23. maj, 2018

Veckans DRAKE onsdag 23 maj

Här kommer en ljuvlig Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Översatt till svenska så gott jag kan.

 

LILAC FIRE DRAGON (Lila Eld Drake) 5:e dimensionen
Sänder genom den gudomliga kärlekens kraft. Öppnar upp till enastående kärlek och upplysning. Renhet i hjärtat ger frid hopp och glädje.

   Dessa Drakar är från 5:e dimensionen, likväl kan de nå upp, och in i den 9:e dimensionen för att hämta den fantastiska Lila elden från källan, detta är en ny energi som beviljats oss på Jorden. Denna energi bär med sig enastående kärlek såväl som upplysning. När dessa Drakar häller sin Lila Eld över och genom oss, badar vi i gudomligt feminint ljus, som har kraft att lösa upp och förvandla alla lägre energier till ren kärlek och tillföra oss frid, hopp och glädje. Det låter oss också gå in i de högre gudomligt feminina kvaliteterna av visdom, högsta formen av kärlek och enighet. När vi har den här energin i vår aura kan vi till och med uppleva salighet och extas.

   När du ser det här kortet, kommer den Lila Eld Draken att vidröra dig med ett otroligt 9 dimensionellt ljus. Så ropa den till dig och låt den beröra dig. När den närmar sig, andas in den gudomliga kärlek och känsla som den Lila Eld Draken omsluter dig med. Det här gör det möjligt för dig att släppa allt gammalt med lugn och älskvärdhet. Notera speciellt hur du känner dig när den här Draken vidrör dig och känn den rena känslan av kärlek som den utstrålar.
Be Draken att stanna kvar hos dig för att förankra det gudomliga ljuset från den Lila Elden och ta dig till ett nytt och upplyst sätt att vara. När du gör så, kommer kärleken som strålar ut från ditt hjärta att vara renare och vackrare. Människor kommer att känna av detta och bemöta dig med förtroende, respekt och tacksamhet.


   Att medvetet jobba med den här underbara Draken och uppmärksamma den skillnad som den gör, ger ditt liv större kvalitet och omger dig med kärlek.

❤Ha en fantastisk vecka i lilaskimrande ljus❤

     Kram