28. jul, 2018

Helgens Orakelkort m affirmation

Idag drog jag ett kort från Energy Oracle Cards och fick då kortet Envy (avund). Blev lite konfunderad först hur det kortet passade in nu, men insåg sen att just nu är det väldigt mycket energier på gång genom Månens position med månförmörkelse och att Lejonportalen nu har öppnats, med starka energier som påverkar oss i riktning mot en mer älskvärd och upphöjande livsstil. Då kan det vara så att kortet vill ta upp negativitet inom oss som nu bör komma upp till ytan och rensas bort.

 

ENVY (avund)


Brist, missnöje
Kortet visar en kvinna som håller en stor pärla i sin ena hand och i den andra en tallrik med mynt och pärlor. Hon står i ett rum av silver och tittar ut mot den gyllene staden i horisonten. Hon har redan ett liv i välstånd men ser ändå längtansfullt bort mot de gyllene husen. Istället för att känna sig nöjd med det hon har blir hennes begär efter mer bara en känsla av brist och missnöje och den energin märks i hennes klädsel. Det här kortet vill tala om för dig att du ska släppa all avund och begär och istället uppskatta de fina som redan finns i ditt liv. Nu är det hög tid att ändra din inställning. När det kommer till kritan så när du avundas andra så attraheras mer till dem - men inte till dig. Lägg märke till allt som du faktiskt redan har och tacka Universum för det. Nu är det tid att vända avunden ryggen och gå fram med tacksamhet för det du redan har. När du gör så kommer allt att förändras.

Ditt val att ändra ditt fokus från tidigare längtan till  nuvarande tacksamhet skapar en stor skillnad i ditt energi fält och strålar ut på ett dramatiskt sätt som gör att mer attraheras till dig. Du vet nu att du ska hålla ögonen på framtida mål utan att förlora din nyvunna insikt. Så fortsätt att skaka av dig alla gamla känslor av avund eller missnöje så fort dessa tankar kommer till dig.  Du är på rätt väg mot ett komplett liv i tacksamhet över det du har och på så sätt kommer saker att dras till dig istället.  

Affirmation:  

Jag släpper allt missnöje. Jag ser på det jag redan har med glädje och förnöjsamhet. Jag är glad.

 

❤Ha en helt fantastisk helg❤

       Kram