30. maj, 2018

Veckans DRAKE onsdag 30 maj

 

Här kommer en skimrande vit Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

PURE WHITE DRAGON FROM ORION (Helt vit Drake från Orion): 7:e dimensionen.

Transformerar din kunskap om uppstigning till ren visdom. Bearbetar det du vet. Agerar med sanning och ärlighet. Låter dina vingar av ljus växa och expandera.


Orion är visdomens planet - förmågan att ta till oss kunskap genom den vänstra hjärnhalvan och använda den på ett glädjefullt sätt för det högsta bästa av allt. Varelser från många stjärnsystem tar sin kännedom till Orion för att fråga hur de ska använda denna med vishet. Alla varelser från Orion, inklusive de sju-dimensionella Helt Vita Drakarna, bär på ett speciellt ljus i sin själ. Den vita färgen indikerar renhet, klarhet och avancerad upplysning. Ärkeängel Gabriel, enhörningarna och det stora vita brödraskapet, håller alla den här otroliga nivån av renhet. Källans ljus är diamant vit.


Eftersom vitt innehåller vibrationen av sanning, så när de Helt Vita Drakarna från Orion sprider detta ljus över oss, lyser det upp vår egen oklanderliga ära och glans. De förbereder oss för större framåtskridande i vår egen väg till uppstigning.
      En Helt Vit Drake från Orion har kommit till dig idag för att utforska vad du vet med upplysta ögon. Bearbeta någon information som du jobbar med genom din högra hjärnhalva för att upptäcka hur du kan använda detta för det högsta bästa. De hög-frekventa Drakarna från Orion kommer att vara med dig och hjälpa dig med denna process. De kommer att tillåta dig att öka din själsliga tillväxt och utvidga dina vingar av ljus.
När du har vitt i din aura, kommer människor att lita på och respektera dig. Kortet ropar till dig att tala sanning, agera med värdighet och vara totalt ärlig i alla dina affärer.

❤Ha en ljuvligt skimrande vecka❤

     Kram