobb: Framstegen är tydliga på jobbet. Du har gjort ett bra jobb hittills och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan korten också betyda att du söker efter nya möjligheter.
Kärlek: Är du kanske orolig för att din partner inte tycker om dig längre eller för att han eller hon åter igen skall hitta något fel på dig. Du kan också vara orolig på grund av svarsjuka eller allmän osäkerhet. Plocka fram dig själv i ljuset och hävda din rätt, du är fantastisk och duger så bra precis som du är.
Ekonomi: Väntar du på ett beslut i ekonomiska frågor så kan det nog dröja ett tag till. Var sparsam med de medel du har så du inte kör ekonomin i botten.
Turnummer: 5-7-8-21-25-28-35