13. jun, 2018

Veckans DRAKE onsdag 13 juni

Här kommer veckans fantastiska Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

GREEN-GOLD DRAGON FROM SIRIUS (Grön-Guld Drake från Sirius) 7:e dimensionen. 

Bringar universell kunskap till din andliga väg. Lär ut om andlig teknik. Är en budbärare av helig kunskap.


Inom stjärnsystemets inre del vid Sirius och i dess upphöjda aspekt, Lakumay, finns det ryktbara universitet och där deltar varelser från hela kosmos. I dessa upphöjda anläggningar sprids kunskapen om högre insikt och andlig teknik från många universum.

Dessa magnifika Drakar arbetar i de här skolorna av ljus, och bär nycklarna och koderna till framtida andliga tekniker i sina energifält. Deras uppdrag är att dela med sig av denna kunskap till alla dem som är redo att hjälpa till att ta in den nya gyllene tidsåldern.


De här Drakarna är kosmiska resenärer, och som alla Drakar vill de hjälpa oss att gå igenom de olika dimensionerna. Dessutom vill de guida och skydda oss på våra astralresor mellan Jorden och andra platser i Universum, speciellt om vi aspirerar på att bli en galaktisk mästare.

Det här kortet föreslår att du inviterar dessa lysande varelser till att sväva runt dig, beröra dina chakran med den heliga geometrin från Universum. Be dem sedan att tona in dig på någon aspekt av högre medvetande som du kan ta till dig nu. Sitt tyst och tillåt detta att hända här och nu. Du kanske får till dig information direkt eller olika nycklar och koder, som du bär i ditt undermedvetna, kommer att låsas upp. Om det är så kommer du att bli en budbärare som sprider helig kunskap, fastän du kanske inte själv är medveten om det.


Det här är en mycket kraftfull Drake, så var uppmärksam på förändringar i dina tankar och din attityd. I dina drömmar kan du få uppenbarelser från dina resor med den underbara Guldgröna Draken från Sirius.

❤ Ha nu en helt fantastisk vecka ❤

    Kram