22. jul, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-30

Tillbaka efter en tid på härliga ön Samos och laddat batterierna vid havet och bergen ....

Här kommer Horoskopet för 23 juli - 29 juli.

"Tänk på att veckan blir precis vad du själv gör den till. Med ett positivt tänkesätt drar du till dig positiva saker"  "Carpe Diem"

 

Väduren (21/3-19/4):
En period med oväntade och trevliga inslag kan nu dyka upp. Troligtvis finns turen med dig just nu och fina möjligheter till att utöka sånt som betyder mycket för dig. Det kan också vara så att du nu känner dig extra generös och delar med dig mer än vanligt. Gåvor kan komma till dig eller att det är du själv som ger bort dem. Gåvor kan vara i penningform eller ta någon annan form såsom en möjlighet, råd och så vidare. Ett tacksamt hjärta belönas rikligt!
Jobb: Det kan vara lite struligt på jobbet just nu. Se upp så du inte blir förd bakom ljuset.
Kärlek: Just nu verkar det inte vara rätt läge att hitta en partner. Slappna av och ta hand om dig själv ett tag så kommer nog din stund snart.
Ekonomi: Använd din kreativa sida mycket mer än nu så kommer din ekonomi att blomstra framöver.
Turnummer: 2-3-7-15-17-23-34


Oxen (20/4-20/5) :
Är du på gång med att fatta ett beslut rörande någon fråga eller situation nu, så bör du tänka efter väldigt noga så att ditt beslut inte drabbar någon annan på ett negativt sätt. Har du svårt att se hur du ska göra bör du försöka rådfråga någon person som du litar på. Denna kan kanske visa dig på ett annat sätt att bedöma situationen. Ta ditt beslut efter moget övervägande och stå sen fast vid din avsikt.
Jobb: Se till att du gör rätt för dig på jobbet, inget slarv för det kan leda till otrevliga konsekvenser.
Kärlek: Verkar som det blir ganska lugnt och odramatiskt på kärleksfronten.
Ekonomi: Du har nu möjlighet att utöka din ekonomi, men kanske är det något som du håller inom dig eller har du inte fattat något beslut ännu.
Turnummer: 8-12-19-22-27-32-33


Tvillingarna (21/5-21/6):
Kanske är det nu dags för lite förändring i din livssituation? Känner du av stress eller oro för att du har för mycket att göra, eller för ekonomi eller annat, även om du nu klarar av detta är det nu dags att bryta det här mönstret. Var öppen för nya kreativa idéer och om du inte tar allting så allvarligt så kommer du nog finna att det finns lösningar för din situation. Försök göra dina val på ett lekfullt och öppet sätt så har du lättare att finna svaret.
Jobb: Kan vara lite motigt på jobbet nu kanske. Är det dags att se sig om efter något som passar dig bättre?
Kärlek: Det ser ut att vara en god balans i kärleksrelationer nu. Dina drömmars mål kan uppfyllas.
Ekonomi: Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte med att önska sig det. Det finns möjligheter så se dig om efter dessa med en positiv och kreativ attityd.
Turnummer: 3-5-8-12-13-19-22


Kräftan (22/6-22/7):
Du har ett gyllene handlag just nu, så allting du vårdar och ger din kärleksfulla uppmärksamhet till kommer att blomstra. Vare sig du försöker att bli gravid, vårda plantor eller husdjur, eller hjälpa till med att få ett nytt projekt eller företag att växa, kommer dina kreativa strävanden att bli framgångsrika. Njut av det vackra i livet och var medveten om att du förtjänar att bli väl omhändertagen.
Jobb: På jobbet gäller det nu att göra rätt för sig och inte låta något vänta till nästa dag.
Kärlek: Visst är det härligt att drömma om kärlek och en eventuell partner. Men försök vara lite mer realistisk för den du möter kan inte motsvara dina högt ställda ideal.
Ekonomi: Du bör ha kompetens nog att vårda din ekonomi och hålla en god balans mellan inkomster och utgifter.
Turnummer: 2-4-7-25-27-31-33


Lejonet (23/7-22/8):
Du kommer troligen att ta emot ny information som medför en utmaning eller förseningar. Detta kan gälla något juridiskt ärende såsom ett kontrakt eller en överenskommelse. Budskapet kan komma från någon som talar rakt på sak och utan eftertänksamhet, men ta det inte personligt. Det som är viktigt är budskapet och inte budbäraren.
Jobb: Du trivs med att vara sysselsatt och kanske har du mer än ett jobb? Glöm då inte att det är viktigt att pausa och ta hand om dig själv också mellan varven.
Kärlek: Var nu lite försiktig med vad du säger till en viss person, lita inte på att det du säger stannar mellan er.
Ekonomi: Om ekonomin ska kunna bli bättre går det inte an att blunda för eventuella problem. Gör upp en budget och håll den noga så löser sig mycket.
Turnummer: 3-9-11-14-18-30-34


Jungfrun (23/8-22/9):
Just nu är det inte läge att ta impulsiva beslut eller steg. Ta istället den måttfulla och balanserade vägen i den här situationen. Du kommer att uppleva bättre resultat genom att omvärdera dina nuvarande omständigheter och ändra ditt tillvägagångssätt. Om du handlade impulsivt i ditt förflutna kan du hela och rätta till saker i efterhand. Är det större livsförändringar på gång så ska du närma dig de förändringarna långsamt och metodiskt.
Jobb: Ditt arbete kan kännas monotont, men du kan också trivas med det ganska mycket. Du är trygg i dig själv och fungerar bra i arbetet.
Kärlek: Vänta dig inte att något speciellt skall hända i ditt kärleksliv. Du behöver kanske en paus för att hitta dig själv i lugn och ro.
Ekonomi: Kanske idé att granska sina papper och räkningar. Har du förbisett något?
Turnummer: 9-20-23-24-32-33-35


Vågen 23/9-22/10):
Betydande överflöd kan komma till dig nu. Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Om du startar ett nytt företag kommer satsningen sannolikt att lyckas. Grunden till välstånd är väl lagd. Det är också en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev. Det kan också vara en gåva.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. Du är omtyckt av arbetskamrater.
Kärlek: I kärlek står korten för jämvikt i sin relation och en känsla av harmoni kan infinna sig.
Ekonomi: Din ekonomi kan påverkas av ditt förflutna; kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 2-4-5-26-27-31-34


Skorpionen (23/10-21/11):
Din klara förmåga att fatta beslut är nödvändig just nu. Det finns kanske anledning till att "rensa i röran" inom det område som inte känns rätt för dig just nu. Se igenom alla dolda agendor. Det är dags att ta bort något eller någon från ditt liv vilkens närvaro inte längre tjänar ditt bästa. Försök dock att se den underliggande humorn i situationen, allt är inte så allvarligt som det först kan tyckas.
Jobb: På jobbet går allt lättare nu och personer i din omgivning tycker om att umgås och arbeta med dig. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet.
Kärlek: Om du är singel, kan du behöva sömn och vila på grund av stress eller av andra orsaker. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem.
Ekonomi: Du löser din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer: 2-4-5-9-12-20-29


Skytten (22/11-21/12):
En spännande ny möjlighet kan komma i din väg! Goda nyheter och din intuition vägleder dig till att helhjärtat omfamna den här nya utmaningen. Det kan verka som en utmaning men det är en som du är redo för. Det kan gälla en kreativ arbetssituation, och du behöver bara tro fullt och fast på din egen förmåga för att lyckas. Blända människor med din originalitet och din uppfinningsrikedom!
Jobb: Du finner nöje i att alltid vara sysselsatt. Ditt arbete kan också innebära flera helt olika arbetsuppgifter. Kanske har du för tillfället flera bollar i luften.
Kärlek: Om det "knarrar i fogarna" gentemot din partner så bör du efter moget övervägande tala ut lugnt och sakligt för att få en lösning på er situation.
Ekonomi: På det ekonomiska området, kan du nu uppleva framgångar och du hittar nya sätt att expandera för att förbättra din ekonomi.
Turnummer: 12-14-16-28-29-32-33


Stenbocken (22/12-19/1):
Om du nu känner det som ett tomrum i ditt liv, fyll det med hälsosamma saker! En omplacering eller förändring i ditt arbete eller i relationer är möjlig nu. Det som en gång intresserade dig har nu kanske förlorat sin charm och du söker efter mer mening och bekräftelse. Du har utvecklats andligt och känslomässigt och du längtar efter att lämna det förflutna bakom dig. Dessa ändringar kommer att gagna dig på det sätt du önskar.
Jobb: Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig. Perioden är lovande för både arbetslösa och anställda.
Kärlek: Du känner dig kanske utanför på något sätt i din relation eller i sökandet efter en ny kärlek. Viktigast av allt är att bättra på ditt självförtroende, tro på att du duger precis som du är och låt ingen ta ifrån dig den tanken.
Ekonomi: Så fort som du inser att du har allt som du behöver för att nå ekonomiska målsättningar kommer din ekonomi att förbättras avsevärt.
Turnummer: 3-5-9-20-21-24-29


Vattumannen (20/1-18/2):
Sätt igång; önska något vid ett stjärnfall! Du har all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Utmanande tider ligger nu bakom dig och ljusare stunder ligger framför dig. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv så som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det.
Jobb: Var inte alltför godtrogen på jobbet, någon kan vara oärlig och svika dig. Lita inte blint på någon just nu.
Kärlek: Lite lugnt på kärleksfronten eller så har du fullt upp med annat. Glöm inte att ett förhållande måste vårdas för att hålla i längden. Gör något kul tillsammans.
Ekonomi: Ekonomin förbättras nog inte på kort sikt. Bättre tider kommer sedan.
Turnummer: 5-11-12-19-29-32-33


Fiskarna (19/2-20/3):
Frukterna av ditt arbete fortsätter att växa och skörd är nära förestående. Tålamod är väsentligt när du pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett vidare perspektiv. Oro angående den nuvarande situationen är ogrundad. Bra tid nu för att ta lite semester och ladda batterierna.
Jobb: Om du är arbetslös, kommer du inte att uppleva någon nöd utan känna att pengarna flödar in ändå utan någon ansträngning från din sida. Om du befinner dig i ett jobb, kommer du kanske att unna dig något väldigt vackert.
Kärlek: Om du är singel kanske du träffar någon som verkar intressant men som kanske inte tänder något i ditt hjärta.
Ekonomi: Du är bra på att sköta ekonomin och du gör ditt bästa av det du har.
Turnummer: 2-3-5-9-25-33-34

❤Ha en helt underbar vecka❤

     Kram