27. jun, 2018

Veckans DRAKE onsdag 27 juni

Här kommer veckans fantastiska Drake från Dragon Oracle Cards, av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

ORANGE DRAGON (Orange Drake) 5:e dimensionen


Förenar själsfamiljer och samhällen. Sprider Tillhörighet, Värme och Enhet. Bringar människor överallt tillsammans.


5:e dimensionens Orange Drakar utstrålar flammor av glädje, värme och acceptans. De kommer till oss när vårt orangefärgade navelchakra är öppet, då det indikerar att vi är redo att sprida glädje och enighet.
När världen nu rör sig mot den nya gyllene tiden, drar sig själsfamiljer och grupper tillsammans. Orange Drakar hjälper till att upplysa människor så att de kan känna igen varandra och njuta av känslan av samhörighet. De sammanför 5:e dimensionens grupper, grupper där människor samarbetar och hjälper varandra att känna harmoni och enighet. Många av oss behöver arbeta med dem för att kunna inse det här.


När du ser det här kortet, är din uppgift att se det gudomliga ljuset i alla. Leta efter banden som förbinder dig. De Orange Drakarna kommer då att hjälpa dig sprida sitt ljus av värme, välkomnande och acceptans till alla människor, raser och kulturer. Låt det ljuset skina genom dig. Du kommer att få en känsla av samhörighet och enighet och ditt hjärta öppnas upp. Detta kommer att hjälpa dig förstå dina möjligheter till högre manifestationer.


När du visualiserar att människor och djur på jorden kommer tillsammans i harmoni och acceptans, kommer Orange Drakar att fylla din vision med sitt ljus. Självaste Ärkeängel Metatron kommer sedan att aktivera planen för jorden. Så behåll den högsta visionen för den Gyllene Tiden som nu förbereds och gör din del för att sammanföra din grupp och världen i andlig gemenskap.


Det här är ett meddelande om högre fred !

❤Ha en fantastiskt skön vecka på alla plan❤

     Kram