29. jul, 2018

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-31

Här kommer så veckans Horoskop för 30 juli - 5 augusti.

 

"Tänk på att veckan blir precis så som du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva saker och händelser".

 

Väduren (21/3-19/4):
Du har kanske nu ditt hjärta i ditt arbete, projekt eller studier och har förbundit dig att lära dig saker om din karriär, yrke eller projekt. Du är definitivt på rätt spår. Ditt engagemang, skicklighet och dina talanger är uppskattade och blir snart belönade. Det finns dock fortfarande mer att lära. Du uppmanas nu till ett seriöst engagemang i studier eller i att forska. Det kan vara dags att gå tillbaka till skolan.
Jobb: Du får löneförhöjning eller får dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, kommer du troligen att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Kan vara så att du känner dig utanför. Du tror inte att din partner älskar dig, han eller hon lämnar dig eller så tappar du tron på kärleken. Stärk din självkänsla och tro på dig själv!
Ekonomi: På det ekonomiska området har du nu möjlighet att göra säkra framsteg.
Turnummer: 1-2-3-8-11-12-35


Oxen (20/4-20/5) :
Korten nu tyder på att det är en underbar tid för dig! Du lyckas på sätt du aldrig kunde drömma om var möjliga. Strävanden som du sätter igång nu kommer att vara välsignade med överflöd och framgång. Tänk positivt och allt kommer att bli fantastiskt. Det här är också en tid för lysande nya idéer och lösningar. Tro på dig själv!
Jobb: Möjligt att du nu introduceras i ett nytt yrke som ger framgång.
Kärlek: Tecken finns på att det kan bli lite trubbel i relationen. Kanske att en person dyker upp som ställer till problem, men tala ut med din partner så löser det sig.
Ekonomi: Se upp med ekonomin! Det finns risk för att bli utnyttjad eller lurad på något sätt.
Turnummer: 2-4-10-19-26-27-35


Tvillingarna (21/5-21/6):
Det är viktigt att skapa logik, disciplin och ordning just nu. Tillåt dig att ta ledningen i din karriär och alla projekt du arbetar med. Struktur och ordning är dina vänner när du går från förberedelsestadiet till verkställande av dina planer. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare. Organisera allt så att du kan bli mer effektiv. Din önskan om framgång kan uppfyllas om du tar kloka beslut.
Jobb: Du har gått genom rätt så mycket på jobbet och du står på din vakt. Kanske är det befogat, kanske inte. Släpp alla negativa tankar och se framåt med positiv inställning så kommer läget att förändras.
Kärlek: Lycklig period för relationer. Är du singel kan du när som helst träffa den rätta.
Ekonomi: Kan bli lite jobbigt med ekonomin nu så det gäller att tänka sig noga för innan man gör några extra inköp.
Turnummer: 3-5-7-14-26-30-32


Kräftan (22/6-22/7):
Du kan nu uppleva utmaningar. Andra människor runt omkring dig har andra mål och värderingar och det finns oenigheter om hur ni ska fortskrida och många olika viljor. Framgång är fortfarande möjlig men den kräver stor ansträngning. Du kan njuta av den här sortens utmaning eller den kan göra dig utmattad. Saker måste redas ut för att kunna komma till ett beslut.
Jobb: Ditt arbete kan kännas monotont, men du kan också trivas med det ganska mycket. Du är trygg i dig själv och mår bra.
Kärlek: På kärleksområdet kan något inträffa helt plötsligt. Du kanske inser något som gör att du vaknar upp.
Ekonomi: Är du osäker på din ekonomi nu, så försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 4-7-9-11-13-24-25


Lejonet (23/7-22/8):
Det här kan bli en framgångsrik tid. Dina nuvarande arbetsuppgifter kommer att gå bra. Du kan bli befordrad eller erbjuden en högre lön. Dina talanger och kunskaper kommer att bli belönade för dig och andra. Acceptera möjligheterna som erbjuds dig och ha tillit till att du kommer att lyckas. Någon med förträffligt affärsmannaskap som är bra med pengar kan erbjuda utmärkta råd.
Jobb: Ditt arbete kan innebära både konkurrens och hinder. Du har stor potential och gör framgångar.
Kärlek: Något kan hända som gör att du ser på relationen med nya ögon.
Ekonomi: Kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 2-4-5-8-17-34-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Saker och ting har kanske inte blivit som du förväntade dig. Var försiktig så att du inte fokuserar för mycket på det negativa, då det finns något positivt i varje situation. Du kan missa ljusglimtarna. Att kämpa eller att försöka att ignorera förändring hjälper dig inte. Ha istället tillit till att allt händer av en orsak. Ta hjälp av vänner, familj och kloka rådgivare för stöd eller tröst.
Jobb: På jobbet kan du lita på att en manlig kollega eller chef, kan stödja dig om du visar dig värdig dennes stöd.
Kärlek: Du och din partner kan komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er.
Ekonomi: Vad det gäller ekonomin bör du använda din intuition och hitta de svar som du behöver inom dig själv.
Turnummer: 3-5-6-12-23-24-31


Vågen 23/9-22/10):
Det är nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema. Sakta ner till en mer bekväm nivå.
Jobb: På jobbet kan det nu råda osäkerhet. Du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Du kan nu träffa en gammal kärlek och diskutera gamla minnen. Bryt gamla mönster om du vill träffa en ny kärlek.
Ekonomi: Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men den kommer att bli allt större.
Turnummer: 3-7-10-16-17-22-24


Skorpionen (23/10-21/11):
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Dina egna tvångsmässiga, negativa tankar är de värsta brottslingarna bakom problemen som du oroas över. Släpp din skuldmedvetenhet och förstå att ånger är en bortkastad känsla. Vänd din uppmärksamhet till de fantastiska möjligheterna i framtiden och lämna det förflutna bakom dig.
Jobb: Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek: Du kan nu komma att möta någon som du redan känner och som du tycker om. Det kan också vara någon okänd som visar sitt intresse.
Ekonomi: Håll hårt i slantarna nu, finns risk för en förlust, eller känslan av att man har blivit blåst på pengar.
Turnummer: 1-3-11-17-26-32-35


Skytten (22/11-21/12):
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar blir nu förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Lyx och materiell bekämlighet kommer till dig. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig.
Kärlek: Är du orolig för något i ditt förhållande bör du inte tiga still. Tala ut om det som stör dig för oftast är det inte så allvarligt som man kanske först tror.
Ekonomi: Snart kan du komma i kontakt med vissa auktoriteter eller myndigheter som kommer att påverka din ekonomiska situation.
Turnummer: 2-4-12-22-28-30-32


Stenbocken (22/12-19/1):
Saker och ting ljusnar och det värsta ligger nu bakom dig. Det finns äntligen ljus i slutet av tunneln och stress och ansträngning försvinner från ditt liv. Förändringens vindar blåser - och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär, ditt hem ... eller i din framtidsplanering. För en del blir nu en efterlängtad resa äntligen av.
Jobb: Du får stöd från dina arbetskamrater och du uppnår dina mål på jobbet. Söker du arbete finns nu möjligheter att få ett.
Kärlek: Har det varit problem i relationen kan det vara dags för lite egentid och verkligen tänka igenom vad du egentligen vill.
Ekonomi: På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och för att förbättra din ekonomi.
Turnummer: 1-4-9-15-16-17-26


Vattumannen (20/1-18/2):
Om du har en känsla av fångenskap så är den inte äkta. Korten indikerar att flera av dina känslor härrör från bekymmer som inte finns i verkligheten. Kanske är det så att du fokuserar för mycket på materiella saker just nu. Omvärdera varför du vill skaffa dessa saker. Kanske försöker du fylla ett känslomässigt tomrum, vilket materiella saker aldrig kan göra. Vad du troligen längtar efter är inre frid.
Jobb: På jobbet kan förändringar äga rum. Antingen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek: Du och din partner kanske kan komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er. Däremot kan konflikten mycket väl ha sin grund i svartsjuka.
Ekonomi: Kanske är det problem med ekonomin nu, tålamod är viktig - det gäller att stå ut. Bättre tider kommer.
Turnummer: 1-3-5-6-12-20-24


Fiskarna (19/2-20/3):
Händelser i ditt liv går nu in i hög hastighet! Dina planer kan nu bli genomförda och du borde se en hel del hända. Intellekt och kreativitet styr dagen så ta till dig otraditionella synpunkter. Ta dig tid till att överväga val noggrant. Det kan uppstå en oväntad situation eller konflikt och var där extremt noga med att inte ta ett impulsivt beslut.
Jobb: Kanske råder lite osäkerhet på jobbet och du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Du kanske kan vänta dig att diskutera med din partner, erkänna era misstag, och ta relationen till en ny nivå.
Ekonomi: Ligg lågt nu med alla onödiga inköp risk att få oväntade utgifter.
Turnummer: 7-10-11-16-19-22-30

 

❤Ha en helt underbar vecka och njut av varje dag❤

      Kram