24. jun, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-26

Här kommer veckans Horoskop för 25 juni - 1 juli

Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Positivt tänkande drar till sig positiva händelser.

 

Väduren (21/3-19/4):
Den här veckan kan du känna det som att nya idéer och ny inspiration flödar in i ditt liv. Detta kan härröra sig från någon situation som tidigare bekymrat dig, men som du nu ser nya möjligheter till att nå framgång eftersom du nu kan se allt ur en ny synvinkel. Du kan nu känna stor iver till att sätta igång med något helt nytt. Men fokusera dina tankar på dina långsiktiga mål och skapa en handlingsplan.
Jobb: Det kan kännas lite extra jobbigt på arbetet nu en period men det är övergående.
Kärlek: Om du nu träffar på en självständig, kärleksfull person som du fattar tycke för så måste du se till att vara helt ärlig och uppriktig om det ska bli en relation för er.
Ekonomi: Det kan dyka upp ett lite ovanligt problem som du inte räknat med.
Turnummer: 1-2-7-11-12-18-32


Oxen (20/4-20/5) :
Den här veckan kan du påverkas en hel del av planeten Mars, som går in i en retrograd bana nu. Det kan bland annat innebära att du känner dig ovanligt trött. eller som att du känner oro inombords. Detta är något övergående så försök att göra sådant som du känner dig lugn av, tex. vandra i naturen, lyssna på lugn musik eller liknande. Så du behöver inte oroa dig för konstiga känslor just nu.
Jobb: Kanske uppstår det någon situation på ditt arbete som medför konkurrens, försök hålla inne med dina stormande protester och låt tiden ha sin gång, det vinner du på i längden.
Kärlek: Du får kanske agera som medlare i en partnersituation (din egen eller någon vän) Använd sunt förnuft och empati så löser det hela sig.
Ekonomi: Har det varit problem med ekonomin så väntar du nu kanske på bättre tider. Du kan göra underverk med en hållbar budget!
Turnummer: 5-6-8-10-18-27-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Det finns en möjlighet till att du hamnar i en brydsam situation den här veckan, som du inte riktigt vet hur du ska klara av. Men tvivla inte på dig själv för du är mycket starkare än du tror. Bästa sättet att klara ut den här situationen är genom att visa medlidande och förståelse istället för att svara igen på ett hårt sätt. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.
Jobb: Du arbetar för framtiden och det du gör har även andra glädje av. Du bör i alla fall tänka på att göra annat då och då. Det finns annars en risk för isolering.
Kärlek: Om du känner det som du misslyckats i din relation ska du veta att det inte beror på dig eller är ditt fel. Tala ut med din partner och ta ett beslut utifrån det.
Ekonomi: Är ekonomin ett stort problem så är det dags att ta professionell hjälp nu.
Turnummer: 4-5-13-16-18-22-30


Kräftan (22/6-22/7):
Veckan kan innebära att en del minnesbilder från det förflutna dyker upp som kanske gör dig sorgsen eller missmodig. Lita på att sorgen kommer att försvinna och att du slutligen kommer att se den här situationens syfte i ditt liv. Håll inte kvar energin av tidigare besvikelser eller konflikter. Kom ihåg att förlåta dig själv för val som du kan önska du hade gjort annorlunda. Du gjorde det bästa du kunde då och tillåt dig själv att gå vidare.
Jobb: Ditt arbete innebär både konkurrens och hinder. Du har stor potential och gör framgång.
Kärlek: Den här veckan kan innebära en ny passionerad relation, men kan också betyda födelsen av ett barn.
Ekonomi: Se upp med ekonomin nu, kanske blir du utnyttjad eller lurad på något sätt.
Turnummer: 10-16-18-20-23-25-28


Lejonet (23/7-22/8):
Det kan hända att relationer till andra ställer till lite problem nu. Även om saker och ting inte är perfekta finns det en känsla av lugn och ro inom dig och du vet intuitivt vad du ska göra härnäst. Dina känslor för - och insikter om - andra kan bli betrodda. Se till att du inte glömmer att också ta hand om dig själv, medan du vårdar dem runt omkring dig.
Jobb: Ditt arbete är kanske rätt så monotont och kräver tålamod. Du bör då tänka på att göra något glädjefullt då och då för att helt kunna koppla bort ditt arbete.
Kärlek: Om du berättar för mycket för en viss person finns risken att bli förrådd.
Ekonomi: Om du har ekonomiska problem så är det något som gör dig orolig. Försök släppa oron och se dig om efter lösningar, det finns kanske närmare än du tror.
Turnummer: 9-10-14-16-17-31-32


Jungfrun (23/8-22/9):
Det här verkar bli en gyllene tid för firande och framgång! Det är dock inte dags att vila än. Du behöver fortsätta med ditt nästa projekt. Ta ett steg åt sidan och granska allt du har gjort och gör sedan en plan för framtiden. Du behöver se på saker på ett långsiktigt sätt. Du är säkert nöjd med hur långt du har kommit, men vila inte på lagrarna du kommer fortsätta att utvecklas.
Jobb: Nu är det kanske dags för att lära in ett nytt arbete eller nya arbetsuppgifter och det kommer att gå alldeles utmärkt.
Kärlek: Det kanske blir lite kärleksgnabb i veckan, men inget som du inte med lite sunt förnuft kan få slut på.
Ekonomi: Du söker kanske nu ny inspiration och nya lösningar för din ekonomi. Det är bra för det går inte an att tro att allt löser sig av sig själv.
Turnummer: 2-15-22-23-25-27-32


Vågen 23/9-22/10):
Saker och ting har kanske inte blivit precis så som du förväntade dig. Var försiktig så att du inte fokuserar för mycket på det negativa, då det finns något positivt i varje situation. Du kan missa ljusglimtarna. Att kämpa emot eller att försöka att ignorera förändring hjälper dig inte. Ha istället tillit till att allt händer av en orsak. Ta eventuellt hjälp av vänner, familj och kloka rådgivare för stöd om det känns rätt.
Jobb: Du kan nu få hjälp och stöd på ditt jobb (eller ditt arbetssökande) och detta känns mycket bra.
Kärlek: Kanske upplever ni svårigheter i relationen så kommer ni nog att kämpa mycket - och kanske kan ni ta er över eventuella problem.
Ekonomi: Känns ekonomin hopplöst i botten så är det verkligen dags att ta hjälp av någon professionell person.
Turnummer: 5-6-11-12-14-15-20


Skorpionen (23/10-21/11):
Det kan nu vara så att du har all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Utmanande tider ligger nu bakom dig och ljusare stunder ligger framför dig. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det.
Jobb: Om du är arbetslös och sökt jobb verkar det som att du får vänta på besked ännu en tid.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation kan du vänta dig passion och resor med din partner. Men det kan också bli frågan om små oenigheter.
Ekonomi: Oroa dig inte så mycket över ekonomin. Gör allt du kan för att balansera inkomster och utgifter så kommer det att vända framöver.
Turnummer: 1-16-20-21-24-28-33


Skytten (22/11-21/12):
Den här veckan kan det vara på sin plats att ta hand om dina resurser. Kanske är det dags att se över dina spendervanor. Det kan också gälla att donera tid eller pengar till välgörenhet eller andra ändamål. Ditt hårda arbete betalar sig men var vaken för nya möjligheter. Förändring är oundviklig och kan skapa nya källor av överflöd. Var öppen för nya och spännande möjligheter.
Jobb: Det kan hända att du befinner dig i de inledande faserna av ett nytt arbete. Du får ständigt ny uppmuntran och ny vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Du känner dig kanske blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation. Det enda botemedlet är att tala ut om hur du känner det.
Ekonomi: Saker och ting förbättras inte på kort sikt. Bättre tider kommer sedan.
Turnummer: 1-6-8-9-11-16-32


Stenbocken (22/12-19/1):
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Dina egna tvångsmässiga, negativa tankar är de värsta brottslingarna bakom problemen som du oroas över. Släpp din skuldmedvetenhet och förstå att ånger är en bortkastad känsla. Vänd din uppmärksamhet till de fantastiska möjligheterna i framtiden och lämna det förflutna bakom dig. Det finns många möjligheter framöver.
Jobb: Du kanske har fastnat i ett tankemönster och känner att det inte finns några utvägar, men det är bara att öppna ögonen eftersom de finns.
Kärlek: Allmänt så känner du dig nu tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Din ekonomi är nog trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 1-7-18-19-20-29-35


Vattumannen (20/1-18/2):
Nu behöver du ägna din energi och tid åt den uppgift du har för handen, och inte hoppa emellan olika uppgifter. Det kan vara så att du få ny inspiration och kreativitet som gör att du vill testa för mycket på en gång. Du är kanske i en ledarskapsposition och du inspirerar då andra med din entusiasm. Du kan också få ett råd från någon som är överlägsen på kreativa lösningar.
Jobb: Du planerar stora verk och kan genomföra dem. Du bygger upp strukturer och använder välgenomtänkta och beprövade strategier för att uppnå dina mål.
Kärlek: Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner sig på kärleksområdet.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv, kanske dags att hålla igen lite på utefestande.
Turnummer: 5-7-9-10-14-21-27


Fiskarna (19/2-20/3):
Du arbetar kanske för hårt och lägger ner för många timmar. Det är nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema.
Jobb: På jobbet kan du komma att behöva rannsaka dina avsikter liksom dina mål.
Kärlek: Något kanske inträffar plötsligt som gör att du vaknar upp, på gott eller ont, kanske du får göra lite omvärderingar angående din relation.
Ekonomi: Du bygger grunden till en framtid som kommer att ge dig ökade vinster. Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men den kommer att bli allt större.
Turnummer: 1-2-6-9-18-33-35

❤Ha en fantastisk vecka nu❤

     Kram