25. jul, 2018

Veckans DRAKE onsdag 25 juli

Här kommer veckans fantastiska Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

 

AIR DRAGON (Luft Drake) 4:e dimensionen


Hjälper dig att höja dig över jordiska frågor. Kommunicera ärligt. Medför inspiration och hopp. Se livet ur ett högre perspektiv.


4:e dimensionens Luft Drakar är blå, himlens färg, och de flyger lätt omkring oss. Luft är elementet över kommunikation och de här Drakarna hjälper oss att tala sanning. De uppmuntrar oss också till att andas på rätt sätt så vi kan inhalera så mycket av Källans energi som möjligt. När Luft Drakarna blåser sin energi över en person eller situation, medför det nytt hopp och nya möjligheter. Vi kan kalla på dem för att be dem andas ut över situationer för att hjälpa oss se möjliga lösningar för det högsta bästa. I sitt energifält bär de med sig ljus för högre möjligheter för vår planet.


Luft Drakar föreslår dig att ta saker lätt, så när du ser det här kortet indikerar det att du ska slappna av och se på ditt liv ur ett högre perspektiv. Luft Drakar inspirerar dig att kommunicera ärligt men kärleksfullt på ett sätt som lugnar och tröstar alla omkring dig, och främjar ett bra resultat. Ärlig kommunikation ger dig ett rent vitt ljus i din aura och när detta händer kommer alla att respektera och lita på dig.


Blå Luft Drakar kommer att stödja dig när du höjer dig över dina utmaningar. De hjälper dig att uttala de mest taktfulla eller inspirerande ord och assisterar dig till att stå i din kraft av integritet. Andas in blått och vitt ljus till ditt hjärtcentra, och när en Luft Drake uppenbarar sig framför dig så andas ut ljuset över den. På det här sättet delar du din energi med den så att den motiveras till att alltid vara sammanlänkad med dig.


Det är dags att bestämma ditt nästa steg, så var klar över vad du verkligen vill. Din Drake kommer att följa dig när du flyger mot din valda destination.

❤Ha en himmelskt ljuvlig vecka❤

      Kram