6. jun, 2018

Veckans DRAKE onsdag 6 juni

Här kommer veckans fantastiska Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

AIR and WATER DRAGON (Luft och Vatten Drake) 4:e dimensionen

Hjälper dig att ansluta till högre frekvenser. Lita på din intuition. Utveckla dina psykiska förmågor. Vara öppen för upplysning. Uttrycka din inre sång.


     De blågröna Luft och Vatten Drakarna, från 4:e dimensionen, fyller ljus i vårt tredje öga för att hjälpa upp vår psykiska och andliga utveckling. De hjälper oss ta bort slöjor av illusion och göra det möjligt att se ur ett högre perspektiv. Samtidigt ger de oss inspiration och högre ambitioner. De påminner oss om att lita på vår intuition även när logiken försöker få oss att agera på annat sätt. När man tillsätter luft till vatten skapas bubblor och kolsyrat vatten. Luft och Vatten Drakar för med sig lätthet och något speciellt till vårt liv. När de svävar och skimrar omkring oss tänds en gnista av glädje och hopp inom oss. De gör det möjligt för oss att komma i kontakt med vår inre sång och börja att uttrycka den.


     Ropa på din blågröna Luft och Vatten Drake för att öppna upp ditt 3:e öga och aktivera dina högre förmågor som tillhör 5:e dimensionen. Det kommer att ge dig kristallklar klarhet och nya visioner och medvetenhet om livet. Ditt tredje öga är ett mycket känsligt psykiskt centrum och när det är i 5:e dimensionen kommer Luft och Vatten Drakarna att klargöra och skydda det och förbättra din förmåga att använda det för det högsta bästa. De aktiverar dig sedan för att få kontakt med Neptunus. planeten för högre andlighet, för att öppna upp för ny högre förståelse.


     När du ser det här kortet vill det uppmana dig att att använda din intuition och även din andliga vetskap och visdom för att se allt från ett upplyst perspektiv. Luft och Vatten Drakar kommer då att omge dig och aktivera ditt liv till att flöda. De kommer att anpassa dig så att din röst uttrycker de sanna tonerna från din själ.

❤Ha en glädjerik vecka och vistas gärna vid vatten nu❤

     Kram