21. jul, 2018

Helgens Orakelkort m. affirmation

Här kommer helgens Orakelkort, idag hämtat från Energy Oracle Cards och handlar om vårt 5:e chakra som sitter i halsen och hjälper oss vid all sann kommunikation.

 

FIFTH CHAKRA, ARCHANGEL GABRIEL


Självuttryck och tala om din sanning


Gabriel håller sin trumpet i ena handen och en vacker orb av blått ljus i den andra. Han sänder kraftfull energi till ditt halschakra, och bekräftar din styrka att kommunicera och att du är redo att göra så.

Denna ängel öppnar upp till att uttrycka sanning- både mot dig själv och andra. Du kanske har haft svårt för att uttrycka känslor och idéer tidigare, men Ärkeängel Gabriel är här för att tala om att din själ längtar efter att få ta det här steget nu. Var uppmärksam på att sann kommunikation inkluderar hur du talar till dig själv, så förneka inte ditt djupt intigrerade värde.

Stå upp för dig själv, skriv i dina anteckningar, låt orden flöda. Nu är det tid att uttrycka dig själv fritt och fullt ut, och Universum uppskattar alltid ditt val att göra så. Det här kortet kan också indikera att ett projekt inom kommunikation - eller en tid av ökad kommunikation med andevärlden och telepati med andra.

AFFIRMATION:   Mitt halschakra är öppet till sitt perfekta hälsosamma status, och snurrar med den underbara energin av frihet och självbejakelse. Jag är fri att uttrycka mig själv på varje sätt.

 

❤Ha en underbar helg ❤

     Kram