1. jul, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-27

Här kommer Horoskopet för 2 juli - 8 juli. 

Tänk på att veckan blir precis så som du själv gör den till. Med ett positivt tänkande, drar du till dig positiva saker.

 

Väduren (21/3-19/4):
Det är nu möjligt att det blir en underbar tid för dig! Du lyckas på sätt du aldrig kunde drömma om var möjliga. Tänk positivt och se framför dig att allt kommer att bli fantastiskt. Det här är också en tid för lysande nya idéer och lösningar. Tro på dig själv och det kan leda till offentligt erkännande. Du är på rätt väg för din egen utveckling och upplysning.
Jobb: Behöver du hjälp i ditt arbete så kan det nu dyka upp någon som kan vägleda dig i någon fråga gällande din sysselsättning.
Kärlek: I relationer finns det ingen anledning till att hänga upp sig på små detaljer som kan utvecklas till stor irritation. Försök ha överseende med sådant och se till att vårda den fina delen i er relation.
Ekonomi: Var inte rädd för att be om hjälp av någon kunnig person om du har problem med ekonomin, det kan lösa mycket av din oro.
Turnummer: 6-11-12-15-20-26-29


Oxen (20/4-20/5) :
Kanske är det så att du försöker ta ett beslut i någon fråga just nu. Det vill då till att vist och försiktigt överväga beslut, där rättvisa ges gentemot alla involverade (även dig själv). Om du inte kan vara objektiv i detta ärende, hitta någon som kan verka som medlare. Beslutet kommer då att tas till din fördel. Dessutom är det viktigt att noggrant granska rättsliga dokument eller kontrakt innan de signeras.
Jobb: Det verkar som du nu trivs rätt bra och känner dig trygg med ditt arbete.
Kärlek: Möjligtvis dyker det upp en person som du känner, och tycker om, sen tidigare. Det kan också vara en helt ny bekantskap som känns helt rätt.
Ekonomi: Ekonomin verkar gå ihop just nu. Du hittar ständigt nya möjligheter för att klara dig.
Turnummer: 1-7-9-11-26-29-30


Tvillingarna (21/5-21/6):
Du kommer troligen att ta emot ny information som medför en utmaning eller förseningar. Budskapet kan komma från någon som talar rakt på sak och utan eftertänksamhet, men ta det inte personligt. Det som är viktigt är budskapet och inte budbäraren. Det kan även gälla juridiska ärenden som ett kontrakt eller någon form av överenskommelse.
Jobb: Är du just nu helt uppslukad av ditt arbete så är det dags att du tar en paus. Det är viktigt att du ägnar dig åt något roligt du tycker om för att koppla bort jobbet.
Kärlek: Antingen är du förälskad i någon eller kommer att bli uppvaktad av någon som har ett verkligt intresse för dig.
Ekonomi: Har du lånat ut pengar till någon kanske du nu känner oro för att bli blåst på pengarna. Vänta inte för att se tiden an utan tala ut ordentligt med personen.
Turnummer: 2-3-10-15-22-28-33


Kräftan (22/6-22/7):
Det kan dyka upp någon som ger dig råd i ditt sätt att utföra något. Det är dock viktigt att beslut som du tar är ärliga och rättvisa för alla inblandade. Så lyssna gärna på råd från andra men använd din egen lysande intuition för att fortsätta din väg framåt. Områden som just nu ligger väl till för Kräftan är juridik, vetenskap och affärer.
Jobb: Månens påverkan just nu gör att du ska se upp för att inte bli manipulerad på jobbet. Lita inte blint på allt som sägs eller görs nu.
Kärlek: Kanske har du nu känslan av att vilja vara lite för dig själv. Ibland behöver vi ha lite egen tid för att inte slita på relationen. Så tala om hur du känner och försök komma överens.
Ekonomi: Din ekonomi ser ut att bli riktigt bra i framtiden så fortsätt med din planering.
Turnummer: 2-10-14-23-24-25-32


Lejonet (23/7-22/8):
Du har ditt hjärta i ditt arbete eller studier. Du har förbundit dig att lära dig saker om din karriär, yrke eller projekt. Du är definitivt på rätt spår. Ditt engagemang, skicklighet och dina talanger är uppskattade och blir snart belönade. Kanske skulle du nu överväga att ta lektioner som har med dina intressen eller ditt yrke att göra för att kunna utöka ditt område.
Jobb: På jobbet kan en känsla av osäkerhet infinner sig, kanske velar du lite om du ska stanna eller söka nytt.
Kärlek: Det ser ut som att du verkligen är förälskad i någon och ni har en hållbar relation.
Ekonomi: Det kan dyka upp lite oväntade utgifter så se till att ha en slant sparad till sådant.
Turnummer: 2-3-9-11-20-21-22


Jungfrun (23/8-22/9):
Om du nyligen har påbörjat något nytt som du länge velat göra, så kanske du borde stanna upp och försöka få en överblick av det hela. Det kan vara så att du går för fort fram och missar en del detaljer eller kan också vara så att du missar den perfekta timingen. Det kan ibland behövas att någon annan ser på det man gör med andra ögon för att upptäcka eventuella problem.
Jobb: På jobbet kan en person från ditt förflutna att dyka upp nu. Kanske en tidigare arbetskamrat eller vän.
Kärlek: I ett förhållande är det viktigt att inte hålla benhårt på sina egna vanor eller tänkesätt. Kompromissande hör till för att få en väl fungerande relation.
Ekonomi: Kanske behöver du bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation. Gör upp en budget för att få en säkrare kontroll.
Turnummer: 1-3-5-12-20-24-27


Vågen 23/9-22/10):
Känns det som att du har "gått vilse i din egen lilla värld"? Det är kanske dags att omvärdera din situation. Lösningen du söker är rakt framför dig. Lyckligtvis arbetar positiva krafter med att hjälpa dig nu. Öppna dina ögon för möjligheter och ta emot hjälpen som erbjuds dig. Det är möjligt att du genom att fokusera på vad du inte har, tar för givet alla goda saker som du faktiskt redan har.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning i sig och kanske känner du nu konkurrens eller motstånd från arbetskamrater. Försök hålla en positiv attityd så blir det snart lättare.
Kärlek: Gynnsamt för relationer nu som verkar hållbara.
Ekonomi: Problem med ekonomin? Kanske har du lärt dig att tro att inga lösningar finns. Försök se allt från en ny synvinkel för de finns närmare än du tror.
Turnummer: 5-9-15-16-17-24-25


Skorpionen (23/10-21/11):
Något har kanske hänt som gör dig nedstämd. De kan vara en nuvarande situation eller något från ditt förflutna som lever kvar och fortsätter att påverka dig. Lita på att sorgen kommer att försvinna och att du slutligen kommer att se den här situationens syfte i ditt liv. Ta tid för att läka. Släpp taget om smärtsamma minnen och gå modigt framåt
Jobb: Känns det lite tungt på jobbet nu, kan det bero på att du längtar till din semester. Se framåt mot kommande roliga händelser så går allt lättare.
Kärlek: Har det varit en tid av problem i relationen kan du nu behöva lite egentid för återhämtning. Inga beslut ska tas innan du känner dig trygg i dig själv.
Ekonomi: Det kan bli diskussion om ekonomin med andra personer. Med god vilja så kan allt ordnas till det bästa.
Turnummer: 2-4-12-19-22-28-29


Skytten (22/11-21/12):
Djupa känslor uppkomna av situationer eller relationer verkar nu påverka ditt liv. Du (eller det kan vara någon nära dig) behöver balansera sina känslor för att inte bli överväldigad. Det kan vara så att förälskelse eller ett frieri är orsaken till detta känslosvall. Kanske du själv anordnar, eller kan få, inbjudningar till fester eller andra sociala tillställningar.
Jobb: Om det blir oroligt på jobbet kan du vara den som försöker vägleda andra och de kan känna att du har blivit jobbig. Annars är vägledning ett jobb som kan passa dig.
Kärlek: Din kärlek kanske finns i det förflutna. Bryt gamla mönster för att en ny vän ska kunna dyka upp i ditt liv.
Ekonomi: Ekonomin borde gå runt eftersom du ständigt hittar nya möjligheter för att klara dig.
Turnummer: 2-5-6-8-10-15-30


Stenbocken (22/12-19/1):
Håll i dig! för nu går saker och ting på högvarv. Tidigare förseningar är över och dina planer manifesteras snabbt och med energi. Du kan känna dig överrumplad när frenetiska aktiviteter tar över. Det är uppiggande och lite överväldigande men det känns bra att se sina drömmar uppfyllas. Plötsligt har du många saker på gång. För många bollar i luften? Se till att stå stadigt på jorden.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning i sig men se framåt mot nästa ledighet.
Kärlek: Är du singel så kanske du inte vågar ge dig in i någon relation - eftersom du tror att alla sviker eller lurar dig. Stärk ditt självförtroende för du kan om du vill.
Ekonomi: Finns det tendens till ekonomiska problem så kan du inte blunda för dem. Ta tag i situationen så kommer det att lösa sig till det bästa.
Turnummer: 1-2-11-12-13-14-24


Vattumannen (20/1-18/2):
Grattis, det här är din gyllene tid för firande och framgång! Det är dock inte dags att vila än. Du behöver fortsätta med ditt nästa projekt. Ta ett steg åt sidan och granska allt du har gjort och gör sedan en plan för framtiden. Du behöver se på saker på ett långsiktigt sätt. Det är viktigt att hålla entusiasmen brinnande för höjder som du fortfarande kan nå.
Jobb: Du får hjälp och stöd på ditt jobb (eller ditt arbetssökande) och detta känns mycket bra.
Kärlek: Du träffar kanske en gammal kärlek och diskuterar gamla minnen. Om din kärlek finns i det förflutna så bryt gamla mönster för att en ny vän ska kunna dyka upp i ditt liv.
Ekonomi: Nonchalera inte ekonomin då kan det komma surt efter. Se över dina inkomster och utgifter så du har en god balans.
Turnummer: 3-12-25-27-29-30-31


Fiskarna (19/2-20/3):
Du behöver veta att du är starkare än du tror. Du kan definitivt hantera din nuvarande situation. Istället för att driva detta hårt, är det bättre för dig att närma dig detta med medlidande, vänlighet och mildhet. Din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.
Jobb: Om du befinner dig i ett nytt arbete så får du ständigt ny uppmuntran och ny vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Du kan vänta dig en tid av lycka på kärleksområdet.
Ekonomi: Nu går det inte längre att vänta, det gäller att betala sina skulder.
Turnummer: 4-7-13-16-24-27-28

❤Ha en riktigt skön och somrig vecka❤

     Kram