10. jun, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-24

Här kommer veckans Horoskop för 11 juni - 17 juni

Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Möt dagen med glädje och förvänta dig positiva saker, så dras de lättare till dig.

 

Väduren (21/3-19/4):
Verkar som det blir en fantastiskt bra vecka! Drömmar du haft är nu på väg att gå i uppfyllelse. Även sådant som du påbörjar i den här veckan kommer att ge dig stor framgång senare, så tveka inte att sätta igång med något du länge tänkt på. Ha full tro på dig själv och förvänta dig häpnadsväckande förändringar framöver. Detta kan också innebära att du är på rätt väg för din egen inre upplysning.
Jobb:   Du arbetar för framtiden och det du gör har även andra glädje av. Framgångarna kanske känns små, men de är stabila och långsiktiga så ha tålamod, din tid kommer.
Kärlek:   Relationer kanske går på sparlåga för tillfället. Även om det kan kännas lockande och spännande att se efter något nytt så är gräset sällan grönare på andra sidan.
Ekonomi:   Du kanske får lägga en del energi på att lösa vissa ekonomiska problem. Men lösningar finns så ge inte upp.
Turnummer: 4-15-18-27-28-30-31

 

Oxen (20/4-20/5) :
Nu gäller det att hålla fokus på det du har för handen. Att göra klart en sak i taget ger ett bättre resultat än att hoppa mellan olika uppgifter som tar mycket mer energi ifrån dig. Det kan komma ett råd ifrån någon som är duktig på kreativa lösningar och det kan vara en god idé att fundera på om det här skulle passa dig. Är det så att du ska tala inför en grupp snart så kan du göra stor skillnad om du står för din övertygelse.
Jobb:   På jobbet kan du komma att stå mycket nära en viss person och detta kan leda till en stark vänskap.
Kärlek:   En bra period för dem i relationer. Är du singel kanske du nu uppnår dina drömmars mål.
Ekonomi:   Lite växlande inkomster nu kanske men det verkar som din budget håller bra ändå.
Turnummer: 5-6-16-25-28-29-30Tvillingarna (21/5-21/6):
Känner du oro över en viss situation så verkar den vara helt ogrundad. Det behövs bara lite tålamod från din sida så kommer allt att lösas med framgång. Att ta en paus från det du grubblar över är det bästa just nu. Har du möjlighet så res bort en tid eller se till att vistas ute i naturen så mycket som möjligt och speciellt i närheten av vatten. Det ger dig den ro du behöver för tillfället.
Jobb:   Jobbet kan vara den källa till oro som du kanske känner nu. Så då är det av vikt att du försöker få lite ledigt och situationen kommer att klarna.
Kärlek:   Det kan hända att du behöver argumentera för din rätt i kärlekslivet, men allt kommer att lugna sig om du bara tar en paus och försöker hitta din inre ro.
Ekonomi:   Kanske har du gjort, eller kommer att göra, någon form av investering. Detta kommer nog visa sig lönsamt så småningom, men tålamod behövs för det går inte så fort framåt.
Turnummer: 14-16-20-21-29-30-34

 

Kräftan (22/6-22/7):
Har det varit en stressig eller orolig tid så verkar det nu som allt lugnar ner sig och du kan se fram emot ljusare tider. Stress och ansträngning försvinner. Förändringens tid är inne och det blåser en gynnsam vind som för dig framåt. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär, ditt hem eller i din framtidsplanering. Det kan också bli aktuellt med en resa inom kort.
Jobb:   Kanske är det så att du inte trivs med det jobb som du har nu. Då är det rätt tid att se sig om efter något andra som bättre passar dina ambitioner.
Kärlek:   Relationer verkar nu ha lugn och harmoni. Singelpersonen kan nu få hjälp av någon som verkligen tycker om dig.
Ekonomi:   Det finns nu en chans att inkomsterna kommer att öka. Kanhända ett nytt jobb eller nya arbetsuppgifter ger dig en lönehöjning.
Turnummer: 4-5-7-9-14-17-35

 

Lejonet (23/7-22/8):
Negativa tankar är de värsta brottslingarna bakom problem som uppstår. Försök inse att ånger och skuldmedvetenhet är en bortkastad känsla som inte på något sätt gynnar dig själv. Släpp allt gammalt och se framåt med en positiv inställning. Det finns så många härliga möjligheter för dig i framtiden bara du tillåter dig själv att nyfiket se framåt.
Jobb:   På jobbet behöver du kanske se upp lite nu. Det kan finnas någon som inte är helt ärlig mot dig så ta inte allt för givet.
Kärlek:   Singelpersoner kan nu komma att möta någon, kanske någon som du faktiskt redan känner eller en helt ny bekantskap. Var öppen och se vad det kan leda till.
Ekonomi:   Verkar som ekonomin är i ganska god balans den här perioden. Finns det möjlighet så spara en slant för kommande tider.
Turnummer: 7-11-19-21-27-30-31Jungfrun (23/8-22/9):
Du kan verkligen känna dig stolt över dig själv! Du har lyckats med det du har föresatt dig och glädjen smittar av sig på andra. Det kan nu vara goda nyheter på ingående, kanske gäller det ett jobberbjudande eller något annat som skänker dig stor glädje. Det ser också ut som att turen är på din sida den kommande perioden.
Jobb:   Det är ganska lugnt på jobbet just nu och inte mycket som händer. Men saker sker i det fördolda och det går mer framåt än vad som syns på ytan.
Kärlek:   I relationer kan det nu planeras för framtiden, eventuellt bröllopsplaner. Singelpersonen kan nu ha möjlighet att träffa någon intressant person.
Ekonomi:   Finns det ekonomiska problem så gäller det att inte blunda för dessa utan ta tag och försök få ordning på allt. Om det behövs så ta hjälp av någon kunnig person.
Turnummer: 1-6-12-14-22-27-34Vågen 23/9-22/10):
Nya idéer kan nu dyka upp som genom ett trollslag! Nu kanske du kan se möjligheten till att skapa något fantastiskt. Kanske känner du dig full av iver att sätta igång med det här projektet men fokusera dina tankar på dina långsiktiga mål och skapa en handlingsplan. Det kan bli en utmanande början men när du ser sanningen i situationen så är du redo att gå framåt.
Jobb:   Känns jobbet meningslöst och det utförs utan glädje, kan det nu vara dags att byta arbete eller arbetsuppgifter. Eller att börja på något eget helt nytt sätt.
Kärlek:   Det kan nu uppstå en ny passionerad relation för singelpersonen. Korten kan även innebära planering eller väntan på ett nytt barn inom relationer.
Ekonomi:   Din ekonomi kommer att bli riktigt bra i framtiden. Du lägger grunden till något stort. Ditt hårda arbete kommer att löna sig.
Turnummer: 4-9-13-14-23-25-35

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Du delar kanske idéer med någon som står dig nära. Er vänskap kommer att fördjupas och ni känner er själsligt besläktade. Vänner och relationer ligger nära i dina tankar den här perioden. Kanske kommer du att tänka på någon du inte hört av på länge, det kan vara ett tecken på att du själv bör ta kontakt nu. Kanske får du nu en gåva av någon som tänker just på dig.
Jobb:   Korten brukar stå för ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt. Ibland kan det betyda att det står för ny inspiration, ny energi och nya tag.
Kärlek:   Relationer upplever en bra period rent allmänt. Omfamna dagen och varandra!
Ekonomi:   Har det blivit problem med dina inkomster sista tiden, då är det dags att ta nya tag. Det är inte lönt att grubbla över det som har varit.
Turnummer: 2-3-6-20-26-27-35Skytten (22/11-21/12):
Har du nyligen avslutat något mycket viktigt? Njut av dina känslor av helhet och fullbordan, och klappa dig själv på axeln för dina fantastiska prestationer! Du är nu redo att gå vidare till något nytt. För någon kan det vara tid för ett nytt hus, bostad eller arbete. Det kan nu innebära en period då du känner stor frihet i ditt liv.
Jobb:   På jobbet kan du komma att stå väldigt nära en viss person som du känner gemenskap med. Ni passar bra ihop och relationen kan utvecklas till en vänskap.
Kärlek:   Kan kanske finnas lite oro i kärlekslivet. Men stå upp för din sak och låt ingen annan tala om för dig vad som är bästa lösningen.
Ekonomi:   På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och för att förbättra din ekonomi.
Turnummer: 1-5-8-11-16-21-26Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske känner du dig lite nedstämd just nu. Det kan vara en nuvarande situation eller något från ditt förflutna som lever kvar och fortsätter att påverka dig. Lita på att sorgen kommer att försvinna och att du slutligen kommer att se den här situationens syfte i ditt liv. Ta tid för att läka. Släpp taget om smärtsamma minnen och gå modigt framåt. Se framåt med positiv tillförsikt.
Jobb:   På jobbet ser det ut som du uppnått ditt mål, kanske fått de arbetsuppgifter som du velat ha eller fått din befordran.
Kärlek:   Känns det som du inte kan lita på din partner så är det hög tid att tala ut med personen på ett rättframt men sakligt sätt. Det är viktigt att känna sig säker i sin relation.
Ekonomi:   Väntar du på pengar just nu så kanske de inte kommer så fort som du önskat. Se till att hålla i slantarna så du inte blir helt utan.
Turnummer: 2-5-9-10-15-25-28

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du kommer troligen att ta emot ny information som medför en utmaning eler förseningar. Budskapet kan komma från någon som talar rakt på sak och utan eftertänksamhet, men ta det inte personligt. Det som är viktigt är budskapet och inte budbäraren. Detta kan gälla ett kontrakt, överenskommelse eller något juridiskt ärende. Du har dock förmågan att se sanningen bakom situationen.
Jobb:   Du kan nu känna att jobbet ger dig materiell stabilitet och att du nu också får någon form av nytt kontrakt.
Kärlek:   Du och din partner verkar nu göra upp lite nya framtidsplaner. Spännig och förhoppningar ligger i luften.
Ekonomi:   Pengar kommer aldrig in tillräckligt fort kan det tyckas. Men försök göra upp en budget och slösa inte bort pengar på onödiga inköp så kommer det att bli bättre framöver.
Turnummer: 1-2-4-5-16-25-30

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Är du på väg att göra en viktig förändring? kanske står du nu vid ett vägskäl och funderar på vilken väg du ska gå. Det är kanske dags att granska och göra någon form av utvärdering. Gör ett eftertänksamt omdöme om ditt liv, och gör sedan tillitsfulla val. Var lugn, och var viss om att du har förberett dig väl. Rättsliga situationer löses till din fördel. Dessutom kan du nu lyckas med akademisk examen och certifiering.
Jobb:   Kommunikation över avstånd kan vara viktiga i ditt jobb. Mycket händer i snabb takt. Du får viktiga telefonsamtal eller brev.
Kärlek:   Om du känner att du inte riktigt vet var du har din partner så är det dags för ett ingående, klargörande samtal tillsammans.
Ekonomi:   Dags att ta nya tag. Det är inte lönt att grubbla över det som har varit.
Turnummer: 5-9-12-16-19-20-29

Ha en otroligt fin vecka !❤

     Kram