4. jul, 2018

Veckans DRAKE onsdag 4 juli

OBS! Den här Draken får gälla fram till onsdag 25 juli då nästa Drake läggs in. Åker på semester ett par veckor nu så jag hoppas ni har överseende till dess. Men denna Drake är en underbart lekfull och fantasifull Drake så den är perfekt att umgås med en längre tid 🙂

 

Här kommer då veckans drake från Dragon Oracle Cards, av Diana Cooper. Översatt till svenska så gott jag kan.

 

FIRE AND WATER DRAGON (Eld och Vatten Drake) 4:e dimensionen.


Ser till att ditt liv flödar med en kärleksfull kraft. Förbereder förändringar och att gå snabbt framåt. Förvänta det oväntade. Ha roligt.


De orange och gröna Eld och Vatten Drakarna är fjärde dimensionens kraftpaket. Eld och vatten tillsammans utgör ånga vilket är en mäktig kraft som för oss framåt mot uppstigning. Eld fyller oss med energi medan vattenaspekten får oss att flöda. Detta flöde kan vara skonsamt, men det är mer troligt att vi blir fångade i en rasande ström. Med en Eld och Vatten Drake omkring oss kan vi förändras och rörelse är oundviklig. Dessa speciella Drakar kan också vara väldigt lekfulla. De kommer till oss om vi behöver tillföra spänning och lekfullhet i vårt liv.


Kalla på Eld och Vatten Drakar närhelst du står inför stora förändringar, beslut eller utmaningar på din livsväg. De kommer att stötta dig genom tider av inaktivitet eller utmattning genom att fylla dig med ny förväntan och spänning. När du väl har bestämt dig kommer de att stötta din energi och ge dig tilltro och beslutsamhet. De älskar också att leka och ha roligt och kommer att lätta upp stämningen för dig.


Din vägledning nu är att vara beredd för snabba förändringar i ditt liv, eftersom du blir framdriven till ett högre sätt att vara. Om du bestämmer dig för vilken riktning du vill ta, kommer dessa Drakar att pusha dig med välvilja förunderligt lätt. Om du inte är klar över din livsväg kanske det uppstår något du inte har förväntat dig. Så förvänta dig det oväntade och njut av förändringar som kommer till dig.


Se genom ögonen på en Eld och Vatten Drake och se allting från ett högre, ljusare perspektiv. Och kom ihåg att vad som än händer är det för ditt eget högsta bästa.

❤Ha en lekfull sommar, återkommer 25 juli med en ny Drake❤

     Kram