3. jun, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-23

Här kommer Horoskopet för 4 juni - 10 juni

Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Varje dag kan du säkert hitta något litet guldkorn som du kan ta till dig, dela med dig, och njut av varje dag.

 

Väduren (21/3-19/4):
Barn kan komma att påverka dig den här veckan. Relationer med barn blir extra givande och du känner stor glädje tillsammans med dessa. Kanske gäller detta dina egna barn eller att du kanske får ta hand om, eller träffa, någon annans barn. Kan också gälla födelsen av ett barn. Det blir även trevliga stunder tillsammans med familj eller vänner. Så gläds över en "barnslig" vecka.
Jobb: Känner du att det är alldeles för jobbigt på ditt arbete, så är det dags att försöka få lite ledigt. Eller försök förhandla dig till arbetsuppgifter som bättre passar dig just nu.
Kärlek: En ny passionerad relation kan dyka upp när som helst. Så är du singel kan du förvänta dig en spännande tid.
Ekonomi: Kanske är det nu som de saknade pengarna dyker upp. Det finns en möjliget att någon betalar en gammal skuld till dig eller att du får oväntade pengar.
Turnummer: 4-6-8-11-14-26-29Oxen (20/4-20/5) :
Kanske är du på gång med att fatta ett viktigt beslut. Det gäller då att tänka igenom det hela noga, för det är viktigt att det blir ett rättvist beslut för alla inblandade. Om du inte kan bestämma vad som blir bäst så försök hitta någon som kan verka som medlare. Beslut som fattas kommer att bli till din fördel. Om det skulle gälla en rättstvist så utfaller den positivt för din del, men läs noga igenom alla dokument eller avtal innan de skrivs under.
Jobb: Att jobbet är en källa till inkomst är ju självklart men ger det ingen stimulans utan bara känns som ett nödvändigt ont är det nog dags att se sig om efer något annat som passar bättre.
Kärlek: Har du nyligen träffat en person som du tror kan leda till ett förhållande, så bör du noga kontrollera om denna verkligen menar allvar eller bara är en övergående historia.
Ekonomi: Känns ekonomin betungande just nu, så kan det kanske bero på att det är lite oordning bland papper. Ta dig tid att sortera upp i pärmar eller mappar så får du en bättre överblick över din situation.
Turnummer: 1-4-7-17-27-28-33

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
En innerlig vänskap kan fortsätta att fördjupas nu. Ni delar en hel del idéer och tankar och trivs väldigt väl tillsammans. Svårigheter mellan personer eller grupper får en positiv upplösning. Konflikter avslutas och förlåtelse ökar. Kanhända dyker det upp en oväntad gåva.
Jobb: Känner du av någon anledning att du blivit lurad eller förd bakom ljuset på ditt arbete, så försök att inte lägga någon vikt vid detta. Var själv vänlig och positiv så kommer situationen snart att vända till din fördel.
Kärlek: Det är inte dags att lämna en relation nu. Något verkar kunna inträffa som får parterna på helt andra tankar och relationen kan mycket väl bli bättre än någonsin.
Ekonomi: Ekonomin kunde vara mycket bättre om det inte spenderades så mycket på onödiga saker. Så gör en lista varje gång du ska handla och låt bli impulsköp så kommer du snart ha mer pengar över.
Turnummer: 2-3-9-14-20-27-33

 

Kräftan (22/6-22/7):
Det kan nu hända att du kommer att få ta emot ny information som medför en utmaning eller förseningar. Personen som framför detta talar kanske rakt på sak, utan eftertanke, så ta det inte personligt för så är det inte menat. Det viktiga är budskapets innehåll. Kanske kan detta gälla ett kontrakt, överenskommelse eller något juridiskt ärende.
Jobb: Du är mycket involverad i ditt arbete just nu och du gör framsteg hela tiden även om det inte går så fort som önskat. Glöm inte koppla av och roa dig emellanåt.
Kärlek: Kanske lite stiltje på kärleksfronten just nu då det inte händer så mycket.
Ekonomi: Affärerna verkar gå bra och du får dina varor sålda eller så blir det nu en löneförhöjning. En ökning av inkomsterna är i alla fall att vänta.
Turnummer: 8-10-11-12-24-27-31Lejonet (23/7-22/8):
Ibland kan man göra val som i efterhand kanske inte var så kloka, och situationen av detta har kanske inte lösts på det sätt du önskar. Du kan nu känna att priset för den här satsningen är för högt. Värdera noga varför olika händelser har inträffat för att få värdefull lärdom för din framtid. Någon i situationen är inte riktigt hederlig. Granska allas motiv (även ditt eget) och gör vad du kan för att främja en rättvis lösning.
Jobb: Du har fastnat mentalt, och kan inte hitta nya lösningar. Du känner att det inte finns några utvägar, men det är bara att öppna ögonen eftersom de finns där.
Kärlek: Kanske inte den bästa perioden för relationer nu. Men de som vet var de har varandra väntar ut tiden och snart känns allt bra igen.
Ekonomi: Dags att göra en ordentlig budget om du tycker att ekonomin känns helt hopplös nu. Att noga granska alla utgifter får dig kanske att se hur mycket onödiga inköp som gjorts.
Turnummer: 1-4-6-15-21-26-30Jungfrun (23/8-22/9):
Du känner kanske att du behöver gå vidare. Det som en gång intresserade dig har förlorat sin charm och du söker efter mer mening och bekräftelse och du längtar efter att lämna det förflutna bakom dig. Dessa ändringar kommer att gagna dig på det sätt du önskar. Låt inte något hindra dig från att gå din rätta väg. Om du känner ett tomrum i ditt liv, fyll det med hälsosamma saker! En omplacering eller förändring i ditt arbete eller i relationer är möjlig nu.
Jobb: På jobbet råder det kanske osäkerhet. Du vet inte hur situationen blir för dig, men oroa dig inte det gör dig bara stressad. Allt löser sig framöver.
Kärlek: Efter en tid av problem, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Kanske väntar du på ett beslut om pengar nu och tycker det dröjer för länge. Men var noga med din ekonomi så det räcker fram till du får besked.
Turnummer: 5-18-19-21-25-26-31Vågen 23/9-22/10):
En spännande ny möjlighet kan komma i din väg! Det kan verka som en utmaning men det är en som du faktiskt är redo för. Blända människor med din originalitet och uppfinningsrikedom och låt dig inte hindras utav någon. Det här kan gälla en kreativ arbetsuppgift som passar dig mycket bra. Tro bara på dig själv. du kan om du vill!
Jobb: Kanske har du inte så stort intresse för jobbet du har nu, då kanske det är dags att söka nya arbetsuppgifter eller ett helt nytt arbete eller eget företag.
Kärlek: Du känner dig kanske blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation. Det kan vara en tid för eftertanke om hur du vill ha det framöver. Tala ut med partnern så ni vet var ni har varandra.
Ekonomi: Ekonomin borde vara på uppgång nu, så det finns kanske lite över för att kosta på dig lite extra.
Turnummer: 5-11-14-18-24-27-29

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Du har lagt ner mycket arbete och energi i en viss situation. Korten kommer som ett tecken till dig att aktivt skydda det du har skapat eller förtjänat. Ha mod och tro på din förmåga och rätt att försvara frukten av ditt arbete. Stärk ditt beslut och ge inte upp. Du har visdomen och uthålligheten för att få den här situationen till ett angenämt avslut. Det är dock viktigt att du har ett öppet sinne för hjälp och synpunkter från andra.
Jobb: Dina förväntningar om något inom jobbet har kanske inte infriats och du känner dig lite åsidosatt. Var inte rädd för att säga vad du tycker och hur du känner dig för att få till ett bättre förhållande.
Kärlek: Har du problem i din relation för tillfället och väntar på att allt ska lugna ner sig, så ta dig nu tid att noga tänka igenom hur du vill ha det i framtiden.
Ekonomi: Ekonomin verkar vara stabil just nu och det finns möjligheter att spara en slant.
Turnummer: 5-7-9-26-28-33-35Skytten (22/11-21/12):
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar blir nu förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet. Ja, saker verkar gå så som du hoppats så njut av livet här och nu.
Jobb: Det verkar som du får ny energi på jobbet. Kanske blir det ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt.
Kärlek: Du och din partner kommer överens med varandra även på andra områden och det ser ut som ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Vinsterna kan bli ganska stora; du tjänar pengar och du kan även hjälpa andra. Du kommer även att ha tillräckligt med pengar för att kunna betala dina skulder.
Turnummer: 5-7-9-10-11-12-27

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Frukterna av ditt arbete fortsätter att växa och skörd är nära förestående. Tålamod är väsentligt när du pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett vidare perspektiv. Oro angående den nuvarande situationen är ogrundad.
Jobb: Kanske är du orolig över att du inte får arbete om du är arbetslös eller, om du redan har ett jobb så är du orolig över uppsägning eller för att göra fel. Ta det lugnt allt kommer att lösa sig bättre än du tror.
Kärlek: Kanske är det planering för framtiden på gång mellan dig och partnern. Ni verkar komma väl överens och har samma mål.
Ekonomi: Just nu är du inte så intresserad av ekonomin, men då kan det komma surt efter. Fortsätt hålla koll på inkomster och utgifter så det finns balans där.
Turnummer: 5-11-17-18-20-22-27

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det är viktigt att dina beslut som du tar nu, är ärliga och rättvisa för alla inblandade. Tveka inte att rådfråga en tredje part om nödvändigt men säg din mening med säkerhet så det inte finns utrymme för missförstånd. Uppträd balanserat och sakligt så är det lättare för dig att få med dig andra i dina planer.
Jobb: Är du i ett nytt arbete eller nya arbetsuppgifter så får du ständigt ny uppmuntran och ny vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Lite trögt i kärlekslivet nu kanske, men allt har sina upp och nedgångar. Huvudsaken är att ni vet var ni har varandra så kommer er förtrolighet tillbaka.
Ekonomi: Du blundar väl inte för din ekonomi? det gör inte saken bättre. Se till att ha koll på utgifterna och sköt räkningar i tid så kommer allt kännas annorlunda.
Turnummer: 3-5-9-20-21-22-25Fiskarna (19/2-20/3):
Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Utmanande tider ligger nu bakom dig och ljusare stunder ligger framför dig. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det. Förväntningarna du skapar planteras i bördig jord. Lita på och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Jobb: På jobbet känns det kanske lite osäkert. Du vet inte hur situationen blir för dig framöver. Men ingen mening att oroa sig, allt kommer att lösa sig hur det än blir.
Kärlek: Ni får kanske mer pengar, som gör framtiden stabilare, eller så kan ni vänta er att bli gamla tillsammans.
Ekonomi: Har du haft mycket problem med ekonomin och förväntar dig en katastrof. Lösningar finns om du bara tar tag i situationen för ingenting löser sig av sig självt.
Turnummer: 1-4-8-15-18-21-32

❤Ha en fantastiskt härlig vecka nu❤

     Kram