17. jun, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-25

Här kommer veckans Horoskop för 18 juni - 24 juni

Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Varje dag kan du nog hitta ett litet guldkorn som du kan ta till dig, dela med dig och njut av varje dag.

 

Väduren (21/3-19/4):
Underskatta inte dig själv och dina talanger! Tro på att du verkligen kan göra och fullborda allt du vill. Då kommer du att på ett naturligt sätt att attrahera andra människor till att bistå och hjälpa dig mot dina mål. Hävda ditt oberoende och din kreativitet. Det är nu dags att göra slag i det du drömt om, lita på din intuition så kommer den uppmärksamhet som du strävar efter.
Jobb: På jobbet kan du nu uppnå dina mål med lätthet, du kan få allt som du kämpat för. En känsla av fulländning kommer sen att infinna sig.
Kärlek: Relationen verkar harmonisk och ni trivs riktigt bra tillsammans nu.
Ekonomi: Du är entusiastiskt i ditt sätt att tjäna pengar på. Du hittar ständigt nya möjligheter för att klara dig.
Turnummer: 2-7-19-21-23-25-33

 

Oxen (20/4-20/5) :
Överflöd! säger korten för den här veckan. Om du har visat tacksamhet för det du har i livet och i dina relationer med andra, så borde det bli en glädjerik vecka. Du kan vara mottagaren av denna frikostighet eller du kan vara den som ger. Gåvor kan vara i penningform eller ta någon annan form såsom en möjlighet, råd och så vidare. Det kan bli tillfälle till firande nu!
Jobb: Om du är arbetslös, kan du komma att få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kommer att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek: En tillfällig romans kan komma i din väg inom snar framtid.
Ekonomi: Det finns kkanske något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser. Försök att se det hela ur en ny synvinkel så ser du möjligheter istället för hinder.
Turnummer: 1-9-10-11-25-31-34Tvillingarna (21/5-21/6):
Du verkar ha ett tillfredställande och givande familjeliv just nu och det är stor harmoni bland dem runt omkring dig. Dina relationer är starka och pålitliga. Veckan handlar mycket om familjerelationer för tecknet nu. Verkar bli många positiva stunder tillsammans med barn och det väcker upp ditt eget barnasinne så skratta och gläds över det som erbjuds.
Jobb: På jobbet kan det dyka upp händelser som gör att det plötsligt ändrar ordning och inriktning. Kanske befordras du, kanske inte. Men se framåt med optimism.
Kärlek: Du känner kanske att du behöver kärlek i ditt liv just nu och du fantiserar ganska mycket om kärlek. Det kan också vara så att du just nu inte riktigt vet var du har din partner någonstans. Tala då ut om hur du känner det.
Ekonomi: Har du lånat ut pengar till någon kan det hända att du inte får tillbaks dem som det var sagt. Antingen blir du blåst eller får du vänta längre.
Turnummer: 1-13-14-18-30-33-34Kräftan (22/6-22/7):
Nu borde du lägga extra stor vikt till dina drömmar och alla intuitiva budskap du tar emot eftersom de faktiskt vägleder dig. Det är dock inte nödvändigt att skynda till handling just nu. Ta istället tid till att få mer insikt eftersom saker kanske inte är som de verkar på ytan. Allt du behöver veta kommer att bli avslöjat för dig framöver, så beväpna dig med lite tålamod.
Jobb: Ditt arbete innebär både konkurrens och hinder. Du har stor potential och gör framgångar men problemet är att du inte tar någonting på stort allvar. Du kan ha temperament eller göra många resor.
Kärlek: Korten visar att du nu troligen är verkligt förälskad i någon.
Ekonomi: Det kan vara så att du nu, eller inom kort, kommer att ha ett samtal om ekonomin, ett möte eller ett avtal.
Turnummer: 1-2-10-12-13-25-30Lejonet (23/7-22/8):
Det verkar nu som att du har all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Utmanande tider ligger nu bakom dig och ljusare stunder ligger framför dig. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det. Lita på och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Jobb: Om du inte känner dig helt tillfreds med ditt jobb kanske du nu behöver tänka över vad du verkligen vill.
Kärlek: Finns det lite oro inom relationer behöver man nu kanske kompromissa för att få lugn och harmoni.
Ekonomi: Ekonomin bör nu vara i ganska god balans. Så det finns kanske utrymme för lite firande, släpp alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.
Turnummer: 1-10-15-19-22-29-32Jungfrun (23/8-22/9):
Nya idéer kan nu ta form! Förvänta dig att få stor inspiration, möjligen från ett evenemang eller en situation som tidigare bekymrat dig. Nu ser du möjligheten att skapa något fantastiskt och du är full av iver. Fokusera dina tankar på dina långsiktiga mål och skapa en handlingsplan. Du ser nu sanningen i en situation. Nu är du redo att gå framåt
Jobb: På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över. Allt faller på plats så som man önskat sig.
Kärlek: Ni får kanske mer pengar, som gör framtiden stabilare, eller så kan ni vänta er att bli gamla tillsammans.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål är på väg att uppfyllas och du är nöjd och lycklig.
Turnummer: 5-7-9-10-11-16-17

 

Vågen 23/9-22/10):
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar blir nu förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Lyx och materiell bekämlighet kommer till dig. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
Jobb: Du kan nu få löneförhöjning eller får dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, har du nu chansen att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Kanske har det uppstått lite missförstånd i relationen. Tala ut med varandra och det kanske måste till lite kompromisser för att få lugn och ro i förhållandet.
Ekonomi: Det kan uppstå ett ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 4-5-7-9-11-12-18

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Även om saker och ting kanske inte är perfekta finns det en känsla av lugn och ro inom dig och du vet intuitivt vad du ska göra härnäst. Dina känslor för - och insikter om andra kan bli betrodda. Se till att du inte glömmer att också ta hand om dig själv, medan du vårdar dem runt omkring dig.
Jobb: Du känner kanske ett behov av att tänka över vad du verkligen vill inom din jobbsituation. Kanske ger det dig inte den sociala kontakt som du behöver.
Kärlek: Just nu verkar det vara hög tid att du och din partner diskuterar era framtidsplaner, ni är nu mer än vanligt på samma våglängd.
Ekonomi: Ekonomin borde nu vara stabil och du känner dig nöjd.
Turnummer: 5-8-10-20-25-32-35Skytten (22/11-21/12):
Du har lagt ner mycket arbete och energi i en viss situation. Du behöver nu se till att aktivt skydda det du har skapat eller förtjänat. Ha mod och tro på din förmåga och rätt att försvara frukten av ditt arbete. Stärk ditt beslut och ge inte upp. Du har visdomen och uthålligheten för att få den här situationen till ett angenämt avslut. Det är dock viktigt att du har ett öppet sinne för hjälp och synpunkter från andra.
Jobb: Kanske har din anställning upphört eller du har fått kritik på arbetet, men inget av detta är ditt fel. Så se framåt med optimism.
Kärlek: Det verkar nu som det blir en starkare och mer kärleksfull relation till din partner
Ekonomi: Kanske väntar du på något besked gällande ekonomin, men saker och ting förbättras inte på kort sikt. Bättre tider kommer sedan.
Turnummer: 2-4-5-6-10-23-33Stenbocken (22/12-19/1):
Det här kan vara en tid för stora insatser och framgång! Människor har höga tankar om dig och ditt rykte är förträffligt. Du har tagit bra beslut och arbetat hårt. Du kan få någon sorts offentligt erkännande för dina insatser eller du kan få en utmärkelse för dina bedrifter. Goda nyheter är på ingående. Det kan vara en befordran eller ett nytt jobberbjudande.
Jobb: På jobbet kanske det råder osäkerhet. Du vet inte hur situationen blir för dig. Men se framåt med en positiv inställning, du kan bli överraskad.
Kärlek: Du och din partner trivs mycket bra tillsammans och relationen fördjupas.
Ekonomi: Har du problem med ekonomin så är det nu hög tid att ta hjälp av någon kunnig person som hjälper dig in på rätt spår.
Turnummer: 4-5-25-29-32-33-35Vattumannen (20/1-18/2):
Du arbetar kanske för hårt och har lagt ner för många timmar. Det är nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema. Sakta ner till en mer bekväm nivå
Jobb: Du känner nu kanske ett behov över att tänka över vad du verkligen vill inom din jobbsituation. Så ta beslut och tala med någon om hur du vill gå vidare inom jobbet.
Kärlek: Det verkar råda lugn och harmoni i relationen just nu.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kan nu bli uppfyllda. Det känns bra när allt är i balans.
Turnummer: 2-6-8-18-22-28-32Fiskarna (19/2-20/3):
Just nu är det inte läge att fatta några impulsiva beslut eller steg! Ta det lugnt och tänk noga igenom situationen, du kommer att få bättre resultat genom att omvärdera dina nuvarande omständigheter och ändra ditt tillvägagångssätt. Bäst är om du kan arbeta tillsammans med andra och se saker från deras perspektiv. Medkänsla och vänlighet är nycklar till att framgångsrikt manifestera dina drömmar.
Jobb: På jobbet kan du lita på att en arbetskamrat eller kvinnlig chef stödjer dig och ser till att du får det bra.
Kärlek: Det kan bli lite förändringar inom relationen, kanske har du ändrat uppfattning i en viss fråga.
Ekonomi: Kanske har du en plan på hur du kan förändra din ekonomi i framtiden. Gå på din intuition för den leder dig rätt.
Turnummer: 3-4-5-8-20-26-33

Ha en underbart fin och givande vecka❤

     Kram