20. jun, 2018

Veckans DRAKE onsdag 20 juni

Här kommer veckans Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan. 

 

FIRE DRAGON (Eld Drake) 4:e dimensionen

Bränner upp negativa energier omkring dig. Du är säker och skyddad. Gör dig beslutsam och inspirerande. Klargör din själs livsväg.


Fjärde dimensionens Eld Drakar utstrålar ett starkt orangefärgat brinnande ljus. De är kraftfulla varelser som ger oss styrka, drivkraft och beslutsamhet när vi arbetar med dem. De är mästarna av rensningsexperter och dirigerar sina flammande lågor till att rensa ut alla lägre, negativa energier som vi ber om, och som inte längre gagnar oss.

De flyger före oss när vi reser, och bränner ofta bort utmaningar innan vi når fram dit. De är också extremt beskyddande mot dem som arbetar med dem. De belyser våra vänner och ryter åt dem som vill undergräva oss.


När du ser det här kortet är det dags att invitera Eld-Drakar till dig för att bränna upp alla omständigheter i ditt liv, som inte längre är till nytta för dig. Kalla på dem och be dem gräva djupt i din barndom och tidigare liv för att frigöra dig från det förflutna så att framtiden kan skina för dig. De har förmågan och styrkan att färdas längs tidslinjen av din själsresa och rensa, heala och transformera under tiden. De gör detta med glädje medan du sover, om du bara ber dem. Be dem också att rensa och lysa upp din väg framför dig varje dag. Koppla sen av och lita på att allt är som det skall vara.


Dessa orange Drakar har stora, öppna hjärtan och kärlek för att hålla dig trygg, och de skapar en eld-vägg av beskydd runt dig eller ditt hem och familj, så kom ihåg att be dem om detta. Kalla på dem för att de ska lysa upp dig med sina flammor och andas inspiration till dig. Du kanske kommer att bli förvånad hur den positiva och modiga väg du nu börjar gå påverkar dig i möten med människor och situationer.

❤En härligt flammande vecka önskar jag er❤

     Kram